Én egyáltalán nem is értem ezt az élményképes bullshitet, anno azért nem is csináltunk semmi ilyesmit még illegál frakcióban, mert tudtuk hogy 110%ban MG lesz belőle, ha olyat rakunk ki - ami illegális tevékenység. - Az meg amit általában kapnak az olyan emberek "véleményként" egy-egy képre, hogy " Ez szar, csinálj másikat - mekkora szar már ez, hihetetlen hogy ti erről azt hiszitek hogy minden okés vele " és társai, addig el lehet felejteni hogy bárki is komolyan fogja venni ezeket. - Nem mindenki van otthon élménykép készítésekbe, az hogy adott dolok valakinek nem tetszik, senkinek se fognak a fejéhez pisztolyt hogy nézegesse. - Az élménykép topic se azért van, hogy bemutassa azt hogy a szerelő frakcióban milyen sok az RP szitu, hanem azért mert a SAMP korszakból MTAra tévedő " HCRP " matyik sírnak minden szarért és sajnos ezt nem tudom szebben mondani, szóval ezt nem kell támadásnak venni, szimpla tények.
uncseh válasza:Egy picit vegyél vissza kérlek. Legközelebb válogassad meg a szavaidat, csiszolj a stílusodon.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: