Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
Igen, persze. 2 bindet használunk, helyesírást nem ismerjük, állandóan csesztetünk titeket a pénzzel ooc, RP-t nem ismerjük. Hogyne.

Lil_Bruh

Újonc
2019. 01. 10.
37
69
V4 karakter
Vinkovics_Adam
LV karakter
-
V2 karakter
-
na ja most martin le írta az összes problémát itt felettem tömören. kös töki!

• Tetszik
Reactions: chain

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 304
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Hát Wins igazából igazad van. Szóval többet nem is tudok hozzászólni. Tapasztaltam sajnos én is a felsorolt problémákat párszor.

sali

Highly trained professional
2019. 01. 10.
71
78
V4 karakter
𝒟𝓇𝒶𝓀𝑒 𝐵𝒶𝓀𝑒𝓇
Látszik hogy nem voltál sose Szerelő frakcióban mert nem lehet annyira sokat kihozni belőle akkor is ha jól tolod és csúcs időkben vagy fent heti 450-500 Ezret tudsz szerezni.

cqrt

Barangoló
2019. 01. 10.
76
21
V4 karakter
Travie Jones
LV karakter
Tanoa Anor
V2 karakter
Vladimir Zsukov
Szerintem sincs sok köze az RPhez a szerelő frakcióknak, mivel annyiból állnak ki legalább is LV -n, hogy üdv uram miben segíthetek? azt már kattolja rád a teljes javítást aztán BIND RP-vel odaadja neked a számlát és semmi több.

sali

Highly trained professional
2019. 01. 10.
71
78
V4 karakter
𝒟𝓇𝒶𝓀𝑒 𝐵𝒶𝓀𝑒𝓇
Támogatom! Rohadt unalmas már.. Fél órát állsz a sorba, aztán mire beengednek, szolsz egy rosszat, és mehetsz is ki, vagy ha nem, akkor admin gettel. XD Nem egyszer fordult elő. Támogatnám, ha kivennék, vagy ha át tennék LV-s scriptre.
Kb 2 hónapja soha sincs kocsi sor szóval nem értem miről beszélsz....

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
A Topicot azért nyitottad, mert sok a FUN és a NonRP a frakcióban. Szerinted nem lettek kirúgva TGF utáni első órájukban? Mondj kérlek neveket, vagy küldj képeket esetleg rakd frakció PK-ra azt a személyt, ha olyan gyakran fordult elő. Egy személy miatt kéne leváltani a frakciót egy NPC-re aki talán 1 napot sem töltött a frakcióban?

Nevetséges.. Várom a képeket!

Andris

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
23
8
V4 karakter
Jasmine Lane
Mi a gond a jelenlegi rendszerrel, miért cseréljük le scriptre?
Igazából nincs gond azzal, hogy néhányan pénzt keresnek vele. Hogy néhány leader százmilliókat tesz, tett zsebre. Nagy kaland, a gond:
  • FUN forrás. (Dildoval szerelő, az amerikai-magyar roma 2 lánccal keménykalappal és ennek durvább fajtái).
    • Sajnos sokszor a leaderek sem látják be, "szabályzatot nem sért vele" csak realitást rombol.
  • Amellett, hogy a leadandók x részét kiviszi a frakció a szerverről, többszörösét termeli a frakciótagok kezébe.
    • 250 ezer leadandó, de akár a kétszerese is zsebben marad HETENTE. Ez így horribilis pénztermelés nem más.
  • Csak a gondok forrása. - DM partikat szeretnek rendezni páran unalomból.
  • Mindenki nyugodt szívvel roncsderbizik, hiszen "majd reggel gyors megszereltetem".
  • FPS terrodactilus. Objekt tenger.
Vegyük akkor sorra a dolgokat.
  • FUN - Az adminok kivannak hegyezve arra, hogy ezeket a lehető leggyorsabban kiszűrjék, a leaderekről nem is beszélve.
  • Pénz - Említetted, hogy nem a pénz szúrja a szemed, akkor nem értem, hogy miért került a gondok közé, de mindegy is. A pénz a playerektől jön és , megy is ki a szerverről x része, szóval nehogy már a frakciók hibája legyen, hogy Kis János 70 órát buszozik, majd gyorssávra költi.
  • DM- Lehetőséged van panaszt nyitni az adott játékosra és megkapja méltó büntetését.
  • Roncsderbi - Ezzel végképp nem tudok azonosulni, azért mert valaki szerelő, nem fogja direkt széttörni a kocsiját, főleg ha ahogy az előttem hozzászólók említették, "robotol" egész nap, hidd el, nem minden vágya a sajátját is percenként szerelgetni.
  • FPS - Rengeteg olyan mappolás van bent a szerveren, ami csökkenti az FPS-t, a két frakcióé csak kettő a sok közül, ennyiből vegyük ki a plázát is meg a városházát is és tegyük be egy interiorba? Hagyjuk már.

