Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Monoton sorok,ugyanaz vagy különböző,egy nap 350 ilyen sort leírni,szerintem te se vállakoznál erre.Bár próbáld ki,győződj meg róla.
Ezzel kapcsolatosan annyit mondanék, hogy ez megint a játékost mutatja be, nem a frakciót. Nem lehet közben a karakter életét alakítani? Dehogynem...
Pisztolyt fognak a fejedhez, hogy csak az x sor bindedet nyomd be és szevasz tavasz? Ezt valahogy kétlem.

• Tetszik
Reactions: Wanted és Custer

Sven.

内部で死んでいるが、まだホルニー?
2019. 04. 15.
68
107
Komló
V4 karakter
Sven_Nes
Minden évben nyíllik egy ilyen topic és minden évben el is van utasítva.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Annyira vicces olvasni olyan kommenteket itt néhol, hogy csak pénzt termel a szerverre és egyebek. - Abba senki sem gondolt bele, hogy a szerelők azt a pénzt kérik el, amit más üzletből / munkából kitermel magának a játékos, vagy éppen kamatozik mert már annyi pénze van? A pénz ígyis, úgyis fog befolyni a szerverre, nem mindegy az hogy kinél van az a pénz, ami amúgy is termelődik, ha szeretnéd ha nem?

" Fix kártyát veszek, hogy ne támogassam a szerveren való kamatozást, illetve pénznövekedést. " - Megveszed mástól a kártyát --> Pénzt adsz neki, az ő bankszámlája egyre csak nő, amiből a végén ugyan úgy kamatozás lesz. - Tehát ugyan úgy elősegíted azt, hogy a szerverre beömöljön a pénz mindenkihez.

" Inkább FIX kártyát használok el, hogy ne támogassam 1 0 RPvel rendelkező frakció tagjait. " - Ha a szerelő frakció 0 RPvel rendelkezik a szerveren, akkor a FIX kártyázás lenne az ellentéte? Az olyan rohadtul RP-s hogy egy csoda folytán a totálkár autó megjavul, majd megy tovább? - Ha ennyire elvárjátok a szerelőktől az RP-t, ha TK / pár elem törött rajta, és RPzze le azt ha cseréli.. akkor azoktól pedig én szeretném elvárni azt, hogy ha FIX kártyával javítod - szálj ki előtte és szépen RPzd le azt, hogy te mint hozzáértő ember, megjavítottad a kocsid és csak azután told rá a FIX kártyát. - Ameddig erre nem hajlandó a szerver 50-60%a, aki FIX kártyához nyúl egy első lökös miatt, addig nem értem milyen elvárással magyaráz bárki is arról, hogy a szerelők nem RPznek.

Voltam 2-3 hónapot BMSbe múlt év közepén mielőtt lehalt a gépem, éjszaka 5-6, ha nem 10 ember járt vissza hozzánk RPzni amikor még @Lui @WC is csak sima szerelő volt, nem magas rangú frakció tag. - Hajnalok hajnalán, szabesszal Bicókon cseréltünk RPvel láncot, mert volt hajlandóság pár emberbe, hogy bejöjjön és RPt kezdeményezzen és ne fórumon sírjon, 50 autós sornál, hogy "Úristen nem RPzik a szerelő aki csinálja a kocsimat". - Én mint BMS tag, aki ingyen akkor szerelhette volna meg a kocsiját, amikor akarja.. - jártam át FIXbe miután DIREKT megtörtem a kocsim, hogy RPzzek velük. - És RPztek, meglepő módon. - Kezdeményezni kell az RP-t, amikor van rá idő és nem 50 autós sor van, nem sírni mindenért mint egy 8 éves kisgyerek, ha nem úgy történik ahogy te azt előre kigondoltad.

Arra meg rátérve, hogy fuxal a nyakába, sapkába szerel valaki.. vicc kategória, hogy valaki ezen kiakad. - A szerveren meg van kötve a kezed, a frakció skinekkel, nem úgy néz ki ahogy te akarod.. - illetve akarsz valamit változtatni a karaktereden, hogy ne úgy nézz ki mint a többbi 20 ember aki áll mögötted a sorban.

