Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

crack

Barangoló
2019. 01. 11.
123
528
24
V4 karakter
Vasil Hysaj
És folytatódik... írd le még ugyanazt legalább ötször.
Pont ezért kellene az új rendszer, hogy ha ennyire szeretnétek rpzni, akkor legyen időtök és a sorra hivatkozzatok.

macsek.

Újonc
2019. 01. 10.
13
9
Óbuda
LV karakter
Ryu Onoue
Sok BMS-es nagyon védi a frakciót, miközbe még ők is belátják nem az RP miatt van bent az FK, egy roleplay szerveren. :)

EDIT: Meg ameddig a férfiakkal nem lehet értelmesen beszélgetni mert mindegyik fel akar szedni(tisztelet a kivételnek) sok kedvem nincs hozzá.
Már ne is haragudjál meg de te is férfi vagy.

TomyB

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
165
23
Budapest
V4 karakter
Tomy Beiswanger
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sok BMS-es nagyon védi a frakciót, miközbe még ők is belátják nem az RP miatt van bent az FK, egy roleplay szerveren. :)
Mert a buszosok az RP miatt vannak itt. Vagy bármelyik munka amit a VH-n veszel fel azt mind az RP miatt veszik fel az emberek. 1 a cél. Pénzt keresni. Ennyi

Fuxxos

Újonc
2019. 01. 10.
55
51
Budafckngpest
V4 karakter
Arben Zamir
LV karakter
Aaron Baker
V2 karakter
-IDK-
Akkor legyen egy CP ami megfixeli 2 másodperc alatt, mert az SOKKAL RP-sebb mint ha egy másik JÁTÉKOS szerelné meg ELEMENKÉNT mondjuk 5 percig és majd az NPC-vel vagy a CP-vel nagyokat lehet majd rp-zni is... Skacok ne vicceljünk, jó a jelenlegi rendszer, van feelingje is hogy egy másik játékos társad szereli meg a kocsid, és nem csak annyi hogy beállok egy cp-be....

MandMs

M&M's
Támogató
2019. 01. 10.
269
211
22
Infernum
V4 karakter
Trudy Walker
Ha jól tudom illegális frakcióban vagy, ebből következtetve biztos hogy van közöd fegyverhez, akkor te le RP-zel mindenegyes fegyverelővételt és elrakást? És nem bindelsz?
A kérdés nem feltétlenül csak feléd fordul hanem az összes rendvédelmis felé és minden ember felé akik nap mint nap fegyvert használnak a szerveren.

• Tetszik
Reactions: WC és Borzass

DDáviDD

Újonc
2019. 01. 10.
52
60
21
V4 karakter
Scott George
Szerintem ez a NPC s dolog butaság mintha az sokkal RP sebb lenne mint a playerek legalább mi tudunk beszélgetni mellesleg egy csomószor történik RP szituáció a telepen pl valaki fegyverel jön kijön a nav és akkor menekül stb.

• Tetszik
Reactions: Osztin

Jeffy

Újonc
2019. 01. 13.
62
249
V4 karakter
Tom Cooper
LV karakter
Tory Katsu
Ez mind nonszensz amivel itt sokan védik a szerelő frakciót. Hiába hiszik sokan azt, hogy mekkora RP megy ott. Ez mind csak tévképzet. Aki ott van csak azért csinálja azt amit , hogy gyorsan nagy pénzhez jusson. Tegye a szívére a kezét bárki, és mondja el "sok RP lehetőség miatt lettem szerelő" ugye hogy nem fog menni? Amit még az előttem hozzászóló leírt meg megint csak nem reális. Ez nem valós és minőségi RP szituáció. Már ha a mai világban egyáltalán beszélhetünk még ilyenről. Tetszik maga az ötlet, és szerintem van benne ráció.

• Tetszik
Reactions: macaroni-time

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 553
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Ha jól tudom illegális frakcióban vagy, ebből következtetve biztos hogy van közöd fegyverhez, akkor te le RP-zel mindenegyes fegyverelővételt és elrakást? És nem bindelsz?
A kérdés nem feltétlenül csak feléd fordul hanem az összes rendvédelmis felé és minden ember felé akik nap mint nap fegyvert használnak a szerveren.
Nem hasznalok fegyvert, max kést, de azt nem RP-zem.

• Vicces
Reactions: FoxyR34

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Ahan,lehetséges hogy aki jön a bms-be az nem az rpért jön,de aki megy egy rendvédelmi frakcióba ő se azért meg oda hogy jót rpzen,hanem hogy tudjon darálni,üldözni stb...

• Tetszik
Reactions: Nursultan

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Ti olvastok kommentet, vagy csak fröcsögtetitek a saját szátokból érkező barna es büdös dolgot? Kész vicc ami itt megy, nem zárná le valaki a topicokot, idegesít az emailos értesítés és nem tudom, hogy hol kell kioffolni!!!
Amugy láttam már olyat, hogy az alapmunkát RPre használják.. Pl. : Pizzafutar (azt mondjuk en csinaltam egy kis ideig, de elfogyott az ember akit érdekelné..)

tomesz

beat the odds
2019. 01. 10.
295
1 162
23
V4 karakter
Gustavo Montes
LV karakter
Phil Cozzi
Sose volt elfogadható egyik frakció sem. Az egyik legnagyobb kérdőjel ez a szerveren, hogy egyáltalán hogy lehet erre kereslet és, hogy mi értelme van.
1 a cél. Pénzt keresni. Ennyi

1000x hamarabb egy npc vagy egy pay n spray

ygroni

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
276
739
liberace ak
V4 karakter
Shamar Burks
LV karakter
Lucas Shoffner
Tényleg nincs értelme a szerelő frakciónak, egész nap oda-vissza rohangál, benyomja a bindent, aztán szereli a kocsit, ennyi.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szerintem lehetne valami olyasmit kitalálni, hogy emberek nyitnak maguk ilyen szerelőműhelyt NPC-vel. Az NPC beszedi a pénzt, és a főnöke (azaz a játékos aki vette) meg felveszi, persze ennek a pénznek egy bizonyos részét, mert az NPC-nek is van élete, családja, fenn kell tartania magát.

Amúgy egész jó ötlet lenne!
Én Támogatom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.