Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
160
480
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Támogatom teljes mértékben. Vagy ha netán mégis maradnak a szerelők akkor a bevételükön nagyban kellene változtatni.Mert tudom jaj szegények sok idegen mennek keresztül egy nap, ez így van való életben is, irl mégsem keresnek olyan pénzt a szerelők mind egy elnök. Valahogy meg kellene oldani hogy azért a heti bevétel ne egy hónapival legyen egyenlő a buszosokéval kb . :)

• Tetszik
Reactions: Ervinj1

SL4Y3R

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 30.
168
363
18
Dunaföldvár
V4 karakter
Isaiah Reece
Szerintem így jó ahogy van. Nincs sűrű felvétel, nem minden ember kerül be oda, nyilván olyanokat vesznek fel akik UCP-jük el megérdemlik. Emelett, ha a szereltetés lenne olcsóbb előjönne az a probléma, hogy sokan derby-znének bosszúból, mert nekimentél véletlen. Igaz sok a bevételük, de azért nem egy izgalmas munka, szóval napi 4-5 óra szerelgetés azért elég idegesítő lehet, mind zenével mind anélkül, ha már ennyit dolgoznak, legyen bevételük. A CP meg a másik eset. Szerintem amíg vannak játékosok addig maradjon ez a rendszer, majd, ha már nem játszanak olyan sokan (ami még soká lesz szerintem) akkor megérik majd a CP rendszer, mert nem nagyon lesznek szerelők. Jelen pillanatban még NEM TÁMOGATOM

Kamii

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 17.
390
770
V4 karakter
Deverina Ina Kaamil
LV karakter
Deverina Ina Kaamil
V2 karakter
Kamilla McCarthy
Egyébként kicsit lehetetlennek tűnik a kivétrle de meglehetne oldani npckell akik ugyan úgy járkálnának az alkatrésszel,mi választanánk pipával ki, mit szereljen stb.
Fontos, hogy az npck godosak lennének meghalás miatt elkerülve a dbt stb lenne mindig 6szerelő pl és ezzel az is elkerülve hogy nincs szerelőilletve, hogy ne bántson minket se :D.szerintem király lenne és lenne értelme más frakcióknak is mint pénzkeresési mód . Jelenleg egy másik fraki arra elég, hogy a kocsi adód vissza hozza.
Én Támogatom bármennyire is lehetetlennek tűnik.

WHTBRN

Game Admin [3]
2019. 01. 10.
138
139
21
V4 karakter
Grant Friedhofen
LV karakter
Jack Whiteburn
V2 karakter
🚫
Hali,mint szerelő írok ide. Az FPS-el olyan baromi nagy probléma nincs hacsak nem zavar a -5 fps HA van annyi. De tegyük fel zavar amit elég jól kihangsúlyoztál,miért nem a fegyházat szededteted ki? Az is baromi nagy mappolást foglal el baromisok objectel. Mellesleg lehet hogy sok pénzt keresünk itt igen,de emögött tudod mi van? Hallgatni a sok játékos hülyeségét,plusz köröket róni a bugos elemek miatt, órákat kattingatni meg bindet nyomkodni azért hogy Katona József ne tudjon panaszkodni a sor miatt. És lehet hogy a sciptnél nem lennének nagy sorok,és szerinted az valósághűbb? Szerinted van annyi szerelő egy adott városban hogy ellátson egyszerre 30+ autót? (Megjegyezném hogy erősen kétlem.) Igen brutál nagy pénzt lehet keresni,de szerinted ez nem megy el különböző hülyeségekre? Csak hogy ne maradj példa nélkül a "kollégám" nagy mértékű pénzt eljátszott kaszinóba ami persze az ő hibája,de van itt példa olyanra is aki az itt szerzett pénz egy részét fix kártyákra költi és osztogatja szét kezdőknek. Azzal hogy fix kártyát veszel szerinted több megy ki a szerverről? Nézzünk egy példát. Kezdő játékos feltölt 2000pp-t és vesz 10db kártyát. Eladja darabját 30ért,az neki legroszabb esetben is 10 perc alatt 300.000$ Azzal hogy te neki adtad az a pénzt kiment a szerverről? Egy pár olyan példa is van itt aki az említett könnyen össze szedhető 10 millió alatt van mert nem feltétlen a pénre megy. Nem RP-zik a szerelő? - gyere hozzám. Ha a player kicsapja az adott összeget és beül a kocsiba leafkolni RP-zhet a szerelő magába mire megy vele? Rpzünk mi szolgálaton kívül csak az ugye nem látszik mert nem a playerek szeme előtt van. Valamimt egy scriptes NPC nem ugyanúgy bindel? :D -az mivel tesz hozzá többet a szerverhez? Néhányan tényleg túlzásba viszik a kiegészítőket, de ehez őket kell "eltávolítani" nem a frakikat. A dildók meg egy alternatív megoldás a bugos elemekre,és azért mert a csákányon ez van modolva arról szintén nem a fix tehet. Végül pedig,vissza térnék arra hogy eleget keres a 2 telep,igen ám de abba időt is kell ölni,"az idő pedig pénz".

