Kincskeresők védelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Csatlakozzon egy bandához, az rp-tudásával.. És akkor normális kereteken belül, legyen képes elvenni az antik holmit.. Elvégre ez még mindig egy RP szerver. Nem kereskedő, tolvaj, mmorpg, vagy más egyéb..
Ez a mondat nincs tisztában magával. a SeeMTA pont épp beletalál egy mmorpg keretei közé (Ha a Metin2 az, akkor ez is.) És, miért kéne az F3, ahoz, hogy valaki illegált RP-zzen? - Ezzel meggátolod, azt hogy RP-zenek az emberek. Jaj, detektorozzanak ők is nem?

• Tetszik
Reactions: Macseek

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
223
1 604
19
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
Feleslegesen túl van tárgyalva. Gyors pénzkereseti lehetőség, ki kellett valahogy balanceolni. Ez így lett megoldva, hogy viszonylag szabad préda vagy miközben csinálod. A detektorozós helyek védelme IC lett megoldva, ahogy kell is. A rendvédelem gyakran jár az ilyen területeken.
Ha neked ez a rizikó nem fér bele, akkor ezernyi más pénzszerzési lehetőséged van. Az illegál így is a kamatból él, már akinek van, értelmes pénzszerzési lehetőség nincs. Az hiányozna, hogy még ezt is korlátozzák, vagy teljesen elvegyék.
A rablásnak nyílván RP-s keretek között kell történnie, egy random AKK szökevény nem fog rabolni. Amint ez nem valósul meg, a rabló szabályt sért. Ha viszont megvan az előRP, és nem történt semmiféle szabályszegés, hagy raboljon már el/ki.

MarcoPolo

Újonc
2021. 01. 01.
17
75
V4 karakter
Hjortur Bjarnason
Én gondoltam sikerült felfognod ennyi idő alatt de látom, még mai napig nem. Ha tudod, hogy nincs sok időd játszani / nap, akkor miért kockáztatod azt, hogy az egész hiába mehet? - Meg amúgy, Roleplay szerverre jársz fel, és azt sem mondhatod, hogy frakcióba nem lehet menni, mert nincs idő. OMSZ-hez és OKF-hez sem kell sok heti perc. Ez egy olyan játék ami időt igényel, ezért egy szerepjáték szerver. Ha nincs időd belefektetni a szerverbe akkor ilyen módon, miért játszol? Azért mert ha neked nem adatik meg, nem fog egy egész közösség hozzád igazodni. A másik meg az hogy, amióta a topikot megnyitottad mást hozzád hasonló helyzetben levő embert nem érdekelt ez az egész ügy. (1-2 embert kivéve akit napi szinten fentlátok több órát is..) Amúgy meg, legfőbb dolog. Örüljetek, hogy egyáltalán van lehetőség arra, hogy ekkora mennyiségű pénzt össze lehet szedni pár nap alatt.
Neked is "sikerült" megérteni azt amit én eddig egész végig itt mondogattam. De látom elég egyszerűen tudsz csak gondolkodni, neked minden fekete és fehér.
Igen, kérlek még azt is mond meg hogy ki jöhet ide játszani is ki nem👏Figyelj aki nem tud órákat beleölni a játékba, nem fogják neked ecsetelni hogy miért nem tudnak. Egyrészt az embernek semmi köze hozzá. De had játszanak már azzal amivel akarnak. Jaja, igen az egész közösségnek kell hozzám igazodni.(NEM). Be vagy sérülve egyébként, vagy mégis mi bajod? Csak támadni tudsz meg fröcsögni.. Tudom ezért nem lehet megbeszélni itt ilyen dolgokat mert vannak emberkék akik ilyen válaszokat tudnak csak "idedobni". Nem a haverod vagyok, még csak nem is az ismerősöd hogy így szövegelj itt. Egy alap tiszteletet adni egy ismeretlennek minek..ugyan.. De nem baj, engem nem zavar.

Nyilván mivel ennyire erőszakosan véded ezt a dolgot hogy maradjon így, akkor gondolom raboltok. Mert csak ez az egy dolog van számotokra. Csak a detektorosok rablása. Remek. De ezzel nem is lenne gond, de valamelyest szabályozni kéne vagy valamivel védeni a keresőt. Nem mondtam azt hogy mindenképp védettnek kell lenniük. De te vagy annyira "rugalmas", hogy van egy véleményed és abból te nem engedsz. Lehet a kettő között lenne egy mindenkinek megfelelő aranyközépút.

Idézet tőled: "Örüljetek, hogy egyáltalán van lehetőség arra, hogy ekkora mennyiségű pénzt össze lehet szedni pár nap alatt."
Az illegálnak fáj megfogni a detektort és keresgélni? ja hogy sok idő... értem... (tisztelet a kivételnek)

Másrész, honnan tudod hogy az embereket ez nem érdekli abból a körből akik kincset keresnek? Nyilván persze azt szeretik ha kirabolják őket, egyértelmű. Megkérdeznéd őket tuti azt mondanák..
Azért mert nem írkálnak ide, pl lehet nem is látják, nem is figyelik az ötlet topicokat, de lehet hogy nem is nagyon fórumoznak vagy nem szoktak beleszólni ezekbe, az nem azt jelenti hogy nincs ezzel probléma ha "ti" vagy az aktív illegál fórumozók" hangosabbak.

Kérek mindenkit, akár új vagy régi hozzászólót, a továbbiakban, ha kibírjátok, a témához fűződő építő jellegű hozzászólásokat írjatok. Mivel lehetne javítani a kincskeresők helyzetét, úgy hogy az mindenkinek megfeleljen, az Illegálnak is pl. (Aranyközépút) Ez nem egy dühöngő.
Hallow, és aki más jellegűt szeretne hozzászólni mint Hallow, a lenéző, tiszteletlen és kioktató hozzászólásaival, nyugodtan küldjétek el privátban az ilyen hozzászólásokat, ha megszeretnéd ezt beszélni, de ne a topicot írkáld tele az ilyenekkel. Semmi pluszt nem adtál hozzá.
Köszönöm

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Neked is "sikerült" megérteni azt amit én eddig egész végig itt mondogattam. De látom elég egyszerűen tudsz csak gondolkodni, neked minden fekete és fehér.
Igen, kérlek még azt is mond meg hogy ki jöhet ide játszani is ki nem👏Figyelj aki nem tud órákat beleölni a játékba, nem fogják neked ecsetelni hogy miért nem tudnak. Egyrészt az embernek semmi köze hozzá. De had játszanak már azzal amivel akarnak. Jaja, igen az egész közösségnek kell hozzám igazodni.(NEM). Be vagy sérülve egyébként, vagy mégis mi bajod? Csak támadni tudsz meg fröcsögni.. Tudom ezért nem lehet megbeszélni itt ilyen dolgokat mert vannak emberkék akik ilyen válaszokat tudnak csak "idedobni". Nem a haverod vagyok, még csak nem is az ismerősöd hogy így szövegelj itt. Egy alap tiszteletet adni egy ismeretlennek minek..ugyan.. De nem baj, engem nem zavar.

Nyilván mivel ennyire erőszakosan véded ezt a dolgot hogy maradjon így, akkor gondolom raboltok. Mert csak ez az egy dolog van számotokra. Csak a detektorosok rablása. Remek. De ezzel nem is lenne gond, de valamelyest szabályozni kéne vagy valamivel védeni a keresőt. Nem mondtam azt hogy mindenképp védettnek kell lenniük. De te vagy annyira "rugalmas", hogy van egy véleményed és abból te nem engedsz. Lehet a kettő között lenne egy mindenkinek megfelelő aranyközépút.

Idézet tőled: "Örüljetek, hogy egyáltalán van lehetőség arra, hogy ekkora mennyiségű pénzt össze lehet szedni pár nap alatt."
Az illegálnak fáj megfogni a detektort és keresgélni? ja hogy sok idő... értem... (tisztelet a kivételnek)

Másrész, honnan tudod hogy az embereket ez nem érdekli abból a körből akik kincset keresnek? Nyilván persze azt szeretik ha kirabolják őket, egyértelmű. Megkérdeznéd őket tuti azt mondanák..
Azért mert nem írkálnak ide, pl lehet nem is látják, nem is figyelik az ötlet topicokat, de lehet hogy nem is nagyon fórumoznak vagy nem szoktak beleszólni ezekbe, az nem azt jelenti hogy nincs ezzel probléma ha "ti" vagy az aktív illegál fórumozók" hangosabbak.

