Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Andris

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
23
8
V4 karakter
Jasmine Lane
Wins, minden egyes "gondra" reagáltam, amelyeket felhoztál. Érdekes, semmilyen reakció nem érkezett a részedről.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Pénz - Említetted, hogy nem a pénz szúrja a szemed, akkor nem értem, hogy miért került a gondok közé, de mindegy is. A pénz a playerektől jön és , megy is ki a szerverről x része, szóval nehogy már a frakciók hibája legyen, hogy Kis János 70 órát buszozik, majd gyorssávra költi.

Amikor felfogni sem sikerül, amikor velem azonosítod, hogy "azt írtad nem érdekel, de még is ott van a pontok között".
Amikor a pénzfarmra ráírod, hogy "játékostól játékosnak, ennek a negyede pedig kimegy nehogy mán" , röviden : "10k-ból 2,5-öt kiviszek, 7,5-et zsebre". (Az arány más, mert tény aki a fél életét szerelgeti, az fél - háromnegyed métert tesz a számlára tisztán hetente, aki éppen perceket van fent, annak ráfizetős.
Legalább is hetente 250k leadandó, ha napi 2 gyorssávot elvisz, akkor 210 ezer már kitermelődött. Szerintem igy piti)
Ez komoly, szerinted ez érvelés, ez megér egy cáfolatot, egy szellemi kulturált vitát?

A buszos nem a szerepjáték közösség tagja valószínűleg, miért? Legnagyobb eséllyel még kezdő, és csak godlike,narancs meg bgame videókat látott, ahol chiron pénz, és vagyon van csak.
A kezdők legnagyobb része ezért kezdett el játszani, őket egyelőre 85 százalékban ez érdekli.
85 százalék először érdeklődik, hogy melyik autó megy a legolcsóbban 250 felett, és ezért dolgozik.
Ez is egy rákfene, amiért a szervert a pénz, és vagyon promotálja és nem a reális szerepjáték.

Abban nem a frakciótag a hibás, hogy x része kimegy, x része zseb.
Ez a rendszer hibája, ezért is a rendszer kivételéről szól a topic, és nem pedig a pénzhajhászok szerverről való kitételéről.

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 553
32
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
wins én értem az álláspontodat, még csak érvelned sem kellene, de gondolj csak bele abba hogy megszüntetni 2 frakciót, az elég durva szerintem.

• Tetszik
Reactions: Mumble

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Az esélytelenek nyugalmával született a topic, az ötlet.
Szokás mondani, a gyom ha túl régóta van a helyén, túl mélyre gyökerezik és késő kiírtani.
Ez a logika visz jelenleg engem is, tettem egy lottót ezzel a topiccal, és hátha talán egy nap jackpotot ér.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
wins én értem az álláspontodat, még csak érvelned sem kellene, de gondolj csak bele abba hogy megszüntetni 2 frakciót, az elég durva szerintem.

Nem feltétlen megszüntetni kéne csak nagyobb mennyiségű pénzt kivinni a szerverről mivel ez a legnagyobb forrása, lecsökkenteni az objekt mennyiségét mivel az FPS-em felére csökken a szerelőtelepen, a tagokat ne az szerint vegyék fel, hogy ki tud naponta többet fent lenni hanem mondjuk egy kevés RP-vel színezni a frakciót. Az árakat megemelni és akkor az autókat nem úgy fogják vezetni mint Vin Diesel a Fast and Furious-ban hanem mondjuk úgy mint IRL. A trafi és a piros lámpa "büntetését" sem ártana felvinnii kicsit mivel egyáltalán nincs a szerver pénzmennyiségéhez viszonyítva. Egyből javúlna a helyzet minden téren.

Greg

had legyek valaki
2019. 01. 09.
181
539
22
LV karakter
leah.anys (理維)
Az NBK,BGF, Playboys meg az Oaktown is együtt kerültek deaktiválásra (sajnos), vagy valami ilyesmi volt.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Mégsem merült fel az az állítás, hogy azért az dúrva, hogy hírtelen megszűnik 4 frakció.

Utoljára szerkesztve:

ducky231

Újonc
2019. 01. 10.
0
5
Vicc kategoria mind ketto szerelo fk, ismerettseg alapon kerulnek be az alapbol milliomosok, ezzel elveve az eselyt azoktol akiknek valoban szukseguk lenne a penzre. Tamogatom gecc.

• Vicces
Reactions: sali és Jerry

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
Honnan veszed ezt ilyen biztosra? Ilyen tapasztalt vagy a frakció terén? Még mindig nem vagyon alapján válogatják a leaderek az újoncokat...

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Igen,nyilván olyanokat vesznek be aki 100 millió felett van...gondolkodjunk már...meg azért mert neked nincs meg "gondolom" a kellő játszott perc,van netán annyi aj/bannod van hogy a plafont veri,akkor ne csodálkozz hogy ne vegyenek be..

ducky231

Újonc
2019. 01. 10.
0
5
En nekem soha eszembe se jutott hogy szerelo fk kozelebe menjek, de miota jatszok csak ezt tapasztaltam. Latom nalad meg a milliomosok 100millional kezdodnek, gratulalok.

