Marcus_De_Felice
Újonc
- 2022. 08. 19.
- 4
- 0
helóka egy kérdés. Hogy tudom meg nézni hogy milyen accountok/account van a serialomon? Nem regisztraltam meg semmi de van már account a serialomon.
Nem használt(ipon-ról véve).Az ssd-t 3 hónapja vettem és még életében nem látta az mta-t kivéve ma. Köszi a választ! Még egy kérdés hogy forumon kell írni vagy ts-en kell fel keresni egy admint?Szia, használtan kaptad a számítógépedet?
Adminisztrátor meg tudja nézni neked, milyen account van társítva a serialhoz.
TS,Discord,Fórum, bárhol jó vagy igazából.Nem használt(ipon-ról véve).Az ssd-t 3 hónapja vettem és még életében nem látta az mta-t kivéve ma. Köszi a választ! Még egy kérdés hogy forumon kell írni vagy ts-en kell fel keresni egy admint?
Köszi a segítséget!Szia, UCP-n (see-game.com) bejelentkezel, utána a képernyő felső részén két menüsort látsz. Az alsón jobbról a 4. gomb a serial váltás. Itt kell írnod indoklást, illetve a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog küldeni a rendszer egy levelet (gyakran spam vagy reklámok kategóriájába rakja), ott tudod megerősíteni a kérelmedet.
Ami elveszik majd újratelepítéskor (hacsak nem mented le a megfelelő fileokat): bindek, kiegészítő-beállítások, logok, screenshotok.
Szia! Tudsz nekik panaszt írni, általában segítőkészek. Egyébként ha nagyon rossz helyen volt akkor előfordulhatSziasztok!
Parkolás felügyelet foglalhat le bringát?
Enyémet lefoglalták és elég furcsa hogy a 230 dolláros bringát 15ezer kiváltani![]()
Szia! UCP-den tudsz indítani serial váltási kérelmet.hello, serial valtast hol lehet rendezni?
Tudtommal nem lett kivéve, sőt van rá lehetőség csak relatív hogy mikor mennyire adja.Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a hajóval (Reefer) való ládakeresés még bent van? Vagy már kivették? Mert 45 percig voltam a nyílt vizen 1x nem találtam semmit.
A lehetőség adott, Csupán 1x se jártam sikerrel. Azért is kérdemTudtommal nem lett kivéve, sőt van rá lehetőség csak relatív hogy mikor mennyire adja.
Arról lett volna kiadva közlemény. Próbáld meg az elkövetkező napokban hátha.A lehetőség adott, Csupán 1x se jártam sikerrel. Azért is kérdem
Szia.
Ha felmész a teamspeak szerverre (ts.see-game.com) ott bármelyik adminisztrátor várójába fáradj be és tudni fog segíteni, ha teljesen esélytelen, hogy emlékezz a bejelentkezési adataidra, akkor pedig a facebook support tud neked segíteni.