Sziasztok. Hova és mit kell tennem multiacc elkerülés miatt? mivel eladtam a vinyom és a srác játszik a saját accjával. de hogy ne legyen neki keresztbe téve ezért szeretnék irni valamit hogy ez el legyen kerülve. Válaszokat előre is köszönöm
Részben nem volt rá akkora igény sem,nagyon változó volt a playerszám és a végén sajnos nem volt affinitás arra,hogy tovább működjönSziasztok!
egy nagyon régi Veterán vagyok, aki 2015-2016 környékén kezdett SEEmtazni, volt egy Sas NETWORK szerveretek,azzal mi történt? valami szervertermetek felgyulladt valami olyasmit halottam de azért rákérdezek,
Üdvözlettel,
Ehhez több adatra lesz szükségünk.hello ! nekem van egy olyan problémám hogy a launcher egyszerüen nem akar elindulni . már nagyából mindent próbáltan a windows ujratöltésén kívül .
Facebook Supportnak írj E-mail-el kapcsolatbanSziasztok. Elég rég játszottam, és kértem egy serial váltást, de nem jött e-mail a megerősítéshez. Régebbi serial váltásaim voltak, azokról van e-mal, azonban tegnap amit kértem arról nem jött semmi. Van lehetőség egy teljes e-mail váltásra? Hátha az megoldaná. Előre köszönöm a segíséget.
Rendben, köszi.Facebook Supportnak írj E-mail-el kapcsolatban
Szia, szolgáltató felől nem érkezett bármi információ? Szolgáltatói Ügyfélszolgálatnál érdeklődtél már esetleg?Sziasztok!
Egyik napról a másikra elromlott a gépemen a net. Vagy én nem tudom.. Olyan furán műkõdik most. Facebookot, googlet, telexet, stb betölti, azonban rengeteg oldalt (pl a seegame oldalát se) nem tölt be, azt írja hogy az oldal nem elérhető. Ezzel együtt az internetre hivatkozva a Steam sem indul el, és a Launcher sem.
Tegnap még semmi baja nem volt. Routert ki-be kapcsolgattam, kábeleket kihúzgáltam, de nem oldotta meg a problémát.
Szerintetek merre induljak el hibakeresésben?
Helló.Halihó!
Nem fogom sokáig nyújtani a dolgokat, feltőrtek dc-n, a fiók szétspammelt minden szervert. A fiókot visszaszereztem, teljesen az én irányításom alatt áll, de viszont kibannoltak See dc-ről. Nem tudnátok feloldani a fiókom?
Szia.Sziasztok!
Valaki, aki kifejezetten képben van a jelenlegi szabályozással kapcsolatban (lehetőség szerint nagyobb szintű adminisztrátor), le tudja írni részletesen, hogy mi minősül és mi nem minősül indokolatlan menekülésnek? Nyilvánvalóan nem a nem szeretnék csekket kapni, nincs nálam semmi, meg az 1 db nézőke a csomagtartóban típusú esetekre gondolok, hanem arra, amikor nyomós indokkal van nálad a karakteren nem látható illegális tárgy (kiskaliber, kábítószer). Tekintve, ahogy a bannokból és panaszkönyvekből látom, több változás is történt mostanában, és számomra kicsit átláthatatlan lett a szabályozás. (ui: nem azért, mert különösen érintene engem, de szeretnék tisztában lenni az aktuális szabályozással)