Kérek mindenkit, akár új vagy régi hozzászólót, a továbbiakban, ha kibírjátok, a témához fűződő építő jellegű hozzászólásokat írjatok. Mivel lehetne javítani a kincskeresők helyzetét, úgy hogy az mindenkinek megfeleljen, az Illegálnak is pl. (Aranyközépút) Ez nem egy dühöngő.
Hallow, és aki más jellegűt szeretne hozzászólni mint Hallow, a lenéző, tiszteletlen és kioktató hozzászólásaival, nyugodtan küldjétek el privátban az ilyen hozzászólásokat, ha megszeretnéd ezt beszélni, de ne a topicot írkáld tele az ilyenekkel. Semmi pluszt nem adtál hozzá.
Köszönöm
Szia.

Ne haragudj, ha netán tényleg nem tudod elfogadni az építő jellegű kritikát, amit a topik alatt neked fogalmazok meg. Sajnálom ezt a részemről. Sajnálom, hogy tiszteletlennek tűnők számodra, nem szeretnélek kispécizni sem. Szimplán te, mint egy egyén és én, mint egyén nem ugyan azzal a nézettel. A logikus gondolkodáson "vitázunk", de látom ezt a harcot én nyertem, itt magad alá ástál.

1. Fórumon vagyunk, nem foglak téged magázni, körülbelül egykorúak vagyunk, vagy pedig pár évvel idősebb/fiatalabb egymásnál. Nem a hivatal főoldalán veszekszek 55 éves Feri bácsival.
2. Nekem nem "fekete és fehér" minden, ahogy te azt állítod. Szerintem régebb óta játszok itt, mint te, és a többi hozzászóló ennél a topiknál. Lásd - Senki sem van melletted.
3. Én sem tudok beleölni sok időt a játékba, hisz egyetemista vagyok, szesszióra tanulok, szóval én sem tudok játszani, mint azt te gondolnád, szóval tudd, én is abba a kis csoportba tartozok, aki csak ritkán tud aktív lenni.
4. Nem támadlak, csak logikusan próbálom értésedre adni, hogy amit már itt 4. oldalja próbálsz erőltetni a játékosbázisra az értelmetlen, de ha ezt neked én lágy "finom" beszéddel kell írjam neked az elmegy a füled mellett. De semmi baj, legalább van amibe belekötni. Ha nem direkt kötekedni szeretnél, felkerestél volna privátban és ott megkértél volna, hogy tartsam magam egy normához, mert ez téged bánt, és ne aggódj, mert teljes mértékben változtattam volna a stílusomon, és kicsit körültekintőbben szóltam volna hozzá. - Ezt te nem tetted, és még egy jó nagy piros szöveggel ki támadtál engem a topik alól. És nem hiszem, hogy hozzászólásaim semmit nem adnának hozzá, hisz leírtam neked mindent tisztán, mi hogy - és miért.
5. Nem vagyok illegálos, még frakcióban sem vagyok. Az egész illegál készletemet pár fegyver alkatrész és drog magok teszik ki, ami még Halloween eventről maradt meg.
6. Inkább a civiliket szidd, akik abban élik ki a szervert, hogy 100 millión afkolják a pénzt M4-re és mennek menekülős videókat gyártani YT-re. Ne félj, ezek a személyek nem sokat szoktak általában a szeveren játszani az ilyenek után. Mert, hogy az illegál frakcióknak semmi köze nincs a mezei rablásokhoz, mert pénz kell az biztos. Főleg, hogy legtöbb illegálos személy inkább élményképek készítésével, és frakciójukkal szerepjátékozik (Fórum - Frakciók - Illegális frakciók). Az ilyen játékosok nem a te $60.000-os arany medálod után futnak.
7. Neked van egy olyan véleményed amiből nem engedsz. Még pedig az, hogy "védeni kéne a detektorosokat mert ellopták tőlem 200k érő antikomat". 2016-ban pedig 5db - 20 perces árúszállítós fuvarral kerestem meg a $10.000-t, amit ha elvittek - így jártam. Nem volt bőgés - sírás, hogy jaj a pénzemet ellopták, ilyen ne lehessen!!!! Fogtad magad és mentél, ha nem volt időd játszani, akkor kerítettél magadnak. Akarsz játszani? - Akkor fogadd el azt, hogy ez egy ilyen játék. Akárki játszhat azzal amivel akar, de az, hogy valaki jön és beleköt a játék eddigi hibamentes működésébe az már nem okés. - Illetve "mondjam meg kijöhet jászani és ki nem" állításodhoz köze nincs ahhoz, amit én írtam. Én szimplán csak feltettem egy logikus kérdést számodra. Ha nincs időd, amit belefektess kényelmesen, akkor miért próbálod te azt kockáztatni, hogyha hiába is mehet? - Én azt sem mondom, hogy te napi 600 percet fektess bele, de azt sem, hogy kockáztasd a drága idődet.
8. Remélem ezt a "be vagyok sérülve" dolgot viccből írtad.
9. Ez az állításodat meg nem tudom megérteni. "Az illegálnak fáj megfogni a detektort és keresgélni? ja hogy sok idő... értem... (tisztelet a kivételnek)" - Nem az antikra fáj a foguk, hanem a pénzre amit szereznek belőle. Ha van egy könnyebb, de rizikósabb megoldás egy cél hamarabb elérése érdekében, akkor azt van aki kihasználja. Rizikósabb, mert a rendőrök szinte mindig járják a legforgalmasabb detektorozó helyeket, és nem egy $10.000-t költenek fegyverre. Hanem - $100.000 -tól, egészen $2.000.000-ig kockáztatnak, amit egy rosszul elsült rablás közben végleg elveszítenek. És ne is beszéljünk a $60.000-os csekkről és a 150 percről amit le kell töltsenek a börtönben. Ugye már, az a $150.000 érő antik már nem olyan soknak tűnik... - Na meg persze ott van az adrenalin, egy rablás, lövöldözés, akció, minden. Könnyen elől lehet ezzel idézni, ezért is csinálják annyira sokan. Nem azért, hogy kibasszanak, hidd el.
10. "Másrész, honnan tudod hogy az embereket ez nem érdekli abból a körből akik kincset keresnek? Nyilván persze azt szeretik ha kirabolják őket, egyértelmű. Megkérdeznéd őket tuti azt mondanák..
Azért mert nem írkálnak ide, pl lehet nem is látják, nem is figyelik az ötlet topicokat, de lehet hogy nem is nagyon fórumoznak vagy nem szoktak beleszólni ezekbe, az nem azt jelenti hogy nincs ezzel probléma ha "ti" vagy az aktív illegál fórumozók" hangosabbak." - Senki sem szereti ha kirabolják őket. Meg hidd el, ha valakit annyira zavarna, mint téged, akkor venné a fáradtságot, hogy hangoztatná a te véleményeddel azonos mondandóját. De lásd - Nem teszik. Mert már egyszer el volt mondva Borisz által is, hogy teljes mértékben ferdítitek a valóságot, és képzeld ő is kipróbálta több órán keresztül a detektorozást, más skinben, álnévvel, még sem rabolták ki. De hidd el még én is unalmamban mikor van időm, feljárok egyet detektorozni, és képzeld az utóbbi pár hónapban egyszer nem sikerült kirabolniuk. Pedig volt amikor 5 órán keresztül is detektorztam. Lehet túl szerencsés vagyok.

És te engem, légy szíves ne nevezz meg fórum felhasználónevem alapján így egy hozzászólásban, nem vagyunk se haverok, de még ismerősök sem. Ha nem tudod elfogadni a építő jellegű kritikámat, akkor képzeld el, ennél a való világ még keményebb. Nem személyeskedésből és nem feszültségkeltésből volt bármely hozzászólás megírva. Szimplán a véleményemet nyilvánítottam ki, de ha ez sértő volt, előre is elnézésedet kérem. Többet nem fordul elő.
Köszönöm, hogy elolvastad.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

MarcoPolo

Újonc
2021. 01. 01.
17
75
V4 karakter
Hjortur Bjarnason
Szia.

Ne haragudj, ha netán tényleg nem tudod elfogadni az építő jellegű kritikát, amit a topik alatt neked fogalmazok meg. Sajnálom ezt a részemről. Sajnálom, hogy tiszteletlennek tűnők számodra, nem szeretnélek kispécizni sem. Szimplán te, mint egy egyén és én, mint egyén nem ugyan azzal a nézettel. A logikus gondolkodáson "vitázunk", de látom ezt a harcot én nyertem, itt magad alá ástál.

