Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Való életben is csak a pénz körül forog minden.
Ez a szomorú igazság.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
A valóélet azért létezik, mert reális.
Ez egy játék ami realitást hivatott tükrözni, szerepjátékkal.
Na most, hibás rendszerek vannak elfogadva, amik a realitást pillanatról pillanatra egyre jobban eltapossák.
Egyik ilyen a pénztermelők.
Horribilis összegeket hoztak, hoznak és hoznak majd.
Összelehetne szedni 10 pontot, "a szerver rákfenéi, avagy miért nincs reális szerepjáték, keretrendszerben(?)" , viszont
ahhoz, hogy ezt a 10 pontot összeválogassuk, órákat tanakodhatnánk, illetve a publikáláshoz tökösnek kellene lenni,
hiszen (például én) szeretnék játszani a szerveren.

Ha te főnökösdit szeretnél játszani, hogy a saját bejáratú műhelyedben, az npc szakid alól kivegyél pénzt,
ahhoz olyan karakterdevelopment kellene, hogy őrület. Ami a szerepjáték szerver keretein túlmutat, és lehetetlen.
Legalább is, ha reális szerepjáték a célod, és nem a vagyongyarapítás.

• Tetszik
Reactions: Gerold és Jerry

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Igazából, ha jobban belegondolunk, való életben sem olyan a szerelés, hogy sorban állnak az autók egy nagy helyre ahol tömegesen szerelik azokat, hanem vagy elviszik maszek autószerelőhöz, vagy pedig egy rendes autóműhelybe. Ilyen lehetne ez is.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Igazából, ha jobban belegondolunk, való életben sem olyan a szerelés, hogy sorban állnak az autók egy nagy helyre ahol tömegesen szerelik azokat, hanem vagy elviszik maszek autószerelőhöz, vagy pedig egy rendes autóműhelybe. Ilyen lehetne ez is.

Jólvan, neked adom a stafétát, igazad van.
Váltsd meg a világot.
(Nem neked uncsehstkjietj)

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Jerry

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
Egy két embernek olyan sötét a gondolkodása... Ti csak leafkoltok amikor szerelnek titeket, de elvárjátok hogy a szerelő RP-zzen. Ezután állítjátok hogy a frakció a pénzre jó és semmi nem történik ott. BMS-ben rengeteg barátot szereztem, a legtöbbet az ügyfelek közül, szerelés közben beszélgettünk akkor hogy is van ez? A szerelő rángasson ki a kocsibol hogy RP-zzen veled? Hogy utána meg panaszkodhass hogy nem szerel? Ne várd már el hogy a szerelő kezdjen veled Rpzgetni mert neki dolga van, és ha nem csinálja van egy réteg aki úgy érzi hogy nagy fsz van a lába közt és ott várja fél óráig a felettest hogy panaszkodhasson neki. Ha annyira rpzni akarsz velük rpzni menj oda és kezdeményezz...

• Vicces
Reactions: Jerry

macaroni-time

Újonc
2019. 03. 02.
7
10
Egy két embernek olyan sötét a gondolkodása... Ti csak leafkoltok amikor szerelnek titeket, de elvárjátok hogy a szerelő RP-zzen. Ezután állítjátok hogy a frakció a pénzre jó és semmi nem történik ott. BMS-ben rengeteg barátot szereztem, a legtöbbet az ügyfelek közül, szerelés közben beszélgettünk akkor hogy is van ez? A szerelő rángasson ki a kocsibol hogy RP-zzen veled? Hogy utána meg panaszkodhass hogy nem szerel? Ne várd már el hogy a szerelő kezdjen veled Rpzgetni mert neki dolga van, és ha nem csinálja van egy réteg aki úgy érzi hogy nagy fsz van a lába közt és ott várja fél óráig a felettest hogy panaszkodhasson neki. Ha annyira rpzni akarsz velük rpzni menj oda és kezdeményezz...
nyugodj már meg mr sgh

• Vicces
Reactions: Osztin és Jerry

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Az oké,hogy a legtöbb ember azt mondja,hogy a szerelők nem RPznek velük,de ez fordítva is így van. Ha valaki elmegy szereltetni azt nem azért fogja tenni,hogy társalogjon egy teljesen random emberrel. Hogyha rendesen le lennének RP-zve az alkatrészek akkor meg belekötnének a szerelőkbe,mert "aZ IrL nEM úGy vAn." AKKra sem beszélgetni mennek,hanem kereskedni. Ezzel a felindulással AKK-t is töröljék,ott sincs semmi RP.
Egyébként nekem már volt tartalmasabb beszélgetésem szerelőkkel,személy szerint én nem értem a problémát,plusz a gyorssáv nem hiszem,hogy hatékonyan megoldható egy CP-vel,ami csak a rendvédelemnek és egyéb legál frakciónak lenne rossz.

