IC szankciók csökkentése/törlése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
2 005
21 192
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
@Ivano -val már egy ideje rágtuk, rágjuk magunkat egy megoldáson, ami több megoldást is nyújthat erre a problémára. Ezt a javaslatot hamarosan megpróbáljuk benyújtani az illetékeseknek, bár olyan megoldás ami teljes mértékben kedélyjavító lenne szinte biztosan ki merem jelenteni, hogy nem lesz. Viszont annyit még hozzáfűznék, hogy az öt óra irreálisan sok, míg az egy óra irreálisan kevés és nem, ezt nem azért írom, mert én önkényesen szeretem emberek játékát elrontani, viszont van egy határ, ami már pofátlanul kevés ahhoz képest, hogy mit tett a karaktered.

festo

Újonc
2024. 11. 12.
26
56
V4 karakter
Johan Dex
LV karakter
Dancer Parker
V2 karakter
Logan Burn
Szegény @Kojo csak egy ártatlan ötletet akart ezzel a topiccal erre 200+ üzenet.
Amúgy ebben nem lesz változtatás mert ígyis csökkentve lett.

• Tetszik
Reactions: Kodeein.

Boldi88

Zöldfülű
2023. 06. 20.
184
1 016
V4 karakter
Artyom Egorov
@Ivano -val már egy ideje rágtuk, rágjuk magunkat egy megoldáson, ami több megoldást is nyújthat erre a problémára. Ezt a javaslatot hamarosan megpróbáljuk benyújtani az illetékeseknek, bár olyan megoldás ami teljes mértékben kedélyjavító lenne szinte biztosan ki merem jelenteni, hogy nem lesz. Viszont annyit még hozzáfűznék, hogy az öt óra irreálisan sok, míg az egy óra irreálisan kevés és nem, ezt nem azért írom, mert én önkényesen szeretem emberek játékát elrontani, viszont van egy határ, ami már pofátlanul kevés ahhoz képest, hogy mit tett a karaktered.

Mi az álláspontod - vagy ha már kettőtök nevében írsz akkor álláspontotok - azzal kapcsolatban, hogy az a legalább 1 óra ami kevesebb mint 5 óra (értsd: 1<x<5), milyen célt szolgál?
Mit tanít annak a játékosnak, aki ezt az időt egy kalitkába zárva tölti?
Mi az elérni kívánt cél? Milyen előnyöket jelent a karakterének fejlődése vonatkozásában, és milyen előnyöket jelent mint OOC játékosbeli fejlődése tekintetében? Milyen előnyt jelent a kalitkába záró részére, és milyen előnyt a szerver közösségének szempontjából?
Mit kíván elérni a legál-illegál szembenállás körében ez?
A karaktert kívánja ez szankció alá helyezni, vagy a karaktert irányító személyt?
Milyen hátrányok indokolják hogy mégis csökkentve legyen a börtönidő, de mégsem teljesen eltörölve?

Ha csak egyre is válaszol valaki akkor az legalább a következő legyen, de légyszi inkább mindegyik:
Mi haszna van annak a "legalább 1"-nek?

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 939
4 477
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Mi haszna van annak a "legalább 1"-nek?

v2-ben/v3 elején, ha lelőttél egy rendőrt, 26 órát ültél. Én is ültem annyit, nyilván nem örültem neki.
[2015-07-30 14:35:03] [Output] : Katona Larry Venturas fegyházba helyezett téged. [2015-07-30 14:35:03] [Output] : Oka: R.E.M R.U.M GY.H.SZ.E [2015-07-30 14:35:03] [Output] : Idő: 26 óra

v3-mas idő nagy részében csökkentve lettek ezek, így a fentiért kb 2 évvel később már csak 13 óra járt volna (pont a fele).
2016-os BTK

v4-re szintén újra lett dolgozva a BTK, így a 26 óra helyett, ami 13-ra csökkent, tovább redukálódott bő 4 órára. Persze v3 utolsó felében is nagyjából ennyi volt már.