1. Fórumon vagyunk, nem foglak téged magázni, körülbelül egykorúak vagyunk, vagy pedig pár évvel idősebb/fiatalabb egymásnál. Nem a hivatal főoldalán veszekszek 55 éves Feri bácsival.
2. Nekem nem "fekete és fehér" minden, ahogy te azt állítod. Szerintem régebb óta játszok itt, mint te, és a többi hozzászóló ennél a topiknál. Lásd - Senki sem van melletted.
3. Én sem tudok beleölni sok időt a játékba, hisz egyetemista vagyok, szesszióra tanulok, szóval én sem tudok játszani, mint azt te gondolnád, szóval tudd, én is abba a kis csoportba tartozok, aki csak ritkán tud aktív lenni.
4. Nem támadlak, csak logikusan próbálom értésedre adni, hogy amit már itt 4. oldalja próbálsz erőltetni a játékosbázisra az értelmetlen, de ha ezt neked én lágy "finom" beszéddel kell írjam neked az elmegy a füled mellett. De semmi baj, legalább van amibe belekötni. Ha nem direkt kötekedni szeretnél, felkerestél volna privátban és ott megkértél volna, hogy tartsam magam egy normához, mert ez téged bánt, és ne aggódj, mert teljes mértékben változtattam volna a stílusomon, és kicsit körültekintőbben szóltam volna hozzá. - Ezt te nem tetted, és még egy jó nagy piros szöveggel ki támadtál engem a topik alól. És nem hiszem, hogy hozzászólásaim semmit nem adnának hozzá, hisz leírtam neked mindent tisztán, mi hogy - és miért.
5. Nem vagyok illegálos, még frakcióban sem vagyok. Az egész illegál készletemet pár fegyver alkatrész és drog magok teszik ki, ami még Halloween eventről maradt meg.
6. Inkább a civiliket szidd, akik abban élik ki a szervert, hogy 100 millión afkolják a pénzt M4-re és mennek menekülős videókat gyártani YT-re. Ne félj, ezek a személyek nem sokat szoktak általában a szeveren játszani az ilyenek után. Mert, hogy az illegál frakcióknak semmi köze nincs a mezei rablásokhoz, mert pénz kell az biztos. Főleg, hogy legtöbb illegálos személy inkább élményképek készítésével, és frakciójukkal szerepjátékozik (Fórum - Frakciók - Illegális frakciók). Az ilyen játékosok nem a te $60.000-os arany medálod után futnak.
7. Neked van egy olyan véleményed amiből nem engedsz. Még pedig az, hogy "védeni kéne a detektorosokat mert ellopták tőlem 200k érő antikomat". 2016-ban pedig 5db - 20 perces árúszállítós fuvarral kerestem meg a $10.000-t, amit ha elvittek - így jártam. Nem volt bőgés - sírás, hogy jaj a pénzemet ellopták, ilyen ne lehessen!!!! Fogtad magad és mentél, ha nem volt időd játszani, akkor kerítettél magadnak. Akarsz játszani? - Akkor fogadd el azt, hogy ez egy ilyen játék. Akárki játszhat azzal amivel akar, de az, hogy valaki jön és beleköt a játék eddigi hibamentes működésébe az már nem okés. - Illetve "mondjam meg kijöhet jászani és ki nem" állításodhoz köze nincs ahhoz, amit én írtam. Én szimplán csak feltettem egy logikus kérdést számodra. Ha nincs időd, amit belefektess kényelmesen, akkor miért próbálod te azt kockáztatni, hogyha hiába is mehet? - Én azt sem mondom, hogy te napi 600 percet fektess bele, de azt sem, hogy kockáztasd a drága idődet.
8. Remélem ezt a "be vagyok sérülve" dolgot viccből írtad.
9. Ez az állításodat meg nem tudom megérteni. "Az illegálnak fáj megfogni a detektort és keresgélni? ja hogy sok idő... értem... (tisztelet a kivételnek)" - Nem az antikra fáj a foguk, hanem a pénzre amit szereznek belőle. Ha van egy könnyebb, de rizikósabb megoldás egy cél hamarabb elérése érdekében, akkor azt van aki kihasználja. Rizikósabb, mert a rendőrök szinte mindig járják a legforgalmasabb detektorozó helyeket, és nem egy $10.000-t költenek fegyverre. Hanem - $100.000 -tól, egészen $2.000.000-ig kockáztatnak, amit egy rosszul elsült rablás közben végleg elveszítenek. És ne is beszéljünk a $60.000-os csekkről és a 150 percről amit le kell töltsenek a börtönben. Ugye már, az a $150.000 érő antik már nem olyan soknak tűnik... - Na meg persze ott van az adrenalin, egy rablás, lövöldözés, akció, minden. Könnyen elől lehet ezzel idézni, ezért is csinálják annyira sokan. Nem azért, hogy kibasszanak, hidd el.
10. "Másrész, honnan tudod hogy az embereket ez nem érdekli abból a körből akik kincset keresnek? Nyilván persze azt szeretik ha kirabolják őket, egyértelmű. Megkérdeznéd őket tuti azt mondanák..
Azért mert nem írkálnak ide, pl lehet nem is látják, nem is figyelik az ötlet topicokat, de lehet hogy nem is nagyon fórumoznak vagy nem szoktak beleszólni ezekbe, az nem azt jelenti hogy nincs ezzel probléma ha "ti" vagy az aktív illegál fórumozók" hangosabbak." - Senki sem szereti ha kirabolják őket. Meg hidd el, ha valakit annyira zavarna, mint téged, akkor venné a fáradtságot, hogy hangoztatná a te véleményeddel azonos mondandóját. De lásd - Nem teszik. Mert már egyszer el volt mondva Borisz által is, hogy teljes mértékben ferdítitek a valóságot, és képzeld ő is kipróbálta több órán keresztül a detektorozást, más skinben, álnévvel, még sem rabolták ki. De hidd el még én is unalmamban mikor van időm, feljárok egyet detektorozni, és képzeld az utóbbi pár hónapban egyszer nem sikerült kirabolniuk. Pedig volt amikor 5 órán keresztül is detektorztam. Lehet túl szerencsés vagyok.

És te engem, légy szíves ne nevezz meg fórum felhasználónevem alapján így egy hozzászólásban, nem vagyunk se haverok, de még ismerősök sem. Ha nem tudod elfogadni a építő jellegű kritikámat, akkor képzeld el, ennél a való világ még keményebb. Nem személyeskedésből és nem feszültségkeltésből volt bármely hozzászólás megírva. Szimplán a véleményemet nyilvánítottam ki, de ha ez sértő volt, előre is elnézésedet kérem. Többet nem fordul elő.
Köszönöm, hogy elolvastad.
-Nem kértem hogy magázz, nem is kell. A tisztelet nem ebben merül ki hogy magázod esetleg az idősebbet.
-Vannak akik a véleményemet osztják. De nem megyek bele mert felesleges.
-Nem versenyt akartam indítani hogy kinek mennyi ideje van, és hogy kinek mennyi órája van a játékban, ha már azt is bele vetted mintha számítana. Ez irreleváns. Az elején én ezt ezért írtam hogy MINDENKINEK olyan körülményeket kell teremteni hogy megfelelő legyen.
- "Neked van egy olyan véleményed amiből nem engedsz." Még pedig az, hogy "védeni kéne a detektorosokat mert ellopták tőlem 200k érő antikomat"
Ez nem szikla szilárd elköteleződés..Engedek, nem azt mondtam hogy ne is lehessen a közelükbe menni. Megint sarkítasz. mint mondtam ki lehetne dolgozni egy olyan szabályt hogy az illegálnak is lehessen rabolni de a kincskeresőnek is legyen egy biztos helye pl ahonnan nem vehetik el, vagy bármilyen más ötlet. Ezt is leírtam 100x. De úgy csináltok mintha azt szajkóznám hogy védett munka legyen..
-Senkit nem zavar rajtam kívül? akkor biztosan magától íródott előttem 2 ilyen topic. (mint utólag kiderült)
-Én elfogadtam más véleményét is akinek nem az enyémmel volt azonos. De normálisan le tudta kommunikálni.
-Nagyon ötletes dolog a másik szövegét visszadobni de elég gyenge. Látod, megint egyből vissza támadsz :D na de haladjunk is tovább.
. Meg az hogy itt nevető reakciózod mindenki olyan hozzászólását akinek nem veled egyezik a véleménye, gyerekes.
- Szerinted 3 oldalon keresztül úgy tűnt hogy kötekedni szeretnék? ezt magadnak szeretnéd be beszélni. Csak nem bírtál viselkedni én meg már mertem megemlíteni hogy nem vagyunk haverok.. bocs.. és ebből azt hozod ki hogy én akartam kötekedni👏hatalmas vagy✌️😄
- Azért nem foglak felkeresni privátban hogy szóljak hogy moderáld magad, magadtól tudni kellene. Nem bánt a stílusod, csak zavar hogy egy ötlet topicba ezt tudod produkálni.
- Azt meg ki kérem magamnak hogy ferdítem a valóságot. Ott voltál amikor játszottam? láttad? én ezt tapasztaltam és ezt írtam le.. De a részedről is már a meghazudtolás megy.

