IC szankciók csökkentése/törlése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Buntii

Barangoló
2020. 12. 21.
142
477
V4 karakter
Casey_Olson 🇨🇦
LV karakter
Bradley_McDonald 🇺🇸
Nem azt mondtam, hogy mindenki ezt fogja csinálni. Csak az én nézetemben ez nem hosszútávú megoldás. Aki pedig ezt fogja használni, az ezt fogja kihasználni belőle ha megvalósul.

Nem is "kampányolok" ellene, csak nekem nem ez a probléma megoldása, hanem egy normálisan felépített börtönrendszer, mint már régen is beszéltük még közös fkn tagjaiként. De az viszont nem itt fog megvalósulni egy 12 oldalas topic alatt kivesézve, mivel fix nem fogják betűről betűre végigolvasni.
Rendben, de akkor hogy oldod meg, hogy a szereped következményei ne egy újabb munkának legyenek érezve, vagy esetleg egy Rád rótt büntetésnek amiért NEM szegtél szabályt hanem

1.: Legalább egy minimális szinten élvezhető legyen?

2.: Ne az legyen belőle, hogy akinek nincs ideje mint a fenti srácnak, hogy ígyis-úgyis gyakorlatilag csak szopik, akárhogy nézed?

• Tetszik
Reactions: Husiiii

Daniel Riccie

Újonc
2024. 09. 08.
40
46
V4 karakter
Dale Tyler
Nem lenne semmi probléma egyébként azzal sem, ha ic kell letöltened a büntetést abban az esetben, ha a börtönben lenne RP, és nem egy cellában kell álldogálnod.
Létre lehetne hozni egy fegyházat, ahova minden rabot beszállítanak, és ez egy viszonylag nagy épület lenne. Lennének benne közösségi helyek (udvar, étkező) tulajdonképpen, mint irl egy rendes fegyházban. Lennének börtönőrök, akik tartanának pl. Óránként létszámellenőrzést, stb.
Bent a rabok tudnának egymással interaktálni, rp-zni.
Tudom, ez elsőre furán hangzik, de tök jó börtön rp-ket lehetne nyomni. Lehet, hogy lennének olyanok, akik szándékosan ahogy szabadulnak, vissza mennének a böribe.
Így azért ha kapnál 120-180perc jailt, bent eltudnál rp-zgetni, és nem csak ácsorognál.
Ha irl kivetítjük ezt, ott se az van, hogy kap valaki 5év letöltentőd, és 5éven keresztül egyhelyben kell állnia egy cellában...

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Szerintem jó a mostani IC börtönbüntetés rendszer úgy, ahogy van. A halálon viszont szigorítanék. Ha dutyzó rendvédelmi tag öl meg, akkor a halálidő is lehetne jóval hosszabb (1-2 óra), sőt halálnál az illegális tárgyak is törlődhetnének az inventoryból.

Régebben volt fegyház külön mappolással és börtönőr frakcióval. Hamar elhalt az egész, átment funba és mindenki ugyanúgy AFK-olt benne.

flaash

Írnok deák
2022. 12. 27.
609
2 697
24
V4 karakter
Freddy Bill
Szerintem jó a mostani IC börtönbüntetés rendszer úgy, ahogy van. A halálon viszont szigorítanék. Ha dutyzó rendvédelmi tag öl meg, akkor a halálidő is lehetne jóval hosszabb (1-2 óra), sőt halálnál az illegális tárgyak is törlődhetnének az inventoryból.

Régebben volt fegyház külön mappolással és börtönőr frakcióval. Hamar elhalt az egész, átment funba és mindenki ugyanúgy AFK-olt benne.
Ettől a kommenttől szerintem a topic zárásig be sem nézek csak hogy megkíméljem magam az eféle kommentektől.

Aura

Barangoló
Támogató
2023. 01. 03.
120
251
V4 karakter
Mia Goldberg

nem egyszerűbb lenne, ha mondjuk 2 hónapig fel sem léphetnél a szerverre? Törlődne az inventoryd, karaktered, pénzed meg minden amit addig összeharácsoltál. Ezen idő alatt pedig végiggondolhatnád tetteid súlyát, aztán 2 hónap után új karaktert elkezdve sokkal jobban odafigyelnél arra, mit csinálsz IC.

Nick.

Execute order 66
2019. 01. 10.
214
963
V4 karakter
Nick Ryder
LV karakter
-

Rendvédelemi tag "joined the group"
Szerintem egyszerűbb lenne ha, lelőnek akkor újra kelljen regisztrálni.

