Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Bocsánat, tévedtem ismét. Vannak akik csak három bindet használnak.
image.png

• Vicces
Reactions: Lupino

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Ezért lenne jó ez a módszer, számtalan plusz lehetőség szerepjátékra.
Maszek szerelőműhelyek, ahol csak RP, semmi más. Utána meg scriptileg.

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
uhhh nem gondoltam volna. :(
Maszek szerelőműhelyek, ahol csak RP, semmi más.
image.png

image.png
image.png

Nem tudom milyen probléma van azzal, amit írtam. De itt egy kis segítség. : - )

Greg

had legyek valaki
2019. 01. 09.
181
539
22
LV karakter
leah.anys (理維)
Hát igen, el érkeztünk ide is, szerintem hasonló téma még nem volt fórumon, de Wins (hála az égnek) lehozta a csillagokat.
No...lényegében ez egy rohadt jól összeszedett topik lett. Segítő szándékkal íródott, amit kurvára ki is hangsúlyozott.
Csak ugye a fórum csodája, hogy a vitát az emberek szeretik átvinni faszméregetésbe, meg ilyen szarokba. (A szabad stílusért bocs.)
Anno amikor én voltam még BMSben akkor is ha kérdezték mindenkitől miért jött mit mondtak?:

1. Kamuzott valamit, hogy szereti a kocsikat, és EZÉRT jönne, stb.
  2. És van aki igazat mondott, hogy a pénzért. (ez a kevesebb létszám)
A szerelő frakciókba ezért a két dologért megy a legtöbb ember: pénz, és társaság. Mert igen is rohadt jó társaságok szoktak kialakulni.
VISZONT! szerelő frakcióktól érdekes dologként fogtam fel, hogy volt élménykép topikuk. Pár sor volt a képeken, de legalább nem jobb kéz/bal kéz /me-k.
És ennyi volt, meg értem én hogy lehet velük beszélgetni, meg ellenni, miközben szerelnek, de ez csak mellékes. Amíg csinálják addig elütik az időt ezzel.
Én is azért szoktam kérdezgetni, hogy: "Milyen volt a nap, sok volt-e a meló?", ezek. Viszont ez nem számít lényeges dolognak a szerveren.
Jó, valaki ezt élvezi, csinálja, akkor nyissanak NS frakciót, ha nem a pénz kell, azt ott tudnak RPzgetni, együtt van a brigád, kocsi fanok mehetnek előszeretettel, meg aki ilyen közösségbe vágyik, kész.
Méltán hívják az említett két frakciót "Bind&Drive"-nak, és "Bind&Mechanic Shop"-nak. Vagy is régebben még így emlegették őket.
Az is nyomós érv, hogy már a kezdetek óta bent van a két frakció, az új halál rendszernél is volt rengeteg ilyen, hogy jó az ahogy eddig volt, ez bevált.
DE, új dolgot kipróbálni nem faszság. Az viszont fix, hogy a fix kártyák ára, az égbe szökne, és mindenki ezzel kereskedne.
Volt itt arról is szó, hogy nem becsülik a kocsikat egyes emberek. Ez valamilyen szinten teljesen igaz. Viszont két lehetőség van:
Vagy VALAKIBE szállsz bele, vagy VALAMIBE. Az elsőnél kettő vagy több ember is baszhatja a rezet csúnyán mondva, az utóbbinál csak az aki.
Én is azért járok el BMSbe és nem Fixbe, mert már nem egyszer volt rá példa, hogy megszerelik, minden, nincs ott sor, BMSben meg kígyózik.
De jössz vissza, és belédszáll a csákó, nyom egy /megremeg.-et azt csókolom, le van tudva. Az érmének mindig két oldala van.
A túlzott pénz teszi lehetővé, hogy az emberek ennyire leszarják a kocsik állapotát, persze akinek van is pénze, hisz $100.000/órával ha kiszámolom 6 BMS gyorssáv ($15.000) jön ki óránként, ami azért valljuk be nem semmi.
Victől idéznék még egy kicsit:
Szerintem semmi különbség nincs egy NPC és egy játékos közt, ha szerelésről van szó, hisz mindkettő bindet használ. Nehogy már az legyen a napi RP élményed, hogy a szerelő letolt neked 3 sor bindet a javításról, meg az áfás számláról.

