Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Én egyáltalán nem is értem ezt az élményképes bullshitet, anno azért nem is csináltunk semmi ilyesmit még illegál frakcióban, mert tudtuk hogy 110%ban MG lesz belőle, ha olyat rakunk ki - ami illegális tevékenység. - Az meg amit általában kapnak az olyan emberek "véleményként" egy-egy képre, hogy " Ez szar, csinálj másikat - mekkora szar már ez, hihetetlen hogy ti erről azt hiszitek hogy minden okés vele " és társai, addig el lehet felejteni hogy bárki is komolyan fogja venni ezeket. - Nem mindenki van otthon élménykép készítésekbe, az hogy adott dolok valakinek nem tetszik, senkinek se fognak a fejéhez pisztolyt hogy nézegesse. - Az élménykép topic se azért van, hogy bemutassa azt hogy a szerelő frakcióban milyen sok az RP szitu, hanem azért mert a SAMP korszakból MTAra tévedő " HCRP " matyik sírnak minden szarért és sajnos ezt nem tudom szebben mondani, szóval ezt nem kell támadásnak venni, szimpla tények.
uncseh válasza:
Egy picit vegyél vissza kérlek. Legközelebb válogassad meg a szavaidat, csiszolj a stílusodon.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

channes

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
389
185
24
Nem
V4 karakter
James F Brasco
LV karakter
Cristiano F Brasco
V2 karakter
---
Én valahogy ugy vagyok ezzel hogy szivesen szereltetem a kocsimat egy játékossal mint egy rendszerrel. Mitcsinalsz ha script ami megszerelt téged bugosan csinal meg? Irsz egy adminnak? Ez a rendszer a legjobb mert itt legalabb szereles utan eltudod magyarázni a szerelonek hogy mi a baja ezt csinald meg igy létszi.
Azzal hogy oriasi penzt szednek ki belole az legyen az ok bajuk. Nincs a szerveren olyan tevékenység ahol nem lehet nagyokat kaszálni akar kereskedéssel vagy akar áruszállítással.
Ha meg rpznenek akkor meg lenne a bosszankodás hogy miert nem hallad.(szemelyes tapasztalat).

• Tetszik
Reactions: domenico

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 501
9 312
21
LV karakter
Callum Burks
V2 karakter
Elton Nordin
Igaza van ebben @channesnek hogy én is szívesebben szereltetem az autómat egy játékossal mint egy rendszerrel. Hogyha kilenne véve tegyük fel a szerelő rendszer és automata lenne a helyén akkor meg az lenne hogy nincs olyan frakció/munka ami jól keres. Szerintem teljesen felesleges lenne kivenni a mostani rendszert és berakni a helyére egy automatat. Én ezt látom az egészben.

• Tetszik
Reactions: Butch és DonDanee

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Igen, felesleges a kockázatokat csökkenteni, az FPS-t növeli, egy hibás pénztermelő rendszert kivenni.
Felesleges pénzt kivenni a szerverről.
Akit valóban a szerelés érdekel, az megoldja NS projekt alatt is.
Vajon hányan maradnának a frakcióból, egy pénz nélküli NS-ben, ahol csak a szerepjáték a lényege?
Ha jól tudom az admin az illúzió és realitás legmagasabban rangsorolt őre és sikerül szembeköpni ezt az ideált egy ilyen hozzászólással.
Eszem - és /nem mondom mim/ megáll, kiábrándító.
Egyszerűen horribilis, mintha a doktor azt mondaná, hogy nincs semmi baj a balesettel, az csak véletlen hiszen a terrortámadás rosszabb...

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
Hát mivel februárban nyílt az ötlet ezért szerintem mindenkinek egyértelmű már, hogy az autószerelés valószínűleg frakcióként bent fog maradni a szerveren. Szerintem ennek az oka pedig magába a rendszernek a kialakításába belefektetett munka.
Teljesen igazad van a pénz kiviteléről és, hogy igazából az rp-hez nem ad hozzá a frakció, de sajnos feltehetőleg maradni fog a rendszer.

EDIT: Persze az ötletet támogatom, csak nem hiszem, hogy megfog valósulni.

• Tetszik
Reactions: Tranes

matador loco

〽️⭕️?️
2019. 03. 09.
471
3 822
www.instagram.com
V4 karakter
Dontavious Massey
LV karakter
Antwon Simmons
FPS, lagg szempontjából biztos előnyös lenne, ha kivennék a szerelőtelepekt, de nem túl sok esélyt látok rá.
Túlságosan is régóta van ez a hagyomány, illetve sokak ebből "keresik a kenyerüket".

