Sziasztok!
Hosszú idő után szeretnék ismét játszani a szerveren viszont van egy kis gondom. Fórumokon és egyéb weboldalakon semmit nem találtam ami segitett volna, hátha itt van valaki aki okosabb mint én.
Szóval:
Felmegyek, login, betölt. Kocsikázgatok tegyük fel 20percet, majd lefagy az egész játék és nem csinál semmit. Crash log nincs, hiba nincs, szimplán lefagy. Feladatkezelőben a CPU használat ingadozott, 5-10% között, ez úgy gondolom normális. Viszont ami nem, az az hogy egy idő után megakad a memória használat 32xxMB-on, és ez a lefagyás után se le se fel nem mozdul. Gondolom ennyit tud használni az MTA maximum, nem néztem utána.
Ami érdekesség még, hogy leafkoltam plázánál ~1 órára és semmi probléma nem volt. Épp ezért arra gondolok, hogy megtelik a használható memória a sok mászkálástól és meghal az egész.
Amiket próbáltam:
- MTA és GTA újra telepitése
- MTA Nightly verzió
- Más videó beállitások
- Driverek újratelepitése / frissitése
- Hardver problémák kizárása végett átraktam SSD-ről HDD-re a játékot, nem változtatott a dolgon. ( Ez is egy teljesen friss GTA és MTA telepités volt )
Leszögezném, hogy a Streaming Memory maxon van.
Játszom más nem RP szerveren, ahol szintén relativ sok cucc van amit bekell tölteni és leszedni ott is fenn áll ez a probléma.
Van egy másik ahol nincs gond, viszont az lényegesebben kevesebb helyet is foglal.
Erről a kaputelefonról játszom:
CPU: Ryzen 7 3800X @ 4.2GHz
RAM: 2x16GB 3200MHz G.Skill Trident bánat tudja pontosan a nevét
GPU: Asus ROG Strix 3070Ti 8GB
Monitort csak azért irom ide, mivel 1440p felbontású, és alapjáraton a kilóméter óra egyébként bugol /reset- vagy /bughud után is. Lejjebb állitva 1080p-re működik, de mint irtam kipróbáltam, ugy is lefagy a játék.
MSI Optix G273QF - 2560x1440
Mivel Full Screen-re van állitva a játék igy a 165hz-es refresh rate nem hinném hogy bezavar neki ami az asztalon van, hisz ilyenkor a játék szabja meg magának ezt a számot.
Szóval ha esetleg van valakinek megoldása ne tartsa magába, szeretnék visszatérni 100%-osan