See Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT-

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
Igen, ha fent vagy ráírsz egy adminra és segíteni fog.

• Tetszik
Reactions: morty.
2022. 07. 04.
7
0
És van olyan hogy v3 ra a login panelig fellépek, nyomok egy f8at és
Igen, ha fent vagy ráírsz egy adminra és segít

Ja okés, egy kérdés még hogy fellépek a v3 ra a login panelig, ott F8 at nyomok és beírom hogy serial, ha azt neked elküldöm akkor el tudod a felhasználónevemet mondani? Én úgy tudom hogy igen csak lehet téves infót kaptam

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
Nem muszáj fellépned hozzá a szerverre, elég ha elindítod az MTA-t.

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Szia, sehogy. Csak egy account-od lehet, ha elfelejtetted az adataidat akkor keress meg teamspeaken egy admint.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

colosbence

Újonc
2020. 10. 23.
17
7
A szomszéd ház ;)
V4 karakter
Yigil Golan
LV karakter
-
V2 karakter
-
Hali! Nagyjából egy hónapja lett egy új gépem, és tegnap úgy gondoltam hogy visszatérek a SeeMTA-hoz, viszont fogalmam sem volt az E-mail címemről, illetve a jelszavamról. Úgy gondoltam, hogy csinálok egy új accountot és egy adminnal bannoltatom a régit (nagyon rossz döntés volt és utána sem néztem hogy mi a menete ennek). Magamhoz is hívtam Knifi-t aki elmagyarázta ennek a menetét. Elmondta az E-mail címem és a felhasználónevem, majd az akkori, új accountomat kibannolta, multiacc elkerülése végett. Ezután, még tegnap este kértem egy serial váltást a régi accountomra, ami mostanra meg is van, azonban nem tudok bejelentkezni, mivel az új gépem serialja a bannolt accountomhoz szól. Ezzel kapcsolatban kérem a segítségeteket, nagyon hiányzik már a SeeMTA. Előre is köszi :D

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
Keress fel TS-en és segítek.

Deathy

Újonc
2022. 07. 11.
3
2
V4 karakter
Erik Dylan
Ha kaptam serial váltást, akkor tudok új accountot létrehozni ugyan arra a gépre? Bocsi a hülye kérdésért, de nagyon nem értek az ilyenekhez. :D

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
Nem csinálhatsz új accountot, egyet használhatsz. Ha meg elfelejtetted az adataidat, keress fel egy admint TS-en.

lajosvok

Újonc
2019. 10. 07.
68
297
Szentkirály
LV karakter
Romano Alphonso
Cső, melyik az az oldal ahol lehetett ilyen logokat, rpket írni elég menőn? Eszemben volt, csak elfelejtettem.

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
391
980
V4 karakter
Dane Rees
LV karakter
Patrycja Grzelak
Sziasztok hello illegalban van fk jump?