Holgen
Újonc
- 2019. 01. 30.
- 73
- 29
- 22
- V4 karakter
- George Holgen
- LV karakter
- George Holgen
Sziasztok gondom akadt a belépéssel mi lehet a gond kaptam egy ki tiltást UCP-m tiszta!
Szia oda van írva minden információ a hibaüzenetre.Sziasztok gondom akadt a belépéssel mi lehet a gond kaptam egy ki tiltást UCP-m tiszta!
Szia, a serial váltást bárhonnan kérheted, én például amikor koliből jövök haza akkor telóról írom. Megerősítem, és ha elfogadják akkor bármelyik gépről feltudok menni. De amivel felmentem azt a serialt fogja a serial váltás után a fiókodhoz adni. Utána már társítva lesz.csao ucpn irtam egy serial valtsi keremet, am tevedesbol a vagolapon a regi serialom maradt igy lenyegeben a regi serialomra kertem a nevvaltast. Van valami lehetoseg uj kerelmet irni ugy h nem erositem meg az emailt, vagy az 1 nap megerositesi idonek feltetlen le kell telni?
tehat ez a serial valtas tulajdonkeppen feloldja az accountot es amelyik seriallal legeloszor felmegyek ra azt fogja hozzatarsitani?Szia, a serial váltást bárhonnan kérheted, én például amikor koliből jövök haza akkor telóról írom. Megerősítem, és ha elfogadják akkor bármelyik gépről feltudok menni. De amivel felmentem azt a serialt fogja a serial váltás után a fiókodhoz adni. Utána már társítva lesz.
Nyugodtan erősítsd meg, nem kell új kérelmet írnod ehhez.
Boldog karácsonyt!
Pacsi!
Drift
Nem vagyok admin nem értek ehhez, hogy konkrétan hogy működik, de a kérdésedre válaszolva én úgy tudom igen! És nekem már 177 darab serial váltási kérelmem van, sokat írtam telóról is.tehat ez a serial valtas tulajdonkeppen feloldja az accountot es amelyik seriallal legeloszor felmegyek ra azt fogja hozzatarsitani?
rendben arra akartam kiterni hogy akkor nem kell minden kerelemnel egy konkret serualt megadni amirol tervezem hasznalni legkozeebb az accot?Nem vagyok admin nem értek ehhez, hogy konkrétan hogy működik, de a kérdésedre válaszolva én úgy tudom igen! És nekem már 177 darab serial váltási kérelmem van, sokat írtam telóról is.
Szia, írj a supportnak Facebookon vagy emailben (support@see-game.com), ők segítenek leválasztani a másik felhasználót.Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, új gép vásárlás után kértem LV re Seriál váltást, amit el is fogadtak. Mennék fel, jelentkeznék be, viszont azt irja hogy a számítógép egy másik felhasználóhoz van társítva. Mit lehet ezzel kezdeni?