See Game Helpdesk - KÉRDEZZ ITT-

mimosa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 03. 08.
704
757
LV karakter
emrik.beito
Sziasztok!
olyan problémával/ kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mostanában egyre gyakrabba előforduló probléma nállam hogy mikor le tálcázok a játékból mert éppen szerelési összeget számolok programban/ átlépném a youtubon a reklámot, hogy elinduljon a zene akkor a "vissza tálcázást" nem engedi!
Módszerek amiket használok

• Letálcázás: ALT+TAB
  • "Visszatálcázás":ALT+TAB/Ikon click
Tapasztalatok "visszatálcázásnál"
Miután kiszámoltam az összeget, rá kattintok az MTA ikonjára a tálcán, majd eltűnik a kurzorom, ilyenkor bár mit csinálok (pl belépek google-ba) nem adja vissza, csak Windows gomb lenyomása után, ilyenkor egésszen addig van kurzor a képernyőn, amég a windows panel megvan nyitva, ilyenkor szokott jönni a folyamatos ALT+TAB gombok beütése az asztalba, illetve az MTA ikon szét klikkelése a képernyőn.
5-10 perc után az MTA ikonra kattintva feldob egy fekete képernyőt, ami után vissza enged a játékba.
Eléggé idegesítő szokott lenni, pláne mikor az ügyfel sietne, de a te tálcázásod lefagy és már az alatt az 5 perc alatt 8db admint hív rád mert afkolsz.

Erre a problémára van valamilyen megoldás?

• Tetszik
Reactions: Zacrow

Ghost.

¬_¬
2019. 09. 22.
284
470
Békéscsaba
LV karakter
Carmelo_Seco
Szia! Lehet az MTA-ban a "Teljes képernyős mód" opciónál van a probléma. Ott rakd át "Keret nélküli ablak" funkcióra és elvileg nem lesz ilyen hibád. Amennyiben ez nem sikerül, én egy MTA újratelepítést próbállnék meg, de amennyiben ez sem segít próbálld meg magát a San Andreast újrarakni. Szerintem ezek lehetnek a hibaforrások. Remélem megoldódik. Pacsi! https://imgur.com/a/pNiC4nZ

Maverick.

Barangoló
2019. 01. 10.
84
61
Mordor.
V4 karakter
Anatolij Vasilievich
LV karakter
Jafar Freeman
Szia! Nekem is ilyen problémám volt, tedd át "ablakos mód"-ba a játékot és működni fog!

mimosa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 03. 08.
704
757
LV karakter
emrik.beito
köszönöm szépen, megoldódott a probléma??
Keret nélküli módba kellett tenni, azóta nem csinálja, köszi @drakeN.

• Tetszik
Reactions: Zacrow

Sirius

Why so serious?
2019. 03. 26.
89
236
V4 karakter
Sirius Bonner
LV karakter
Sirius Bonner
Na akkor ezzel kapcsolatban ugyanez a problémám volt és megoldotta az ablakos mód, de sajnos amióta ablakos módban játszok a Geforce Experience nem veszi a játékot csak az asztalt a háttérben

Levii9876

Újonc
2020. 01. 02.
2
0
V4 karakter
Dmitry Saunders
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy amikor megnyomom az f11-et akkor a dashboard jelenik meg a térkép helyett. Bindek között sem találom, sajnos így nem tudom kinagyítani a térképet. Tudna nekem valaki segíteni?

MUNKAS

we are a sad generation with happy pictures
2019. 01. 09.
1 287
6 614
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
Térképet kinagyitani nem f11-be kell, hanem CTRL+m lenyomása közben, mióta áll fent ez a probléma?
Relogot próbáltad már?

• Tetszik
Reactions: dzsoi