van következménye, ami legalább minimálisan eltántorít.
Ez a "tántorítson el" felfogás már alapból ott bukik, hogy nem kell eltántorítania semminek attól az oldaltól amin én játszani akarok.
Voltam mind a két oldalon, 12 évig illegálba, 4 hónapig rendvédelemben.
Kevesebb undorító dolgot láttam illegál oldalon 12 év alatt, mint 4 hónapnyi rendvédelmezés alatt. Szimplán az undorító mód hatalommániás, elnézést a megfogalmazásért de remegő fiataloktól, akinek adtál hatalmat a kezébe, azt pedig a legundorítóbb, legszemétebb módon ki is használják.
"Le se szarom te mit magyarázol."
-> Kérdezek, de rohadtul nem érdekel amit mondasz mivel OOC tudom hogy lekamuzod az életedet is, így nem adok enyhítést mert én úgy ítélem meg, hogy nem érdemled meg.
"Ha kirakják a körözést rakjál felülvizsgálatit.."
-> Le se szarom hogy leafkolod-e az 5 órát, de nekem hatalmam van, majd én beosztom a te idődet, akár jogos akár nem, hát max kapokt 1 figyut frakiban.
"Ha lecsuklak az okkal van."
-> Mert utállak mint a szar.
"Rádadom a létező összes körözést."
-> Ki lehet hozni 300k-s ticketet is, simA kresz szabály sértésekből.
"Rádadom az összes kreszszabály sértést, a törött autón keresztül a nem idnexeltélig"
-> Úgy hogy törött autóval állítja meg, plusz nem indexelt.. "villogó" indokkal.
"Nem adom emg az enyhítést neked alapból, mivel elvárásom van feléd."
-> Nem mondasz olyat ami "szerinte" használható, akkor felejtsd el.
"Van minimum-maximumidő de úgyis a maxot adom rád."
-> 120-260 a két idő, minimum-maximumban. Hát persze hogy a 260-t adom, meg a maxos ticketet.
"Üljünk Raindancebe, mert az fun és egyáltalán nem unfair."
-> Raindanceből a lehető legjobb fegyverarzenálba INGYEN (az a pár x ezer dollár még mindig egyenlő az ingyennel.) lövöldözni, úgy hogy a GTA SA Kamera bugos, tehát felnézni se tudnak.
"Smokeot tudok dutyzni, dobáljam rá az emberre, hát úgyis szinkronos, valamelyiket úgyis kapni fogja. (5db)"
-> Falból dobált smokeok, pixelperfekten.
"Lenco Bearcattel próbáljunk me keresztbetenni nekik, amivel úgyse tudnak kilőni belőle.
-> Törögessünk lábakat, ha van rá lehetőségünk az elütéssel, meg nhéa peekeljnk ki a fejünkkel kilőni, végülis lófaszt nem tudnak velünk csinálni úgyse, mert még a kereket is golyóálló, de még csak totálkárra se lőhető.
"Civil autók minden mennyiségben."
-> Rendvédelmi szervezet vagyunk, de a PD, NAV, Katonaságon kívül mindenki jelöletlen autóval megyel lövöldözni, és 15!! percért csinál 40 perces adminügyet, minden szaros pixelbe belekötve, csak hogy te kapjál a 40 perces szenvedésed ellenére még 120 percet, tehát már 160-t ültél.
"A hullák lift elé, blokkolásra használata = a nonrpvel."
-> Mert fordított esetben a NEM VÉLETLENÜL scriptileg engedett leguggolás megdönti a pajzsot, de a guggolás animációval, csuklóból tartott. odafreezelt PAJZS blockolás teljesen fair, egyáltalán nem undorító.
"Rutin farmellenörzés."
-> Nulla indokkal, cska úgy leigazoltatlak, persze úgy hogyOOC tudom hogy ha nem állatszarral jössz ki, akkor csak kés kizárólag növényt ültethetsz, de hát nem répát fogsz mert az állatfarm jobban megérné, ha a pénzt hajszolnád.
Soroljuk még? Felesleges.
Erre pedig még rájön az a bullshitnél bullshitebb indok..
"Te választottad az illegál oldalt, fogadd el az azzal járó szivatásokat is, illetve a szankciókat."
Aki meg lemeri ezt írni... az álljon szépen a fürdőszobába a tükör elé és köpje szembe magát, mivel az elsők között lenne HA NEM ADMIN, aki azon gondolkozna, hogy ez mégis miért ennyi.
De ameddig a vezetősség legál oldalon tengeti a mindennapjait és nem látja át fordított esetben, vagy szimplán NEM érdekli, mivel HA lecsukják úgyis megy a jailből kiszedés, az ADMIN FRAKI meg visszaadja a pénzt neki előbb vagy utóbb, az óránkénti honorálás miatt.
Akinek nem inge, nem veszi magára.