- Miért ne nevezzelek meg? Ebben semmi tiszteletlen nem volt.. És ez nem mindegy? Ha válaszolgatunk egymásnak ugyanúgy látják kikről van szó..🤷‍♂️ de legalább sikerült visszamondani, most jól visszaadtad 👌

Csak azt sajnálom, hogy ahelyett hogy még akár pár hétig itt lehetne a topic és írhatnának ötlteket stb, de sikerült egy kocsmai hangulatot varázsolnod. Az a baj hogy te a vitát szeretnéd megnyerni amit csináltál, nem pedig az eredeti dolgot "fejleszteni"

A részemről zárható a téma. Megpróbáltam valamit finomítani a dolgokon, segíteni az ebben érintett játékosoknak. Vannak akik értették mit szeretnék, le is írták, de vannak akik nem, és nincs kedvem mindennap velük civakodni.
Akiknek még van kedve, nyomassátok az ötleteket de a részemről ennyi, feladom. 🏳️

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Utoljára szerkesztve:
  • Hűha

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
391
981
V4 karakter
Dane Rees
LV karakter
Patrycja Grzelak
Ennél még hogy akarjátok jobban védeni a kincskeresőket? Immunisak az rp alóli kilépés szankciótól, vagy mi?

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Tudod két álláspont van egy ötlet feldobásakor. Az egyik ellene, a másik pedig vele. Én a te ötleted ellen voltam, megérveltem, de te csak beleköttél, hogy ez nem jó, mert nem fer, mert elveszik a másik ideje. Hiába adtak neked megoldásokat, csak az emberek logikus megoldásaiba tudtál belekötni. Ezért is folytattam ezt a vitát. Aki itt a vitát kezdte, az te voltál, én csak beszálltam. Ha nem én, akkor valaki más szállt volna be. Mert hidd el, nem kommenteltem volna egyáltalán, az ötlet felet elsuhantam párszor is, mielőtt beleköttem volna a mondadódba.

Válaszodban olyan non-szensz dolgokat állítasz, mint például én "nevetős emojit" rakok az ellenem érvelők mondataira, holott, az egész poszt alatt, a te posztodra, ahol rám terelted a figyelmet az egész topik témája helyett, és még egy posztra, ahol pont valami olyasmibe kötnek bele, ami ugyan úgy, teljesen értelmetlen. Ezért is volt ilyesmi "emoji" rakva.

Nem azt állítottam, hogy 3 oldalt alatt kötekedni szeretnél, annyit említettem meg, hogy ennyi megoldást adtak a kezed ügyében, még is szabályok bevezetését akarod, ami csak rosszabbítaná a közösséget.

Ferdíted a valóságot, ez sem neked volt címezve, hanem azoknak a játékosoknak akik azt állítják, hogy 5 percenként rabolják őket detektorozás közben. (Jaj, várj?)

Mellesleg, az a szikla szilárd elkötelezettségem. Na az igen. Mellesleg, hogy pont úgy egyensúlyozott az egész, ahogy van. Képzeld meglátnád, hogy futnak rád a rablók, de te pont beraktad a kocsiba az antikot, és akkor már nem nyitható/rabolható ki. Ajj, a fenébe, szegény rabló! Te pedig megúszod három gyors áthúzással az inventory-ból az autóba. Onnantól, jaj már nyugodtan raboljanak ki, hisz karakteredet szabály miatt nem bánthassák, semmi morbid-ot nem követhetnek el vele(engedély nélkül), te pedig grimaszolva, haha beszoptad-dal, mintha karaktered meg sem ijedne az egész történéstől. Holott, szerintem a bokádig menne le a forrócsoki. - Te ezt akarod. - De ennyire megakarjuk már állítani a szerepjátékot a szerveren, vagy pontosan mit akarsz? - Igy is, ha egy kisebb RP szitut akarsz kialakítani, nagy eséllyel már a PM megvan írva valamelyik adminnak, szinte tört másodpercek alatt, úgy, hogy még egy szombati időmérő edzést is lehetne tartani, arról hogy ki ír hamarabb az adminnak. Egy reális karaktert építünk ki, nem pedig egy újraéledő fantasy karaktert, aki a sárkánnyal szembe áll egy fabottal sem baj, mert ha meg is hal, akkor meg úgy is mindegy, hisz újraéled, minden emlékével, bátorságával, vakmerőségével.

Ha a rabló kéne adjon neked egy bizonyos összeget, vagy felét amikor elrabolja tőled, az meg hogy nézne ki? Most te mennél be vele kézen fogva a zacishoz, ott eladná és fele a tiéd? vagy gyorsban kifizet miközben rabol? - Vagy legyen erre egy kormányi altopic, ahol a kirabolt személyek kérvényezhetik az elrabolt dolgaik felét, vagy akár puskával kényszerít téged a zacis elé, több tíz ember közé, hogy add el az antikot és fizesd ki a rablót? Vagy én nem értem.

Tegyük fel, hogy az antikok felét vehetik el, akkor mi van, ha csak 1 antik van nálad? Eltörjük két felé, és mindenki mehet a maga útjára, vagy akkor megint, 1 órán át kerestél és csak szerencsétlen módon egy antikot találtál - és azt pont elvehetik? - És mi van akkor, ha különféle antikok vannak nálad, különféle értékben? Válogatunk, mint egy turkálóban? - Nem ez sem jó, mert mire kiválasztja szerencsétlen, meg még a másik fél húzza az RP-t, vagy haverja TS-en vagy Discordon már bejelentette az autót a rendőrségnek, addig megint lecsukják és hipp hopp vesztett többet mint pár antik értéke. Vagy, pedig azt az antikot nem akarom oda adni, válassz mást!!!!

Úgy mint a vezetőség, és mint a régebbi játékosok(nem felvágásból mondom, azért mert 6 éve van accountom) tudjuk, hogy milyenek a játékosok, főleg a kezdők(tisztelet a kivételnek).

Kettőnk közül akinek nagyobb az arca, az szerintem neked van, de lehet, hogy az én nyelvezetem miatt(ami nem teljesen kifinomult) lehet, hogy másképp tűnik. De visszaolvasva régebbi kommentjeidet, te sem vagy egy ártatlan bárány. (Ezért kérlek a válaszodban ne is játszod meg az ártatlanságot)

Illetve meg az, ha te engem megtámadsz a kommentben, akkor nem támadhatlak vissza? Illetve mi a gond abban, hogy másolom azt a formátumot, ahogy nekem te írtál? - Nem értem, szerintem eléggé vicces volt.

Nem látod át mit akarok elmondani a kommentjeim alatt. De mondjuk, több játékosnak is át jött aki figyelmesen elolvasta (lásd like-ok néhány posztom alatt), de miért is próbáljuk megnézni a másik szemszögéből a dolgot, inkább adjuk az ártatlant, a nekem van mindig igazamot.

Megint, sajnálom, ha megbántottalak, nem szándékos, más a nyelvezetem, nem használom még igazán felelőségteljesen a nyelvet. Remélem ez megérthető, hisz írtad, stílusom nem bántott meg, és köszönöm, hogy ezt így kimondtad.

Én megértem a te álláspontod is, hogy nem esik jól, elveszik a játékosok drága idejét, de ezt nincs ahogy másképp balance-olni. Mert már balance-olva van. Ha tudunk egy ennél jobb balance-ot kitalálni, akkor szíves örömmel beszállok a gondolkozásba, de jelen pillanatban ennél jobban én szerintem nem lehet. De dobj fel te egy olyan ötletet amivel mind egyet tudunk érteni. Hisz ezért van ez a topik. A topikot nincs amiért zárni, addig amíg van ötlet.

