vagabond
Zöldfülű
A szerelő meg vitázik helyettük.Ti látjátok egy módon, a rendvédelem látja mégegy módon
Visszatérve az eredeti témához, nem hinném hogy script ügyileg fognak bármin is változtatni, maximum Vitoék viszik lentebb a perceket.
A szerelő meg vitázik helyettük.Ti látjátok egy módon, a rendvédelem látja mégegy módon
Ugye nem lettél ettől vérig sértve?Azt hiszem ez a thread ebben a pillanatban futott vakvaganyra.
Nem varhatod el, hogy barki ertelmes vitat folytasson veled, ha egybol sertegetni kezded oket.
Nincs okom sértődöttnek lenniUgye nem lettél ettől vérig sértve?
Arra pedig előbb van lehetőség, Vito felől érkezett válasz még...A szerelő meg vitázik helyettük.
Visszatérve az eredeti témához, nem hinném hogy script ügyileg fognak bármin is változtatni, maximum Vitoék viszik lentebb a perceket.
A tíz órát annó sikerült leharcolni ötre, ez ellentétben sokak tévképzetével nem annyiból áll, hogy akkor most Vito vagy akármelyik másik rendvédelmi leader a hasára csap és meghozza ezt a döntést önkényesen.
Óvadék rendszer hálisten bejött a V4 óta, alapesetben kötelezően adnia kell a rendvédelmisnek amennyiben nem emberellenes bűncselekményt követ el az illető (pl. ha menekül, fegyvert/kábítószert birtokol akkor kap) megvonni egyedül akkor van lehetőség ha valaki elviselhetetlenül paraszt (nem, nem a karaktere habitusára gondolok, hanem arra amikor például már ICbe van keverve olyan OOC dolog ami nonszensz).
A BTK alapján arra nem lehet enyhítést és óvadékot adni ami olyan bűncselekmény amire nem elég IC a bűnbocsánat (rablás/gyilkolás etc.) ezért nem kaphattok enyhítést az esetek nagy százalékában (nyilván, lehet úgy /enyhíteni/, hogy adott vádak kimaradnak, az hogy te erre a másik személyt a korrektségeddel, infó átadásoddal, pénzeddel vagy akármi mással rátudod-e szedni az a ti dolgotok, nem biztos hogy belemegy, nyilván).
Szó volt a +60 és +120 percekről, ezeket ki kell "érdemelni". Tehát azért mert te megöltél egyedül 20 bevetésist nem adhatja rád senki, azért mert végig funolod a kihallgatást és végig le droid kutyázod a rendőrt meg a jelentéseiért cseszteted már kérheti, mert azt nem azért csinálja az ember mert ilyen az IC karaktere.
Szerintem is sok az öt óra, félreértés ne essék, nem ezért írtam ide mert ellenezném a csökkentést. A játékosbázis az évek alatt öregedett, nincs mindenkinek annyi ideje mint 3-5 éve ez is tiszta sor, de ebben a kérdésben nincs most, de nem is volt annó sem egyetértés a rendvédelmi vezetők és/vagy a szerver vezetők között.
Végszóként ha megengedtek egy javaslatot akkor üljetek össze, mint illegál leaderek és a hamarosan(?) érkező FK fejlesztésekbe fogalmazzátok bele közösen az AFKra vonatkozó kéréseitek (vagy azt hogy offline is teljen, mert az is egy baromi jó felvetés), biztos vagyok benne hogy a vezetőség is fontolóra fogja venni a dolgot ha látja az igényt és az összetartást.![]()
"Az, aki ezt nyíltan leírja, jobban tenné, ha őszintén szembenézne önmagával, és felismerné, hogy véleménye nem helytálló."
Ugye mennyivel szebben hangzik, mint az, hogy köpje szembe magát?![]()
Nem attól tántorít el, hogy te bandatagot/maffiózót roleplayezz, hanem attól, hogy ne abból álljon a szerveren töltött időd, hogy az ATM-eket fúrod. Igen, valaki ezért jár fel, ez van, mit tudunk ellene tenni? Senkik sem vagyunk, hogy megakadályozzuk őket abban, hogy jól érezzék magukat, DE közel sem reális egy bandának, MOB szervezetnek, kartellnek a benzinkutakat, szürke trubadur masinákat fosztogatni "pénz" miatt. Ne próbáld már ezt folyamatosan kiforgatni, nem azért fogsz öt órát leülni a szerveren, mert a karaktereddel illegális tevékenységet ROLEPLAYEZEL (nem fúrsz, nem lősz). Ne légy megáldva ezzel az illegális tevékenységgel, mert közel sem reális az az "illegális tevékenység", ami a szerveren történik.Felmerült hogy miért 5 óra egy jail. Itt érkezett rá egy válasz: "eltántorít az illegális tevékenységtől".
- én tényleg nem szeretném megbántani azt aki ezt írta, de ez ugye tényleg csak vicc volt? Bocsánat, ez nem egy szerepjáték szerver? Én úgy tudom hogy nevében minimum az. Ha már szerepjáték, akkor milyen szerepjáték?
Arra viszont nagyon kíváncsi lennék minden rosszindulat nélkül, hogy te ennek cseréjét, kivételét hogy oldanád meg. Mi Te szerinted a legjobb megoldás?Mi értelme van az IC jail-nek?
- erre légyszi valaki tényleg írjon valamit, mert én nem látom hogy igazából mire szolgál.
