Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
Az fpsről meg annyit hogy a szerelőtelepek zavarnak, de az nem hogy egész sf-ben jó az fps de ha elmész katonaság mellett leesik a felére mert a kocsikat kint tárolják...

• Tetszik
Reactions: Crusher

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
14. Szintem óta vagyok illegal tagja. Akkor olyan 600 ezer volt a kezemben amiből 500at egy rp után kaptam Orlovtol.
59 szinten át kamatoztam mivel a pénznek sosem vettem hasznát.
34 ezer dollárt kamatozok és a mai napig nem veszem hasznát.
Ja de fixkartyakat veszek csak hogy ne támogassam a szerver pusztulását.
Napi szinten a frackio szegény tagjainak adok hogy fk kocsit szereltethessen vagy csak gyógyszert vehessen.
Ennyi amire a pénzt használom és nem több nekem felesleges.
A /me le íródik 20 millió KP nélkül is.
A pénzt nem hajszolom és sosem jelentkeztem szerelő fkba mindig az rp t kerestem így kiesett ez a két frakesz.

Most jelenleg át sem olvasod, nem is értelmezed a leírtat csak frocsogsz rá.
“Faj a pénz irigy vagy.”
Baba ha faj valami akkor nem a közösséghez szólok így normális hangvételben az igazat leírva a szerver javát nézve ész konkrét érvekkel.
Akkor a saját javamat nézem és lejáratom ütő kártyákkal a celpontomat.

#ipad

Nem fogja megerteni. Szerinte ez az egesz szemelyes tamadas ellene, holott en pl azt se tudom ki o. Ha olvasod ezt srac: senki sincs ellened, ez egy globalis problema. Ha pedig bindeled a szerelo rp-t, hogy “haladjon a sor” akkor tulajdonkeppen nem rp-zel, nem az elmenyert jatszol. Akkor megis mi ertelme az egesznek? Ott tartunk hogy kergeted az epenisz novelo virtualis penzt. Biztos sokat tesz hozzad, de a szerverhez csak sok plusz milliot ami nem megy kifele. Aki autoszerelest akar rp-zni az megteszi script nelkul is, sot. Csak ugy teszi meg, mert scriptelve nincs ra ido, kulonben nem halad a sor. ?

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Nem támogatom.
Többször voltam szerelő, a fun jelenséggel ha 2x találkoztam sokat mondok, akkor is szankcionálva lett. (Lehet azóta változott)
Az FPS növelős részében igazad van, de a többivel nem igazán értek egyet.

• Tetszik
Reactions: Crusher

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
A fél frakció csapatot rohadtul nem érdekli a pénz, mert egy RP szerveren nem a vagyon a fontos. Aki szereti az autókat, biztos vagyok benne, hogy ki akarja próbálni szerelő frakciót. Persze, eléggé pénz termelő is, viszont ha nem érdekel téged a pénz, akkor az sem érdekel, hogy ki mennyit keres. A bevételen lehetne változtatni, de ha 4-5 éven keresztül nem zavart senkit, akkor most sem fog.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Targinjo és Wanted

tonihuncho

Újonc
2019. 01. 11.
38
77
BasedWorld
V4 karakter
Hoes what?
Badarság az, hogy ott senki sem a pénzre megy. Akkor miért futnak ezerrel a gyorssávra? Miért futnak, ha egy majdnem totálos R8-at látnak. Hagyjuk már, hogy senkit nem érdekel, egy szerelő frakcióban CSAK a pénz érdekelhet valakit, rpért nem megy oda senki. "Igen, a csapatért megyek, de..." és utána jön a megszedni magadat más szavakkal.
Itt jöhet az irigy vagyok érved, persze, mert nekem nincs annyi pénzem.
Csakhogy lehet abból az emberből, akiből robot lett, igazából lett volna olyan értelmes, hogy egy rendes karakterfejlődést elváró, jobb társaságú frakcióba kerül, és nem a kocsik árait tanulja meg, hanem egy RP szerver lényegét. Jómagam is muszáj voltam végigjárni ezt az utat, mert Narancs speedtest videóiból nevelkedtem, amik nem egy jó útra tereltek.
Ehhez autókat távolról sem kell szeretni, elemekkel kell két pont között sétálgatni.

tonihuncho

Újonc
2019. 01. 11.
38
77
BasedWorld
V4 karakter
Hoes what?
Valahol említettem, vagy tettem rá utalást, hogy lenézem őket? Tényeket közöltem, nem személyeskedem.
Ez segítené meg őket a legjobban, hogy megszűnik az a szervezet, ahol robotolhatnak.

