Cső. Problémám van a belépéskor, méghozzá miután bejelentkeztem és a karakter kiválasztásához érek, az ENTER lenyomása után a betöltés megáll és ha egyet kattintok a képernyőre előjön az hogy a ''gta_sa.exe leáll''. Újratelepitettem a San Andreas-t(Steam), letöröltem az egész MTA file-t és a hozzá tartozó resourcekot, mindent. Ezt követően a SeeMTA-t is teljesen letöröltem, ugyanúgy resource mappákat és teljesen mindent, sőt még maga a klienset is letöröltem. Ezt követően az egész NVIDIA programot illetve drivert letöröltem és újratelepitettem. Sajnos mind ezek után is maradt a probléma és nem tudok belépni. Ezért is irtam ide, hogy remélem valaki találkozott ezzel a problémával és talált rá megoldást, még egyszer volt igy viszont akkor a felsorolt pontok után sikerűlt a bejelentkezés. Köszönöm előre is a segitséget.
Ezzel a problémával küzdödök már 1 hónapja így össze-vissza, van amikor megy, van amikor nem megy a játék. Rengtegeg esetem volt de nem kaptam rá egy fix megoldást. Volt amikor ilyen 7-8 probálkozás be-ki lépés után bedobott, netkábelt belépés közben kihúztam-betettem újra. DDU uninstallert is probáltam már. Volt egy gyanú az interiororban való kilépésből, hogy nem ott kéne kilépjek, vagy messze legyek az interioroktól. Az elején reggel korán betudtam lépni mikor kevesebb volt a player, estefele meg nem. De mostmár reggel se tudok. Félig nyomtam egy windows reinstallt (kepeim,videoim, fontos dolgok maradjanak meg). Ez se segített. Játék reinstall még gta, meg mta minden reinstall volt, külömböző helyekről. Az se segíttett. Supportnak is írtam , csatolom a választ is.
Ssd-m is van, a játék azon, nem tudom már mit probáljak meg. Nvidia app talán vagy driver, azok is törölve lettek, újrainstallálva, velük is nélkülük is megprobáltam. Még az is megfordúlt a fejemben hogy lehet azért van mert van a nevemen bejelentett ház vagy garázs és amíg nem volt, ezzel nem volt gondom, nemtudom őszintén már mit gondoljak vagy probáljak. Lényeg hogy amit én tudok útsó opcó egy teljes windows reinstall lenne, csak nem szeretném elveszteni a képeket videókat, ha valaki tud ezen kívűl más megoldást és előfordúlt neki az, köszönöm szépen előre is mindenkinek.