Tudod két álláspont van egy ötlet feldobásakor. Az egyik ellene, a másik pedig vele. Én a te ötleted ellen voltam, megérveltem, de te csak beleköttél, hogy ez nem jó, mert nem fer, mert elveszik a másik ideje. Hiába adtak neked megoldásokat, csak az emberek logikus megoldásaiba tudtál belekötni. Ezért is folytattam ezt a vitát. Aki itt a vitát kezdte, az te voltál, én csak beszálltam. Ha nem én, akkor valaki más szállt volna be. Mert hidd el, nem kommenteltem volna egyáltalán, az ötlet felet elsuhantam párszor is, mielőtt beleköttem volna a mondadódba.
Válaszodban olyan non-szensz dolgokat állítasz, mint például én "nevetős emojit" rakok az ellenem érvelők mondataira, holott, az egész poszt alatt, a te posztodra, ahol rám terelted a figyelmet az egész topik témája helyett, és még egy posztra, ahol pont valami olyasmibe kötnek bele, ami ugyan úgy, teljesen értelmetlen. Ezért is volt ilyesmi "emoji" rakva.
Nem azt állítottam, hogy 3 oldalt alatt kötekedni szeretnél, annyit említettem meg, hogy ennyi megoldást adtak a kezed ügyében, még is szabályok bevezetését akarod, ami csak rosszabbítaná a közösséget.
Ferdíted a valóságot, ez sem neked volt címezve, hanem azoknak a játékosoknak akik azt állítják, hogy 5 percenként rabolják őket detektorozás közben. (Jaj, várj?)
Mellesleg, az a szikla szilárd elkötelezettségem. Na az igen. Mellesleg, hogy pont úgy egyensúlyozott az egész, ahogy van. Képzeld meglátnád, hogy futnak rád a rablók, de te pont beraktad a kocsiba az antikot, és akkor már nem nyitható/rabolható ki. Ajj, a fenébe, szegény rabló! Te pedig megúszod három gyors áthúzással az inventory-ból az autóba. Onnantól, jaj már nyugodtan raboljanak ki, hisz karakteredet szabály miatt nem bánthassák, semmi morbid-ot nem követhetnek el vele(engedély nélkül), te pedig grimaszolva, haha beszoptad-dal, mintha karaktered meg sem ijedne az egész történéstől. Holott, szerintem a bokádig menne le a forrócsoki. - Te ezt akarod. - De ennyire megakarjuk már állítani a szerepjátékot a szerveren, vagy pontosan mit akarsz? - Igy is, ha egy kisebb RP szitut akarsz kialakítani, nagy eséllyel már a PM megvan írva valamelyik adminnak, szinte tört másodpercek alatt, úgy, hogy még egy szombati időmérő edzést is lehetne tartani, arról hogy ki ír hamarabb az adminnak. Egy reális karaktert építünk ki, nem pedig egy újraéledő fantasy karaktert, aki a sárkánnyal szembe áll egy fabottal sem baj, mert ha meg is hal, akkor meg úgy is mindegy, hisz újraéled, minden emlékével, bátorságával, vakmerőségével.
Ha a rabló kéne adjon neked egy bizonyos összeget, vagy felét amikor elrabolja tőled, az meg hogy nézne ki? Most te mennél be vele kézen fogva a zacishoz, ott eladná és fele a tiéd? vagy gyorsban kifizet miközben rabol? - Vagy legyen erre egy kormányi altopic, ahol a kirabolt személyek kérvényezhetik az elrabolt dolgaik felét, vagy akár puskával kényszerít téged a zacis elé, több tíz ember közé, hogy add el az antikot és fizesd ki a rablót? Vagy én nem értem.
Tegyük fel, hogy az antikok felét vehetik el, akkor mi van, ha csak 1 antik van nálad? Eltörjük két felé, és mindenki mehet a maga útjára, vagy akkor megint, 1 órán át kerestél és csak szerencsétlen módon egy antikot találtál - és azt pont elvehetik? - És mi van akkor, ha különféle antikok vannak nálad, különféle értékben? Válogatunk, mint egy turkálóban? - Nem ez sem jó, mert mire kiválasztja szerencsétlen, meg még a másik fél húzza az RP-t, vagy haverja TS-en vagy Discordon már bejelentette az autót a rendőrségnek, addig megint lecsukják és hipp hopp vesztett többet mint pár antik értéke. Vagy, pedig azt az antikot nem akarom oda adni, válassz mást!!!!
Úgy mint a vezetőség, és mint a régebbi játékosok(nem felvágásból mondom, azért mert 6 éve van accountom) tudjuk, hogy milyenek a játékosok, főleg a kezdők(tisztelet a kivételnek).
Kettőnk közül akinek nagyobb az arca, az szerintem neked van, de lehet, hogy az én nyelvezetem miatt(ami nem teljesen kifinomult) lehet, hogy másképp tűnik. De visszaolvasva régebbi kommentjeidet, te sem vagy egy ártatlan bárány. (Ezért kérlek a válaszodban ne is játszod meg az ártatlanságot)
Illetve meg az, ha te engem megtámadsz a kommentben, akkor nem támadhatlak vissza? Illetve mi a gond abban, hogy másolom azt a formátumot, ahogy nekem te írtál? - Nem értem, szerintem eléggé vicces volt.
Nem látod át mit akarok elmondani a kommentjeim alatt. De mondjuk, több játékosnak is át jött aki figyelmesen elolvasta (lásd like-ok néhány posztom alatt), de miért is próbáljuk megnézni a másik szemszögéből a dolgot, inkább adjuk az ártatlant, a nekem van mindig igazamot.
Megint, sajnálom, ha megbántottalak, nem szándékos, más a nyelvezetem, nem használom még igazán felelőségteljesen a nyelvet. Remélem ez megérthető, hisz írtad, stílusom nem bántott meg, és köszönöm, hogy ezt így kimondtad.
Én megértem a te álláspontod is, hogy nem esik jól, elveszik a játékosok drága idejét, de ezt nincs ahogy másképp balance-olni. Mert már balance-olva van. Ha tudunk egy ennél jobb balance-ot kitalálni, akkor szíves örömmel beszállok a gondolkozásba, de jelen pillanatban ennél jobban én szerintem nem lehet. De dobj fel te egy olyan ötletet amivel mind egyet tudunk érteni. Hisz ezért van ez a topik. A topikot nincs amiért zárni, addig amíg van ötlet.
Na de ez a kettőnk vitája itt véget ért, én többet nem fogok kommentelni a vitával kapcsolatban, ha van valami kérdésed, vagy válaszod, azt privátban tedd fel nekem kérlek és megbeszéljük.
Kellemes ünnepeket neked is! És mindenkinek egyaránt.