• Vicces
Reactions: Victor Strant

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
A fél frakció csapatot rohadtul nem érdekli a pénz, mert egy RP szerveren nem a vagyon a fontos. Aki szereti az autókat, biztos vagyok benne, hogy ki akarja próbálni szerelő frakciót. Persze, eléggé pénz termelő is, viszont ha nem érdekel téged a pénz, akkor az sem érdekel, hogy ki mennyit keres. A bevételen lehetne változtatni, de ha 4-5 éven keresztül nem zavart senkit, akkor most sem fog.

Ha nem a pénz miatt megy, mi miatt? - Kérlek avass be,
voltak ismerősök akik minuszban voltak, hiszen a szimpla rp nem termel pénzt, és elmentek BMS-be.
meg nem nevezett leader, a TS meghallgatáson kiröhögte álszentnek nevezve, hogy vallja be, hiszen a pénz miatt él csak a frakció, és ezért választják.
Avass be, nekem mint kívülállónak nem mond sokat a frakció, számomra bindtenger, és autótól cp-ig mászkálás.
Legalább is ennyit látok, én amikor elmegyek néha néha.

A pénz számomra nem érték, hiszen az eddig vezetett frakcióim voltak olyan szinten, és viszonyban, hogy
Fő és Szuperadminok (annak idején Orlov, Havock is) adták a frakcióintit, frakcióautót. (természetesen mára törölve).
Tehát abszolút felesleges a pénz számomra.
Viszont a szerver számára nem, hiszen undorító az amit elintéztek a hibás dolgok a szerver története alatt.
Gondolva arra, hogy egy szem gyógyszer $200 vagyis több, mint ötvenezer forint. Tíz szem fél méter forintba mérve.
Igen, más a dollárérték és a forintérték, de külföldön is $10 alatt megvan a 10 szemes fájdalomcsillapító, és nem $2000.
De mindenre kihatott ez a hiba, ami sajnos megoldás nélkül fut, V1 óta, és a helyzetet csak mélyebbre süllyeszti.
Ez zavar, nincs kedvem úgy valós, reális szerepjátékról beszélni, ha egy vadkender mag olyan fél millió forint környékét súrolja, és
ki tudja 3 éven belül vajon mi lesz?
Nem a BMS és Fix&Drive a rákfene, hanem a hibás egyveleg egy darabkája.
A tisztogatást nem egyszerre kell megkezdeni, egy lépéssel megváltva a világot.

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Támogatom! Rohadt unalmas már.. Fél órát állsz a sorba, aztán mire beengednek, szolsz egy rosszat, és mehetsz is ki, vagy ha nem, akkor admin gettel. XD Nem egyszer fordult elő. Támogatnám, ha kivennék, vagy ha át tennék LV-s scriptre.

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Tényleg mehetnének kifelé. Még annó akartam RP - zni a szerelőkkel, de az egyik helyen elküldtek, hogy 'ez a bind maffia', a másik frakcióban meg maga a leader sem tudott mondani egy színvonalasan RP - ző tagot. Kérdem én, akkor miért nem lenne jó egy NPC??

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Illetve rphez miért ne adna hozzá? Sokkal rpsebb hogy bemész és megszerel egy játékos minthogy te beállsz egy cp-be...

Nagy RP a bindet nyomkodni.. valóban.
Aki szerelőbe megy, köztudottan pénz miatt teszi.
Egyszerűbb, jobb lenne az NPCs megoldás. Bár akkor a mostani szerelők nagy része a kereskedő központban kötne ki az eddigi "munkaidőben".

Marco

Bʀᴜʜʜ ✌✌??
2019. 01. 10.
1 032
2 227
Szombathely
V4 karakter
Casto Barraco
Ha napi 5 órát fenn van, az jó pénz. Nyomkodja a bindet.
Ha szerepjátékkal töltenné, nagy lépés lenne mindenkinek.

• Tetszik
Reactions: blue

Puma

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
105
75
22
Nyíregyháza
V4 karakter
James L Stacks
Na jó :love:! Nagyon adom az ötletet ,egyszer énis gondolkoztam egy ilyenen , de végre valaki normálisan leírta. Szerintem ebből csak előny lenne , ha sikeresen megvalósulna és jól menne minden.Persze ezt a szerelők nem fogják támogatni, de nekem nagyon tetszik.Legalább kivinne egy “kis” pénzt a szerverről.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: indexaa

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Teljes mértékben egyet tudok vele érteni. A szerverről sokkal több pénz áramolna ezzel ki és lenne végre valami "értéke". Bemegyek BMS-be 2 bind és már szerelnek is, ha akartam valamit kérdezni vagy legalább egy /me-t írni, hogy oda adom a pénzt egyből kezdték ooc, hogy nem érek ilyenekre rá meg, hogy hol a pénzem..

• Tetszik
Reactions: Fede
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.