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
234
1 665
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
(sajnálom, ha valaki leírta előttem már nem akartam 15 oldalt végigolvasni)

Szerintem nem kell kivenni, miért kéne kivenni? Változtatni kell rajta mindenképp, mert mindkét fraki mögött komoly (túlon túl abszurd mód komoly, már-már irl cégeket megszégyenítő) rendszer van, de a színvonal meg sehol. És ez nem feltétlen a szerelők hibája!! Itt az a gond szerintem, hogy létrehozunk egy fölöslegesen túlkomplikált rendszert, ahol a jelentkezési lapon még tajszámot meg lábméretet is meg kell adni, de azt, hogy az ember hogyan RPzik senkit nem érdekel. Szájába adnak egy bindet, és azd mondja azért bindel, hogy haladjon a sor. Naja, roleplay szerveren 3másodperc megszerelni egy totálkáros autót...

A szerelők nem RPzni járnak fel, hanem pénzt keresni. Rpzni nem is járhatnak fel, mert nem tudnak. Nincs aki megtanítja nekik. A teljes legális berendezkedésre jellemző ez: ismerik a parancsokat, tudnak /me /do-zni csak hát fogalmuk nincs a részletekről. Jobb kézzel a bal zsebükbe nyúlnak, ahol a “/do iphone x” van aztán /do-ban azon gondolkodnak, hogy most binddel vegyenek elő fegyvert, vagy még bind se kell. Fogalmuk nincs arról mi-mire való, hogyan kell fogalmazni. Ezeket kéne elôbb tisztàzni a tagokkal, mert így egy esetleges nem bindes szerelésnèl is olyan mondatok fognak születni, hogy: jobb kezével megfogja a csavarhúzót, /do kezében a csavarhúzó stb. Mert ezek helyett akkor inkább màr a bind ?Nade szerelőtelep. Legutóbb egy oldtimer kocsira csináltattam műszakit, próbàltam megkenni a srácot, hogy menjen át a kocsim a teszteken, de nem vette a lapot (csak köszöngette a plusz pénzt). Egyszer bicajjal mentem be down hillezés előtt, hogy olajozzuk meg a láncot, meg hasonlók, be sem engedtek. Volt amikor gumicserére mentem, vagy fényezésre, de ugyanez: hülyének néztek, meg “nincs ilyenre időnk”.

Én (a leaderek helyében) leülnék egyesével minden szerelővel és megmutatnám neki, hogy hogyan rpzzen le korrekt módon egy szerelést. Aki bindel, azt azonnal kitenni. A jelentkezésben szituációs kérdések, nem más fölösleges akármik. Meg kicsit flexibilisebb munkakörnyezet. Lehessen fusizni, feketén szerelni (rpvel nyilván). Attól még, hogy monoton munka lehet azt jól is csinálni. LV-n meg lehet nézni a PD-t, legális frakció, top színvonal.

Utoljára szerkesztve:

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
168
321
25
V4 karakter
Jas Davis
Teljes mértékben egyetértek veled @TrockenSocken . Számtalanszor volt nekem is, hogy kérdeztem valamit, vagy Rpztem, és le se tojta az illetékes, csak megszerelte a kocsim és futott a kapuhoz kinyitni. Na de ez már más tészta.
A szerelő rendszerre visszatérve, szerintem is maradjon, mert látványilag sokat tesz a játékhoz az hogy pl egyesével kell vinni az alkatrészeket.
Fejben kéne kicsit változtatni és a hozzáálláson.

.

Én (a leaderek helyében) leülnék egyesével minden szerelővel és megmutatnám neki, hogy hogyan rpzzen le korrekt módon egy szerelést.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Ha privátban írjátok, ha itt a hülyeséget, hogy miért nem válaszolok egy ideje itt.
Hát elmondom, azért nem reagálok, mert olyan szintet vártok el, amit a viselkedésetekkel nem sikerült megütni.
Ezért, gondolkodnék.

pumba

Írnok deák
2019. 01. 18.
556
3 587
V4 karakter
austin.bennett
LV karakter
ramón.pérez
V2 karakter
-
Nem biztos,hogy a szerelő frakció leaderek is tudnak rpézni olyan szinten,hogy megtudják tanítani a többi embernek...