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
1.-2. Packer
3. Vontatás 4000 $, szerelés meg 15-20k
4. Ez hülyeség, nem valami agysebészet eleve, plusz ha valamit nem értesz ugyanúgy megtudsz kérdezni más játékosokat.

Sajnos mindkét fél túlságosan szélsőségesen nézi ezt az ötletet. Annyira nem vészesek a szerelő frakciók, megkell fizetni a robot munkát, de az tagadhatatlan, hogy eszi az FPS-t és hatalmas biznisz :D

De én továbbra is inkább annak örülnék, ha script jönne be :)

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 259
LV karakter
Jonathan Greer
El kell fogadni a tényt, hogy olyan ötletek szinte semmiképp sem fognak megvalósulni amik esetleg a roleplay miatt jelenlévő játékosoknak kedveznének.

• Tetszik
Reactions: tempo és ygroni

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Én egyáltalán nem is értem ezt az élményképes bullshitet, anno azért nem is csináltunk semmi ilyesmit még illegál frakcióban, mert tudtuk hogy 110%ban MG lesz belőle, ha olyat rakunk ki - ami illegális tevékenység. - Az meg amit általában kapnak az olyan emberek "véleményként" egy-egy képre, hogy " Ez szar, csinálj másikat - mekkora szar már ez, hihetetlen hogy ti erről azt hiszitek hogy minden okés vele " és társai, addig el lehet felejteni hogy bárki is komolyan fogja venni ezeket. - Nem mindenki van otthon élménykép készítésekbe, az hogy adott dolok valakinek nem tetszik, senkinek se fognak a fejéhez pisztolyt hogy nézegesse. - Az élménykép topic se azért van, hogy bemutassa azt hogy a szerelő frakcióban milyen sok az RP szitu, hanem azért mert a SAMP korszakból MTAra tévedő " HCRP " matyik sírnak minden szarért és sajnos ezt nem tudom szebben mondani, szóval ezt nem kell támadásnak venni, szimpla tények.
Szia, mig ezt leirtad, ezido alatt meglehet csinalni egy ertelmes elmenykepet, aminek kb 5 perc elkeszulesi ideje van.

Senki sem mgzik semmit egy elmenykeprol, es szerintem elvarhato a tarsadalomtol hogy a szovegnek ami ra van irva legyen ertelme.?

Olivér0802

Barangoló
2019. 09. 27.
131
89
20
V4 karakter
Bertie Thompson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Igaza van ebben @channesnek hogy én is szívesebben szereltetem az autómat egy játékossal mint egy rendszerrel. Hogyha kilenne véve tegyük fel a szerelő rendszer és automata lenne a helyén akkor meg az lenne hogy nincs olyan frakció/munka ami jól keres. Szerintem teljesen felesleges lenne kivenni a mostani rendszert és berakni a helyére egy automatat. Én ezt látom az egészben.
Hát az a pénzes dolog nem igaz nagyjából az összes frakció viszonylag jól termel még az OMSZ is amiről nem is gondolnád csak ugye az emberek nem nagyon szeretnek rpzni és megvan a gyümölcse hogy kevesen vannak

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
22
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
Szép napot! Szerintem teljesen jó így ahogy most van! Sok embertől elvennék a munkát, illetve szerintem így rp sebb hogy egy játékos a játékossal beszéli meg hogy mit kell neki megszereltetni stb. Nem támogatom!

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
22
Nekem az a véleményem, hogy ha script-re cserélnénk akkor megszünne a szerveren a legtöbb pénzt felhalmozó
frakció és ezzel sokkal kevesebb pénz is lenne a szerveren, de van ezzel azért néhány problémám és szerintem nem csak nekem.

A pénz szerzés V3-on már nem olyan mint V2-őn volt, nem fognak az emberek frakciót nem igénylő munkákat végezni, ha az
adott ember nem kezdő már a játékban. Mivel jelenleg úgy működik ez az egész, hogy addig tolod csak az olyan kis melókat amég
nem lesz elég tapasztalatod és perced, hogy jelentkezni tudjál egy frakcióba ahol az időd nagy részét tölteni fogod és ott sem
fogsz meggazdagodni mert egy frakcióban sok ember van, sok felé oszlik a bér ezért alacsonyak. Így innen nem jutnak semmire
mert lehet, hogy duty közben jól szórakozik és hasznosan tölti az idejét ám a frakción kívül nem nagyon fog fejlődni az IC élete se merre
mert annyi pénze, hogy abból járműveket esetleg ingatlanokat vegyen annyi nem lesz. A frakciója mellett meg nem fog tudni elmenni
buszozgatni ezért szükség van olyan frakcióra is ahol tudnak össze szedni egy kisebb vagyont, ahol nem fognak a legtöbb esetben pár
hónapon kívül többet tölteni mert csak egy kis tőke kellett neki és megy másik frakcióba rendesen RP-zni tovább.

