Attila_2002
Újonc
- 2024. 07. 15.
- 9
- 0
- V4 karakter
- Kai Burns
megpróbálom újra rakni.Ezt a videót az egyik játékos küldte el nekem privátba egy hónappal ezelött. A jelek szerint neked is ilyen problémád van @Attila_2002 : A játékosnak így oldódott meg a probléma:
Ennél jobbat jelenleg én sem tudok mondani, @Aiden. urma kollégával holnap ezt meg fogjuk nézni, mert úgy látom nem ez az egyelen ilyen gond. A fentebbi megoldásnak minősült.
A játékosok privátba megkeresett és a gép újrarakása megoldotta a problémát.megpróbálom újra rakni.
A legelső játékos aki ilyen gonddal keresett meg 1 hónapja, neki is ezt a megoldást javasoltam neki:B opció, hogy próbáld rendszergazdaként futtatni hátha. Legtöbbször az elérési út és a jogosultságok ellenőrzése "összeveszik".
Esetleg megnézném, hogy a GTA SA fájljait tartalmazó mappára és a SEEMTA mappájára van e megfelelő jogod. Nekem gyanús és érthetetlen miért kéne a gépet újratenni miatta.
Engem is zavar, én se értem, de mivel ez a második ilyen gond, mindenképpen utána fogok járni ennek!Nekem gyanús és érthetetlen miért kéne a gépet újratenni miatta.
Szia!Sziasztok! Most szeretnék újra elkezdeni játszani, nekem új dolog a Launcher, és egy érthetlen próblémával állok szemben.Tapasztalt már valaki olyat,hogy miután elindította See-t a Launcherrel, eltünik a Launcher ablaka, és kidob egy kis képet hogy "SeeMTA indítása...", majd ez is eltűnik és onnantól se kép, se hang? Nem csinál semmit, hiába várok pár percet, nem indul el, mintha megsem próbálná nyitni. Valaki tud valami ötletet, hogy mit tudok ezzel kezdeni? PC-m paraméterei ajánlott gépigény felett vannak, rendszergazdaként nyitom meg a Launchert, és semmi.
Fullscreenbol tedd az keret nélküli ablakba a játékot. Illetve nekem pl ha böngészőre tabozok ki vagy vissza az lassabb szokott lenni mint ha a dc vagy spoti miatt tennem.Sziasztok olyan problémám van hogy le tabozom és vissza tabozok akkor nagyon lassan tabozodik vissza a játék erre valakinek valami megoldás ?
megoldodot köszi szépenFullscreenbol tedd az keret nélküli ablakba a játékot. Illetve nekem pl ha böngészőre tabozok ki vagy vissza az lassabb szokott lenni mint ha a dc vagy spoti miatt tennem.
Szia! Az ablakosba tétel sem rossz megoldás, de viszont van egy kiskapu ami ezeket megoldja.Sziasztok olyan problémám van hogy le tabozom és vissza tabozok akkor nagyon lassan tabozodik vissza a játék erre valakinek valami megoldás ?
Ahogy látom a hozzászólásaidat, te nem írtál se játékos PK-t, se admin PK-t egy felülvizsgálati kérelmet tettél közzé.Mit tudok tenni akkor ha egy pk-re nem kaptam a megszabott határidőn belül választ? I mean hogy ezért kap e valami szankciót a szervezet vagy bármi?
Szia, írj egy emailt a supportnak ezzel kapcsolatban.Sziasztok! Szeretném az UCP-hez tartozó E-mail címet módosítani, hiszen elég régi és nem valós. Nem tudjátok esetleg, hogy kihez tudnék fordulni? Pacsi.
Szia!Sziasztok! A launcherem újabban elkezdte dobálni a modolt gta üzenetet, de legalább 20-szor újratelepítettem a játékot eredeti fájlokkal, nem működött. Megpróbáltam ezt párszor a launcherrel is, de azzal sem mentem sokra. Ugyanezzel a gta-val használtam nagyjából másfél évig és nem nagyon értem mi okozhatja. ( A hibakód E2x27135 ha ad bármit. )
@Matt_ megválaszolta már neked, hogy mit kell tenned. Ebben itt nem tudnak neked segíteni.hello nekem kellene segiteni mert 2024.10.27-én 21:05 kor irtam egy serial kérelmet amibe nem a serialt irtam hanem uj gépem van amit a tonyy el fogadot igy 2 accounom van abba kellene segiteni