See Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT-

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
748
2 984
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia!
Keresd fel emailben a Supportot (support@see-game.com) a megadott esetszámmal, ahogy a hibaüzenet is írja, ők tudnak bővebb tájékoztatást adni a hibáról.
Az ilyen eseteket rendszerint valamilyen szoftver okozza, amit a See rendszere kártékonyként észlel (ez egy automatikus tiltás, amit a rendszer ad, UCP-n se látszik). Aggodalomra semmi ok, a hasonló problémák legfeljebb pár nap alatt meg szoktak oldódni.

• Imádom
Reactions: morty.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
192
391
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Hali Nekem is ugyan ez volt pont ma, irtam nekik és máris fel is oldották

dxminikbop

Újonc
2024. 11. 17.
27
159
V4 karakter
keantay.rose
LV karakter
tyzee.milek
csao ucpn irtam egy serial valtsi keremet, am tevedesbol a vagolapon a regi serialom maradt igy lenyegeben a regi serialomra kertem a nevvaltast. Van valami lehetoseg uj kerelmet irni ugy h nem erositem meg az emailt, vagy az 1 nap megerositesi idonek feltetlen le kell telni?

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 194
585
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
csao ucpn irtam egy serial valtsi keremet, am tevedesbol a vagolapon a regi serialom maradt igy lenyegeben a regi serialomra kertem a nevvaltast. Van valami lehetoseg uj kerelmet irni ugy h nem erositem meg az emailt, vagy az 1 nap megerositesi idonek feltetlen le kell telni?
Szia, a serial váltást bárhonnan kérheted, én például amikor koliből jövök haza akkor telóról írom. Megerősítem, és ha elfogadják akkor bármelyik gépről feltudok menni. De amivel felmentem azt a serialt fogja a serial váltás után a fiókodhoz adni. Utána már társítva lesz.

Nyugodtan erősítsd meg, nem kell új kérelmet írnod ehhez.

Boldog karácsonyt!

Pacsi!

Drift

dxminikbop

Újonc
2024. 11. 17.
27
159
V4 karakter
keantay.rose
LV karakter
tyzee.milek
Szia, a serial váltást bárhonnan kérheted, én például amikor koliből jövök haza akkor telóról írom. Megerősítem, és ha elfogadják akkor bármelyik gépről feltudok menni. De amivel felmentem azt a serialt fogja a serial váltás után a fiókodhoz adni. Utána már társítva lesz.

Nyugodtan erősítsd meg, nem kell új kérelmet írnod ehhez.

Boldog karácsonyt!

Pacsi!

Drift
tehat ez a serial valtas tulajdonkeppen feloldja az accountot es amelyik seriallal legeloszor felmegyek ra azt fogja hozzatarsitani?

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 194
585
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
tehat ez a serial valtas tulajdonkeppen feloldja az accountot es amelyik seriallal legeloszor felmegyek ra azt fogja hozzatarsitani?
Nem vagyok admin nem értek ehhez, hogy konkrétan hogy működik, de a kérdésedre válaszolva én úgy tudom igen! És nekem már 177 darab serial váltási kérelmem van, sokat írtam telóról is.

dxminikbop

Újonc
2024. 11. 17.
27
159
V4 karakter
keantay.rose
LV karakter
tyzee.milek
Nem vagyok admin nem értek ehhez, hogy konkrétan hogy működik, de a kérdésedre válaszolva én úgy tudom igen! És nekem már 177 darab serial váltási kérelmem van, sokat írtam telóról is.
rendben arra akartam kiterni hogy akkor nem kell minden kerelemnel egy konkret serualt megadni amirol tervezem hasznalni legkozeebb az accot?

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 194
585
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Nem. Hozok neked egy példát telóról: Belépsz telón az UCP-be, a profilodon keresztül ott van hogy serial váltás, és csak az indokot irod meg, azt nem kell megírnod milyen serialról, vagy akkor. Annyit írsz, "Gépváltás miatt kérek váltás" ez csak egy példa volt, de csak ennyit kell írnod. Megerősíted emailbe és mehetsz fel, ha el lett fogadva.

• Imádom
Reactions: dxminikbop

d.e.x

Újonc
2024. 07. 22.
10
0
V4 karakter
Dex Norton
sziasztok lett egy új gépem írtam egy serial váltást és az lenne a gond hogy azt akarja a rendszer hogy erősítsem meg és az a gond hogy arra az email címemen van az accountom amit egyszer véletlen le blokkoltattam és hogy lehet meg változtatni ott az email címemet? (ucp-n)

d.e.x

Újonc
2024. 07. 22.
10
0
V4 karakter
Dex Norton
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Muurayi
sikerült feloldani segítség kérésem semmis :)

Bazsi12

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 19.
177
89
22
Hungary
V4 karakter
Unai Braga
V2 karakter
Unai Laverty
Sziasztok! Ezt a hibát nemtudom mire vélni: Ahogy elindítom a launchert, és belépek a játékba nemtudom a gépen a hangerőt állítani, se hangosítani, se halkítani nemtudok a gombok segítségével. Reconnect nem segített a dolgon, még a launchert is újratelepítettem,de ugyan úgy fentáll a probléma. Van esetleg más, aki találkozott ilyen hibával?

takiboy99

Újonc
2025. 01. 22.
1
0
LV karakter
Jason Peters
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, új gép vásárlás után kértem LV re Seriál váltást, amit el is fogadtak. Mennék fel, jelentkeznék be, viszont azt irja hogy a számítógép egy másik felhasználóhoz van társítva. Mit lehet ezzel kezdeni?

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
748
2 984
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni, új gép vásárlás után kértem LV re Seriál váltást, amit el is fogadtak. Mennék fel, jelentkeznék be, viszont azt irja hogy a számítógép egy másik felhasználóhoz van társítva. Mit lehet ezzel kezdeni?
Szia, írj a supportnak Facebookon vagy emailben (support@see-game.com), ők segítenek leválasztani a másik felhasználót.

Sasdafa027

Újonc
2023. 10. 27.
15
5
22
V4 karakter
Katarina Woods
Szia szép napot! Kérdésem a következő lenne. Ha ki vagyok tiltva a szerverről (még 5 hónapig) tudok feltölteni így is pp-t? Nem veszlik el, nem bugol be ,vagy egyáltalán engedi a feltöltést?
Válaszod előre is köszönöm.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
748
2 984
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia, nem fog elveszni, ugyanúgy tudsz feltölteni magadnak és megkapod.