Na de ez a kettőnk vitája itt véget ért, én többet nem fogok kommentelni a vitával kapcsolatban, ha van valami kérdésed, vagy válaszod, azt privátban tedd fel nekem kérlek és megbeszéljük.

Kellemes ünnepeket neked is! És mindenkinek egyaránt.

• Imádom

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Tudom, hogy LV nem V3, de én még egyszer sem hallottam azt, hogy bárcsak lehetne LV-n is rabolni. :)

Szerintem nem egy olyan hatalmas rp lehetőség ez, hogy ne lehetne itt is egyszerűen csak betiltani.

Ha még valaki nem égett ki ezen, engem idén december 25-én raboltak ki. Próbáltam jelezni a két illető felé, hogy gyerekek, játék ide vagy oda, de minden IC karakter mögött egy élő ember ül. Hogy a szeretet ünnepén is valakinek az okoz örömöt, hogy kirabol (vagyis akarva akaratlanul, de kellemetlen helyzetbe hozol ezzel valakit) egy másik játékost, hát ez elég élesen mutatja a mai 2022 való világunkat. Ha empatikus ember vagy, ezen érdemes elgondolkodni, mert bennem egyetlen egy szó fogalmazódott meg: Tragédia.

Túl sokszor bújunk be amöge a szó mögé, hogy "ez csak egy játék". Nem srácok, ez nem csak egy játék. Mert minden hatással van ránk, miből gondolja valaki, hogy pont az ne hatna ránk, amit eljátszunk? Csak nézzétek meg a színészeket. Külön szakma, mégis hányan drogoznak, mennyien isznak közülük? Vajon az igazi színészek is azt vallják, hogy a szerep nem hatott rájuk, vagy az igazi énjükre? Mert aki azt mondja, hogy nem hatott rá, az hazudik. Képtelenség beleélés nélkül hitelesen eljátszani egy szerepet. Ugyan ez a helyzet a szerepjátékokkal, ugyan ez kicsiben. Érdemes lenne szerintem ezen elgondolkodni (főként felsőbb körökben khm) - hiába a korhatály 18, mind tudjuk, hogy legalább az 50%a még a 16-t sem töltötte be. És ez nem kritika vagy minősítés, ez tény. A szerver vezetősége pedig tud róla, ennek megfelelően kellene szerintem a szabályokat is kialakítani, ha már nem szeretnénk szűrni a 18 éven aluli korosztályt, mert hát a player szám az kell bizony... Na de milyen áron??

• Vicces

kawaski889

Újonc
2022. 12. 20.
0
2
LV karakter
Carlos_Ite
Ha még valaki nem égett ki ezen, engem idén december 25-én raboltak ki. Próbáltam jelezni a két illető felé, hogy gyerekek, játék ide vagy oda, de minden IC karakter mögött egy élő ember ül. Hogy a szeretet ünnepén is valakinek az okoz örömöt, hogy kirabol (vagyis akarva akaratlanul, de kellemetlen helyzetbe hozol ezzel valakit) egy másik játékost, hát ez elég élesen mutatja a mai 2022 való világunkat. Ha empatikus ember vagy, ezen érdemes elgondolkodni, mert bennem egyetlen egy szó fogalmazódott meg: Tragédia.

Túl sokszor bújunk be amöge a szó mögé, hogy "ez csak egy játék". Nem srácok, ez nem csak egy játék. Mert minden hatással van ránk, miből gondolja valaki, hogy pont az ne hatna ránk, amit eljátszunk? Csak nézzétek meg a színészeket. Külön szakma, mégis hányan drogoznak, mennyien isznak közülük? Vajon az igazi színészek is azt vallják, hogy a szerep nem hatott rájuk, vagy az igazi énjükre? Mert aki azt mondja, hogy nem hatott rá, az hazudik. Képtelenség beleélés nélkül hitelesen eljátszani egy szerepet. Ugyan ez a helyzet a szerepjátékokkal, ugyan ez kicsiben. Érdemes lenne szerintem ezen elgondolkodni (főként felsőbb körökben khm) - hiába a korhatály 18, mind tudjuk, hogy legalább az 50%a még a 16-t sem töltötte be. És ez nem kritika vagy minősítés, ez tény. A szerver vezetősége pedig tud róla, ennek megfelelően kellene szerintem a szabályokat is kialakítani, ha már nem szeretnénk szűrni a 18 éven aluli korosztályt, mert hát a player szám az kell bizony... Na de milyen áron??
Szerintem őszíntén te is meg MarcoPolo is bevallhatjátok, hogy kereskedni jártok fel, vagy pénzt csinálni.
Random bandás nem fog elmenni detektoros tagokat pakolgatni, sőt, maffiás sem. (habár mostanában nagyon megváltozott a banda meg maffia színvonal, és talán előfog fordulni elnézve a dolgokat.)
Most az, hogy neked ennyire kell a pénz, hogy képes vagy kiakadni mint egy öt éves, és megvédeni a detektorosokat az elég vicces.
A SeeMTA több mint egy játék? Mert valaki depressziós lesz a SeeMTA miatt, vagy mire gondolsz te? Ölte meg már bárki is magát SeeMTA miatt mert elbukott kaszinón 60 milliót? Ja, lehet, hogy felidegesít az, hogy elbukod a pénzed vagy kirabolnak de ez van, RP szerver, megtörténik, ha meg NonRP volt akkor hívsz admint azt megvan oldva. Annyiban több mint egy játék, hogy vannak emberek akik több ezer forintokat PP-znek, amit meglehet érteni mert nagyon durvák az árak a szerveren.
Ha ennyire szeretnéd (nétek) védeni a kereskedőket, detektrosokat akkor menjetek ki AKK-ra és irassatok a sok taggal egy petíciót.
Elmondom nektek őszíntén, álltalában az ilyen emberek akik kereskedni járnak fel vagy detektorozni vagy amblokk nokulni azt nem érdekli az RP, mert az nem RP, hogy te megírsz egy adásvételit vagy leadod a zacisba amit találtál.
Az illegálosok meg egy tág fogalom, fent már leírtam, hogy eddig is cringenek tartották a rendes (F3-al rendelkező) illegálosok az ilyen piti rablásokat, akikről te beszélsz azok más kereskedők vagy már a fentebbiekben említett 100 millás kamat afkolók.
Szerintem felesleges tovább védeni a kereskedőket a szerveren, mert már így is kihalt a banda rp, és már a maffia is az utolsókat húzza.

• Imádom
Reactions: LucasLV és Macseek

Teal C Jackson

Barangoló
2019. 01. 13.
125
543
V4 karakter
Teal© C Jackson
Az empátia az intelligencia jele. Figyelembe kell venni hogy sokan szenvednek hiányában.

A legtöbb hozzászólás még csak nem is az adott témát elindító szövegre reagálnak, hanem egyből a téma címére írják a kommenteket, mert sérti az ő megszokott játékát, azaz úr isten, ellehetetleníted!

Kedves mindenki, a detektorozás nem egyenlő a kereskedéssel, a rablás sem az RP-vel, és ezen nincs mit megbeszélni, ez tény. A rabláshoz sem véletlen kérik a komoly előrp-t...

Elmondom neked őszintén én is, hogyha nem lenne ennyi ember a szerveren, akik nagy százaléka "kereskedik", meg jól akarja érezni magát, akkor maradna egy baromi szűk réteg, RP-zhetnél egy maréknyi emberrel, biztos sok értelme lenne. A gazdaság a szerveren létező dolog, ki van építve, fenn van tartva, mellesleg az adott témához abszolút nincs semmi köze, mert akik detektoroznak, azok nem azok az emberek akik minden nap autót adnak el neked felárral, hogy lehúzzanak, megnyugodhatsz.

Miért arról vannak a kommentek, hogy miért szar? Miért nem arról hogy próbáljuk egyensúlyt teremteni valamilyen szabály behozásával? Mi lenne az adott szabály-ötlet pro-ja, kontrája. Nem ez viszi előre a szervert ha valamit egyből leszarozunk... ez a hozzáállás nem visz előre senkit az életbe.