Folyamatosan csökkentve lettek, volt idő hogy 120 online óra volt a fegyház és ha adtál egy (akkori árfolyamon) fél BMW M5 e60 árának megfelelő összeget a BVI leadernek, "óvadéknak", akkor kimehettél a 120 óra helyett, szabadon.

Ha valaki az illegál életet választja, úgy relative szabadon tudja beosztani az IC idejét, elmehet bányába pénzt keresni, horgászni, detektorost rabolni, lőni.. Annyi a hátulütője, hogyha ROSSZUL csinálod és elkapnak, akkor súlyt kell neki adni. A jail egy IC büntetés és egy OOC ösztönzés, hogy ne kapjanak el.

Boldi88

Zöldfülű
2023. 06. 20.
184
1 016
V4 karakter
Artyom Egorov
Én értem hogy régen mennyi volt az idő, de valahogy teljesen ide nem vonatkozónak érzem az ezzel példálózást.
Miért nem nyúlunk vissza még sokkal régebbre? Nagyon régen levágták az ember fejét ha nem tudott viselkedni, akkor most miért nem csináljuk? Vagy most elfogadható lenne ha csak az ujját vágjuk le? Vagy ez már túl régen volt? Hol a határ ameddig visszanyúlhatunk a mostaninál rosszabb példák beemelése céljából?
Ha akkor is egyértelműen rossz volt a sok óra, akkor most miért jó hogy már kevesebbet kell ülni, de ugyanúgy értelmetlenül?

A civilek kapjanak több jail időt? Hiszen ők aztán tényleg teljesen szabadon osztják be az idejüket.
A mentősök és a szerelők kapjanak sokkal kevesebb jail időt? Hiszen ők szinte alig tudják szabadon beosztani az idejüket.
Nem csak illegális frakciók tagjai kerülnek dutyiba.

Az illegális élet jól és rosszul csinálása lehetne fair, ha a másik oldal is fair lenne. Amíg minden előny a legális oldalon van, nem kiegyensúlyozott a terep. Természetesen nehéz egy korrekt pályát kialakítani, de ahol olyan nyilvánvaló inkorrektségek vannak mint most itt, értelmét veszti még az összehasonlítás is.

Az ösztönzés a le nem bukásra korrekt indok, csak nem feltétlenül látom hogy miért olyan formában kell működjön a jail mint most. Az offline is múló idő lenne a legkevesebb ennek a minimális felzárkóztatására, de továbbra sem értem hogy miért nem más büntetési nemek - például pénzbüntetés - alternatívái felé nyúlunk. Illetve vizsgáltuk-e hogy más módokon is elérhető-e a kívánt hatás?
Azzal hogy az ember idejét elvesszük bár formálisan igen, elérjük hogy legyen következménye a karakterének választott pályája kapcsán, de sokkal több negatív élménye fog keletkezni ebből. Tegyük mérlegre hogy mit érünk el, és mit vesztünk el.

Wanted

Írnok deák
2019. 01. 12.
554
5 450
21
V4 karakter
Eoin Hyes
hogyha ROSSZUL csinálod és elkapnak, akkor súlyt kell neki adni. A jail egy IC büntetés és egy OOC ösztönzés, hogy ne kapjanak el.
Rosszul csinálom, ha a TEKes, NNIs, stb. SZÁNDÉKOSAN lábra lő, vagy Shawn Claybrooks szándékosan smokeal dobálózik, hogy utána lecsukjon? Én vagyok az, aki elront valamit, azért mert a másik DIREKT kibaszik velem? Nem (csak) akkor ülök 5 órát, ha rosszul tervezek meg egy akciót és a tervezési hiba miatt elkapnak. Arról nem beszélve, hogy jelenleg is fontosabb volt elektromos autókat berakni a szerverre, mintsem kijavítani a buggos seeniont, a buggos fegyverelrejtést, a buggos fegyvert, amikor hiába lövöd az embert és semmilyen találatot nem regisztrál a szerver.

