Szia! Nyisd meg a fájlkezelőt, és keresd ki azt a meghajtót ahova telepítetted a SeeMTA-t.Sziasztok, játékon belül a felbontást 1920x1080-ra állítottam, majd mire újra visszaléptem a képernyőm egy részére már nemtudom lehúzni a kurzort.
Kép: Ettől jobban se oldalra, se lefele nemtudom a kurzort húzni, elég idegesítő.
Valami megoldást esetleg tudtok javasolni?
Köszi szépen, hibátlanSzia! Nyisd meg a fájlkezelőt, és keresd ki azt a meghajtót ahova telepítetted a SeeMTA-t.
(Alap esetben): C:\SeeMTA\mta\config
Ezen a mappán belül találsz egy "coreconfig.xml" fájlt, az alábbi dolgot kell megkeresned benne.
"<process_dpi_aware>0</process_dpi_aware>"
0-ás értéket, állítsd át 1-re, és tökéletesen működni fog.
Szia, a spam mappában nézd meg, de lehet hogy rossz emailt adtál meg.Hali. Az imént kértem serial váltás-t viszont nem kapom meg az e-mail-t. Mi lehet az oka és hogyan orvosolható?
Néztem a spam mappát is és nincs ott. Továbbá az e-mail-t automatikus kitöltéssel adtam meg, szóval semmi esély rá, hogy helytelen lenne. Csak ugye le ellenőrizi sem tudom mert az e-mail eleje ki van csillagozva és amugy minden egyéb az oldallal kapcsolatos e-mailt megkapok.Szia, a spam mappában nézd meg, de lehet hogy rossz emailt adtál meg.
Írj egy emailt a supportnak ezzel kapcsolatban.Néztem a spam mappát is és nincs ott. Továbbá az e-mail-t automatikus kitöltéssel adtam meg, szóval semmi esély rá, hogy helytelen lenne. Csak ugye le ellenőrizi sem tudom mert az e-mail eleje ki van csillagozva és amugy minden egyéb az oldallal kapcsolatos e-mailt megkapok.
Köszönöm a segítséget. Szép napot.Írj egy emailt a supportnak ezzel kapcsolatban.
support@see-game.com
Csáó, Discord Moderátort kell felkeresned itt fórumon.Sziasztok. A discord-ról valószínűleg ki lettem bannolva amikor feltörték a fiókomat. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy fel lehet-e oldalni és újra be tudjak lépni a SeeMTA discord csatornájára. Előre is köszönöm a segítséget.
És ha nem tudom hogy ki volt? Mert amikor csatlakoznék csak annyit ír hogy nem sikerült :/Csáó, Discord Moderátort kell felkeresned itt fórumon.
Discord szerver moderátor lista
Amennyiben SeeMTA hivatalos Discord szerverén kitiltást kaptál, azt a jelen listában szereplő moderátorok egyike osztotta. Unban esetében azzal vedd fel a kapcsolatot, aki kitiltott téged! Paki - pakivagyok Paulo - palko13 WC - bencee6832 Csili - .csili Bence - katona.bence Predi -...forum.see-game.com
Írj valakinek és segíteni fog.És ha nem tudom hogy ki volt? Mert amikor csatlakoznék csak annyit ír hogy nem sikerült :/
Rendben. Köszönöm.Írj valakinek és segíteni fog.
Szia!Ezen felül pedig sehogy sem tudom elindítani a játékot. Megvettem Steam-en a definitive kiadást (más hiányában) és nem akarja elfogadni a SeeGame launcher... :/ Esetleg honnan tudnám beszerezni a régi sa-t hogy működjön a launcher-el?
Megpróbáltam nem a GTA mappába tenni a See-t és úgy megoldódott.Sziasztok! Egy másik gépre szerettem volna telepíteni a SeeMTA-t, azonban a launcher a következő hibaüzenetet dobja:
Ha törlöm a fájlt, akkor újratelepíti és újra ez a hiba. Két GTA verziót is próbáltam, egyik se jó. Mi lehet a hiba? Előre is köszi!
Szia, gondolom erre gondolsz.hali!
a teamspeak kodot merre találom ?