Köszi!Szia, gondolom erre gondolsz.
ts.see-game.com
Köszi!Szia, gondolom erre gondolsz.
ts.see-game.com
Sziasztok! Mi számít
bányás átverésnek?
1.) Ha esetleg a bánya eladásakor, bérbeadásakor valami más mint amit a vevő/bérlő tud?
2.) Ha nem, vagy nem megfelelően fizetem ki az alkalmazottat?
3.) Ha több csille árát kérem el mint amit munkásként megcsináltam?
Ezek a kérdések merültek fel bennem, nekem nem egyértelmű a szabályzatnak ez a része.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Köszi, a 3. Szerintem is ic ügy.Szia!
1) Ha te 500 ezer dollárért hírdeted, de a hírdetéstől eltérően 1 milliót kérsz az hirdetéssel való átverés
2)
Te előlegbe kifizetsz a munkásnak X összeget, de a munkás nem csinál semmit, csak a pénz kellett neki, de fordítva is igaz ahogy leírtad. Ez bányászattal való átverés.
3) Erre nem szeretnék hülyeséget írni, szerintem ez még nem szabálytalan.
Remélem tudtam segíteni.
Pacsi!
Drift
Köszi, a 3. Szerintem is ic ügy.
Nálam az történt hogy 28 csillét csináltam meg, de 30 árát akartam kérni. (35k/csille áron dolgoztam) és kitiltottak. Ősz végén kaphatok unnbant, de az nagyon sok idő, és szeretnék játszani. Ez a 70 000$ nem nagy pénz a szerveren, ennyiből a passatomat nem szerelik meg. Tegnap reggel történt. Köszönöm a segítségetPedig nem az. A munkáltatótól kérsz pénzt azért, amit nem végeztél el.
Alberto Wiliams -> Tyzze Right [szidee]
Panasztevő InGame neve: ► Alberto Wiliams ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Tyzze Right ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése: ► Röviden annyi lenne hogy ma éjszaka (2024.06.16) fel vettem egy srácot a bányába dolgozni 300k/óra munkadíjjal, fizettem neki előre 3 órát ami 900 ezer dollár...forum.see-game.com
Ez a PK illik rá a legjobban. Igaz, itt az illető nagyon pofátlan volt.. de ha a fizetett három órából másfelet dolgozott volna, akkor is ugyan ez lenne a PK végkimenetele.
Szerintem a 980 000 dollárnál “ellopott” 70 000 dollár nem sok.Pedig nem az. A munkáltatótól kérsz pénzt azért, amit nem végeztél el.
Alberto Wiliams -> Tyzze Right [szidee]
Panasztevő InGame neve: ► Alberto Wiliams ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Tyzze Right ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése: ► Röviden annyi lenne hogy ma éjszaka (2024.06.16) fel vettem egy srácot a bányába dolgozni 300k/óra munkadíjjal, fizettem neki előre 3 órát ami 900 ezer dollár...forum.see-game.com
Ez a PK illik rá a legjobban. Igaz, itt az illető nagyon pofátlan volt.. de ha a fizetett három órából másfelet dolgozott volna, akkor is ugyan ez lenne a PK végkimenetele.
Borisznak írj DC-n, hogy jelenleg lehet-e frakciót venni. “kimarmin” néven találod meg DC-n.Sziasztok!
Frakciót lehet venni is?
Itt nem a 70.000$-ról van szó hanem az átverésről, te sem örülnél annak ha valakit kifizetnél x időre és az a személy nem tenné meg azt amiért pénzt adtál neki, ezen gondolkodj el.Nálam az történt hogy 28 csillét csináltam meg, de 30 árát akartam kérni. (35k/csille áron dolgoztam) és kitiltottak. Ősz végén kaphatok unnbant, de az nagyon sok idő, és szeretnék játszani. Ez a 70 000$ nem nagy pénz a szerveren, ennyiből a passatomat nem szerelik meg. Tegnap reggel történt. Köszönöm a segítséget
HeóSziasztok,
Az lenne a kérdés hogy lehetséges-e 1 accountot 2 gépről használni, tehát 1 acchoz 2 serialt társítani?
Ha igen mi a menete?
Köszi
Köszönöm, de mivel ez napi szinten kéne akkor inkább dobom, viszont az lehetséges-e hogy V4 és LV acc külön serialon van?Heó
Lehet, de folyamatosan serial váltási kérelmet kell benyújtanod az éppen aktuális gépről.
Szóval olyan nincs, hogy egyszerre két serialon van az account.
Természetesen, mivel két különböző szerverről beszélünk.Köszönöm, de mivel ez napi szinten kéne akkor inkább dobom, viszont az lehetséges-e hogy V4 és LV acc külön serialon van?
Szia!Sziasztok,
az volna a kérdésem mi a serial váltás menete, pár hetente 1-2 napra másik gépen lennék, hogyan tudnám megoldani hogy ilyenkor tudjak játszani.
Előre is köszönöm.
Szia!Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra nem akar elindulni a játék, gta sa elindulásával nincs gond, See MTA launchert elinditom, játék indítása és semmi nem történik..
előre is köszi a helpet.