Önhibán kívül is ugyanannyi büntetést ülsz, mintha önhibád miatt kapnak el.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
728
1 920
V4 karakter
Torsten Kriegsheim
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Nem beszélve arról, hogy a legál szinte mindentől védve van. El van intézve annyival, hogy sok a hiba lehetőség az illegálban, felszínesen, hanyagul terveznek stb. Se ehhez, se ahhoz nem nyúlhatsz, mert védett frakcióban van.
Egyébként, ha már az elektromos kocsiknál tartunk érdekelne, hogy mivel színesítik az RPt. Minden alkalommal, mikor egy tolatni kezd keresem az ufót a fejem felett.

csakegyjatekos

Zöldfülű
2021. 02. 11.
214
547
V4 karakter
Vin Asten
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az elektromos kocsik miatt (szerintem) ne szólogassunk be a fejlesztőknek. Nézzétek úgy, hogy nekik is haszont kell ebből csinálni. Nyilván nem fognak órákat dolgozni azért, hogy utána 0 hasznuk legyen rajta, úgy ahogy ti sem. Sajnos erre van igénye a játékosok nagy részének. Ha már csak 10 ember PP-zi le az egyik Teslát, az kb. fél millió bevétel a szervernek, de ebbe ne menjünk bele.

Hogy mi köze az elektromos kocsiknak az RP-hez? Semmi. Nem is azért lett csinálva.

Viszont! Őszintén szólva engem csalódásként érintett, hogy ennyi minden mellett nem kapott az illegál semmi frissítést, mondjuk éppen ezzel a témával kapcsolatban.
De mivel a szerver is halad a korral, szerintem ne emlegessünk itt már semmit annak, hogy mi számít RP-snek és mi nem. Az elmúlt időkben bekerülő scriptek nem az RP-t támogatják, hanem a grindolást meg a legális frakciókat. Ezek miatt igen, kihaló félben az illegál. Senki sem RP szerint gondolkodik, hanem csak a szerverszabályzatot tartja be. Az illegál nem tud szinte semmivel biztos pénzt keresni, max civil tevékenységekkel.

Pár példa, hogy mennyire szívás a jelenlegi elnyomás.

Drogot szeretnél? Akár akció, akár pénz miatt?
-->Vegyél SeeNion-ba 10 db kokaint 150.000$-ért, ami kb. 2 akcióra elég EGY embernek. De hát mindenki csak nagy tételben árul, áldozz bele több pénzt.
-->eladóként SeeNion-ba 50/50 az esély, hogy NNI-be futsz bele.
-->Termessz drogot. Egy mag ára kb. 40.000$, ha maxra ültetsz egy farmot közel 2 millió $-t áldozol fel. Bármikor van arra esély, hogy az NNI éppen levár az ajtó előtt, majd be is szívtad. Te hibáztál hatalmasat, hogy az NNI látja, hogy nem a talicskát hordod ki, hanem a vizes kannát tölteni? Nem.

Lövöldözésbe keveredtél, lehetséges kimenetelek:
-Lelőttek. Érdekes, de ez a legjobb kimenetele a dolognak. Megjavíttatod szükség esetén a kocsid. Ezen kívül vesztettél egy golyóálló mellényt, pár drogot, lőszereket amiket ellőttél.
-Animba kerültél. Esélyed sincs innen, pár perc alatt kiszednek belőled 10 golyót, ritkán kórházba is visznek, kihallgatnak, elveszik az összes cuccodat, figyut osztanak, majd még jön az a 300.000$ + 300 perc. A veszteségeket inkább fel sem sorolom, nagyon sok idő + pénz beáldozva, mert szórakoztattad a rendvédelmet.

RP-vel szeretnél pénzt szerezni? Tegyük fel: egy bűnszervezet brutálisan megfenyeget valakit, hogy tegyen meg neki ezt-azt, cserébe nem lesz probléma.
-->Még inkább lehetetlen, a halálnak semmi súlya. Nem félnek a játékosok a haláltól, ugyanis semmi következménye nincs, 15 perc AFK.
-->Lehetetlen akkora nyomást mérni a jelenlegi scriptekkel bárkire, hogy tényleg megrémüljön egy illegális oldaltól. Inkább választják a mostani játékosok azt, hogy "oké akkor lőjjél le", minthogy tényleg bármi RP-be menjen bele.

