Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Ugyanitt fixkartyakat vennék ár alatt ezer darab környékén, autoszerelo NShez lol.

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
hát igen :)
image.png

Megint a russok??‍♂️ Ezek a russ(z)ok nagy mókolok.

2019. 05. 30.
57
232
Szlovakia
V4 karakter
KorpasBendeguz
Hat vegig olvastam az egeszet!A legnagyobb gondnak a leirtakbol a penz tobzodasat tartjak mert xy milyen sokat keres a semmiert.Mi lenne akkor ha a frakcio fix penzt kapna hetente ugyanugy a leeder is es a munkas/szerelo megkapna a szereles 50%-at a tobbi kimenne a szerorol?
Azert az hogy milyen sokat keresnek csak azert mert ingaznak ide oda kicsit eros kijelentes szamomra a buszos is csak vezetget,a pizzafutar is csak motorozgat ide oda es a kereskedok is ,,csak´´ eladnak ezt -azt.
Jo ez igy ahogy van es igen,lehet rp-zni a szerelokkel is,legalabb is reszemrol barmikor rp-t kezdemenyeztem viszonoztak es kialakult sok eleg vicces jelenet is.
Ennyi erovel ki lehet venni minden autot,helikoptert mert a jatekosok csak arra hajtanak hogy vehessenek egy uj kocsit,nem kell benn hagyni csak egy ladat es egy biciklit,mindjart nem fogja hajszolni a penzt senki sem .
Es akkor bekovetkezik a nagy valtozas,mivel nem lessz semmi,nem kell annyi penz es a szero vegre rp szerverre alakul at ahol majd az otlet szerzoje rp-zik 5 emberrel.
Senkit se akarok megbantani de igy,ebben a formajaban(sok a penz a szeron,az teny) a topik felesleges ugy mint az enyem is.A szero 65-70%-ka kiskoru aki ,,jatszani,, jon ide azert hogy megvehessen olyasmiket amik irl nemigen adatnak meg
Na adjatok nekem :)

edit:cseh billentyuzetem van igy az ekezetekkel gondban vagyok es sok karakter le sem irhato,elnezest

• Tetszik
Reactions: MandMs

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 259
LV karakter
Jonathan Greer
a szerelő frakció is pénz szerzési lehetőség, Nem Támogatom!
És utána majd sírnak a Playerek hogy, pénzt honnan szedjenek amikor nincs kedvük buszozni, és nincs tgf x-y frakcióba..
hát ja már megin ez a téma sráck, ti mindig csak a roleplayt nézitek
majd mindenki sír mer nem bindelhet nyálcsorgatva 0-24 pár százezer virtuális dollárért és ne adj isten még szerepjátékozni kelljen feljárniuk egy szerepjátékról szóló szerverre
jó gonosz itt mindrnki !! nme támgotam

Carnivorus Castiel

Újonc
Támogató
2019. 01. 19.
51
49
25
Szekszárd
V4 karakter
CarnivorusCastiel
LV karakter
-
V2 karakter
-
Teljes mértékben támogatom az ötletet. Ugyan mindkét szerelőtelep leaderével hosszú időre nyúlik vissza az ismerettségünk és tudom, hogy Crusher például nagy odafigyeléssel csinálja a dolgokat, de mindegy mekkora erőbedobással dolgozik valaki a jelenglegi rendszer akkor sem lesz soha jó..
Nagyon sok embert húznak el a szerelőtelepek, mert a nagy mennyiségű bevételt az RP elé helyezik az emberek teljes mértékben(tisztelet a kivételnek persze), úgy gondolom,hogy ezzel a rendszerrel sok embert RP-re is kényszerítenénk, bár még így is a legjavuknak az elsődlegeges a pénz után a DM lenne, legyen az legálon vagy illegálon keresztül.

Olajos98

Újonc
Támogató
2019. 08. 14.
24
7
V4 karakter
Mark S Cooper
LV karakter
Mark S Cooper
A frakció kivételét nem támogatom, viszont átgondolásra valóban rászorul.
Ez úgy nevezett "bind frakció", semmi rp nincs, bemegy a kocsi , benyomom a bindet, megszerelem mehet.
Inkább felgyorsítani a törött elemet új elemre és több rp-t belevinni. Megtiltani a nagyobb bindeket.
Normálisan ellenőrizni mindent(rp-sen), leszedni rp-vel, felszerelni.. határ a csillagos ég.
Nagyobb sor lesz tény és való.. De legalább a többség átértékelné , hogy meg van javítva a kocsija és vigyáz rá, nem vezet úgy mint egy őrült. Jelenleg összetöröd mész gyors megjavítod aztán mész is tovább.. Ezzel szerintem jobban rálehetne venni az embereket, hogy vigyázzanak a járműre. Valamint IRL se mész be a szerelőhöz azonnal megszerel kb 5. perc alatt és mehetsz is..

pumba

Írnok deák
2019. 01. 18.
556
3 587
V4 karakter
austin.bennett
LV karakter
ramón.pérez
V2 karakter
-
Számolj azzal,hogy egy szerelő átlagban egy nap 70 kocsit szerel meg.Na szóval.Akkor most elvárod tőlük azt,hogy minden kocsinál legalább 5 sort rpézzenek?Ne nevettess kérlek.Így is eléggé robotolnak szegények,nem kell mégjobban megnyomorítani őket.A pénz meg ja,nem a semmiből jön ott se,megkell dolgozni érte.

pumba

Írnok deák
2019. 01. 18.
556
3 587
V4 karakter
austin.bennett
LV karakter
ramón.pérez
V2 karakter
-
Monoton sorok,ugyanaz vagy különböző,egy nap 350 ilyen sort leírni,szerintem te se vállakoznál erre.Bár próbáld ki,győződj meg róla.

Olajos98

Újonc
Támogató
2019. 08. 14.
24
7
V4 karakter
Mark S Cooper
LV karakter
Mark S Cooper
Ők vállalták be, hogy szerelők lesznek, tudták jól mi lesz..

pumba

Írnok deák
2019. 01. 18.
556
3 587
V4 karakter
austin.bennett
LV karakter
ramón.pérez
V2 karakter
-
Ígyvan.Amikor napi 100 autót kell megszerelj,a sor meg 15 kocsis és nem fogy,az szerintem eléggé megterhelő.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.