Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DZSIN

Barangoló
2019. 01. 15.
149
108
V4 karakter
Jin Calder
A bind az csak a playereknek jó hiszen elöbb végeznek és elöbb mehetnek rpzni... Ahoz meg hogy scriptel történjen a szerelés csak annyit tudok hozzáfüzni hogy akkor keress egy fun szervert. Mert szerintem ez igy tök hangulatos dolog hogy bejönnek és akkor elemenként van a szerelés és nem csak igy tartom hangulatosnak hogy BMS-hez tartozom hanem elötte is így gondoltam!

• Tetszik
Reactions: Vehulles és Aemi

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 553
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Ha nem szeret RPézni akkor vegyen fix kartyat... nem is ertem hogy egy rp szerveren miert elfogadott hogy valaki nem szeret rpezni a bmsnèl...

DDáviDD

Újonc
2019. 01. 10.
52
60
21
V4 karakter
Scott George
Én most jelenleg a Fixes frakiban vagyok én akkor szoktam rpzni ha rpt kezdeményez az adott illető már többször is jöttek biciglivel mondták h lapos a kerék és egy jó 15-30 percet rpztem

• Tetszik
Reactions: Jerry

Aemi

Barangoló
2019. 01. 11.
78
259
V4 karakter
Lilly Lucianna Secada
LV karakter
Serenity Maywood
Ez meg a másik. Ha az illető nem akar belemenni egy RP-be akkor meg a szerelők húzzák a rövidebbet. A bind egyszerűen csak a feladatát látja el. Köszön, áfás számlát ad át, amit a playerek nagytöbbsége el sem olvas. Szinte megszokott az egész. Én is díjaznám ha néha le tudnék tolni egy kis beszélgetést az ügyféllel, vagy már annak is örülök ha az illető MEGKÖSZÖNI A SZERELÉST! Nagyon minimalista dolog, de ameddig 10 playerből jó ha 4 megköszöni, nincs értelme erőlködni. Igen, én is belátom, hogy keveset RP-zünk, de így kicsit nehéz. Nem beszélve arról, hogy aki látta már a bindem, az azt is tudja, hogy alapvetően a bindemben MEGKÖSZÖNÖM, hogy kifizette, ezzel nekiláthatok a munkámnak.

EDIT: Meg ameddig a férfiakkal nem lehet értelmesen beszélgetni mert mindegyik fel akar szedni(tisztelet a kivételnek) sok kedvem nincs hozzá.

• Tetszik
Reactions: FoxyR34

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Hehehehehehe elolvassák a bindet,mivel nekem a köszönési az nem a rendes nevem hanem az "áll nevem" George McBride,és majdnem minden második ember szól nekem hogy nem kéne- át írni...na akkor mi a szitu?

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Valaki úgy mond véleményt egy frakcióról, hogy nem volt benne és nem tudja mi hogy működik. Tudatlanul elkezdtek fikázni másokat, hogy jajj olyan könnyű, csak a pénzszerzés.. Nem láttok bele, hogy hogyan működik pontosan.
Ilyen alapon a Taxit is el tudná látni NPC, OKFnek pedig szintén nincs sok értelme. Ugyebár? Pd-re s elég lenne script, stb stb. Ne legyünk már nevetségesek.
Thommas elmondta nem egyszer, nem lesz kivéve a szerelő frakció, nem véletlen az sem, hogy LV-n se lett simán NPC-s dolog.

• Tetszik
Reactions: Briaaan és dzsoi
U

uncseh

• A bind nem RP! Ütközéseknél nem elég bindet tolni, szépen RP-zzetek. Csak rendőri üldözésnél elfogadott a bind.