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
@TrockenSocken Őszintén szólva, amiket leírtál nem CSAK a szerelőkre igaz. - Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember jött be úgy hozzám, akár reggel - akár este szerelő telepre, hogy azon kívül hogy megkérdezte mennyibe fog kerülni, semmit nem reagált. Beállt, adta a lóvét és ment az AFK. Lehet mindenért okolni a szerelőket, hogy nincs RP, - de ez nem csak a szerelőkön múlik, a mai nap is ez volt, kora reggel is amikor volt idő. Maximum 2-3 playerrel tudtam 2 mondatnál többet beszélni, a többi magasról szart rá hogy mi történt körülötte. - És nem, ez nem az én hibám, hiába szeretnék beszélgetni vele még csinálom, meg egyebek.. ha őt ez nem érdekli.

Nekem például szokásom kárfelmérésnél RPzni, hogy BMS progival írom össze a sérüléseket, vontatás közben a műszerfalra fogatom fel a tabletet, hogy mutassam annak aki mellettem ül hogy mennyibe fog kerülni, így valamennyire szóval tartani őket. Elem levételnél, azt hogy kilazítom a csavarokat, leemelem az elemet.. majd ugyan úgy, amikor vissza teszem meghúzom a csavarokat, esetleg megkérdezni hogy mégis mi történt a kocsival. // Amira 90%ban az a válasz jön hogy " nem adta ki " // Viszont erre, nincs mindig idő sajnos. - Illetve idő lenne, de akik a sorban ülnek kint.. ha már leülnek játszani, nem 20-30 perceket akarnak várni, még sorra kerülnek egy játékban a szerelő telepben a sorban. - Hidd el, nekem / nekünk is nyilván jobb lenne ha 20-30 perceket rá tudnánk szánni 1-1 autóra, de nem kivitelezhető. // Az lenne, ha nem lenne mindneki türelmetlen. //

De végülis a lényeg a lényeg, minden RPhez 2 fél kell, hiába akarok én RPzni, ha a másik leszarja. - Vágod.. :)

• Tetszik
Reactions: mich.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Felesleges rp-zni ha még a rendőr például köszönni sem képes. De ha egyébként rp-t szeretnél látni a szerelőktől ajánlom az élménykép topicot, ahol azért vannak fasza dolgaink. :D
Csak azért vannak képek, mert pénzt kaptok érte, mellesleg senki nem csinál értékelhető képet, a sok tanács után sem, így ez eléggé túlzás.

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
168
321
25
V4 karakter
Jas Davis
Mindegy, szerintem ez a topic már rég nem a szerelő rendszerről szól.

• Tetszik
Reactions: Arpii

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Nagyjából 4 hónapig voltam szerelő,úgyhogy nagyjából tudom miről van szó.
@TrockenSocken-nel egyet tudok érteni nagyrészben,viszont: ahogy @rRHYMES is írta,az emberek hihetetlenül türelmetlenek,hogyha nem érnek be 5perc alatt már a dudálást hallod és hogy miért a gyorssávot viszed,meg hogy miért nem dolgozol gyorsabban. Amíg ez nem változik,addig nem lehet mit kezdeni a helyzettel a jelenlegi script mellett.
Az viszont teljes mértékben igaz,hogy az emberek nem RPznek,hogyha ténylegesen van rá idő. Ennek az oka lehet a lustaság,vagy a tudás hiánya,nem számít. Viszonylag sokat dolgoztam reggel és volt rá példa,hogy valaki bejött egy átvizsgálásra,meg pár elem javításra. A gond az,hogy a helyzettel nem nagyon tud egy szerelő mit kezdeni. Nem,nem azért,mert hülye,hanem mert nem nagyon tudja,hogy hogyan néz ki egy 2006-os 5ös BMW egy szerelő szemszögéből(IRL). Nem tudja mit kellene rajta nézni,meg mit kellene rajta megvizsgálni guminyomás,olajszint,hasonlón kívül.
Persze,lehet azt mondani,hogy legyen anyag,amit a szerelőknek meg kell tanulni,mint például OMSZ-ben,de valljuk be,senkit nem érdekelne,hogy én azt RPzem ahogy a kocsit szerelem. 1000 emberből 999 javíttatni jön,nem RPzni. Ez pedig nem csak az ott dolgozók hibája.