Borzasztóan unom már, hogy ha valakinek fontos a pénz a haszon, ha esetleg szerelő telepen dolgozik ami azért nem feltétlenül
egyenlő ezzel... akkor már azt a játékost le kell nézni el kell ítélni meg kell mondani neki, hogy a szerelőket sosem vettem, ember számba
pedig aztán ott is vannak simán olyanok akik hihetetlenül érdekesen és kreatívan szórakoztatóan RP-znek és nem lesznek attól kevesebbek
mert egy ideig ott dolgoznak.

Másik meg az, hogy szerintem egy nagyon királyul megcsinált dolog ez az alkatrészekre bontós rendszer, amikor elöször láttam még
alig ismertem az MTA-t is és teljesen lenyűgözött, hogy ezzel is foglalkoztak a fejlesztők, ha lopott ötlet, ha saját nekem borzasztóan tetszett.
És így van ez most is.

Lényeg röviden, alapvetően egyetértek veled, de túl sok munka van a szerelő telepek jelenlegi kidolgozottságában, ahhoz hogy csak úgy kukázva legyen az egész egy 10 perc alatt megírt, igénytelenségre utaló script-re. Csupán a hozzáállásodat kéne meg változtatni, nem új keletű dolog ez a jaaj túl sok pénz van a szerveren dolog V2 eleje óta létező dolog, akkor se érdekelt senkit, most is így van.
A valóságban is minden a pénz körül forog ez pedig egy RP szerver, nem a sátán műve, ha valaki vagyonos.
Ha a túl sok pénz a problémád akkor inkább a PP-zésre találj valamit (y)

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Maradjunk annyiba, hogy attól mert pontokba van szedve a hülyeség, attól az még nem érdemi.
Attól még nincs tartalma, így reagálni sem reagálok.
Már az első pontban bebizonyosodott, nem megjelölt pénzügyi szektorban mozgó karakterrel rendelkező barátunktól,
hogy magas neki ez, mivel a feldolgozni nem sikerült sorokra történt reagálása erről árulkodok, minden szava pedig ezt erősíti.
Nincs érdemi vitaminőség, csak kapálódzás, sajnos így ha reagálnék magam vinném lejjebb, mint amit elvárok szintet.

Így :
  • Kérem csak az írjon ide, aki átlátja a logikáját és a szintjével képes megütni egy minőségi vitát, vitaindításra képes.
    • Alatta önleégetés.
köszönöm.

• Vicces
Reactions: Kiefer

Kiefer

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
143
202
22
Szimpla tényeket vázoltam, illetve az én véleményemet?attól még, hogy valaki nem ért veled egyet
az nem azt jelenti, hogy az adott személy nem üti meg azt a hű de magas szellemi fejlettséget amivel
egyáltalán érdemes lenne szembe szállnod. Valószinüleg csak nem szeretted volna felfogni amit korábban
írtam.. az élet ilyen. A negatív kritikát meg kell tanulni kezelni és felfogni, hogy elsősorban
nem támadás. Illetve itt még kitérnék arra, hogy fogalmam sincs, hogy mit tettél le az asztalra, hogy
egyáltalán ki vagy, így azt sem értem, hogy hova van ez a nagy arc, de ha szeretnéd fent tartani ezt a tév-képzetet
miszerint a te véleményed bárkiénél is előrébb valóbb vagy azt, hogy te meg engedheted ezt a stílust akkor legalább
a helyesírásod és a mondat alkotásod legyen a helyén ami itt-ott elcsúszik, így pedig elég illuzió romboló.
Utoljára mondom, hogy hiába vannak a hibái a jelenlegi rendszernek, de senki se mondta, hogy neked a
SeeMTA-n kell játszanod, ha te egy gagyin kivitelezett egyszerűen CP-be beállok, majd senki se lép velem
interakcióba és RP sem zajlik rendszer jobb mint a jelenlegi, akkor tudsz választani ilyen szerverek közül.
Szerintem nagy hiba lenne teljesen kukázni a szerelők által működtetett szerelő telepeket. Puszi

