A fél frakció csapatot rohadtul nem érdekli a pénz, mert egy RP szerveren nem a vagyon a fontos. Aki szereti az autókat, biztos vagyok benne, hogy ki akarja próbálni szerelő frakciót. Persze, eléggé pénz termelő is, viszont ha nem érdekel téged a pénz, akkor az sem érdekel, hogy ki mennyit keres. A bevételen lehetne változtatni, de ha 4-5 éven keresztül nem zavart senkit, akkor most sem fog.
Ha nem a pénz miatt megy, mi miatt? - Kérlek avass be,
voltak ismerősök akik minuszban voltak, hiszen a szimpla rp nem termel pénzt, és elmentek BMS-be.
meg nem nevezett leader, a TS meghallgatáson kiröhögte álszentnek nevezve, hogy vallja be, hiszen a pénz miatt él csak a frakció, és ezért választják.
Avass be, nekem mint kívülállónak nem mond sokat a frakció, számomra bindtenger, és autótól cp-ig mászkálás.
Legalább is ennyit látok, én amikor elmegyek néha néha.
A pénz számomra nem érték, hiszen az eddig vezetett frakcióim voltak olyan szinten, és viszonyban, hogy
Fő és Szuperadminok (annak idején Orlov, Havock is) adták a frakcióintit, frakcióautót. (természetesen mára törölve).
Tehát abszolút felesleges a pénz számomra.
Viszont a szerver számára nem, hiszen undorító az amit elintéztek a hibás dolgok a szerver története alatt.
Gondolva arra, hogy egy szem gyógyszer $200 vagyis több, mint ötvenezer forint. Tíz szem fél méter forintba mérve.
Igen, más a dollárérték és a forintérték, de külföldön is $10 alatt megvan a 10 szemes fájdalomcsillapító, és nem $2000.
De mindenre kihatott ez a hiba, ami sajnos megoldás nélkül fut, V1 óta, és a helyzetet csak mélyebbre süllyeszti.
Ez zavar, nincs kedvem úgy valós, reális szerepjátékról beszélni, ha egy vadkender mag olyan fél millió forint környékét súrolja, és
ki tudja 3 éven belül vajon mi lesz?
Nem a BMS és Fix&Drive a rákfene, hanem a hibás egyveleg egy darabkája.
A tisztogatást nem egyszerre kell megkezdeni, egy lépéssel megváltva a világot.