Ha az élménykép amit a frakció csinál nem tetszik akkor ne nézzétek a topicot. Egyrészt azért lett megnyitva,mert azt mondták egyesek,hogy aki BMS vagy Fix tagja az csak bindel. Most van élménykép,ami olyan amilyen. Ha nem tetszik akkor nem kell vele foglalkozni,de senkinek nem kötelessége képeket csinálni,ennek ellenére a tagok megpróbálják megtenni amit tudnak(remélhetőleg). Én teljes mértékben megértem,hogyha nem érdeklik
őket azok a bizonyos tanácsok.

mert pénzt kaptok érte,
A képért nem kapnak pénzt,hetente egyet kötelező posztolni,legalább is így volt mikor tag voltam.

LV-n meg lehet nézni a PD-t, legális frakció, top színvonal.
Tegnapi story,és sajnos nagyon sok hasolnó van:
SFbe vezető traffis alagútnál egy áruszállító vagy 100al átment a dombon,amikor megállítjuk és kérdőre vonjuk az a válasz,hogy nem tudott megállni.
Ennyi. Hiába próbálok mást kérdezni tőle,ezt az egyet tudja az illető mondani.
Amég ez tömeges jelenség,én személy szerint nem feketetnék több erőt a karakterdevbe,és úgy látom mások sem.

2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Csak arra reflektálnék, amivel többen is érvelnek, hogy részletesebb RP esetén türelmetlenkedne a jónép: Igen, az első pár napban hatalmas hiszti lenne, de aztán rájönnének hogy normális vezetéssel sokkal kevesebbet buknak időben, mint amennyit a sorban állnak.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
537
5 825
Miskolc
V4 karakter
sibel.ergin
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Nem éppen elvárható, hogy ha egy online játékban akarsz szerelő frakcióban lenni, akkor tanuld meg adott kocsik felépítését, kívülről belülről.

Ezen felül, akárki akármit mond erre a topicra, ha nekem 95%ban úgy jönnek be az emberek hogy - " Siess, szereld már, siess - kérlek siess, hallod haladj már " - és társai.

Nincs az az isten, hogy én beléjük magyarázzam azt, hogy várjál már mert RPzek. - Arról nem is beszélve, hogy egy csomó ember kifizeti a több ezer dollárt, majd amikor úgy gondolja, hogy neki okés a kocsi %a, meg a kinézete.. !!MIKÖZBEN!! szerelem, elhajt már a kapu felé, hogy " nincs időm bocs " és társai.

Fentebb is leírtam már, minden RP szituhoz 2 fél kell, hiába állnék le bárkivel RPzni, ha a gyors /pay után, már az AFK feliratot látom a fejük felett 98%ban. - Napközben, egyáltalán nincs idő rá, akárki akármit mond. - Nem tanulnák meg azt se, hogy ne törjék a kocsit mert sok idő még RPzik a frakció, a szerelő a kocsiján. - Gyorsan kell csinálni, az ember nem 30 percet akar egy szerelő telepen ülni, a mondjuk napi 2-3 óra játékából. - Nem mellesleg, egy csomó ember úgy jár a szerelő telepre be, javíttatni a kocsiját - hogy Áruszállítók, Postások, vagy éppen Hummerek, G65ök hada pásztázik az utcákon 250es tempóval, szóval nem is rajta múlik, hogy megtörik az autója. - Így nincs az az isten, hogy az ilyen játékosokat tartsam fel, mert nem vagyok senki, hogy rájuk eröltessem az RPmet, mikor nem az is az ő hibájából köt ki 3x a telepen, 20 percen belül.

De példának okáért, @Shadowapu. egy olyan ember volt, aki leállt velem RPzni hajnalok hajnalán - és nem úgy viszonyultam hozzá, hogy haladjunk már, mert a sor meg tolódik és kell a pénz. // 3-4 // kocsi még volt is a sorban, amit még úgy ahogy lehet bírni egyedüli szerelőként is, úgy hogy mellette még RPzel is.

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
526
1 623
22
V4 karakter
Amari Tapp
Felesleges rp-zni ha még a rendőr például köszönni sem képes. De ha egyébként rp-t szeretnél látni a szerelőktől ajánlom az élménykép topicot, ahol azért vannak fasza dolgaink. :D
Minden van, csak "fasza dolgok" nem. Semmitmondó, gyenge képek, amiket meg is értek, mert nem azért csinálják az emberek, mert akarják, hanem mert rájuk van erőltetve az egész. :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.