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Tim és cork

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Az orromat akkor hordanám fenn, ha ész érveket húznék le.
Olyan vitát várok az ötlet alatt, ami élvezetes és minőségi.
Ilyen volt, amikor Ervinékkel a Deagle- és fegyverviselés és láthatóságról beszéltünk, és bejött Thommas Borisszal együtt,
ott ész érvek jöttek és ugyanúgy pörgött a nyelv mindenkitől abban a pillanatban nem volt előttünk, hogy egy SA és a szervertulajjal vitázunk
és húzzuk le a logikát amit mondtak, hátha kitesznek , - nem.
Ész felépített logikát tálaltunk eléjük, egy vita formájában.
Eredménye ? - Bekerült a szerverre az ötlet.
LV-n Jesse-vel vitáztunk egy kés buggoltatásról, mert reális volt. - A ban nem került ránk, hiszen Jesse szerint is abszolút realitás építő volt, de sikerült élvezetes háromnegyed órán át átrágnunk és a szerverlogikáról beszélni és már a szabályzat kiskapuit foltoztuk,
hiszen kijátszottam reálisan.
Annyi frakció alakult át minőségi viták után, és annyi ment tönkre fröcsögés után.
Viszont nem látom a lehetőséget, ha egy gondolatmenet az első ponttól egy értelmezési nehézségen épül, de a tiszteletet egy lehelet reagálással megadom.

(Off lenne, személyeskedés lenne, becsmérlés lenne akkor, ha - kaptam volna egy figyelmeztetést vagy bant is, - Jerry látogatja a topicot nagyon, sőt eddig 13 ezren látogatták, biztos egy moderátornak szemet szúrt volna, ha túllépem a határt, ezért vagyok itt annyi éve töretlenül, mert nem esik nehezemre a pengeélének biztonságon élén táncolni.)

szélvész

Újonc
2019. 01. 11.
73
34
V4 karakter
yves rexhollari
LV karakter
rakeem fleming
Leírom a személyes álláspontomat erről az egészről.. Én inkább szereltetném egy játékossal, mint egy NPC-vel. Amikor én szereltetek, akkor engem nem érdekel, hogy a bindeket nyomja, vagy sem. Ezért nem értem, hogy mi olyan hatalmas nagy probléma, ha egy szerelő a bindeket használja, annak ellenére, hogy így nem rpzik és így is sok pénzt keres.

ygroni

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
276
739
liberace ak
V4 karakter
Shamar Burks
LV karakter
Lucas Shoffner
Amúgy itt rengeteg ember azt írja, hogy rp-sebb amikor egy játékos szereli a kocsit, mivel rp-sebb? Szerver logolja a szokásos /me-t (x y leveszi a lökhárítót), elviszi a cp-be visszarakja, ez nektek rp? xddddddd
Igen, felesleges a kockázatokat csökkenteni, az FPS-t növeli, egy hibás pénztermelő rendszert kivenni.
Felesleges pénzt kivenni a szerverről.
Akit valóban a szerelés érdekel, az megoldja NS projekt alatt is.
Vajon hányan maradnának a frakcióból, egy pénz nélküli NS-ben, ahol csak a szerepjáték a lényege?
Ha jól tudom az admin az illúzió és realitás legmagasabban rangsorolt őre és sikerül szembeköpni ezt az ideált egy ilyen hozzászólással.
Eszem - és /nem mondom mim/ megáll, kiábrándító.
Egyszerűen horribilis, mintha a doktor azt mondaná, hogy nincs semmi baj a balesettel, az csak véletlen hiszen a terrortámadás rosszabb...

El kell fogadni a tényt, hogy olyan ötletek szinte semmiképp sem fognak megvalósulni amik esetleg a roleplay miatt jelenlévő játékosoknak kedveznének.

haverjaim belőlem szóltak!

Targinjo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
213
269
V4 karakter
Valerie Hayakawa
LV karakter
Targo Vieria
Egy rp szerver nem csak a csóró nigga repből áll... Ha valaki jól kereső autoszerelőt akar játszani akkor legyen az. Amikor én szerelő frakiba voltam eljártam mellette illegál rp zni...a szerelőtelepen mindenki sietni akar, az a hely, nem az rp helye. (volt amikor nem volt nagy sor vagy egyáltalán nem volt sor és, nem létező hibákat rp ztem az ügyfél elmondása szerint.) szerintem így is jóval rp sebb mint egy cp. Én benne hagynám

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.