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Ne is a /pay parancsot ismerje, hanem a /me-t... Már nem azért, 62362x írták le, hogy teljesen mindegy, hogy npc vagy bindelők csinálják... Ez thommaséknak is jól jönne. 20k-ra felvinnék a szereltetést, ez által valaki úgyis lecsökkentené a fix kártyák árát 15k-ra, kb. Az a pénz amit a szerelők megkeresnek, már nem fogják megkeresni. Tehát fogy a pénzük. Tehát vagy buszoznak, vagy kereskednek (mint a szerver 98%-a) vagy PP-znek. Ez azt eredményezi, hogy Thommasnak több cash jön --> Örülni fog, és ez a pénz növekedés lehet, hogy még jobb lenne a szervernek is. Többet fizethet a fejlesztőknek, 2x annyival gyorsabban dolgoznak. (Fizetéstől függ.) És az amit leírtam, lehet, hogy faszság, lehet, hogy nem. :ROFLMAO: Random jött amugy.

• Vicces
Reactions: Dívány

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Az igen, látom a lényeget megtaláltad XD Mindenki leszarja kinek mennyi pénze van XD Érted? Mert szerintem még mindig nem. Legjobban engem nem érdekel...

blue

Újonc
2019. 01. 12.
0
16
Leicester, UK
V4 karakter
Gael Tamayo
LV karakter
Ian Koychev
normál árkategóriás kocsi a sorban
szerelők: i sleep
R8 fekete füsttel
szerelők
:

Ha már így felhoztátok a doksi rendszert, szerintem mindenki szíve meg tudna nyugodni, ha bele tudnának nézni hogy most tényleg mennyi forog nálatok. Mert úgy őszintén, a "jó a közösség" érv mellett sok más valid dolog nem hangzott el. Én meg továbbra sem tudom elhinni, hogy valaki azért megy szerelőnek, hogy 4-5 órát beszélgessen tsen miközben püföli a bindet meg cp és kocsi között ingázik.

blue

Újonc
2019. 01. 12.
0
16
Leicester, UK
V4 karakter
Gael Tamayo
LV karakter
Ian Koychev
Na, akkor lássunk is ebből valamit.
Én szívesen elnéznék pár szerelős/munka után cőcézős képeket
Csak elférne egy élménykép topic nálatok

Cseszi

Szakállmodell
2019. 01. 10.
258
808
Gyöngyös
V4 karakter
Tito_Leoz
ja ja ja nagyon rossz ötlet honnan lesz a srácoknak pénzük amiért KEMÉNYEN megdolgoztak
viccet félretéve, régóta gondolkoztam rajta hogy semmi értelme a szerelőfrakciónak, mert hogy roleplay nincs belőle az is biztos

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
Üssem le a lökhárítót, kalapáljam ki, pattintsam vissza? Megteszem, de ha szidnak minket, mert már 20 perce várnak a sorban, akkor te vállalod a felelőséget!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.