Aranybank, ATM rablás, kút rablás akár akció, akár pénz célból.
-->Ezek a scriptek is a rendvédelemnek kedveznek. Kb. végig tudják a pozíciódat, nagyon ritka, hogy az illegál jöjjön ki jól. 90%, hogy lövöldözés a vége.
-->Nincs benne egyáltalán sok pénz, ha a belefektetett energiát, rizikót nézzük, más civil tevékenységekkel összehasonlítva, sokkal jobban ki lehet jönni a 0% rizikós bányászással.

Ez csak pár példa volt azoknak, akik még most sem tudnak az illegállal együtt érezni.

Az esetek többségében az ember nem önhibájából kerül IC jailbe. A rendvédelemnek van túl sok minden megengedve, az MDC-től kezdve a farm nézegetésig. V3-ban ha volt egy körözött kocsid, leraktad egy garázsba és akár ott volt fél évig is. Most meg? Rendszám alapján tudják még a zoknid színét is. 5 perc alatt elkapnak. A legnagyobb rizikó a rendvédelemnek a 15 perc halálidő, míg mi elveszítjük a vagyonunk nem kis százalékát, és ami még rosszabb: rengeteg időt.

Mi teljesen megértjük azt, hogy átreformálni a szervert a "szerintünk" jó irányba már közel lehetetlen, mindenféle indok miatt. Azt is megértjük, hogy a 300 perces IC jail egy ösztönző erő, hogy ne kapjanak el. Nem kérünk világot megváltó scripteket. Éppen ezért csak annyit kérünk, hogy az IC jail teljen le OFFLINE is. Ez nekünk hatalmas megkönnyebbülést okozna.

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 939
4 477
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Ha a következő illegál fk fejlesztésbe bele írjátok, hogy a szélkerekektől lehessen áramot lopni a teslátokba, talán megkapjátok.

Ha viszont azt írjátok bele, együtt, minden illegál egy közös topicban, hogy legyen offline jail idő is, akkor lehet az is lesz. Legalábbis valószínűbb, mint itt az ötletelgetés róla, ugyanis a playerek scriptes kérései/ötletei 99%-ban az fk fejlesztések útján jöttek be eddig is.

Nyilván bonyolultabb logisztika, mint ötletek alatt beefelgetni, de bizonyosan hatékonyabb is volna.

A fentit meg arra értettem, hogy akkor hibázik a karaktered, ha olyan szituba megy bele, hogy rendőrre kelljen lőnöd.

Utoljára szerkesztve:

benebajnok

Barangoló
2022. 12. 29.
79
269
V4 karakter
Nida Mila
v2-ben/v3 elején, ha lelőttél egy rendőrt, 26 órát ültél. Én is ültem annyit, nyilván nem örültem neki.
[2015-07-30 14:35:03] [Output] : Katona Larry Venturas fegyházba helyezett téged. [2015-07-30 14:35:03] [Output] : Oka: R.E.M R.U.M GY.H.SZ.E [2015-07-30 14:35:03] [Output] : Idő: 26 óra

v3-mas idő nagy részében csökkentve lettek ezek, így a fentiért kb 2 évvel később már csak 13 óra járt volna (pont a fele).
2016-os BTK

v4-re szintén újra lett dolgozva a BTK, így a 26 óra helyett, ami 13-ra csökkent, tovább redukálódott bő 4 órára. Persze v3 utolsó felében is nagyjából ennyi volt már.

Folyamatosan csökkentve lettek, volt idő hogy 120 online óra volt a fegyház és ha adtál egy (akkori árfolyamon) fél BMW M5 e60 árának megfelelő összeget a BVI leadernek, "óvadéknak", akkor kimehettél a 120 óra helyett, szabadon.

