Nagyon szépen köszönöm az információtSzia, van lehetőség protectet venni az autóra, amennyiben beszállsz az autóba és beírod, hogy /protect, kiad minden információt. Ha ezt megveszed, értelemszerűen fent marad a szerveren az autód.
Nagyon szépen köszönöm az információtSzia, van lehetőség protectet venni az autóra, amennyiben beszállsz az autóba és beírod, hogy /protect, kiad minden információt. Ha ezt megveszed, értelemszerűen fent marad a szerveren az autód.
Szia, kocsi kulcsot nem szabad csomagtartozni.Heló, ha protectezek egy kocsit, majd a csomiba rakom a kulcsot, miver közös kocsi haverokkal, de ha valaki kiveszi azt, az IC ügy, vagy Admin Ügy?
Köszönöm a választ!Szia, kocsi kulcsot nem szabad csomagtartozni.
Szia, nem használható semmire.Mire való a vas anyag a szerveren?
Szia, már nincsen bent.Sziasztok, a V3-as Reeferrel való ládagyűjtés már nincs a játékban?Vagy ha igen, hogyan működik?
Szia, itt mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban:Sziasztok, hogyan tudom pl. taxisra felmatricázni az autómat?
Nem lehetSziasztok egy garázshoz lehet 2 kulcsot kérni, hogy?
Ilyen nevű felhasználón nincs kitiltás.Sziasztok!
Nem tudok belépni See discordra (link nem jó nekem). 1x felvoltam törve de azt megoldottam. Dc: KrisztiánP#5494 esetleg ha ki vagyok onnan tiltva azt tudjuk orvosolni?
Szia, próbálj meg felkeresni egy discord moderátort ezzel kapcsolatban itt találod a teljes listát: link.Sziasztok.
Annó feltörték nekem is a Discordom és amolyan vírus jellegű üzenetet küldtek minden szerverre ahol bent voltam, így jogosan kitiltottak a SeeMTA szerveréről sajnos. Kihez tudnék fordulni unban végett? Köszi és szép napot nektek
Discord nevem:mandes