• Hűha

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Szerintem őszíntén te is meg MarcoPolo is bevallhatjátok, hogy kereskedni jártok fel, vagy pénzt csinálni.
Random bandás nem fog elmenni detektoros tagokat pakolgatni, sőt, maffiás sem. (habár mostanában nagyon megváltozott a banda meg maffia színvonal, és talán előfog fordulni elnézve a dolgokat.)
Most az, hogy neked ennyire kell a pénz, hogy képes vagy kiakadni mint egy öt éves, és megvédeni a detektorosokat az elég vicces.
A SeeMTA több mint egy játék? Mert valaki depressziós lesz a SeeMTA miatt, vagy mire gondolsz te? Ölte meg már bárki is magát SeeMTA miatt mert elbukott kaszinón 60 milliót? Ja, lehet, hogy felidegesít az, hogy elbukod a pénzed vagy kirabolnak de ez van, RP szerver, megtörténik, ha meg NonRP volt akkor hívsz admint azt megvan oldva. Annyiban több mint egy játék, hogy vannak emberek akik több ezer forintokat PP-znek, amit meglehet érteni mert nagyon durvák az árak a szerveren.
Ha ennyire szeretnéd (nétek) védeni a kereskedőket, detektrosokat akkor menjetek ki AKK-ra és irassatok a sok taggal egy petíciót.
Elmondom nektek őszíntén, álltalában az ilyen emberek akik kereskedni járnak fel vagy detektorozni vagy amblokk nokulni azt nem érdekli az RP, mert az nem RP, hogy te megírsz egy adásvételit vagy leadod a zacisba amit találtál.
Az illegálosok meg egy tág fogalom, fent már leírtam, hogy eddig is cringenek tartották a rendes (F3-al rendelkező) illegálosok az ilyen piti rablásokat, akikről te beszélsz azok más kereskedők vagy már a fentebbiekben említett 100 millás kamat afkolók.
Szerintem felesleges tovább védeni a kereskedőket a szerveren, mert már így is kihalt a banda rp, és már a maffia is az utolsókat húzza.

Nem a kereskedőket védem, mégcsak nem is a vagyont amit elvesznek, mert az ténylegesen a játék része, és nincs "valódi" értéke. Mindegy, ebbe most felesleges belemenni, a hozzászólásom nem ezért született. Arra próbáltam rámutatni, hogy nagyon sok gyerek játszik egy olyan játékkal, amihez nincs felnőve, túl fiatal hozzá, és eltekintünk amellett, hogy milyen következményekkel jár az, hogy egy gyerek olyan szituációkkal, mintákkal stb... találkozik amiről azt hiszi, hogy ért és ismer, amikor még sokszor a felnőtt sincs tisztában a tettei vagy szavai súlyával. És ezt többször megtapasztaltam adminként is a szerveren, amikor TS-en tisztázásra feljön egy 23 vagy 30 éves férfi, akinek magyaráznom kell, hogy hogyan kell viselkedni az embertársaival (lásd leegyszerűsítve a szerveren a többi játékossal). Az a lényeg - és ezt vagy látod vagy nem - , hogy ha valaki december 25-én is kirabol valakit, akár csak játékból, ott bizony gondok vannak. Ez itt a probléma szerintem.

Arra a mondatodra reflektálva miszerint a SeeMTA csak egy játék, teljesen igazad van és félreértetted én nem arra céloztam, hogy a SeeMTA = való élet, hanem azt vitatom, hogy van egy Szerepjáték és van a Valóság. Arra utaltam, hogy igenis van átfedés a kettő között, mindkettő hat egymásra. A játék is hat a személyiségedre (milyen döntéseket hozol, hogyan beszélsz, viselkedsz, kikkel vagy stb...), és a személyiségedből is viszel valamit a játékba (karakteredbe).

Osztom az előttem lévők álláspontját miszerint nem az lenne szerintem a megoldás, hogy ne lehessen rabolni, de legyenek határok. És itt nem csak a szintekre gondolok, hogy hányas szintűt lehet rabolni stb... ezt részletesebben ki kellene dolgozni, át kellene gondolni, mert nem mindenki multimilliárdos ezen a szerveren. Ja, és azt ne felejtsük el, ha nem lenne olyan akinek kevés vagy egyáltalán semmilyen vagyona nem lenne, akkor semmilyen értéke nem lenne a sok háznak/autónak/boltnak... Értéktelenné válna minden. Így érdemes lenne talán elgondolkodni azon, hogy mi az értékesebb: Van 20 autóm, 20 garázzsal és 20 ingatlannal? Vagy van 2 autóm, 2 garázsom, 2 ingatlanom és RP-zek egy jó közösségben. Az egyik nem zárja ki a másikat, csak az a baj, hogy többnyire az értéket az előbbiben látják és keresik, nem az utóbbiban.

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az empátia az intelligencia jele. Figyelembe kell venni hogy sokan szenvednek hiányában.

A legtöbb hozzászólás még csak nem is az adott témát elindító szövegre reagálnak, hanem egyből a téma címére írják a kommenteket, mert sérti az ő megszokott játékát, azaz úr isten, ellehetetleníted!

Kedves mindenki, a detektorozás nem egyenlő a kereskedéssel, a rablás sem az RP-vel, és ezen nincs mit megbeszélni, ez tény. A rabláshoz sem véletlen kérik a komoly előrp-t...

Elmondom neked őszintén én is, hogyha nem lenne ennyi ember a szerveren, akik nagy százaléka "kereskedik", meg jól akarja érezni magát, akkor maradna egy baromi szűk réteg, RP-zhetnél egy maréknyi emberrel, biztos sok értelme lenne. A gazdaság a szerveren létező dolog, ki van építve, fenn van tartva, mellesleg az adott témához abszolút nincs semmi köze, mert akik detektoroznak, azok nem azok az emberek akik minden nap autót adnak el neked felárral, hogy lehúzzanak, megnyugodhatsz.

Miért arról vannak a kommentek, hogy miért szar? Miért nem arról hogy próbáljuk egyensúlyt teremteni valamilyen szabály behozásával? Mi lenne az adott szabály-ötlet pro-ja, kontrája. Nem ez viszi előre a szervert ha valamit egyből leszarozunk... ez a hozzáállás nem visz előre senkit az életbe.
Mert egyensúlyban van így. Kifejtettem a fentebb leírt kommentemben.

És kérlek, most nem akarlak megbántani, de 2016 óta ugyan ezzel a névvel AKK-n kereskedsz. Ez még mai napig egy szerepjáték szerver, és ennél rosszabb ellenérvet nem tehetnél fel, hogy az emberek szórakozni járnak fel és csak egy maroknyi emberrel tudnál szerepjátékozni. - Ha ez így lenne akkor miért nem a SAS-Network élte túl és nem a roleplay szerver halt meg? Hisz a SAS-Network az, amit te leírsz. Szórakozunk, Kereskedünk, Autókázunk, Lövöldözünk, Üldözgetjük egymást és satöbbi.

De látom, nagyon roleplay iránti tapasztalatod nincs, hiába vagy egy régi és tisztelt játékos, egy olyan-t írni, hogy a Rablás =/= RP-vel, az valahogy nem fér össze a fejemben. Meg az, hogy napi 600-700 playerből, 300 frakciós - azaz szerepjátékban veszt rész, 100 civilként szerepjátékozik, 50 az, aki kezdő és próbálja a szükségletekhez való minimumot megszerezni munkákkal, a maradék (150-250) a kereskedők, kamat afkolok, darálok, és a játékosbázis azon része amely, ahogy te látod egy SAS-Network szinten játszódják a szervert.

Az utolsó mondatodra reflektálva: Te sem vitted előrébb ezzel a topikot, te is ugyanúgy leszaroztad, ahelyett hogy feldobtál volna egy ötletet. És nem vagy te arisztokrata, sem Szophoklész.

Gyorsan RageX felé pár szó. Én találkoztam olyan 14 évessel aki jobban tolta nálam banda RP-t, többet elért RP szinten mint én valaha fogok. Találkoztam olyan 23 évessel is aki paraszt volt mindenki felé, RP tudása kimerült egy bind 1 /do Samsung S20 Galaxy , bind k /do pitty-pitty és /do kocc -ban. Olyan ismerősöm is van akit csak az üldöztetés érdekli, közben szól a nóta, meg van olyan aki az összetett RP-t szereti, és hol hozzám képest nagyon fiatal, hol sokkal idősebb emberekről van szó.

Szerintem te is tudod, hogy a fiatalabb közösséget akit a yt videók vonzanak be, előbb-utóbb rájönnek a szerepjáték szépségére és bőven kiélvezik azt, vagy ha nem is, de nem vonják magukra a figyelmet mutatványaikkal. Aki meg ezeket nem tudja elérni időben, szerintem mint volt admin te is tudhatod, hogy nem sokáig maradnak a közösségben.