Nem attól tántorít el, hogy te bandatagot/maffiózót roleplayezz, hanem attól, hogy ne abból álljon a szerveren töltött időd, hogy az ATM-eket fúrod. Igen, valaki ezért jár fel, ez van, mit tudunk ellene tenni? Senkik sem vagyunk, hogy megakadályozzuk őket abban, hogy jól érezzék magukat, DE közel sem reális egy bandának, MOB szervezetnek, kartellnek a benzinkutakat, szürke trubadur masinákat fosztogatni "pénz" miatt. Ne próbáld már ezt folyamatosan kiforgatni, nem azért fogsz öt órát leülni a szerveren, mert a karaktereddel illegális tevékenységet ROLEPLAYEZEL (nem fúrsz, nem lősz). Ne légy megáldva ezzel az illegális tevékenységgel, mert közel sem reális az az "illegális tevékenység", ami a szerveren történik.
Arra viszont nagyon kíváncsi lennék minden rosszindulat nélkül, hogy te ennek cseréjét, kivételét hogy oldanád meg. Mi Te szerinted a legjobb megoldás?
Ha ez így lenne, akkor kb minden második rendvédelmis gumibottal intézné el a kellemetlen dolgokat. Azért ne túlozzunk ennyire., vagy jól meg kell verni. Vagy ki kell vinni a semmi közepére. Vagy meg tudjátok oldani, kreatívak vagytok. Úgysincs érdemi következménye annak ha egy rendőr törvényt sért, vagy el lehet sikálni - maximum majd lesz egy-két hülye fórumon akik erre megpróbálnak figyelmet irányítani.
@Tyno most biztos elejtett egy-két könnycseppet emiatt.Ha lenne egy olyan felügyeleti és felülvizsgálati szint ami nem engedné hogy tökéletesen egyértelmű és köztudott legyen a rendvédelmi tagok sérthetetlensége és elérhetetlensége. Ami nem engedné hogy kedvükre szegjék meg ott a BTK-t ahol tetszik, mert "elsikáljuk" vagy "szemet hunyunk felette".
Mindenkinek van lehetősége széfet venni, nem csak a rendvédelmnek. Plusz ne mások zsebében turkálj.Ami nem engedné hogy minden rendvédelmi tagnak legalább 50 millió dollár értékben legyen illegál a széfjében.
Már sok ideje problémás a See közössége, ez köztudott.És hogy mitől kell megvédeni a közösséget?
Egészen egyszerű a válasz, te is leírtad: a romló közösségtől.
Ez így van @sneci1902 @_Foxii_ ?Úgysincs érdemi következménye annak ha egy rendőr törvényt sért, vagy el lehet sikálni
Ő éppenséggel csak a büntetőeljárási törvény egy olyan alapelvét (bizonyítási teher) sértette meg ami után a jog közelébe nem kerülhetne. Pedig elvileg az ő feladata a rendőrök munkájának törvényességi felügyelete...@Tyno most biztos elejtett egy-két könnycseppet emiatt.
Ez tény. Csak nem mindenkinek van meg a lehetősége hogy rendőrként legyen tele illegállal a széfje úgy, hogy az event alatt amikor ládákból elég nagy eséllyel nyitnak az emberek illegált akkor gondolkodás nélkül a legnagyobb büntiket osztják egy-egy alkatrész vagy drog-prekurzor birtoklásáért.Mindenkinek van lehetősége széfet venni, nem csak a rendvédelmnek. Plusz ne mások zsebében turkálj.
Most erre mit lehet írni? Azt hiszem bedobtam egy ötletet kettő darab hozzászólással feljebb, ebben a hsz-ben megtalálod, kicsit feleslegesnek érzem bemásolni ide is.Valamint az is jó lenne tőled hallani, hogy te mit javasolsz, mert az hogy ide-oda böksz egy két javaslatot az nem fog segíteni sok embernek abban, hogy mégis mi lenne számodra vagy mások számára a legideálisabb, amit az RSZSZ még el is fogadna mint jó ötlet.
Csatahajó, mind a ketten tudjuk hogy zsigerből a legtöbb ember elutasítja azt hogy a józan eszét használja. Adott kiváltott ingerek alapján játszik, képes OOC besértődni valamin miközben az IC történt, amiben nem rest felhasználni az IC hatalmát, mivel OOC megsértődött.te mit javasolsz, mert az hogy ide-oda böksz egy két javaslatot az nem fog segíteni sok embernek abban, hogy mégis mi lenne számodra vagy mások számára a legideálisabb
Szia! Tessék csak megnézni az én esetem, megtörtén a IC eset és rá pár napra már el is lettem távolítva a rendvédelmi állományból.Úgysincs érdemi következménye annak ha egy rendőr törvényt sért, vagy el lehet sikálni
Ha azon múlna egy frakcióba csatlakozás vagy bárminemű ügyintézés hogy IRL mennyi köze van hozzá valakinek akkor elég nagy bajba lenne a szerver. Foxi hozott egy tökéletes példát de már csak azért is szőrszálhasogatva támadod hogy igazad legyen.Ha egy joggal legalább amatőr szinten foglalkozó ember megnézi milyen eljárásban sikerült azt a cselekmény-sorozatot felderíteni, bizonyítani és tárgyalni egészen biztosan komolyan kezdene gondolkodni az öngyilkosságon.