#Telougyhogybocsazirásért.

• Imádom
Reactions: SL4Y3R és domenico
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Csak egy megjegyzés: ha maguk a szerelők is csak annyit tudnak alátámasztani, hogy ugyan azt nyújtják RP, és játékélmény terén, mint az NPC-k, akkor nem látom a két frakció létjogosultságát egy olyan redszerrel szemben, ami nem bent tartja a pénzt a szerveren, hanem kiviszi, így is ellensúlyozva a melósok és kamatozók által behozott mennyiséget. Ez egy személyes vélemény, nincs egyébként bajom a szerelőkkel, csak szerintem észszerűbb, és a szerver hosszútávú játszatóságára nézve hasznosabb lenne kivenni a szerelőfrakikat.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
A kettő szerelő telep bevételéből él az egész legál szekció a szerveren, Dió nem egy topic alatt elregélte már ha ha nincs szerelő frakció, akkor nincs fizetés a legál frakciók között, mert semmi nem hoz nekik pénzt. Ergo, ha nincs szerelő frakció - nincs legál szekciónak a szerveren fizetése. - > Ezt meg kicsit tovább gondolva, amit mi beszedünk, x %a ugyan úgy forog a szerveren, attól eltekintve - hogy a szerveren a szerelők keresnek a legjobban. Ha NPC lenne, ugyan úgy a kormány széfbe menne mondhatni a befizetett cucc, amit a szerver óránként ugyan úgy kioszt a playereknek, akik legál frakcióban vannak. - Ami amúgy valamennyire igaz is, meg valamennyire nem, mármint hogy a szerelő frakció keres al egjobban. - Akármennyire hihetetlen, a szerveren lévő sok mennyiségű pénzt még mindig a le PP által "leaddolt" szerveren okozzák, nem a szerelő frakció, hogy jól keresnek. - Arról nem is beszélve, hogy a BMSben lévő 60 ember közül, 15 SCKK Vontatós, hogy lássák a hívásokat.. 4 leader, 1 műhelyvezető, 2 vezető vontatós - a többi pedig napi szinten, délután 1 órától, este 8ig megállás nélkül szerel, ha éppen úgy van ideje. - A szerelő telepen állva, semmit nem tudó kezdőknek magyarázzák el // már amennyire el lehet // hogy mi hogy működik és napi 7 órában a szerveren derbyző, magukat hű de nagy HCRP matyiknak tituáló, civil maffiásoknak, akik ülnek 80 csúcskat autón, javítják a kocsiját - aki kikamatozza az összes árát 4-5 óra alatt. - Lehet itt szidni a szerelőket hogy "sokat" keresnek, de még mindig a PP miatt van 50-60 ember 100 millión, aki azt vesz, akkor - amikor csak akar.

Nem mellesleg, hogy átlássátok a számokat.. - A legelső hónapomban, amikor fel voltam hypeolva, hogy visszajöttem a szerverre, 12,5 milliós HAVI keresettel zártam a frakcióban, és 17.000percet játszottam az adott hónapban, éjszakáknak idején volt fent szerelő - ami amúgy rohadtul nem lett volna kötelességem, mert este 20 után, nekem senki nem magyarázhat azért ha nem szerelek, még ha fent is vagyok. - 12,5 milliót lebontva 30 nappal, az 461,666 dollár naponta - azért hogy 7 órában ott dekkolsz és a mindenért síró playereket hallgatod, meg admin ügyet intézel - ha éppen agyon akar verni valaki, mert 2000$ja van, te meg nem csinálod meg a 8000$ra kiszámolt autóját. - Ami akárhogy nézzük, a szerver gazdagabb rétegének, maximum 5 órányi kamatja, úgy hogy azért a pénzért semmit nem tesz meg. - Arról nem is beszélve, hogy valaki 1 kocsi eladással // kereskedők // keres annyit, amiért én 7 órában, vagy csak 3-4ben a szerveren dekkolok, a 80%ban síró embereket elviselve. :D

