Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Az, hogy NPC-k szereljenek egy másik dimenzióban lehet egy kicsit erős túlzás, viszont a mostani rendszeren lehetne változtani, hiszen mondhatni most is NPC-k vannak. Ez nem csak a vezetőség sara, hanem egyrészt a leadereké is (szerintem), mivel tudnának ezek változtatni, viszont ha bevezetnék, hogy a szerelés rpzve legyen ugyanúgy az is bindelve lenne.

• Tetszik
Reactions: Jerry

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 671
599
V4 karakter
Ryan Tanher
Jól van ahogy van, ez csak arra megy ki, hogy a szerelők mennyi pénzt keresnek.Hát ez az NPC dolog nekem egyáltalán nem tetszik, elég irreális, másrészt elég nagy káosz is lenne, hogy ki menjen be vagy stb. Willi bá-val teljesen egyetértek.

• Vicces
Reactions: Csikós

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szerintem hasonló módon lehetne mint az interioroknál. Van egy hely ahol áll egy sor. Beállsz egy CP-be, lespawnol egy külön intit, ami olyan mint egy műhely, ott az NPC megcsinál mindent, de akár te magad is kiválaszthatod mit szeretnél, és mihelyt vége van kijársz, és az inti törlődik

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
dear. Oszkár bátyó.

Mit folytassunk a szerelővel, ha egy bind tenger után, az amerikai neves keménykalapos 2 féle fuxos szerelő, partiszemcsiben megkérdezi szosztár o$tya?
Ebből is tudsz RP-t kezdeményezni ha akasz,
és NEM azt mondom hogy 1-2 ember nem csak a pénzért megy oda, hanem azt hogy van egy nagy réteg akivel lehet társalogni, és RP-zni is.
Felesleges ezért sírni, mert aki szarik bele és csak némán robotol az ha nem is lesz szerelő akkor kinn áll akk-n és ugyan úgy nem ad semmit a közösséghez.

Fingom sincs? Ne döntsd el helyettem mit tudok és mit nem köszi!
Amikor felhívom a BMS-es vontatóst, mert lerobbanok a faszom közepén, aztán 30-60 perc várakozás után, talán elfogadják, de addigra már egy non scriptes visz.
És erről szerintem többen is tudnának beszélni, mert a hirdetések nagy része abból áll, hogy Vontatós hívását várom...

Amikor te 30-60 percet vársz olyankor színültig van a BMS, frakciószabályzat szerint hosszú sornál nem mehetnek vontatni.

Willi bá

Barangoló
2019. 01. 10.
118
146
V4 karakter
Nardin Pavel
Érdekes módon akik nem értenek egyet a topic témájával és az ötletekkel mind a frakció tagjai. Dícséritek, hogy mennyire jo rpk folynak le de erről senki nem tud semmit, mivel élménykép topic nincs és látni sem lehet titeket. Jösztök az ilyen olyan kifogással aminek se eleje se hátulja, nehogy már én kéne RP-t kezdeményezzek, egy frakció vagytok, ti kéne ezt kezdeményezzétek azokkal akik odamennek hozzátok, de nyílván könnyebb mást okolni. Ha elmondásotok szerint minőségi RP folyik frakción belül akkor nem nagy dolog egy élmenykép topicot nyítni és megmutatni magatokat.

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
A script nem változtat semmit az RP hiányon! Miért nem olyan ötletet találunk ki, ami feldobja a frakcióban lévő RP-t?

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Azzal, hogy NPC-k lennének, még annyi rp sem lenne.
Lásd bemész egy boltba, vagy akárhova, NPC-k vannak.
Legalább a szerelőnél emberek vannak.
Ennyi erővel rendőrség, meg mentősök, tűzöltóság, stb is lehetne NPC.
Meg hát sokat dolgoztak vele, hogy bent legyen ez az egész.
Pénzmozgás kapcsán kérdezném, hogy miért baj?

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Nem kell ahhoz egy nagy ötlet, csak a frakció 90% - t kilökni, és normálisan megválogatni a tagokat.
Meg persze, hogy ne a leaderek rágják belétek a bindeket fórumon, hanem legyen mindenkinek egy egyedi karaktere. Meg persze megszabni (leadereiteknek), hogy a szerlesről ténylegesen is történjen valami RP.
Kezdetnek ennyi bőven elég, és még sokat sem kell törni a buksid.

