See Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT-

Mxrk

Újonc
2022. 06. 19.
1
0
V2 karakter
Carlo mark
Az lenne a problémám hogy még régen bejelentkeztem v3 -ra és most nem tudom a nevét a fióknak és nem tudom megváltoztatni a jelszót.
Új fiókot meg nem tudok regisztrálni mert azt írja hogy ezen a gépen már van regisztrálva fiók vagy valami hasonlót ír.
Ha ezt valahogy meglehetne oldani azt nagyon megköszönném.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Szia! Írj a facebook oldalnak megfogják oldani. Nem árt ha van egy TS is kéznél

Dijego

⚡️⚡️
2019. 01. 20.
805
1 682
Budapest
V4 karakter
🇪🇸 Diego M Perez 🇪🇸
Az lenne a problémám hogy még régen bejelentkeztem v3 -ra és most nem tudom a nevét a fióknak és nem tudom megváltoztatni a jelszót.
Új fiókot meg nem tudok regisztrálni mert azt írja hogy ezen a gépen már van regisztrálva fiók vagy valami hasonlót ír.
Ha ezt valahogy meglehetne oldani azt nagyon megköszönném.
Ne törölj minden egyes hozzászólást! Erre ott van a Szerkesztés opció.

2020. 09. 18.
8
4
27
V4 karakter
Sommer Jr Oliver
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne, ismerősöm vett egy Apple MacBook Air 2020-as laptopot.
Szeretne ő is Seemta-zni.
Viszont sem a San Andreas-t, sem az MTA-t nem tudja letölteni, telepíteni.
Esetleg van köztünk ezen a téren tapasztalattal rendelkező játékos aki tudna segíteni?

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne, ismerősöm vett egy Apple MacBook Air 2020-as laptopot.
Esetleg van köztünk ezen a téren tapasztalattal rendelkező játékos aki tudna segíteni?
Erről van fent egy topic, hogy hogyan tudod futtatni MacBook gépen. ITT találod meg.

• Tetszik
Reactions: Sommer Jr Oliver

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Sziasztok!
Szia! Én írtam a topicot megtalálsz benne mindent! Mai napig így használom szóval kell hogy működjön!
Ha bármi kérdés van dobj egy pm-et.

• Tetszik
2020. 09. 18.
8
4
27
V4 karakter
Sommer Jr Oliver
Köszönöm a gyors válaszokat.
Valamiért nem engedi a PM-et.
Windows telepítése nélkül nem lehet meg oldani?

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Sajnos az MTA klienst nem írták meg macre egyáltalán, és azt hiszem az alap GTA:SA sem érhető el macOS felületre, így ez duplán kivan zárva sajnos.

• Tetszik
2020. 09. 18.
8
4
27
V4 karakter
Sommer Jr Oliver
Ha telepítem a Windowst akkor pár kattintással tudok váltani hogy melyik rendszer fusson a Macbookon?
Ez az üzenet jelenik meg amikor PM-et akarok küldeni neked @Benz : “Ez a tag korlátozza a teljes profilját.”

2020. 09. 18.
8
4
27
V4 karakter
Sommer Jr Oliver
Újabb kérdésem lenne.😊
Macbookon fenn a Windows, San Andreas indul, MTA indul. Viszont amikor V3-ra próbálok fel lépni ezt írja ki.:
Ki lettél rúgva a játékból(SD #16 021 A)
A szerver hiányzó anti-cheat összetevőket észlelt. Próbáld meg újra indítani az MTA-t.
Valakinek valami ötlet?

• Tetszik
Reactions: Benz

ChickenHunter

Újonc
2021. 06. 08.
3
0
V4 karakter
Sam Connor
Hali,

Több mint egy év után szeretnék visszatérni a szerverre, de nem emlékszem a jelszavamra. Van rá esetleg lehetőség ezt módosítani/resetelni?
A felhasználónevem ChickenHunter, in-game nevem Sam Connor.

Előre is köszi!

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
418
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Szia, ha felkeresel bármilyen szintű Adminisztrátort TS-en (ts.see-game.com), tud neked segíteni valamennyit.
Vagy mivel tudod a felhasználó neved, plusz ha az email is megvan hozzá, akkor UCP-n tudsz jelszó emlékeztetőt kérni.

ChickenHunter

Újonc
2021. 06. 08.
3
0
V4 karakter
Sam Connor
Szia, ha felkeresel bármilyen szintű Adminisztrátort TS-en (ts.see-game.com), tud neked segíteni valamennyit.
Vagy mivel tudod a felhasználó neved, plusz ha az email is megvan hozzá, akkor UCP-n tudsz jelszó emlékeztetőt kérni.
A fórumra be tudok jelentkezni, csak a szerverre nem tudok felmenni, mert ott nem tudom a jelszavamat. :/

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
A fórumra be tudok jelentkezni, csak a szerverre nem tudok felmenni, mert ott nem tudom a jelszavamat. :/
jelszó emlékeztetést tudsz kérni . Csatolok 1 képet is .
image.png

Utoljára szerkesztve:
2022. 07. 04.
7
0
Nem tudok belépni az accountomban, mert rég játszottam es mindent elfelejtettem és nem is vagyok gépen bejelentkezve a fórumra, emiatt nem is tudom kitörölni, vagy bármi ilyesmi.

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Szia, TS-en írj egy adminisztrátornak ezzel kapcsolatban, segíteni fognak. (ts.see-game.com)

rokesz

adorkable
2021. 02. 09.
154
839
V4 karakter
todd hurley
LV karakter
tomas villacres
Töltsd le a TeamSpeak 3 nevű programot, indítsd el, menj rá a connectre és oda a server address-hez másold be azt az ip-t amit küldtem.