Realitást meg megfigyelve, hajnalok hajnalán - TE se viszed IRL sem a kocsidat szerelőhöz, hanem minimum vársz reggelit, ameddig kinyit - hívsz egy autómentőt, aki elviszi - felbecslik neked átnézés után hogy mennyi lesz minimum, majd megmondják hogy ennyi, plusz még fizetsz munkadíjjat is. - Nálunk ez annyiban merül ki, hogy bejössz - elmondjuk, majd kifizeted és mehetsz a dolgodra. - ha NPC lenne, vagy egy CP lerakva valahol, akkor akkor szereltetsz - amikor csak akarsz, ergo bőven több lóvé áramlana be a szerverre mint eddig bármikor, ami még egyszer kihangsúlyozom UGYAN ÚGY szét van osztva a legál frakciók között, tehát azon kívül hogy napi szinten mondjuk, nem szerel player, hanem a CP előtt állna a sor, ugyan úgy befolyna a szerverre a pénz, akár akarjátok, akár nem.

Látható, hogy a // csak mondtam egy számot // - 80 playerből, 70 szimplán azért kommentel ide, mert irigykedik rá, hogy a szerelők tele vannak lóvéval. - Ami amúgy rohadt vicces, mert a leadereken kívül nincs olyan player szerintem szerelő frakcióba, aki 100 millán lenne. - Egyik szerelőnkről tudom egyedül, hogy 80 millión van, de ő meg már 1 éve van BMSben, tehát tőle senki se sajnálhatja azt a pénzt, amit már össze szedett 1 év alatt.

Lehet itt sírni mindenért, hogy nincs RP a frakcióban, de ki van adva a frakció tagoknak az, hogy a szerelés közben lévő RPket vágják össze élményképnek, az meg hogy nem csinálnak minőségi képeket, nem azon múlik hogy ők akarnak-e vagy sem, ha egyszerűen senki nem képvisel olyan RP színvonalat, ami egy élménykép készítéséhez elegendő lenne az adott szerelővel, a szerelőt basztatják - hogy mégis mi ez a szar. - Az meg, hogy ti annyit láttok a szerelő frakcióban tevékenykedő playerektől, hogy fel - le mászkálnak, az már nem a szerelő hibája - én napi szinten járok le Gantonra RPzni, mások maffiákkal - legál frakciósokkal RPznek, csak szimplán arról nem készül élménykép, mert játszani akarnak, nem képeket szerkesztgetni hogy másoknak megfeleljenek - plusz, ki van adva hogy a szerelésről szóljon a BMS / Fix élménykép topic, nem arról - amit azon kívül RPzel másokkal, legyen az banda - maffia, vagy éppen rendőrséggel RP, vagy bááármi.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Igazából azt nem értem a hozzászólásodban, hogy többször emlegeted, hogy ugyanúgy szétlenne osztva, ami igazából nem feltétlenül lenne, ha egyszerűen csak törlődne a pénz.

Engem különösen nem zavar a frakció, meg a tagjai sem. Inkább az, hogy tegyük fel, bemegyek, köszönök. És odajön hozzám, elnyomja a kötelező ÁFÁ-s számla bindet, hogy én, mint NAV-os ne büntessem meg őt.

Köszönni nem köszönöm, reagálni nem reagál. Emiatt kiafkolsz, mert ő neki éppen nincsen kedve RP-zni. Ezt te szépen megszokod, és reflexből kiafkolsz(ez oda-vissza jelen van). Ez az ami miatt semmi rp nincsen, mert az afkhoz könnyebb szocializálódni, és megszökni azt, mint az RP-hez. Mert akkor tudsz válaszolni messengeren, megnézni két topicot fórumon, stb. Az lenne szerintem jó, és segítene sokat, hogy minden szerelő azt csinálná, mint pár szerelő régebben, hogy addig nem szerelt, amíg afkoltál, és nem rpztél, köszöntél neki. Ergo ő sem afkolt, és így, ha kis "csetelés" is, de kialakult valami, és nem csak vártál.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Az hogy a bind benyomása után // Amit amúgy, rohadtul rühellek én is és pont ezért van CSAK és kizárólag a számlára bindelésem.. // - leafkol, az leginkább azért van, mert külön program van, amibe be kell vinni hogy mennyiért csinálod azt, amit látsz. - De persze, ebbe benne van hogy valaki afkolgat amég leszereli az elemet és egyebek, viszont mint te is leírtad - Ő nem ír semmit, emiatt TE kiafkolsz, ez fordítva is meg van.. ha az adott player nem szól hozzám és csak beafkol én miért törjem magam?

