Már ne is haragudjál meg de te is férfi vagy.EDIT: Meg ameddig a férfiakkal nem lehet értelmesen beszélgetni mert mindegyik fel akar szedni(tisztelet a kivételnek) sok kedvem nincs hozzá.
Mert a buszosok az RP miatt vannak itt. Vagy bármelyik munka amit a VH-n veszel fel azt mind az RP miatt veszik fel az emberek. 1 a cél. Pénzt keresni. EnnyiSok BMS-es nagyon védi a frakciót, miközbe még ők is belátják nem az RP miatt van bent az FK, egy roleplay szerveren.
Ha jól tudom illegális frakcióban vagy, ebből következtetve biztos hogy van közöd fegyverhez, akkor te le RP-zel mindenegyes fegyverelővételt és elrakást? És nem bindelsz?Bind az bind
Ez a lényeg srácok. Vita lezárva.1 a cél. Pénzt keresni. Ennyi
Nem hasznalok fegyvert, max kést, de azt nem RP-zem.Ha jól tudom illegális frakcióban vagy, ebből következtetve biztos hogy van közöd fegyverhez, akkor te le RP-zel mindenegyes fegyverelővételt és elrakást? És nem bindelsz?
A kérdés nem feltétlenül csak feléd fordul hanem az összes rendvédelmis felé és minden ember felé akik nap mint nap fegyvert használnak a szerveren.
1 a cél. Pénzt keresni. Ennyi
Az miért is a mi gondunk, hogy ostoba vagy és nem nézel szét a fórum beállítások közt?nem zárná le valaki a topicokot, idegesít az emailos értesítés és nem tudom, hogy hol kell kioffolni!!!
érdekelné..)