Ha valaki az illegál életet választja, úgy relative szabadon tudja beosztani az IC idejét, elmehet bányába pénzt keresni, horgászni, detektorost rabolni, lőni.. Annyi a hátulütője, hogyha ROSSZUL csinálod és elkapnak, akkor súlyt kell neki adni. A jail egy IC büntetés és egy OOC ösztönzés, hogy ne kapjanak el.
Akkor mi értelme volt már hogy 10+ órákra lecsukd a másikat? Nem értettem ezeket sose, valamikor nagyon nem rajtad múlik, hogy ülsz vagy nem. A smokot oda vágják inti elé pl Ls gyárhoz mész hátra fele mint egy kis robot le sokkolnak be visznek rád vernek 300-at szevasz.
Legyen 300 perc még mindig sok szerintem érte, de nincs értelme már ezeken vitatkozni legyen V3-mas rendszer ic jailt afkolod ooc jailt nem ennyi, ez kellene és nem lesz probléma. V3-ba működő rendszer volt akkor v4-be miért nem megy?
De ha ennyire szeret mindenki afkolni támogatom újra a börtönőröket a szerverre aztán hadd afkoljanak egy kicsit a rendvédelmisek ne csak mi unatkozzunk✌️

NevadaUSA

Újonc
2024. 10. 30.
13
31
23
LV karakter
Milo Quinn
V2 karakter
Wyatt "Crash" Grady
10 éve játszom a SeeMTA-n, mindig csak legális frakciókban, most először vagyok illegális frakcióban LV-n (Cartel de Caborca). Szerencsére még nem voltam IC jailben, de az 5 órát rengetegnek tartom, főleg hogy nem lehetsz inaktív. Ha véletlen egy kicsit is AFK-olsz, akkor nagyon nehéz kijönni az AFK-ból. Volt, mikor visszajöttem a géphez, beszálltam a kocsimba és kb 5 perccel később vette észre a rendszer, hogy már aktív vagyok. Legyen az, hogy teljen offline is az IC jail, cserébe akkor legyen felfüggesztett büntetés (x ideig aktív lenne, és ha bármilyen törvényt szegsz, visszamész jailbe), esetleg jó magaviselettel hamarabb lehessen szabadulni, vagy hasonló.

domaa7x

Újonc
2020. 02. 09.
33
271
19
Kaposvár
V4 karakter
ishaq_epps
LV karakter
x
V2 karakter
x
Igazából bárhogyan is nézzük, teljesen unfair hogy az IC Karakteremhez kötött dolgokat OOC intézzem el, ha lehet igy fogalmazni, tehát ha Adminjailbe kerülök az jogos, szabályt szegtem, leülöm. De ez hogy Karakteremhez kötött jailt is a gép előtt szó szerint afkoljam le, főleg hogy 300 percet, ez nonsense, nagyon sok, van olyan akinek több napjába kerül mert nincs ennyi ideje pedig szeretne játszani de azzal szembesül, hogy hoppá még 200 perc visszavan. Szerintem vagy csökkentve legyen, vagy tényleg lehessen AFKolni.

flaash

Írnok deák
2022. 12. 27.
609
2 697
24
V4 karakter
Freddy Bill
Szerintem kiegyezhet a vezetőség egy offline jail behozatalával ami végett nincs az ember röghöz kötve és addig elmehet mást játszani amíg nem jár le a jail hogy azért játszható is legyen az illegál. Nem véletlenül haldoklnak az illegál fk-k nem hiszem hogy ezért rendvédelmisnek vagy illegálosnak kéne lenni hogy ezeket a dolgokat lássuk, pl V3-ban még érdekes lehetett rps körülmények között rpzni illegálnak a rendvédelemmel akár egy letartóztatást de könyörgöm ne abból álljon a rendőr rp hogy valaki gyanús lesz hírtelen és lekell igazoltatni és tételezzük fel hogy eventből szerzett egy darab drog magja van valakinek egyből bevitetjük őt vagy rárakunk valamennyi csekket.
Rp szempontból bukta és emberségből is mert nem gondolnám azt hogy ez kivitelezhető legyen akárkinek hogy kecóba lerakja vagy bármi, van akinek nincs helije és lakása, hisz még van aki az rp-s réteget erősíti, igen azt a kicsit.