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
mennyi rp? ennyi?
bind W say üdv én X vagyok a Y szerelője
bind W me megnézi az autot felméri a károkat
bind W do számol
T betű > Z $ lesz

Hát nem sok, de azért, ha NCP-k lennének, akkor tényleg nulla rp lenne.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Annyira buták vagytok..
Egyszer az a baj, hogy nem RPznek a szerelők, egyszer az, hogy rohadt nagy a sor. Belegondoltatok abba, hogy mekkora lenne a sor, ha RPznének a szerelők?
A szerződésesekről ne is beszéljünk.. “Siess, c0 niggerek ganton”, illetve a civil emberekről.. “siess kérlek, dolgom van”. 10 emberből 7 leírja..
Fröcsögtök annyi zagyvaságot, hogy az hihetetlen. Holott 100 emberből 70 annyit nem mond, hogy “szia”/“jó napot!” vagy akármi, pénz átadást 95%-a nem RP-zi, elköszönni szintúgy nem köszön el. Ugyebár más szemében a szálkát észreveszitek, de a sajátotokban a gerendát már nem. :)

Mower válasza:
Próbáld meg kevésbé nyersen megfogalmazni legközelebb.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Én szerintem jó, hogy vannak szerelők, én minden szerveren úgy viselkedek, mint ahogy irl is tenném.
Köszönés, pár kedves szó, pénz átadás rp, megköszönés, elköszönés, intés, vagy valami.
Kicsit nyomasztó a boltokba npc meg mindenhol, bandásokkal egy szerveren se tudtam még normálisan soha rp-zni mert dm-elnek, legalább omsz-el, pd-vel, szerelőkkel stb lehet.

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Ezt most nem értem.

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Gondolkozz csak mind azon amit @crack mondott, valamint a topic lényegén.
Reméljük egyszer majd csak felvilágosodsz, és megérted miért jó ez az ötlet.

• Tetszik
Reactions: Willi bá

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Nem megyek bele beefelgetésekbe.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Kicsit nyomasztó a boltokba npc meg mindenhol, bandásokkal egy szerveren se tudtam még normálisan soha rp-zni mert dm-elnek, legalább omsz-el, pd-vel, szerelőkkel stb lehet.

Hogyan szeretnél RP-zni?
Azon a napon, amikor kitettek téged, odajöttél és elcsesztél egy RP-t,
Trey normálisan szituációba vitt, te meg Al Capone pénztárcáját játszottad illetve semmi reális reakciót nem adtál,
3 másodperc alatt, és csodálkoztál, hogy elküld téged a körből.
Majd "kihívtam a zsarukat" 3 méterről a másik oldali járdáról.
Neked mentek, elfutsz a sarokig, és kiabálsz ugyanúgy. Az a gond, hogy ez nem egyszeri volt.
Alapból, ha a végén odajöttél már "jaj ne" volt ooc a reakció. Ennek ellenére, még sem ellened volt alakítva az RP.

OFF:
2a7349ee3bed61c23d5a577d0aa13c76.png

Ha reális szerepjáték akarok, akkor itt elfordulok és megvárom míg végez.
A partiszemcsis 4 fuxos seeminecraft táskás angol szerelő aki lóváriul beszél félig.
Ki akar ebből RP-t kezdeményezni?

Azzal, hogy NPC-k lennének, még annyi rp sem lenne.
Ne aggódj, 5 sor bindet ugyanúgy eltud tolni az npc.
Inkább egy NPC vigyen ki 100 % beszedett pénzt a szerverről egy bindtenger után,
minthogy a pénz 75-80 százaléka újra körforgásba kezdjen.

Gondoltál már abba, hogy ha van 10 milliód bankban, és 1 év alatt mondjuk 750 órát játszasz, és sosem veszel ki pénzt, akkor :
~21,2 milliód lesz? - Ehhez csak annyi az egész, hogy minden nap kettő kamatod jöjjön.
Akkor kell még ide, heti több tíz több száz millió? Ez egy porszem ahhoz képest, de igen nagy.

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
És te most minek hozod fel hogy mi volt 8 hónapja, mikor jelenleg egy általad gondolt ötletről van szó, és arról beszélgetünk????
Hogy jött ide hogy annó mi volt?
Azt sem tudom, hogy ki vagy.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.