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Mindenki úgy lövöldözik, mintha a szovjet fronton nyomulna előre. A cél, hogy meghaljon, mert az alternatíva rosszabb. Az akciókban való meghalás következményeit súlyosabbá kell tenni a börtönénél, és akkor óvatosabban állna a dolgokhoz mindenki. Az IC börtönök így is elég barátiak, nem megoldás az ottani idők csökkentése. Marad tehát a halálidő növelése vagy valami olyan szankció kitalálása a halálra, ami súlyosabb az IC büntetéseknél.

Nem véletlen, hogy a 10 órás börtönidő csökkentéséért is évekig kellett könyörögjetek. Majd most, hogy 5 órára van csökkentve, azt is sokalljátok. A szerver vezetősége a kezét nyújtotta, de az sem elég, az egész karjuk kell. Nem véletlen, hogy nem engednek az 5 órából.

Rendvédelemi tag "joined the group"
Szerintem egyszerűbb lenne ha, lelőnek akkor újra kelljen regisztrálni.

Rosszul gondolod. A szerveren eltöltött időm 80%-a illegálban volt, most is afelé kacsintgatok.

Wanted

Írnok deák
2019. 01. 12.
554
5 450
21
V4 karakter
Eoin Hyes
Az IC börtönök így is elég barátiak, nem megoldás az ottani idők csökkentése.
Te is szívesen ülsz a gép előtt 5 órát, ami egy munkanapnak több, mint a fele? Mond, hogy te csak viccelsz.
Mindenki úgy lövöldözik, mintha a szovjet fronton nyomulna előre.
Mert mindenki kikapcsolódni jár fel, valaki az RP-ben, valaki ebben találja meg az élvezetet, nem hiszem, hogy neked van ebbe beleszólásod. Ha te nem ebben látod az élvezetet, akkor menj rpzz, kaszinózz, kereskedj, vagy amit élvezel, de akkor ne akarj rosszat másnak, foglalkozz azzal, ami téged izgat.

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Szívesen ülök le 5 órát? Egyáltalán nem. Pont ezért gondolom át, hogy bevállaljam-e ennek a kockázatát, mielőtt valami olyan súlyosat csinálok, aminek ez lehet a végkimenetele.

Rosszul gondolod, ha szerinted a lövöldözésben magában van az élvezet. Ha valaki szimplán lövöldözni akar, az megnyitja a Battlefrontot, a Call of Duty-t vagy a Counter Strike-ot. SeeMTA-n az élvezet abban van, hogy vélt tétje és eredménye van a lövöldözésnek. A tét az, hogy elkapják és becsukják, esetleg, hogy elveszik a cuccait. Az eredmény az adrenalinlöket, amit az egész akció okoz, esetleg a sikerélmény, ha nem kapják el. Ezt pontosan érti Thommas/Borisz/akárkimás, ezért nincsenek csökkentve az idők. Ha nincs tét, hamar elveszik az élvezet az akciókból, hamar megunják sokan a szervert és nem keresnének ennyi pénzt vele.

Utoljára szerkesztve:

bm29

Zöldfülű
2020. 05. 21.
163
1 080
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
Pont ezért gondolom át, hogy bevállaljam-e ennek a kockázatát, mielőtt valami olyan súlyosat csinálok, aminek ez lehet a végkimenetele.
Továbbra is egy játékról van szó, miért kell mindig ezt a “súlyos” szót idekeverni?
Rosszul gondolod, ha szerinted a lövöldözésben magában van az élvezet.
Még mindig másnak akarod megmondani, hogy mit érez. 😂

Wanted

Írnok deák
2019. 01. 12.
554
5 450
21
V4 karakter
Eoin Hyes
Rosszul gondolod, ha szerinted a lövöldözésben magában van az élvezet.
Én, és még jó sokan pedig nagyon élvezzük.

A tét az, hogy elkapják és becsukják, esetleg, hogy elveszik a cuccait. Az eredmény az adrenalinlöket, amit az egész akció okoz, esetleg a sikerélmény, ha nem kapják el.
Na mert ha csökkented a jailidőt, akkor aztán annyira elveszik a tét, hogyne. Magad ellen beszélsz, inkább fogadd meg a fentieket.