Átlagosan naponta 1× mehetsz szereltetni, ami a valósághoz képest eléggé túlzás. És ezt nem lehet orvosolni, hiába próbálkozunk vele évek óta, mindig lesznek olyanok, akik felelőtlenek, akár a saját kocsijukkal vannak, akár munkajárművel. Ilyen gyakori szereltetés mellett pedig szerintem az volna a korrekt, ha gyorsan és egyszerűen menne végbe a folyamat. Odamész NPC-hez, megszereli, levonja a pénzt és kész, mehetsz vissza élvezni a játékot. Valóban javítana az FPS-en, ha nem lenne hatalmas mappolás, és tényleg menne ki pénz a szerverről, nem pedig csak körbeforogna.
Magyarán az álláspontom:

• Az ötlet rohadt jó.
  • Valóban nem tesz hozzá sok RPt a szerverhez a két frakció.
  • A társaság kialakítását NS frakción keresztül is lehet művelni, ahol ténylegesen lehetne bizonyítani hogy RPznek.
  • Egy új dolgot próbálna ki a szerver, ha meg nem működik akkor jön vissza a régi.
  • FUN csökkenne, FPS/játékélmény nőne.
  • Az így is rohadt sok pénz ami a szerverbe van pumpálva, nem nőne annyira.
Na és itt megragadom a pillanatot, hogy egy régi topik címét idézzem, nem tudom, hogy átlett-e hozva a régi fórumról, ha nem elég baj:
"Ne gazdag légy, hanem értékes."by Willi bá'.
Az emberek egy része lehet arról fog megismerni, hogy te rohadt sokat voltál BMSben, meg elvitted leaderig, de ez csak egy tény.
Crusher is azért láthatóan azon van, hogy tegyen a szerverért, a "44 pontja" vagy már nem is tudom mennyi sem viccből került megírásra.

csak talán van valaki egy RP szerveren aki RP miatt játszik : - )
Az a baj, hogy már nem nagyon bátyó.

indexaa

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
22
V4 karakter
Franklin L Stacks
Nincsem semmi probléma a BMS-el vagy a Fix-el én soha nem tapasztaltam semmilyen funt egyik frakció részéről.
Viszont pár barátot szereztem akár annyi idő alatt ,hogy beszélgettem vele amíg ő hordozgatta az elemeket..

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
361
904
LV karakter
Gael Vinson
Te jó ég itt megy már,teljesen el ment a topic témájától.Kezdjük ott hogy miért ne lehessen velünk rpzni,én szívesen le állok esténként bárkivel rpzni,de az hogy mikor már szeretnék menni lefeküdni,vagy piheni akkor mi vagyunk a "szarháziak".Másrészt hogy rosszat szól valaki küldjük kifele?mikor nagy a sor akkor jó hogy ki küldünk mivel szeretnék mi is haladni.Illetve rengeteg Cascos/civil kénytelen köszöni nekünk,mivel úgy tekintenek ránk mint a csicskások...

• Imádom
Reactions: sali

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
  • Az a gond, hogy gyenge érveket hoztam a topic indításának.
Csak logikus, magától értetődő érveket hoztam, hogy miért lenne jobb, miért hasznosabb az ötletem a jelenlegi rendszernél.
Még csak nem is tettem bele, munkát/ erőt hogy szimplán ütőkártyákat dobjak be.
Az érveim egy szinten állnak egy olyan mondattal, minthogy a "cukor édes".
Magától értetődő, logikus dolog, és egy pici munka sincs benne, minthogy rákkeltő egészségtelen blabla.

Úgy tűnik nem is kell, hiszen 5 oldalon át, senki az-az senki sem tudott rácáfolni.
-extagok vagy jelenlegiek akik benne vannak "nincs fun, fáj a pénz mi" spamet tolnak.
Az a gond, hogy többször le lett írva, hogy mi a szotyola.
Erre a válasz "nincs fun, fáj a pénz mi".
Úgy gondolom, elfogadták ők is, hogy a téma három alappillére helytállt és igaz.
Ha szimpla három, az-az három szó is logikus ellenérv lett volna, ami szellemi minőségi vitára érdemes,
már egy cáfolattal felért volna.

Úgy tűnhet, hogy nekem a szerelőfrakció a szálka maga, és csak azt hibáztatom, de:
  • de nem.
  • A frakciók, a rendszerek és miegymások 75 százalékához hozzá kellene nyúlni,
    • de a világot sem egy lépésben akarják megváltani.

• Tetszik
Reactions: Custer
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.