• Tetszik
Reactions: Wanted

sleezy

Újonc
2019. 02. 17.
4
0
Valaki úgy mond véleményt egy frakcióról, hogy nem volt benne és nem tudja mi hogy működik. Tudatlanul elkezdtek fikázni másokat, hogy jajj olyan könnyű, csak a pénzszerzés.. Nem láttok bele, hogy hogyan működik pontosan.
Ilyen alapon a Taxit is el tudná látni NPC, OKFnek pedig szintén nincs sok értelme. Ugyebár? Pd-re s elég lenne script, stb stb. Ne legyünk már nevetségesek.
Thommas elmondta nem egyszer, nem lesz kivéve a szerelő frakció, nem véletlen az sem, hogy LV-n se lett simán NPC-s dolog.
ja, csak LV-n teljesen más a rendszer.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Senki sem mondta, hogy a szerelő frakció RP miatt van bent. Nem véletlen az sem, hogy Ts meghallgatáson általaban megkérdezik, hogy miért pont a BMS, s nem más frakció? Jókat mosolyogtunk azokon a válaszokon, hogy az RP miatt.(Nyilván sok olyan eset volt már, hogy kezdő gyerekek jönnek oda hozzánk, hogy tudunk e nekik munkát adni, ilyen esetben általában lemoshatják a vontatókat vagy elkezdhetnek takarítani. Másik eset, hogy rengeteg olyan van, aki RP-t akar kezdeményezni, nyilván senki sem zárkózik el. Mint fentebb említették lapos bicikli kerék, s miegymás) Említettem, a Taxi nagy része is bindből áll, OKF-nek általában nulla értelme, s így tovább. Ilyen alapon ezeket is emlegethetnénk, de nem tesszük, mert nem láttok bele, nem vagytok a frakció tagjai.
Edit: LV-n más a rendszer, tény, az is, hogy kevesebb pénzt keresnek ott, viszont akkor miért nem NPC-s dolog lett behozva? Egyszerű a válasz, nem akarják kivenni.

Utoljára szerkesztve:

originalaidn

Újonc
2019. 01. 10.
0
0
Az itt a legnagyobb baj, hogy sokan a pénz miatt mennek oda, és nem az RP-ért (aki nem, az ne vegye ezt figyelembe).
BIND

Minden szerelőnek nagyjából 3-4 dolog bevan bindelve.. 2 másodperc alatt Üdvözöl, egy ÁFÁs számlát ad át neked (gondoljunk bele, 2mp alatt köszön, körülforog és kitölt egy papírt), ahogy fizetsz már elkezdi gyorsan szerelni a kocsit, majd pedig ha vége akkor elköszön, fut a kapuhoz és nyitja ki.

FPS
Rengetegen mennek szerelni (ez azért, mivel mindenki úgy vezet, mintha az egész SeeMTA a roncsderbyre alapulna).
Pénzzel kapcsolatban, tényleg sokan csak azért mennek hogy teleszedjék magukat.. Ha a szerelési pénzt feljebb emelnék(roncsderby miatt), és annak pl.: 30%-át kapná meg a játékos, 15% a frakció, akkor már nem lenne akkora bevétel teljes mértékben, és az 55% meg menne ki a szerverről. Egy 15000$-os szerelésnél 8250$ már menne is ki a szerverről, bevétel a játékosnak 4500$-t, frakciónak 2250$-t jelentene.

Interior
Az aki Fix&Drive/BMS mellett elmegy, az nem kapna -20FPS-t, viszont ha bemennél az Interiorba, akkor már lehet hogy érzékelnél egy NAGY FPS csökkenést, mivel bekell tölteni az objekteket, modelleket (kocsi+skin).. Ahogy láttam az időt is mondták, hogy lehetne több ideig a szerelés, ami megint csak a roncsderby miatt lenne jó dolog..

Ezek alapján kellene tényleg valamit változtatni, mivel már sokan a kereskedés miatt járnak fel, ami miatt Roleplay szervert Kereskedő szerverré alakítják.
UI.: próbáltam egy kicsit formázni, igaz nem lényeg viszont kiemelve szerintem jobban átlátható néhány információ​

TomyB

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
165
23
Budapest
V4 karakter
Tomy Beiswanger
LV karakter
-
V2 karakter
-
Véleményem szerint ez az NPC-s megoldás nem lenne jó. Csak azért is mert még annyira sem becsülnék még a megszerelt autót hisz ott az NPC 0-24 ig és megszereli mindig törjük TK-ra. Mivel a szerelő mint ember nincs fent 0-24. Van hogy nincs szerelő. Nem kell sort várni nem kell semmit csak várni és fizetni. Ergo sokkal több lenne a Derby (Szerintem). Valamit ennyi erővel mi értelme az OMSZ-nek (Most csak egy példát mondok). Ott az NPC katt rá RP-zik 2 sort mehetsz. PD-nek mi értelme? Piroson átmész autómata jail rendszer lenne a PD-sek helyett. Szóval szerintem mindt minden frakciónak ennek is megvan a maga stílusa. Ne akarjunk egy frakit azért beszünteni mert sok pénzt lehet keresni. Itt egy másik példa. Miért keresünk sok pénzt? Mert a buszos meló 15 K-t fizet órán ként. Szóval ha azt veszed hogy vagy mondjuk lvl 5 ös. Van egy TK-s ladád. 1000$ rá a szereltetés. Nyugodtan nyomod neki és mész falnak fűnek fának mert 1000$ az lófasz. Szóval szerintem nem itt van a probléma gyökere hanem lentebb.