• Tetszik
Reactions: puskás és bm29

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Azért próbálok meg mások fejével gondolkodni, mert az ilyen volumenű döntéseket üzleti alapon hozzák meg a szerveren. Márpedig az üzleti döntések alapja az, hogy az üzletember kitalálja a fogyasztó valódi motivációit, amit sokszor a fogyasztó maga sem ismer fel.

Ez az egész szerver egy üzlet, aminek van egy - egyébként zseniális - üzleti modellje. Ez a modell évi 1XX millió forint adózott eredményt produkál az SGS-nek + egyebet, ha esetleg nem számláznak mindenről. 2024-ben már jó eséllyel a 200 milliót is megkörnyékezhették, ha a trendeket és a megnövekedett PP hirdetésszámot vesszük alapul. Hülyék lennének lényeges elemeit változtatni a modellnek (mert a lövöldözés igen központi eleme a modellnek, hiszen eköré egy egész ökoszisztéma épül a szerveren), amikor az ilyen jól működik. Próbáljatok meg Thommas/Borisz/akárki fejével gondolkodni, és megérteni, hogy miért nem csökkentik az időt.

Egyébként megtaláltam a megoldást, amivel mindenki boldog lehet: PP-ért vásárolható börtönidő kártyával csökkenthető lehetne az IC jail ideje. Remekül beleillik az üzleti modellbe és ti "nagyok" ( 🤣 ) is többet lövöldözhettek.

Nick.

Execute order 66
2019. 01. 10.
214
963
V4 karakter
Nick Ryder
LV karakter
-
Azért próbálok meg mások fejével gondolkodni, mert az ilyen volumenű döntéseket üzleti alapon hozzák meg a szerveren. Márpedig az üzleti döntések alapja az, hogy az üzletember kitalálja a fogyasztó valódi motivációit, amit sokszor a fogyasztó maga sem ismer fel.

Ez az egész szerver egy üzlet, aminek van egy - egyébként zseniális - üzleti modellje. Ez a modell évi 1XX millió forint adózott eredményt produkál az SGS-nek + egyebet, ha esetleg nem számláznak mindenről. 2024-ben már jó eséllyel a 200 milliót is megkörnyékezhették, ha a trendeket és a megnövekedett PP hirdetésszámot vesszük alapul. Hülyék lennének lényeges elemeit változtatni a modellnek (mert a lövöldözés igen központi eleme a modellnek, hiszen eköré egy egész ökoszisztéma épül a szerveren), amikor az ilyen jól működik. Próbáljatok meg Thommas/Borisz/akárki fejével gondolkodni, és megérteni, hogy miért nem csökkentik az időt.

Egyébként megtaláltam a megoldást, amivel mindenki boldog lehet: PP-ért vásárolható börtönidő kártyával csökkenthető lehetne az IC jail ideje. Remekül beleillik az üzleti modellbe és ti "nagyok" ( 🤣 ) is többet lövöldözhettek.
hát, öhm, what?

• Tetszik
Reactions: puskás és paul.

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Ez nem cáfolat, ezzel az axiómám tagadod, ami persze lehetséges, de akkor fogalmazz meg egyéb axiómákat, amire alapozva lehet miről beszélni.

Azt mondjátok meg nekem, hogy miért van 10+ éve 5-10 óra közötti maximális IC börtön az SGS szerverein? Erre én azt mondom, hogy az SGS úgy spekulál, hogy az IC börtön idejének drasztikus csökkentése felbomlasztaná a szerver jelenlegi illegál ökoszisztémáját, amit nem akarnak bevállalni, mert vagy kiszámíthatatlannak látják a hatásait, vagy összességében bevételkieséssel spekulálnak ennek hatására. Ha szerintetek ez nem így van, írjátok le nekem, aki ellen felesleges érvelni, hogy mi más lehet szerintetek a válasz a fentebbi kérdésre?

bm29

Zöldfülű
2020. 05. 21.
163
1 080
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
Hülyék lennének lényeges elemeit változtatni a modellnek
Rövidebb jail -> hamarabb szabadulsz -> hamarabb tudsz újra lőni, akciózni -> hamarabb fogynak el a lőszerek, drogok, elhasználódnak/elvételre kerülnek a fegyverek -> hamarabb veszel újra pp-t (már akire vonatkozik), hogy pótold mindezt = végtelen pénz glitch
Amíg az 5 óráját tölti valaki, addig semmilyen formában nem jövedelmező a jelenléte a szervernek.
drasztikus csökkentése
Senki se drasztikus csökkentést kér, nem félórás maximum kiszabható büntetés a cél.