• Tetszik
Reactions: puskás és Matus

benebajnok

Barangoló
2022. 12. 29.
79
269
V4 karakter
Nida Mila
Szerintem kiegyezhet a vezetőség egy offline jail behozatalával ami végett nincs az ember röghöz kötve és addig elmehet mást játszani amíg nem jár le a jail hogy azért játszható is legyen az illegál. Nem véletlenül haldoklnak az illegál fk-k nem hiszem hogy ezért rendvédelmisnek vagy illegálosnak kéne lenni hogy ezeket a dolgokat lássuk, pl V3-ban még érdekes lehetett rps körülmények között rpzni illegálnak a rendvédelemmel akár egy letartóztatást de könyörgöm ne abból álljon a rendőr rp hogy valaki gyanús lesz hírtelen és lekell igazoltatni és tételezzük fel hogy eventből szerzett egy darab drog magja van valakinek egyből bevitetjük őt vagy rárakunk valamennyi csekket.
Rp szempontból bukta és emberségből is mert nem gondolnám azt hogy ez kivitelezhető legyen akárkinek hogy kecóba lerakja vagy bármi, van akinek nincs helije és lakása, hisz még van aki az rp-s réteget erősíti, igen azt a kicsit.
Offline jail behozatala teljesen irreális lenne, mivel azt csinálná szinte mindenki hogy bevágják amimir és elmegy vagy mást játszani vagy aludni vagy bármi egyéb tevékenység, és ebből nagyon sok probléma lenne.
Fentebb leírtam minek, és hogyan lenne értelme. Reméljük a jövőbe a vezetőség átgondolja/Átfontolja ezt az egész szituációt és reménykedünk a legjobbakban.

Buntii

Barangoló
2020. 12. 21.
142
477
V4 karakter
Casey_Olson 🇨🇦
LV karakter
Bradley_McDonald 🇺🇸
Offline jail behozatala teljesen irreális lenne, mivel azt csinálná szinte mindenki hogy bevágják amimir és elmegy vagy mást játszani vagy aludni vagy bármi egyéb tevékenység, és ebből nagyon sok probléma lenne.
Fentebb leírtam minek, és hogyan lenne értelme. Reméljük a jövőbe a vezetőség átgondolja/Átfontolja ezt az egész szituációt és reménykedünk a legjobbakban.
Aztán ugyan mitől lenne ,,teljesen irreális"? Pontosan ez lenne a cél amit fent leírtál, hogy az ember eltudjon menni mást csinálni, és ne legyen a szerverhez szögelve azért mert Claybrooks vagy a többi jó kedvében nem talált magának más szórakozási formát minthogy smoke-al dobálózzon. Így nem kellene az időkön mókolni, sok új scriptet sem igényelne és mindenki boldog lenne. Ezen felül egy minimális szinten az OOC büntetés része is megmaradna a dolgoknak, hisz 5 órát ugyan úgy nem tudsz csinálni semmit a szerveren, de nincs mellette az, hogy ott KELL lenned a gép mellett mert ha ne adj isten dolgod mer lenni akkor nem szabadulsz soha.

Ugyanúgy voltam én is a másik oldalon, én is osztottam jaileket de aki velem összefutott tudhatja, hogy nekem személy szerint soha nem volt célom hogy valakit 5 órára elrakjak mert voltam már a fogadó végén is a helyzetnek. Nem buli, ennyit mondok csak.

e.: Illetve egyébként légyszi mondj már egy két dolgot, hogy milyen probléma lenne ha ez megvalósulna. Én egyre sem tudtam gondolni.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: GT és adrake

Daniel Riccie

Újonc
2024. 09. 08.
40
46
V4 karakter
Dale Tyler
Támogatom, hogy teljen offline is az ic jail.
Voltam rendvédelmis egy rövid ideig én is, és sajnáltam már akkor is azokat, akiket börtönbe kellett raknom, mert tudtam, hogy x ideig neki most ott kell szobroznia a gép előtt, és még csak tálcára se tudja tenni a játékot, mert akkor egyből nem telik. Magyarán x ideig sétálgathat a cellában, és nézegetheti a falat.