• Tetszik
Reactions: dzsoi és Lui

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
3, 4 rosszabb esetben 5 oldalon át ugyan azokat a válaszokat olvastam. Csak máshogy formázva, fogalmazva. A tartalom a válaszban ugyan az. Azért az mi komoly már, ugye? Az NPC is részben jó lenne, részben nem. Ezt már leírták egy páran (pl. : a felettem levő úriember.)
Másrészt, ha ideges a pd, nav, nni, tek, akkor mi a f@szért nem tudnak normálisan vezetni? Egy pds autót, napi 4x-5x szereltetnek meg, (ez függ attól, hogy mennyi ember vezeti, mennyi ideig vezeti etc-etc) ha nem többszőr. Oda kellnekik csapni, ha összetőrni összetudta, akkor várjon a szerelőre is, elvégre ő is a munkáját végzi.
Harmadrészt, jó az a bind, sietne valaki, jelzi ooc, bindel a szerelő, aztan csinálja a dolgát. De ha nem, mert ráér a kis fickó, akkor ne 5mp alatt köszönjön, meg nyújtsa a számláját...
Az lv-s rendszer ezerszer jobb, nem kell tabolgatni a srácnak, hogy számolgassa a kis elemeket, egyszerűen kattint aztan kész.. Azt az időt amit meg megtakarított, azt fordíthatja RP-re. Aközben beszélgethet az ügyfélel is pl. Plusz nem kell leadandót szedni sem, mivel alapból az fk számlára megy. Rendvédelem is jobban befenyítené a tagjait is, mivel sokkal több pénze menne nekik is.
Száz szónak is egy a vége.. Nem kell ide NPC, elég az LVs rendszer, átdolgozva..
Kösz a végig olvasást. Kössetek belém, ha valamit rosszul tudok.
Szép napot! Cső :D

sali

Highly trained professional
2019. 01. 10.
71
78
V4 karakter
𝒟𝓇𝒶𝓀𝑒 𝐵𝒶𝓀𝑒𝓇
Csak szerintem nincs semmi értelme ennek a topicnak? Le kéne zárni mert csak a beefelés megy...

macaroni-time

Újonc
2019. 03. 02.
7
10
Azt sem tudod mi az a beef, de hangoztatod XD
Egy hevített eszmecsere megy, te meg bepattansz ide beefnek minősíteni.
Ha nincs érdemi hozzászólni valód minek?

Egyébként meg hiába a topic, ez a két frakció sosem fog menni.

• Vicces
Reactions: sali

crack

Barangoló
2019. 01. 11.
123
528
24
V4 karakter
Vasil Hysaj
Senki sem mondta, hogy a szerelő frakció RP miatt van bent.
Szerintem ez elmond mindent.

Én is inkább megveszem a fixkártyát vagy inkább nem is használom a kocsim, mintsem beálljak abba a hatalmas "kígyózó" sorba ahol csak jobban tönkreteszik járművedet.
Ja és nem, nem érdekel a pénz, mivel nincs is.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Akkora butaságokat tudtuk összehordani, hogy az hihetetlen.
Az is baj, hogy nincs RP, az is baj, hogy nagy a sor(ami csak TGF előtti időszakban van, min az elmúlt 3 hétben is tapasztalható volt ah, hogy szerelő sor volt). Elkezdenének RP-zni a szerelők, belegondoltatok abba, hogy mekkora sor lenne? Aki bejön szereltetni, azoknak a 70-80%a OOC tesz egy megjegyzést, hogy sietek, pörögjünk. S az a legviccesebb, hogy azok fröcsögnek itt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.