Nagyjából 4 hónapig voltam szerelő,úgyhogy nagyjából tudom miről van szó.
@TrockenSocken-nel egyet tudok érteni nagyrészben,viszont: ahogy
@rRHYMES is írta,az emberek hihetetlenül türelmetlenek,hogyha nem érnek be 5perc alatt már a dudálást hallod és hogy miért a gyorssávot viszed,meg hogy miért nem dolgozol gyorsabban. Amíg ez nem változik,addig nem lehet mit kezdeni a helyzettel a jelenlegi script mellett.
Az viszont teljes mértékben igaz,hogy az emberek nem RPznek,hogyha ténylegesen van rá idő. Ennek az oka lehet a lustaság,vagy a tudás hiánya,nem számít. Viszonylag sokat dolgoztam reggel és volt rá példa,hogy valaki bejött egy átvizsgálásra,meg pár elem javításra. A gond az,hogy a helyzettel nem nagyon tud egy szerelő mit kezdeni. Nem,nem azért,mert hülye,hanem mert nem nagyon tudja,hogy hogyan néz ki egy 2006-os 5ös BMW egy szerelő szemszögéből(IRL). Nem tudja mit kellene rajta nézni,meg mit kellene rajta megvizsgálni guminyomás,olajszint,hasonlón kívül.
Persze,lehet azt mondani,hogy legyen anyag,amit a szerelőknek meg kell tanulni,mint például OMSZ-ben,de valljuk be,senkit nem érdekelne,hogy én azt RPzem ahogy a kocsit szerelem. 1000 emberből 999 javíttatni jön,nem RPzni. Ez pedig nem csak az ott dolgozók hibája.
Ha az élménykép amit a frakció csinál nem tetszik akkor ne nézzétek a topicot. Egyrészt azért lett megnyitva,mert azt mondták egyesek,hogy aki BMS vagy Fix tagja az csak bindel. Most van élménykép,ami olyan amilyen. Ha nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni,de senkinek nem kötelessége képeket csinálni,ennek ellenére a tagok megpróbálják megtenni amit tudnak(remélhetőleg). Én teljes mértékben megértem,hogyha nem érdeklik
őket azok a bizonyos tanácsok.
A képért nem kapnak pénzt,hetente egyet kötelező posztolni,legalább is így volt mikor tag voltam.
LV-n meg lehet nézni a PD-t, legális frakció, top színvonal.
Tegnapi story,és sajnos nagyon sok hasolnó van:
SFbe vezető traffis alagútnál egy áruszállító vagy 100al átment a dombon,amikor megállítjuk és kérdőre vonjuk az a válasz,hogy nem tudott megállni.
Ennyi. Hiába próbálok mást kérdezni tőle,ezt az egyet tudja az illető mondani.
Amég ez tömeges jelenség,én személy szerint nem feketetnék több erőt a karakterdevbe,és úgy látom mások sem.