Az első részben összefoglaltam, amit Dió írt már le párszor, miszerint ha nincs szerelő frakciónak a heti leadandóból leadva az államnak kb a lóvé, a legál frakcióknak nincs fizujuk, nincs mit az államnak szétosztani. - Ergo, ha kitörlődne a pénz a szerverről amit fizetnek a javításért, elég sok frakció nem jutna egyről a kettőre. // óránkénti fizu szempontból persze. //

De még mindig nem kampányolok azért, hogy maradjon bent, mert nem az én döntésem lesz úgyse.. - csak pár ember úgy próbál okoskodni, hogy egyáltalán nem látja át ezeket a dolgokat és sír azon, hogy egy szerelőnek 5-6 milliós kocsija van, ami mellesleg - mivel nem ismered, lehet hogy az egyetlen olyan vagyontárgya, de mivel látják hogy BMS / Fixes, már úgy van tituálva - hogy tele van pénzel, azért szaladgál azzal mindenhova.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Barátotok, (én nem tudom ezt kijelenteni ismeretség hiányában)

a pénzügy, import-export, röviden a kereskedelmi szektorból bemutatja, hogyan is lehet :
  • véleményt kifejteni, véleménykifejtés nélkül.

Köszönjük (főleg én), hogy sikerült telibe röhögnöd az összeszedett (legalább is nekem instant 9 értesítésem lett csak saját hsz-re)
érveket és szívecskét, lelkibogyeszkót aggatni az összes "nem fokjátok kiveni ocs kősök a fragciót" szintű hozzászólásra.
26 reakciót sikerült így összehoznod.
26 reakció közül többé-kevésbé a fentiek igazak.
5cd0b55f6ea18956b6c387d0729a2932.png

Ezért nem szeretek reagálni a téma alatt, nem vitaerejű, vagdalózást is nehezen üti meg, amolyan felejthető próbálkozás.

Viszont örülök, hogy megmozgatott a téma annyira , hogy látod a rációt benne és energia nélkül próbáltad védeni,
26 darab reakcióval két percen belül. Nagyon látszik, hogy az első három szót olvastad el mindből.:geek::ROFLMAO:

Off: Nem volt szép dolog 20 milliót ajánlani a toronyházra, a srác eladta volna 15-be is nekem. :mad:

• Tetszik
Reactions: Mumble

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
Jó ha van a szerelő, sokkal realisztikusabb, ha más player szereli, akivel beszélgetni is tudok.

C

Chosen Few Outlaw

Gondoljatok bele, hogy mennyi felesleges bind, és mennyi plusz FPS származhat belőle.

• Tetszik
Reactions: Osian

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Pedig azt hittem már kivették.

Valaki használja a szavaimat, nekem erőt már nem ér az ügy. :)
Egy lovat nem lehet megtanítani inni, ha nem akar inni.

SL4Y3R

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 30.
168
363
18
Dunaföldvár
V4 karakter
Isaiah Reece
Még mindig megvan ez a téma? Remélem tisztában vagytok azzal, hogy a szerelők mennyit dolgoznak a pénzükért. Ott kell ácsorogniuk egész munkaidőben, ha tetszik, ha nem. V2-őn voltam szerelő, elég fárasztó dolog ott ácsorogni... Emellett azoknak akik szerint a jelenlegi szerelési rendszerben semmi rp nincs, azoknak külön mondanám, hogy nyugodtan lehet szerelővel rp-zni miközben szerelsz, fog rá reagálni (Saját tapasztalat) én személy szerint mindig rp-zek valami kisebb dolgot mikor szereltetni megyek..

• Vicces
Reactions: Osian

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Nem felesleges a téma amíg ráció van benne.
Tudod olyan mint a lottó, közel felesleges de ráció van abban is.
Valaki rég eltette volna a vezetőségtől, ha egyből instant offos lenne, elég nagy hangú téma mióta megírtam.
Innen könyvelhető, hogy van benne valami.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.