Kb 2 hónapja soha sincs kocsi sor szóval nem értem miről beszélsz....Támogatom! Rohadt unalmas már.. Fél órát állsz a sorba, aztán mire beengednek, szolsz egy rosszat, és mehetsz is ki, vagy ha nem, akkor admin gettel. XD Nem egyszer fordult elő. Támogatnám, ha kivennék, vagy ha át tennék LV-s scriptre.
Vegyük akkor sorra a dolgokat.Mi a gond a jelenlegi rendszerrel, miért cseréljük le scriptre?
Igazából nincs gond azzal, hogy néhányan pénzt keresnek vele. Hogy néhány leader százmilliókat tesz, tett zsebre. Nagy kaland, a gond:
- FUN forrás. (Dildoval szerelő, az amerikai-magyar roma 2 lánccal keménykalappal és ennek durvább fajtái).
- Sajnos sokszor a leaderek sem látják be, "szabályzatot nem sért vele" csak realitást rombol.
- Amellett, hogy a leadandók x részét kiviszi a frakció a szerverről, többszörösét termeli a frakciótagok kezébe.
- 250 ezer leadandó, de akár a kétszerese is zsebben marad HETENTE. Ez így horribilis pénztermelés nem más.
- Csak a gondok forrása. - DM partikat szeretnek rendezni páran unalomból.
- Mindenki nyugodt szívvel roncsderbizik, hiszen "majd reggel gyors megszereltetem".
- FPS terrodactilus. Objekt tenger.
Nem is mostanában játszottam. Hála nem sok időm marad a v3-ra.Kb 2 hónapja soha sincs kocsi sor szóval nem értem miről beszélsz....
Martonka válasza:Tiszteletet add meg játékostársaidnak!
Őszintén, te még mindig itt kötekszel? Majd ha látok legalább egy értelmes /me-t egy szerelőtől ami nem bind akkor azt mondom van valami RolePlay ott.Őszintén, miért érdekel téged, kinek mennyi pénze van?
bocsánatot kérek. Akkor: (1; Köszönés 2; ÁFÁ-s számla 3; Elköszönés 4; Gate kapu)Igen, persze. 2 bindet használunk, helyesírást nem ismerjük, állandóan csesztetünk titeket a pénzzel ooc, RP-t nem ismerjük. Hogyne.