Na de a detektorozás gondjára reflektálva. Legyen az, hogy duplázzuk meg azt, hogy mikor rabolhatunk ki egy embert, tehát LVL 8 vagy alatt nem. Eddig a szint eléréséig bőven van idő arra, hogy egy kezdő igazán elkezdje, ugye, mivel immunis a rablásra, ezért nem éri veszteség illetve kedv rontás a játéktól már a legelején. Aki meg LVL 8 felett van, attól el várja az ember, hogy elővigyázatosabban, jó odafigyeléssel játszódjon. Akárcsak a való életben, itt már vannak fent és lent szcenáriók is. Mit szóltok?

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
391
981
V4 karakter
Dane Rees
LV karakter
Patrycja Grzelak
és a személyiségedből is viszel valamit a játékba (karakteredbe)
Pedig ez gond. Ha valaki így játszik, azt egyszerűen nem lehet "rp"-nek hívni; ilyenkor saját magadat játszod egy "álnéven". (Avatár)

Miért nem arról hogy próbáljuk egyensúlyt teremteni valamilyen szabály behozásával?
Hiszen már a rablással szabályozva van.

2019. 05. 30.
57
232
Szlovakia
V4 karakter
KorpasBendeguz
Latom meg mindig megy a vita a semmin.Nem fog valtozni,igy marad ugyis!
Egy dolgot lehetne valtoztatni az a kis szintuek rablasa tilos legyen(8-10 szint)A magasabb szintuek ismerik a helyzetet es alkalmazkodnak.
Nem mindig frakciosok rabolnak,egyre tobb a civil,Kis Pista vesz egy coltot es megy rabolni,te nem vedekezhetsz,hagyni kell magad!
@Halow Azt mondod a detektorozok ferditik a valosagot mert Borisz is egyszer kiprobalta es nem raboltak ki.En is detektorozok napi szinten es barhova megyek napi szinten rabolnak ki,multkor 5 percen belul 3x,az utolso rablonak mondtam,se telom,se penztarcam,elvettek rablasnal rp-vel,otthagyott,visszaadta a 9999$ is
Az hogy a kincskeresok nem RP-nek sem teljesen igaz,en csak azert detektorozok mert nincs mit csinaljak a szerveren.1 ora detektorozas,tobbit a haverokkal toltom,melozni nem eri meg,se a fenyezo muhely se mas munka.1 jobb munka lenne ami nem annyira unalmas(rakaszat),,fps miatt is,, de az is orulhetsz ha a belefektetett penzt visszakapod es nem serulsz meg a bugos ketrectol.A legjobb melo a kukas volt amit regebben kivettek mert neha bugolt.
Az hogy ,,nem kell elvenni az illegaltol egyetlen penzszerzesi lehetoseget,, erre nem tudok mit mondani.Dolgozzon!!!Vagy nekik nem szabad?Van aranybank,atm,emberrablas,kereskedes.Meg ha mar valaki ilegalba megy legyen mar egy kis alaptokeje,ne ures zsebbel menjen masokon eloskodni!
Mindegy hogy van,mindegy mennyit vitazunk egymassal,mi jatekosok ugysem nagyon szolhatunk bele a tortenesekbe,el kell fogadni ahogy van.Mindenki elott van valasztasi lehetoseg mit es hogyan csinal mint elottem is,most nem tudok seezni akkor WOTozok pedig utalom nagyon!
Szep napot!
Tisztelettel Korpas Bendeguz!

• Tetszik
Reactions: LucasLV és RageX

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Latom meg mindig megy a vita a semmin.Nem fog valtozni,igy marad ugyis!
Egy dolgot lehetne valtoztatni az a kis szintuek rablasa tilos legyen(8-10 szint)A magasabb szintuek ismerik a helyzetet es alkalmazkodnak.
Nem mindig frakciosok rabolnak,egyre tobb a civil,Kis Pista vesz egy coltot es megy rabolni,te nem vedekezhetsz,hagyni kell magad!
@Halow Azt mondod a detektorozok ferditik a valosagot mert Borisz is egyszer kiprobalta es nem raboltak ki.En is detektorozok napi szinten es barhova megyek napi szinten rabolnak ki,multkor 5 percen belul 3x,az utolso rablonak mondtam,se telom,se penztarcam,elvettek rablasnal rp-vel,otthagyott,visszaadta a 9999$ is
Az hogy a kincskeresok nem RP-nek sem teljesen igaz,en csak azert detektorozok mert nincs mit csinaljak a szerveren.1 ora detektorozas,tobbit a haverokkal toltom,melozni nem eri meg,se a fenyezo muhely se mas munka.1 jobb munka lenne ami nem annyira unalmas(rakaszat),,fps miatt is,, de az is orulhetsz ha a belefektetett penzt visszakapod es nem serulsz meg a bugos ketrectol.A legjobb melo a kukas volt amit regebben kivettek mert neha bugolt.
Az hogy ,,nem kell elvenni az illegaltol egyetlen penzszerzesi lehetoseget,, erre nem tudok mit mondani.Dolgozzon!!!Vagy nekik nem szabad?Van aranybank,atm,emberrablas,kereskedes.Meg ha mar valaki ilegalba megy legyen mar egy kis alaptokeje,ne ures zsebbel menjen masokon eloskodni!
Mindegy hogy van,mindegy mennyit vitazunk egymassal,mi jatekosok ugysem nagyon szolhatunk bele a tortenesekbe,el kell fogadni ahogy van.Mindenki elott van valasztasi lehetoseg mit es hogyan csinal mint elottem is,most nem tudok seezni akkor WOTozok pedig utalom nagyon!
Szep napot!
Tisztelettel Korpas Bendeguz!
Nem baj tesomsz gyere WOTozni kéne farmolni egy kis kreditet.

De amúgy ne félj illegálhoz kell a tőke. Egy normális fegyvert 300 ezer alatt nem kapsz, és azt is úgy elveszik mintha nem is lett volna.

Szerintem az hogy növeljék a szintet ami alatt nem lehet rabolni az egy jó megoldás, de ennél többet nincs mit változtatni.

Teal C Jackson

Barangoló
2019. 01. 13.
125
543
V4 karakter
Teal© C Jackson
És kérlek, most nem akarlak megbántani, de 2016 óta ugyan ezzel a névvel AKK-n kereskedsz. Ez még mai napig egy szerepjáték szerver, és ennél rosszabb ellenérvet nem tehetnél fel, hogy az emberek szórakozni járnak fel és csak egy maroknyi emberrel tudnál szerepjátékozni. - Ha ez így lenne akkor miért nem a SAS-Network élte túl és nem a roleplay szerver halt meg? Hisz a SAS-Network az, amit te leírsz. Szórakozunk, Kereskedünk, Autókázunk, Lövöldözünk, Üldözgetjük egymást és satöbbi.

De látom, nagyon roleplay iránti tapasztalatod nincs, hiába vagy egy régi és tisztelt játékos, egy olyan-t írni, hogy a Rablás =/= RP-vel, az valahogy nem fér össze a fejemben. Meg az, hogy napi 600-700 playerből, 300 frakciós - azaz szerepjátékban veszt rész, 100 civilként szerepjátékozik, 50 az, aki kezdő és próbálja a szükségletekhez való minimumot megszerezni munkákkal, a maradék (150-250) a kereskedők, kamat afkolok, darálok, és a játékosbázis azon része amely, ahogy te látod egy SAS-Network szinten játszódják a szervert.

Az utolsó mondatodra reflektálva: Te sem vitted előrébb ezzel a topikot, te is ugyanúgy leszaroztad, ahelyett hogy feldobtál volna egy ötletet. És nem vagy te arisztokrata, sem Szophoklész.

Látom megint egy abszolút megalapozatlan hozzászólással próbálsz reflektálni. Én nem ismerlek téged, tehát nem illetlek bármilyen negatívnak beállított jelzőkkel.

Amúgy akkor keresztkérdés, te mit csinálsz a szerveren?

Ahha... Látom ti se nyomtatok sok előrp-t a múltkor, tehát neked sem RP a rablás. (azért a kemény szavak után ez elég cink). A 300 frakciósnak hány százaléka a rendvédelmis? Ja... és hány ember a dara miatt az, jaaa hogy nagy részük...

A sas network alapból egy valóságot minden mértékbe mellőzött szerver volt, az egy árkád szórakozás volt, hogy jön az egyáltalán ide?