Nick.

Execute order 66
2019. 01. 10.
214
963
V4 karakter
Nick Ryder
LV karakter
-
Olyan világban élünk már, ami nem a lassú és monoton módszereken alapszik. Ha észre vetted, a gyors ingerekre vannak ki hegyezve az emberek. Senki se akar már órákat foglalkozni valamivel (tisztelet a kivételnek). Ez egy olyan játék ahol, az ember kikapcsolódni jár és a hírtelen ingerek miatt jobban is élvezi azt. Lehetne ezt a témát tovább húzni. De felesleges.

Senki se akar órákat ülni egyhelyben egy játékban.

Az üzleti részét meg hagyd meg azoknak akik értenek hozzá.

• Tetszik
Reactions: puskás

exito

🙂
2020. 08. 13.
356
2 179
London
V4 karakter
Idris Saber
Decemberben elkészült egy konkrét módosítási javaslat, amire Borisz (feltételekkel) rábólintott. Ugyanezt a verziót a frakció leaderek is megvitatták és remélhetőleg, gyanítom nem az eredeti formájában, de hamarosan bekerül. Szerintem ennek a témának így már nincs értelme, a dolog már elindult, várjuk meg milyen formában módosul a BTK.

Vladislav

Újonc
2019. 01. 12.
49
96
V4 karakter
Vladislav Radev
Attól hogy, mordor nyelven beszélsz, még nem fogsz okosabbnak tűnni
Ez nem mordori, hanem latin. A vitázás kontextusában mindenki az axióma szót használja, magyar megfelelője alapigazság. A vitákban axiómáknak hívják azokat az általános igazságokat, amelyekre építve érvel valaki. Cáfolni az érvet lehet, axiómát csak tagadni. Ha az axiómákban nem egyezik meg a két diskuráló fél, nem alakulhat ki vita, mert elbeszélnek egymás mellett.

Rövidebb jail -> hamarabb szabadulsz -> hamarabb tudsz újra lőni, akciózni -> hamarabb fogynak el a lőszerek, drogok, elhasználódnak/elvételre kerülnek a fegyverek -> hamarabb veszel újra pp-t (már akire vonatkozik), hogy pótold mindezt = végtelen pénz glitch
Amíg az 5 óráját tölti valaki, addig semmilyen formában nem jövedelmező a jelenléte a szervernek.
Két lehetőség van.
1) Tegyük fel, hogy ez így van. Miért nem látja be a szerver vezetősége mindezt? Ennyire hülyék lennének, esetleg csak másképp spekulálnak, mint ti?
2) Tegyük fel, hogy nem így van. Biztosan hamarabb fogynának el a lőszerek és a drogok? Nem lehet, hogy ha a mostaninál is sűrűbben akcióznának a játékosok, akkor azt nem bírná kezelni az így is nagyszámú rendvédelem? Nem lehet, hogy csúcsidőben szimplán nem tudnának reagálni a rablásokra, tehát összességében még akár kevesebb lőszer is fogyna? Vagy nem lehet, hogy ezzel a rendvédelem játékélménye lenne tönkretéve, mivel rablásról rablásra kellene nekik sietni (bizonyos időszakokban most is ezt csinálják)?

Az üzleti részét meg hagyd meg azoknak akik értenek hozzá.
Úgy látom továbbra sem sikerül mellőzni a személyeskedést.

Decemberben elkészült egy konkrét módosítási javaslat, amire Borisz (feltételekkel) rábólintott. Ugyanezt a verziót a frakció leaderek is megvitatták és remélhetőleg, gyanítom nem az eredeti formájában, de hamarosan bekerül. Szerintem ennek a témának így már nincs értelme, a dolog már elindult, várjuk meg milyen formában módosul a BTK.
Kíváncsi leszek rá.

Utoljára szerkesztve:

Boldi88

Zöldfülű
2023. 06. 20.
184
1 016
V4 karakter
Artyom Egorov
@Vladislav (bocsi a tagelésért, több hszedre írok, nem akarok egyesével mindenhonnan idézni)

A "ha dutyzó rendvédelmi tag öl meg akkor legyen szigorúbb a halál" valamilyen oknál fogva nagyon-nagyon butaságnak tűnik. Ne haragudj, erre nem tudok mást mondani.
Egészen egyszerűen akkora mértékű a differencia aközött hogy milyen beletett saját érték van a rendvédelem és az illegál részéről egy-egy "akcióhoz" kötődően, hogy azt lerajzolni is rendkívül nehéz lenne.
Azt válaszold meg nekem kérlek, hogy kinek kell több időt és pénzt beletenni abba, hogy a jelenlegi cs:go mehessen? A rendvédelem vagy az illegál jut könnyebben bármilyen fegyverhez, ingyenes szervizeléshez, ingyenes egészségügyi ellátáshoz? Esetleg ez egyenlő?

