See Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT-

2022. 08. 19.
4
0
helóka egy kérdés. Hogy tudom meg nézni hogy milyen accountok/account van a serialomon? Nem regisztraltam meg semmi de van már account a serialomon.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
748
2 984
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia, használtan kaptad a számítógépedet?
Adminisztrátor meg tudja nézni neked, milyen account van társítva a serialhoz, akár TS-en, vagy DC-n keresed fel. A leggyorsabb természetesen TS-en.

Utoljára szerkesztve:
2022. 08. 19.
4
0
Szia, használtan kaptad a számítógépedet?
Adminisztrátor meg tudja nézni neked, milyen account van társítva a serialhoz.
Nem használt(ipon-ról véve).Az ssd-t 3 hónapja vettem és még életében nem látta az mta-t kivéve ma. Köszi a választ! Még egy kérdés hogy forumon kell írni vagy ts-en kell fel keresni egy admint?

norbertmadai

Újonc
2022. 08. 15.
10
13
V4 karakter
kiko karamin
LV karakter
kiko karamin
V2 karakter
kiko karamin
el felejtettem a fikom adatait és nem tudok be jelentkezni és ugye ucp_n se tudok serialt váltani meg lehet csinálni azt hogy leválasszátok afikkomat a gépről légyszi

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
428
1 396
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Szia.
Keress fel egy adminisztrátort a ts.see-game.com TS IP-n, ott tudnak neked komolyabban segíteni pár infórmáció ellenében.
Ha ott nem juttok dűlőre, akkor se aggódj, mert ott is fogja mondani az adminisztrátor, de a SeeMTA V3 facebook supportját kell felkeresd.

LLecram0790

Újonc
2019. 05. 26.
54
28
Pécs
V4 karakter
Jessica Monroe
LV karakter
Joseph Monroe
V2 karakter
Monroe Tachyon
Hali! Gondok adódtak a gépemben,és most cserélek benne alaplapot és még pár cuccot. Lényeg a lényeg,hogy ezzel ugye új serialom lesz,viszont nekem a régi fiókom kellene,és a serial váltásról nem találtam leírást. Erről kaphatok kis segítséget,hogy hogyan kell ezt intézni? Köszi előre is🔥

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
748
2 984
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia, UCP-n (see-game.com) bejelentkezel, utána a képernyő felső részén két menüsort látsz. Az alsón jobbról a 4. gomb a serial váltás. Itt kell írnod indoklást, illetve a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog küldeni a rendszer egy levelet (gyakran spam vagy reklámok kategóriájába rakja), ott tudod megerősíteni a kérelmedet.
Ami elveszik majd újratelepítéskor (hacsak nem mented le a megfelelő fileokat): bindek, kiegészítő-beállítások, logok, screenshotok.

LLecram0790

Újonc
2019. 05. 26.
54
28
Pécs
V4 karakter
Jessica Monroe
LV karakter
Joseph Monroe
V2 karakter
Monroe Tachyon
Szia, UCP-n (see-game.com) bejelentkezel, utána a képernyő felső részén két menüsort látsz. Az alsón jobbról a 4. gomb a serial váltás. Itt kell írnod indoklást, illetve a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog küldeni a rendszer egy levelet (gyakran spam vagy reklámok kategóriájába rakja), ott tudod megerősíteni a kérelmedet.
Ami elveszik majd újratelepítéskor (hacsak nem mented le a megfelelő fileokat): bindek, kiegészítő-beállítások, logok, screenshotok.
Köszi a segítséget!😁

• Tetszik
Reactions: Miss Lacky

BumBumm

Újonc
2022. 09. 19.
32
47
V4 karakter
Nick Eliot
Sziasztok!
Parkolás felügyelet foglalhat le bringát?
Enyémet lefoglalták és elég furcsa hogy a 230 dolláros bringát 15ezer kiváltani😂

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
401
1 043
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Sziasztok!
Parkolás felügyelet foglalhat le bringát?
Enyémet lefoglalták és elég furcsa hogy a 230 dolláros bringát 15ezer kiváltani😂
Szia! Tudsz nekik panaszt írni, általában segítőkészek. Egyébként ha nagyon rossz helyen volt akkor előfordulhat

Shebi

Újonc
2020. 06. 23.
25
5
Gyál, Pest
V4 karakter
Andrei Zhukov 🇷🇺
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a hajóval (Reefer) való ládakeresés még bent van? Vagy már kivették? Mert 45 percig voltam a nyílt vizen 1x nem találtam semmit.

morty.

keep it clean
2020. 01. 15.
220
685
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a hajóval (Reefer) való ládakeresés még bent van? Vagy már kivették? Mert 45 percig voltam a nyílt vizen 1x nem találtam semmit.
Tudtommal nem lett kivéve, sőt van rá lehetőség csak relatív hogy mikor mennyire adja.

• Tetszik
Reactions: Wexen

Steve.

Újonc
2021. 11. 30.
9
2
LV karakter
Steve Gefferson.
helo, nekem adatokkal kapcsolatos segítségre lenne szükségem, mert volt elég hosszú idejű kihagyásom a SEEMTA V3-ról, és elfelejtettem a felhasználó nevem, jelszó, stb.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
428
1 396
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Szia.
Ha felmész a teamspeak szerverre (ts.see-game.com) ott bármelyik adminisztrátor várójába fáradj be és tudni fog segíteni, ha teljesen esélytelen, hogy emlékezz a bejelentkezési adataidra, akkor pedig a facebook support tud neked segíteni.

Steve.

Újonc
2021. 11. 30.
9
2
LV karakter
Steve Gefferson.
Szia.
Ha felmész a teamspeak szerverre (ts.see-game.com) ott bármelyik adminisztrátor várójába fáradj be és tudni fog segíteni, ha teljesen esélytelen, hogy emlékezz a bejelentkezési adataidra, akkor pedig a facebook support tud neked segíteni.