Azóta pedig kaptam már néhány jailt én is.
Én jelenleg hétköznap napi 2 órát tudok seemta-n tölteni. Ami azt jelenti, hogy ha pl hétfő este igy végződik, hogy kapok 120 perc jailt, akkor majd csak szerdán fogok tudni játszani legközelebb, és kedden azt a 2 órámat a cellában ácsorgással kell töltenem. Tehát valójában a 120 perces jail így lesz 46órás. Ez nincs rendben. Igen, lehet mondani, hogy "akkor ne tégy olyat, ami illegális" de ez azért elég abszurd, mert akkor ennyi erővel senki ne illegálkodjon? És máris értelmét vesztené a rendvédelem.

Ha offline is telne az idő, akkor is elérné a célját a börtön büntetés, hiszen az a célja, hogy ha elfognak egy bűnözőt, akkor azt x ideig elkülönítsék a társadalomtól. Ez megvalósulna.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
568
5 870
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Hát, én még mindig hamarabb szabadulnék nem nyomnám a bebörtönzésem pillanatába a /quit parancsot. Kifagyás, várólista, este csuknak le dologra okés. De nem ez lesz a hosszútávű megoldása a dolognak.

Amúgy lett leadva ötletcsokor, amiben pedig 180p a max, plusz egyéb kiegészítések hozzá ami talán(?) már csak elfogadásra vár.

• Tetszik
Reactions: paul. és puskás

Buntii

Barangoló
2020. 12. 21.
142
477
V4 karakter
Casey_Olson 🇨🇦
LV karakter
Bradley_McDonald 🇺🇸
Hát, én még mindig hamarabb szabadulnék nem nyomnám a bebörtönzésem pillanatába a /quit parancsot. Kifagyás, várólista, este csuknak le dologra okés. De nem ez lesz a hosszútávű megoldása a dolognak.

Amúgy lett leadva ötletcsokor, amiben pedig 180p a max, plusz egyéb kiegészítések hozzá ami talán(?) már csak elfogadásra vár.
Lehet, de ezzel még mindig fennáll az, hogy Te mint személy szenvedsz azért mert játszottál egy bizonyos karaktert. Ugyan úgy nem oldod meg azt a problémát, hogy vannak olyan emberek akiknek rohadt kevés ideje van alapból is, és rákötelezed arra, még ha csak 5 helyett 3 órára is, hogy azt a kevés idejét is azzal töltse hogy nehogy előugorjon az AFK panel.

Azért a nap végén szerintem kiegyezhetünk abban, hogy ez egy játék és nem egy munkahely, hogy minden hibádért súlyosan meg kelljen bűnhődj úgy, hogy szabályt sem szegtél. Még a 180p is az a szint, hogy az OOC admin jailekkel van egy szinten, pedig nem rontottad el senki játékát, nem DMeltél, semmi hasonló csak PL el akartál adni egy pár zacskó kokaint. Ne az OOC személyt büntessük már azért, mert nem csekkeket oszt és sokkolgat, vagy urma transozik meg ne adj isten fémkeresőzik hanem egy kis izgalmat akar vinni a játékába.

E.: Valamint senki nem kötelez, hogy /quitelj amint lecsuknak, csak egy lehetőséget kellene biztosítani annak, akinek van ennél jobb dolga is. Ugyan úgy nem tud bűnözni X órát, de mellette nincs OOC vonatkozata, hogy ott is kelljen azt az X órát töltse a szerveren.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
568
5 870
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Nem azt mondtam, hogy mindenki ezt fogja csinálni. Csak az én nézetemben ez nem hosszútávú megoldás. Aki pedig ezt fogja használni, az ezt fogja kihasználni belőle ha megvalósul.

Nem is "kampányolok" ellene, csak nekem nem ez a probléma megoldása, hanem egy normálisan felépített börtönrendszer, mint már régen is beszéltük még közös fkn tagjaiként. De az viszont nem itt fog megvalósulni egy 12 oldalas topic alatt kivesézve, mivel fix nem fogják betűről betűre végigolvasni.

• Tetszik
Reactions: puskás
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.