Ha esetleg arra esik a választásod hogy az illegál valamivel (esetleg csak egy cseppel is, de) többet veszíthet, akkor esetleg megérné nem őket tovább rúgdalni afelé hogy bármit csinál, mindenképp órákba és sok-sok pénzébe kerüljön a KARAKTERÉHEZ ILLŐ RP.
Ha esetleg arra hogy a rendvédelem sokkal nagyobb hátrányból indul, akkor kérlek fejtsd ki hogy miért, erről szeretnék beszélgetni veled.

Vaaagy, ha már egyébként az illegálnak legyen 1-2 óra a halálidő, akkor a rendvédelemnek miért ne? Mi indokolja hogy az egyik oldal ennyit várjon, a másik viszont (aki csak szimplán más ruhában van, semmi különbség a dara két résztvevője között) egy perccel se várjon többet?

A fegyház rp vonatkozásában megállapítást nyert ebben a témában, meg kettő másikban is, hogy abban a formájában ahogy művelték régen, nem volt jó. Ez nem azt jelenti hogy halott ötlet innentől kezdve még foglalkozni is vele, pusztán azt jelenti hogy nagyon neki kell ülni és gondolkodni kell rajta miképp valósítható meg.
Én, mint nem szakértő, hanem csak lelkes amatőr, azt tudnám mondani hogy talán van megoldás a két véglet között is. De hát lehet végletekben is gondolkodni, meg ragaszkodni azokhoz. Némileg ez mondjuk elgyilkolja az innovációt, de kérdés ki mennyire vevő az újdonságokra.

