Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Borzalmas ötlet
Nem véletlenül lett így megoldva a rendszer, és ha valaki úgy ítéli meg, hogy esetleg "bődületes mennyiségű pénzt termelne" akkor azt megoldják majd

#Logan

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
229
185
26
Pécs
V4 karakter
Logan F Bennett
LV karakter
Logan F Bennett
V2 karakter
Logan F Bennett
Ennek maximum úgy lenne értelme,ha ninsc elérhető szerelő. De akkor se lenne értelme,hiszen legalább 22:00 és 01:00 között van fent legalább 1-2 szerelő,de éjjel nem játszanak olyan sokan,hogy szerelőre lenne szükség.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Egyszerűen nem tudom felfogni, kriminális a logika.
Borzalmas ötlet
Ha valaki úgy ítéli meg, hogy esetleg "bődületes mennyiségű pénzt termelne" akkor azt megoldják majd

évek óta nem tűnt fel valószínűleg senkinek, bajnok.
Játéknak játékról beszélünk, de akkor húzzuk ki a szerepjáték szót a szerver leírásból, ha nem törekedünk erre.
Itt a gond, hogy a hülyeséget saját magukkal is elhitetik páran. "RP folyik" (Nem a BMS-re értem, majdnem mindenre)
Nem annyira.

devil557

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
286
657
26
V4 karakter
Zion_Santana
LV karakter
Miles_M_Russel
V2 karakter
Chiara_Lucia
Az a baj semmi, rp úgysincs a szerelő frakciókba.
Azt csak ugy hiszed. Van RP nem azt mondom hogy 24/24 óra RP de van vannak rendezvények több féle RP leheőség van. Az nem lenne reális ha kivennék és NPC-k szerelnék a kocsikat igy legalább van valami élet benne. Teljesen mindegy menyit keresnek a szerver már igy is tele van pénzel ezután is tele lesz. Ezen nem változtat semmit egy Frakció.

• Tetszik
Reactions: FoxyR34

Fuxxos

Újonc
2019. 01. 10.
55
51
Budafckngpest
V4 karakter
Arben Zamir
LV karakter
Aaron Baker
V2 karakter
-IDK-
Nem a pènz miatt nem RP-znek eggyes emberek hanem mert nem akarnak... A felfogással van baj nem a pènzel..

• Tetszik
Reactions: kyle.

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
330
22
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Mindenkinek meg kellene tizedelni a pènzèt. Az faxa lenne.
Akkor nem lenne mibol ATM-et venned, nem? :eek:

Amugymeg felolem kivehetnek a fenebe, RP tenyleg nincs sok, csak a pez meg a pez jon be meg be, ki meg minek, kell kamatra.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
729
1 923
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Jelenleg a buszost,taxist,postást,áruszállítóst érdekli, hogy te 10-15000 et pengettél gyorssávon amikor kihajtassz a telepről és fél méter megtétele előtt telibever? Nem nagyon beszélhetünk megbecsülésről. Amikor meg jogosan ki akarod fizettetni akkor meg beszól, hogy ha ilyen kocsira plusz gyorssávra tellt akkor menj vissza és csináltasd meg!
Sokan próbálnak vigyázni a kocsijukra, de gyakran úgy tovább mennek rp nélkül hogy mire F2t nyomnál már nincsenek sehol. Nem a szerelőkkel van a legnagyobb baj, hanem egyesek mentalitásával, mert amíg nem őket éri a sérelem addig nincs baj.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Badarság az egész, szerintem itt az irigységről van szó de ettől függetlenül én nem támogatom.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Badarság az egész, szerintem itt az irigységről van szó de ettől függetlenül én nem támogatom.

Igen, csak az irigység.
Valószínűleg ezért fogtam bele megint olyanba ami az RP-vel fizet ki és nem venommal kamattal.
Mekkora egy surmó, sárgult madár vagyok lol.
(RP-vel fizet? ér az valamit? az rp sziszeg? Az rp nem csilingel óránként a kamat fülön , de gáz már.)

semmit se értem el a szerveren lol.

• Tetszik
Reactions: Osian

Cryde77

Zöldfülű
2019. 04. 24.
162
78
V4 karakter
Cryde Owen
LV karakter
Iburk Jamal
Én támogatom az ötletet! A mostani szerelőfrakciókban semmi rp nincs. A sorok este 6-9ig minimum fél órák és rettenetesen idegesítő amikor valaki eléd megy a gyorssávon. Mostani a szerelők még nem is köszönnek csak binddel. Most is szinte NPC-k vannak ott akik pénztfarmolnak egész nap és semmit nem RP-znek. Újra kellendőbb item lenne a fixkártya.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Osian és WC
2019. 01. 22.
22
40
V4 karakter
Lyle Springfield
LV karakter
Tazwell Bonner
Én adom az ötletet. Olvasgattam a kommenteket, némelyiken lefostam a bokámat, némelyiken meg a röhögés ölt ki. Miről beszélünk, nem a pénz beszél a szerveren hanem az RP? Ha így van, miért van Venom?! Miért van modolt kocsi? Miért van minden hülyére scriptelve?! Nem mindegy, hogy egy NCP-nek köszönsz, vagy egy játékosnak aki COP-ra egy NPC, annyi különbséggel, hogy jár...WOW...Valaki írta, hogy RP-znek a szerelők. Mit, Hol, Mikor? 5 Bind lenyomása az RP?? Vagy itt már a köszönés RP-nek minősül? Meg érveltek itt a tunning találkozókra, meg ilyenekre amit a BMS csinál. Nagyszerű fél évente 1 roncs derby, amiből ismét profitálnak, micsoda nagy RP. Legalább az NPC-s megoldásokkal felmenne jól az ár, és ha esetlegesen karambol történik akkor nem csak egy /do megfogja a kormányt, beveri a fejét, nincs semmi baja, fog történni hanem valami érdemi RP is. +legalább a szerver szerelésére költött pénze 100%-osan kifolyik. Apróságként meg aki nem akar sorban állni, és esetleg azt a 2-3-4 garázshelyet megvárni, akkor vesz magának fix kártyát.

UI: Lehet mondani nem kell script maradjon az RP, így sincs RP meg úgy sincs. Lehet itt ragozni a lerágott csonkot.
Edit: Gondoljatok bele csak a mentős NPC-be. Mennyien ellenezték, húúúú nem lesz RP stb. Azt ha nincs mentős fent milyen jól jön, és nem kell órákat várni stb.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Osian

Splash.

Barangoló
2019. 01. 10.
93
643
LV karakter
Elliot Gannon
Szerintem vegyük ki az autókat is a szerverről, hogy azt is mindenki RPvel oldja majd meg. Meg hát ugye semmit nem tesz hozzá a szerverhez. Tipikus "10 fpsel is lehet gépelni" játékos. Ez egy játék, kérlek ne te akard megszabni, hogy ki hogyan élvezi. Mindennek van jó és rossz oldala is. Egyértelműen nem támogatom. És hidd el, ha nem virítana ott lent a BMS logó akkor is ugyan ez lenne a véleményem. Peace.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: WC, rili és TomyB

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
427mta_screen_2019_05_24_.png

Meggyőztek, támogatom az ötletet

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Levente. és Gerold

Splash.

Barangoló
2019. 01. 10.
93
643
LV karakter
Elliot Gannon
Szerintem nem kettő szerelő unatkozásából kéne megitélni az egész szerelő közösséget a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.