Hat vegig olvastam az egeszet!A legnagyobb gondnak a leirtakbol a penz tobzodasat tartjak mert xy milyen sokat keres a semmiert.Mi lenne akkor ha a frakcio fix penzt kapna hetente ugyanugy a leeder is es a munkas/szerelo megkapna a szereles 50%-at a tobbi kimenne a szerorol?
Azert az hogy milyen sokat keresnek csak azert mert ingaznak ide oda kicsit eros kijelentes szamomra a buszos is csak vezetget,a pizzafutar is csak motorozgat ide oda es a kereskedok is ,,csak´´ eladnak ezt -azt.
Jo ez igy ahogy van es igen,lehet rp-zni a szerelokkel is,legalabb is reszemrol barmikor rp-t kezdemenyeztem viszonoztak es kialakult sok eleg vicces jelenet is.
Ennyi erovel ki lehet venni minden autot,helikoptert mert a jatekosok csak arra hajtanak hogy vehessenek egy uj kocsit,nem kell benn hagyni csak egy ladat es egy biciklit,mindjart nem fogja hajszolni a penzt senki sem .
Es akkor bekovetkezik a nagy valtozas,mivel nem lessz semmi,nem kell annyi penz es a szero vegre rp szerverre alakul at ahol majd az otlet szerzoje rp-zik 5 emberrel.
Senkit se akarok megbantani de igy,ebben a formajaban(sok a penz a szeron,az teny) a topik felesleges ugy mint az enyem is.A szero 65-70%-ka kiskoru aki ,,jatszani,, jon ide azert hogy megvehessen olyasmiket amik irl nemigen adatnak meg
Na adjatok nekem
edit:cseh billentyuzetem van igy az ekezetekkel gondban vagyok es sok karakter le sem irhato,elnezest