Én adom az ötletet. Olvasgattam a kommenteket, némelyiken lefostam a bokámat, némelyiken meg a röhögés ölt ki. Miről beszélünk, nem a pénz beszél a szerveren hanem az RP? Ha így van, miért van Venom?! Miért van modolt kocsi? Miért van minden hülyére scriptelve?! Nem mindegy, hogy egy NCP-nek köszönsz, vagy egy játékosnak aki COP-ra egy NPC, annyi különbséggel, hogy jár...WOW...Valaki írta, hogy RP-znek a szerelők. Mit, Hol, Mikor? 5 Bind lenyomása az RP?? Vagy itt már a köszönés RP-nek minősül? Meg érveltek itt a tunning találkozókra, meg ilyenekre amit a BMS csinál. Nagyszerű fél évente 1 roncs derby, amiből ismét profitálnak, micsoda nagy RP. Legalább az NPC-s megoldásokkal felmenne jól az ár, és ha esetlegesen karambol történik akkor nem csak egy /do megfogja a kormányt, beveri a fejét, nincs semmi baja, fog történni hanem valami érdemi RP is. +legalább a szerver szerelésére költött pénze 100%-osan kifolyik. Apróságként meg aki nem akar sorban állni, és esetleg azt a 2-3-4 garázshelyet megvárni, akkor vesz magának fix kártyát.
UI: Lehet mondani nem kell script maradjon az RP, így sincs RP meg úgy sincs. Lehet itt ragozni a lerágott csonkot.
Edit: Gondoljatok bele csak a mentős NPC-be. Mennyien ellenezték, húúúú nem lesz RP stb. Azt ha nincs mentős fent milyen jól jön, és nem kell órákat várni stb.