Hello. Egy ideje nem játszottam, de van karakterem ide (v3) és LV-re is. a gondom az hogy mindkét szerveren elfelejtettem a jelszavam, és bár LV-n megoldottam hogy kértem emlékeztetőt az e-mail-emre, V3-al nem tudom megtenni mert azt írja hogy egy órán belül már kértem jelszóemlékeztetőt. Megjegyezném hogy nem egy órán belül volt, hanem 24 órája.. Segítségeteket köszönöm.
Hello! Elfelejtettem a jelszavam és ha jelszó emlékeztetőt kérek, akkor az e-mailben küldött linkre kattintva egy "A megadott kulcs érvénytelen." feliratot látok. Valaki tudna segíteni?
Igazából pont ezt írtam neki, hogy RP-sen eltolnám őket onnan, csak azért lenne jó ez a garázs, mert a leharcolt kinézete miatt jól illene a karakterem jelenlegi, nem túl fényes pénzügyi helyzetéhez.
Szerintem ha valamit igazán szeretne az ember, akkor azért mindent megtesz. Személy szerint én ilyen ember vagyok. Ha ez az ára, hogy le kell RP-zni, akkor megcsinálom. Nem nagy dolog, főleg egy RP szerveren...
Lehetne problémamentesebb a dolog, csak az a baj, hogy nem nagyon találtam másik olyan garázst, ami tükrözné ezt a leharcolt, lelakott állapotot. Ha találnék olyat, akkor nekem másik is jó lenne. Igazából nem tudom, hogy merre keressem.