Külön megfogta a figyelmemet amikor azt írtad, hogy "mindenki úgy lövöldözik mintha a fronton lenne. Ha nem lenne jobb alternatíva a halál, mert az is olyan súlyos lenne mint a jail, akkor nem lenne gond."
Ennek mindhárom része külön-külön is megérdemel pár gondolatot, de utóbbi kettő valamelyest egybefügg így csak kettő lesz, szóval ezt kérlek engedd meg nekem:
- a mindenki úgy lövöldözik mintha a fronton lenne egy kicsit mélyebb tartalmat hordoz mint nyelvtani jelentést, noha ezutóbbi sem kevés. Úgy érzem hogy te sem látod teljesen mire is szeretnéd hogy szolgáljon az IC jail. Ebben a témában felmerült hogy kinek mi is a gondolata ezzel kapcsolatban. Valamiért nálad is azt érzem, hogy az IC jailt egy ugyanolyan súlyos következmény-rendszerként szeretnéd kezelni, mint az OOC jailt. De ha ez a helyzet, miért? Miért arra próbálunk törekedni, hogy az IC jail nagyon súlyos legyen, hogy majd aztán ebből tanulnak az emberek és majd jól megtanulnak viselkedni. Lehet én ismerem rosszul ezt a szervert, de ha minden igaz ez egy ROLEPLAY szerver. Onnan lehet megismerni, hogy ilyen karaktert kell benne alakítani. Ezzel együtt viszont annyi szabad kezet hagynak neked, hogy te eldöntsd milyen karaktert is akarsz alakítani. Ha nem a kékek oldalára akarsz beállni mert esetleg nem tetszik ami ott van, vagy csak másmilyen dolgokat szeretsz csinálni, esetleg ki akarod próbálni hogy milyen mondjuk egy drogtermesztős embert játszani akkor megteheted. Nincs olyan kötelezettséged hogy te rendőr legyél és betarts minden szabályt. Az, hogy valaki nem a legális munkák vonalán irányítja a karakterét, miért egy érv amellett hogy hosszú-hosszú órákat üljön egy kalitkában azért, mert MÁSFÉLE KARAKTERT ALAKÍT EGY RP SZERVEREN?! Kicsit továbbá idekevertnek érzem hogy most akkor a sok-sok darát akarjuk kiszűrni ezzel az IC jaillel, vagy azt akarjuk elérni hogy ne több IC jailt üljön valaki azért mert mondjuk termesztett 50 gram füvet és el akarja adni. Valahogy nagyon nevetséges képet fest az amikor egy DM-re ülsz 120 percet, de ha fegyverekkel meg drogokkal kereskedsz, akkor 140 ha jó kedve van a rendőrnek - egyébként 170. Az IC jail ebben formában történő alkalmazása nem fog semmit megszüntetni, nem fogja majd jól megtanítani az embereknek hogy ne bűnözzenek EGY RP SZERVEREN. Ha a sok darát akarjuk kiszűrni azzal hogy még a halálidő is 1-2 óra lesz, akkor megint egy vakvágányra tévedtünk. Egészen egyszerűen erre nem lehet ezt az intézményt használni. Nem fog működni. Ezt nem szeretném kifejteni, mert így is néhány karakterrel többet raktam ide mint akartam, de ha úgy érzed szeretnél ezügyben beszélni, megtalálod a véleményemet ebben, ebben és ebben a hsz-ben. Ja, ez mind ebben a topicban van. Igaz, 15 oldal már az egész, de ha visszatekersz megtalálod azokat a dolgokat amiket ott leírtunk hogy miért lehetne másabb.
- jobb alternatíva a halál, így legyen a halál is olyan súlyos mint a jail. Megint, miért kell hogy ez súlyos legyen? Vagy ha már dara van amire mindkét fél úgy vonul ki hogy azonnal félre dob mindent, hirtelen pont visszaér afkból, véletlen nem volt semmi jobb dolga és mindenkit letúr az útból 270 km/h-val csak fényhíddal mert ha hangot nyom akkor tudják hogy honnan jön, akkor miért csak az egyik fél szenvedjen jobban? Nem az lenne a fair ha mindenki ugyanolyan következményekkel számolhat? Vagy, esetleg, azt is lehetne csinálni hogy nem minden ilyen súlyos. Ha van egy értékünk ami kisebb, meg van egy nagyobb (értsd: kicsi a halál, nagy a jail), akkor azt nem csak úgy tudjuk kiegyenlíteni hogy a kisebb értéket is felemeljük a nagyobbal egy szintre. Az is egy megoldás hogy a nagyobb értékből elveszünk és a kisebbel hozzuk azonos szintre. És mivel ez egy játék, lehet hogy nem mindennek súlyosnak kéne lennie - lévén nem szeret senki főállásban jail-időt afkolni -, hanem akár még lehet minden kevésbé súlyos is. Enyhe, hogy úgy mondjam.

Az külön tetszett amikor felróttad hogy semmisejó, amikor 10 óráról 5 órára csökkentették is ment a sírás. Egy kicsit szolgalelkűnek érzem ezt a hozzáállást, és engedd meg hogy egy példával szemléltessem hova is vezet az ha nem nyitjuk ki a szánkat:
- tegyük fel, állig ülünk a kakiban. Sírunk, mer' nem jó. Jön a Jótevő Aranyszívű Jóisten és kever egy kis keményítőt a kakiba. Most már csak vállig ér a kaki, de azért ez mégsem olyan jó még mindig, lehetne továbbra is javítani a helyzeten, de hát fogjuk be a büdös szánkat mert már így is megadtak minden tőlük telhetőt, hát mi ez a mindenszarizmus itt.
Szóval remélem érted, ne haragudj meg, de nehogy már még a csicskalelkűség nyerjen és fogjuk be a szánkat mert egy EGYÉRTELMŰEN rossz rendszeren javítottak egy minimálisat. Essünk térdre és csókoljuk meg a cipőjüket azért, mert végre enyhítettek a nyilvánvalóan rossz dolgaikon? Köszönjük?

A biznisz részben igazad van. El kell döntenie a nagyoknak hogy mit akarnak. Ha sok pénzt akarnak, akkor azt fogják csinálni. Ha esetleg abba az irányba mozdulnának el hogy a közösség kívánságát is figyelembe vegyék, akkor azt fogják csinálni. Ezek elvileg ugye működhetnek együtt is, de itt talán annyi a változó és összefüggés, hogy nehéz megállapítani mi hozna sok lóvét.

Ha már a vita kapcsolatában az axiómákat említetted, fektessük le ezeket. Egy kérdésre válaszolj légyszi, a fentiek figyelembe vételével és a linkelt hsz-ekben írtak alapján, mielőtt minden másra reagálsz:
"Szerinted mire kell szolgáljon az IC jail?"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.