Elmondom mi a lényeg, az egész szervert az viszi előre ami az embereket a valóságban is, a vagyon. Ez tény, ha nem lehetne a tulajdonodban xy dolog, akkor mindenki hagyná a fenébe az egész RP-t, nem hiába vannak ám ilyen kocsik is bent... vegyük már észre hogy a szervert is fent kell valahogy tartani. Minden ember aki jelenleg játékos a szerveren, az szükséges. Illetve egyáltalán nem tiszted bírálni senkit, semmilyen mértékben, hogy miért is játszik itt. Épp úgy a közösség tagja mint te. A te játékod ennyi erővel ugyan úgy megkérdőjelezhető. SZERK: Ha téged nem érdekel a vagyon, akkor miért rabolsz amúgy?

Több RP-t láttam mint gondolnád, mindbe az volt a közös, hogy egy idő után elhalványult, ahogy az emberek, úgy a szerver sem a kőkemény RP felé halad, változik a dolog, 7-8 éve olyan szabályok voltak hogy befostam tőlük, most jelenleg ahhoz képest hawaii van....

Nem hiába írtam a te hozzászólásodra, azért tettem mert abszolút negatív irányba viszed a dolgokat, méghozzá nem csillogó stílussal, személyeskedően, bunkón. Ezen akartam változtatni, de lehet kárba vész az energiám. A legtöbb kommentet elolvastam, és senki sem fogalmazott eddig olyan keményen mint te, senki se akart megbántani szándékosan senkit, rajtad kívül.

A topicot előre vittem, mert végre te is írtál a topicra reflektálva.

Én személy szerint nem tartom szükségesnek, hogy bármilyen szabályt bevigyünk, mivel tényleg, szerencsével lehet keresni vele jócskán pénzt. Akit kirabolnak kis szinten, egy kis tapasztalat után majd lerakja a cuccokat, én is így jártam el, mindent felesleges szabályozni... (ma ez, holnap jön hogy 80 legyen az összes kocsi végsebessége :) )

Utoljára szerkesztve:

Idej

Barangoló
2022. 09. 04.
103
885
V4 karakter
Gard Lauve
Ahha... Látom ti se nyomtatok sok előrp-t a múltkor, tehát neked sem RP a rablás
A rablások (ATM, aranybank, antik rablás) sose volt RP csak egy FUN, ezt már több illegál frakcióstól is hallotam. Persze, hogy vannak olyanok, akik nem funból csinálják, hanem a pénzért, de a legtöbb illegális frakcióban lévőnek nincs értelme, hogy a TE 100-200 ezredre pályázzon.

• Tetszik

Hallow

Újonc
2021. 06. 21.
14
45
V4 karakter
Kamil Leandré
LV karakter
-
V2 karakter
-
Látom megint egy abszolút megalapozatlan hozzászólással próbálsz reflektálni. Én nem ismerlek téged, tehát nem illetlek bármilyen negatívnak beállított jelzőkkel.

Amúgy akkor keresztkérdés, te mit csinálsz a szerveren?

Ahha... Látom ti se nyomtatok sok előrp-t a múltkor, tehát neked sem RP a rablás. (azért a kemény szavak után ez elég cink). A 300 frakciósnak hány százaléka a rendvédelmis? Ja... és hány ember a dara miatt az, jaaa hogy nagy részük...

A sas network alapból egy valóságot minden mértékbe mellőzött szerver volt, az egy árkád szórakozás volt, hogy jön az egyáltalán ide?

Elmondom mi a lényeg, az egész szervert az viszi előre ami az embereket a valóságban is, a vagyon. Ez tény, ha nem lehetne a tulajdonodban xy dolog, akkor mindenki hagyná a fenébe az egész RP-t, nem hiába vannak ám ilyen kocsik is bent... vegyük már észre hogy a szervert is fent kell valahogy tartani. Minden ember aki jelenleg játékos a szerveren, az szükséges. Illetve egyáltalán nem tiszted bírálni senkit, semmilyen mértékben, hogy miért is játszik itt. Épp úgy a közösség tagja mint te. A te játékod ennyi erővel ugyan úgy megkérdőjelezhető. SZERK: Ha téged nem érdekel a vagyon, akkor miért rabolsz amúgy?

Több RP-t láttam mint gondolnád, mindbe az volt a közös, hogy egy idő után elhalványult, ahogy az emberek, úgy a szerver sem a kőkemény RP felé halad, változik a dolog, 7-8 éve olyan szabályok voltak hogy befostam tőlük, most jelenleg ahhoz képest hawaii van....

Nem hiába írtam a te hozzászólásodra, azért tettem mert abszolút negatív irányba viszed a dolgokat, méghozzá nem csillogó stílussal, személyeskedően, bunkón. Ezen akartam változtatni, de lehet kárba vész az energiám. A legtöbb kommentet elolvastam, és senki sem fogalmazott eddig olyan keményen mint te, senki se akart megbántani szándékosan senkit, rajtad kívül.

A topicot előre vittem, mert végre te is írtál a topicra reflektálva.

Én személy szerint nem tartom szükségesnek, hogy bármilyen szabályt bevigyünk, mivel tényleg, szerencsével lehet keresni vele jócskán pénzt. Akit kirabolnak kis szinten, egy kis tapasztalat után majd lerakja a cuccokat, én is így jártam el, mindent felesleges szabályozni... (ma ez, holnap jön hogy 80 legyen az összes kocsi végsebessége :) )
Csá, gyenge előrp-t nem azért kaptam mert mezőre mentünk rabolni, hanem mert egy házat akartunk kirámolni, de ezt úgy hogy még az ezelőtt 2-3 évvel teljesen mértékben elfogható előrpt nyomtunk, ez biza nem tetszett a rabolt személy admin barátainak, szóval igy jártunk. Mellesleg a PK-t nyugodtan olvasd el, sajnos 1 hónap alatt nem tudták elbírálni... Mi csak unalomból akartunk egy jót RP-zni, de látod, nem vevők rá, hisz jobb kamatot afkolni.

Én is szeretem a szever minden jármű módját, lenyűgözőek, én is amikor aktívabban játszok váltom az autókat (tehát igen kereskedek, veszek egy autót használom egy darabig majd lecserélem egy másra) - De a szervernek nem ez a lényege. Ha nem láttad az analógiát a SAS-Network-el kapcsolatban, akkor sajnálom, én nem fogom neked még egyszer elmagyarázni. Néha tudod, lekezelőnek, illetve eléggé bunkónak kell lenni ahoz, hogy tudd magad megértetni az emberekkel, főleg egy "vita" közben. Nézd úgy, mint rossz zsarú, jó zsarú. Én a rosszat játszom, ahogyan az látható, de még így is eléggé visszafogottan és civilizáltan, de sajnos ez így sem jó, hisz van mibe belekötni, hisz már te vagy a negyedik személy a topic alatt aki még mai napig nem írt ötletet, csak abba tudott belekötni, hogy kissé nyersen fogalmazok. Sajnálom, ahogy már bocsánatot kértem legalább kétszer. Na de kössünk bele továbbra is.

Amúgy engem nem érdekel a vagyon, tiszta unalom űzésből és adrenalin addikció miatt raboltam párszor. Egy embertől vettem el antikot idáig, azt is azért, mert húzta az RP-t. Általában megelégszek egy telefonnal, meg egy rádióval (azért üldöztetni nem akarom magam) - meg a kemény tízezerrel amit el lehet kérni.

Frakciót nem kell azért minősíteni, vannak rendvédelmisek akiknek annyi RP tudásuk nincs, mint egy kezdőnek, és csak darálni vannak ott, de legyenek, hisz a maradék úgy is szerepjátékozik. Sőt! Még az is aki csak darálni szeret, hisz ő is egy rendőrt játszik el, vagy nem? - De.

A topicra kezdettől fogva reflektálva kommenteltem, szóval nem - nem vitted előrébb, legalábbis nem te váltottad ki.

Amúgy én ismerlek, volt hozzád szerencsém jó pár év alatt. Tudod van aki ismertebb a szerveren, és szereti ha ismerik. Meg vannak az olyanok, akik csak ismerik az ismertebb személyeket.

De amúgy legyen már vége a veszekedésnek, leírtam az álláspontom, adtam ötletet is, mint csak a rosszat tudjátok kivenni a kommentjeimből.
Kéne látni a fától az erdőt...

• Tetszik
Reactions: RageX és Macseek
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.