• Vicces
Reactions: sali

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
De XDDDDDDD mi ez a felfogás, hogy csak az akarja kivetetni ezt a kettő frakciót, akit nem vettek fel. Azt hiszitek, hogy valamivel is többet értek a többiektől, mert ti vagytok / voltatok egy szerelőfrakcióban. Az érvek amikkel meg lett nyitva a topic teljesen helytállóak, sőt, de az ellenérvek... Nevetséges, hogy " irigyek vagytok mert nem lehetek szerlok hihi" . Most kérdem én azokat akik voltak vagy még most is szerelők, milyen fajta RP -ért mentetek az FK -ba? Mert vakon lehet mondani, hogy "én szeretem az autókat és szeretek velük RP -zni", közbe meg sehol semmi, csak 0-24 szerelés.
Miért ne lenne jó emberek helyett pár NPC? Így is minden a pénz körül forog a szerveren, minek egy milliomosképző FK? Pont hogy inkább ezeket kéne szabályozni, beszűntetni, hogy az emberek a sarkoban lévő zöld pixelek nélkül is tudjanak élvezetesen szerepjátékot tolni.

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Rp-t akarsz hogy ki legyen véve a szerelő fk?Nem fog sokat változtatni,itt a közösséggel van a gond...attól hogy ki lesz véve a szerelő frakció,attól senki se fog egyből rpzni...úgyan úgy menni fog a kereskedés,meg minden amihez csak gazdag légy..

macsek.

Újonc
2019. 01. 10.
13
9
Óbuda
LV karakter
Ryu Onoue
Igen, a kereskedős résznek semmi köze ehhez a topichoz, arra is van nyitva egy másik és az is teljesen helytálló, itt is tökéletes érveléssel van ellátva a dolog. Viszont az ellenzők semmi értelmes érvet nem tudnak felhozni, csak dobálóznak az irigy, stb idiótaságokkal.

blue

Újonc
2019. 01. 12.
0
16
Leicester, UK
V4 karakter
Gael Tamayo
LV karakter
Ian Koychev
Rp-t akarsz hogy ki legyen véve a szerelő fk?Nem fog sokat változtatni,itt a közösséggel van a gond...attól hogy ki lesz véve a szerelő frakció,attól senki se fog egyből rpzni...úgyan úgy menni fog a kereskedés,meg minden amihez csak gazdag légy..

Egy problémával kevesebb. Szerintem ez már egy jó kezdet.

Aemi

Barangoló
2019. 01. 11.
78
259
V4 karakter
Lilly Lucianna Secada
LV karakter
Serenity Maywood
Én értem hogy a BMS meg a Fix csak zabálja az FPS-t, meg milliomosokat termel, de gondolkozzatok egy kicsit. Tegyük fel, hogy a szerelők HCRP-t tolnak egy kocsin, olyan 20 soros RP-ket, meg társai. Az idő, nem is kevés. Most ha jól értelmeztem az RP hiánya a gond, de ezzel csak időt nyerünk. Ha komoly RP-t akartok, az időbe kerül, hosszabb autósorok, és ezesetben megint az ügyfelek huzzák a rövidebbet. Ha paneles lenne az ÖSSZES AUTÓ, kivétel nélkül, akkor TALÁN megengedhetnénk magunknak egy hoszabb szerelés RP-t #BoxterMechanicShop

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Itt nem az van, hogy
TALÁN megengedhetnénk magunknak egy hoszabb szerelés RP-t
, hanem legelőször az alap RP -ket kéne megengedni, mintsem, a köszönés is bindelve. Nem kérünk mi futóműcserét, csak hogy a ti fergeteges roleplay -etek ne három bind legyen. Ezeken felül még mindig ott egy csomó érv, amit el lehet olvasni a topic indításánál. #hestegnembéemes

EDIT: Azért ezt itt hagynám, mert hogy reggel háromnegyed 11 -kor, pár autónál egy ilyen minimális RP -hez se legyen kedve/ ideje.. Amúgy meg csodálom ezt a különleges képességet, rá sem néz, de ő tudja, hogy minden fasza a kerékkel. (semmi támadás, de szerintem ez pont ide illik.)
B-EMES.png

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Wanted és Jerry

Aemi

Barangoló
2019. 01. 11.
78
259
V4 karakter
Lilly Lucianna Secada
LV karakter
Serenity Maywood
csak hogy a ti fergeteges roleplay-etek ne három bind legyen.
Ha tényleg a bindeléssel van gond, azon lehet változtatni. Max +5 perc megy rá a szerelésre. De a legnagyobb gond, hogy a szerződésesek (PD, NAV, TEK, NNI) nem szeret várakozni, főleg nem RP-zni a szerelőkkel. Hidd el, tapasztalat. Ha nem is bindelnénk, megint az lenne a gond, hogy miért nem dolgozunk, siessünk már, meg társai. Tiltassák be a bindelést, jó, legyen. De akkor a playerek ne nyavajogjanak, hogy “uristen, a szerelo csak all, es nem dolgozik”. Sokszor arra is türelmetlenek, hogy kiszámoljam nekik hogy mennyi lesz, nem hogy begépelni a köszönést, meg a számlaátadást. Nekem tökéletesen megfelel az is, ha gépelnem kell az RP-t, sőt, még tetszene is, csak akkor ez egyéb frakciónál se legyen bindelve minden.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.