Utoljára szerkesztve:

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Van pár értelmes ember ott, akikkel néhanapján lehet pár sort tolni, de amikor a gyerek telepatikusan megállapítja az autó elejétől, hogy a keréknek semmi baja, na az már...
AKKra sem beszélgetni mennek,hanem kereskedni. Ezzel a felindulással AKK-t is töröljék,ott sincs semmi RP.
Ki mondta, hogy ne töröljék azt is? Volt is csak a kereskedő maffija ment tüntetni, meg ez éri meg a szerver vezetőségének is, tehát marad, ha van RP, ha nincs.
Ez van / lesz itt is a szerelőfrakcióknál.

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
526
1 623
22
V4 karakter
Amari Tapp
Fel ne robbanj azért. Igazad van sok az RP a BMSben, és RP miatt mennek oda, és nem a pénzért. A topicot már csak azért érdemes volt megnyitni, hogy ezen a sok hülyeségen amit némelyikőtök (roleplayer szerelő(k)) itt összehórd azon lehessen nevetni. Egyértelműen támogatom.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
dear. Oszkár bátyó.

Mit folytassunk a szerelővel, ha egy bind tenger után, az amerikai neves keménykalapos 2 féle fuxos szerelő, partiszemcsiben megkérdezi szosztár o$tya?

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 553
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Annyit se írok neki hogy ,,Jó napot" de már 4 sor bind el is szállt, hozzáteszem feleslegesen, mert ha akarnám se tudnám elolvasani mert olyan hosszú.
Ne hogy már azok kezdeményezzenek akik szereltetni mennnek, ti vagytok frakció, nektek kellene máshogy hozzáállni a playerekhez...

Mr. Shelby

Újonc
2019. 03. 17.
0
0
Ezt a rendszert úgy is meglehetne oldani, hogy ID alapján berakna egy olyan ID-jű dimenzióba és senki nem buggolna össze senkivel.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
És a vontatás hogyan lenne megoldva?
Az sincs nagyon erőltetve mostanában, hogy őszintén megvalljuk, de szerintem lehetne erre egy külön frakció. Oké hogy egy kalap alatt van az egész, a BMS és a Vontatás, de nem ugyanaz a kettő

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Még elég sok minden szánalmas ebben a témában, de nem olyan dolgok amivel volt / jelenleg BMS -esként jó lenne dícsérkedni.

Csikós

Újonc
2019. 01. 12.
52
151
22
Heves megye
V4 karakter
@boros_andras
Hiába jön 1000 meg 1 script ami kivinné a 100 milliókat, egyszerűen ha fogy a pénz, megy a beajánlás meg a lepacsizás, bekerülnek és 1 hónap alatt összeszednek 10-15 millát.
Engem aztán hóthidegen !HAGYNA! kinek hány milliója van, ha ez nem menne a realitás rovására.
Ha a 2 frakció beszűnne, az a kb. 70-80 fő lehet olyan közegbe menne, ahol viszont tényleg szívonalat alkotnának (illegál frakik, mert javarészt mára rájuk jutott a tényleges karakter rp).
Jöhet a CP system, nem az én érdekemben, hanem a mi érdekünkben.
Minden automatizálva van ígyis, szerelés is csak egy bind halmaz.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Fingom sincs? Ne döntsd el helyettem mit tudok és mit nem köszi!
Amikor felhívom a BMS-es vontatóst, mert lerobbanok a faszom közepén, aztán 30-60 perc várakozás után, talán elfogadják, de addigra már egy non scriptes visz.
És erről szerintem többen is tudnának beszélni, mert a hirdetések nagy része abból áll, hogy Vontatós hívását várom...

• Tetszik
Reactions: Csikós
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.