A játékkal kapcsolatos leggyakoribb hibák és feltételezett megoldásaik. [Frissítve: 2024/08/13]

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey

erre a nyomorékságra van valami ellenszer? van hogy 3napig végig 1/1 betudok lépni, van hogy tíz retek újraindítás, meg leállítás sem jó.
Szia, fórum privátba küldtem GTA sa alap linket. Avval próbáld, ha nem működik, írj rám bátran vagy ide.

XrEaL101

Pötyögtető
Támogató
2020. 07. 18.
473
195
V4 karakter
Rico De Josip
LV karakter
David Kolobzeg
V2 karakter
Ezio De Josip
Sziasztok srácok, egy újabb hiba lépett fel. Szeretnék V4-en játszani, viszont ez nem csak a SEEGame Launcherrel van, hanem az MTA-val is, fel lépek egy szervere, és nincs hud, pl bejelentkezésnél sem irja ki hova kell irni a felhasználó nevet, és a jelszót. Ha be jelentkeztem, akkor Home gomb meg nyomásával ugye bejön a panel,. de ott sem láttok semmit, teljesen szürke, másrészt a chat full fekete, nincs életerő stamina stb. Már újra telepitettem az MTA-t, és a See-t illetve a GTA Sa-t is, de ez sem segitet benne. Esetleg bárkinek bármi ötlete erre?
Aki tudna segiteni annak meg köszöném!

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Csáó @XrEaL101!

Ennél a kérdéskörnél szeretném megemlíteni @Serpa -t, akinek volt egy lehetséges megoldása. Ha win 11-ed van ellenőrizd a verziószámod, ha 24HR2 akkor valószinüleg ott lesz a gond.

XrEaL101

Pötyögtető
Támogató
2020. 07. 18.
473
195
V4 karakter
Rico De Josip
LV karakter
David Kolobzeg
V2 karakter
Ezio De Josip
Win 11-em van, viszont hol láttom a verziószámot?
És mivel tudnám ezt orvosolni?

Edit: 23H2-es verzióm van, de eddig ment. Most kezdte el ezt a buggot, vagy nem tudom minek nevezhetném ezt.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Win 11-em van, viszont hol láttom a verziószámot?
És mivel tudnám ezt orvosolni?

Edit: 23H2-es verzióm van, de eddig ment. Most kezdte el ezt a buggot, vagy nem tudom minek nevezhetném ezt.
Szóval nem itt lesz a gond. @Reina. -val egyeztettem ts-en, és arra jutottunk hogy vagy egy videókártya újratelepítéssel vagy windows újrarakással próbálkozz. Ennél jobbat sajnos én sem tudok mondani, ha van másnak jobb ötlete írjon.

K3Lp0

Újonc
2024. 07. 21.
70
164
V4 karakter
Dejan Lagerqvist
Szia, fórum privátba küldtem GTA sa alap linket. Avval próbáld, ha nem működik, írj rám bátran vagy ide.
Dettó beütött ez a probléma, egy linkel kisegítenél?!
PS.: Fixeltem, de azért köszi.

Utoljára szerkesztve:
2021. 11. 17.
32
21
Csolnok/Dömös
V4 karakter
Lucia G Fonseca 🇧🇷
Csáó! Arra tudtok valami megoldást, hogy az alábbi módon töltenek be a kifogott halak "képei", illetve a HOME-ban maga a kocsi képe sem tölt be, ellenben a felszereltsége betölt. A kiegészítőknél sem jön elő a kis kép, amikor a kurzort az adott kiegészítő fölé viszem. EDIT: A Videókártya illesztőprogramjának frissítése, valamint az NVIDIA Control Panel beállítások resetelése a problémákat orvosolta. A következő probléma az, hogy az út távoli része fekete, ami mozog a karakteremmel együtt, mintha a látóhatárral lenne valami, pedig minden beállítást hagytam békén játékon belül, ami erre vonatkozik. (A távolban lévő fekete "csík".) @K3Lp0 Neked nem volt hasonló problémád utána? Ha volt mi segített rajta?

Utoljára szerkesztve:

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

2024.10.30. UPDATE: Az utóbbi időben sokan jeleztetetek crash problémát, a játékkal kapcsolatosan és ebben az esetben a vírusirtó kikapcsolása bizonyult lehetséges megoldásnak.

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
103
165
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
Cső. Problémám van a belépéskor, méghozzá miután bejelentkeztem és a karakter kiválasztásához érek, az ENTER lenyomása után a betöltés megáll és ha egyet kattintok a képernyőre előjön az hogy a ''gta_sa.exe leáll''. Újratelepitettem a San Andreas-t(Steam), letöröltem az egész MTA file-t és a hozzá tartozó resourcekot, mindent. Ezt követően a SeeMTA-t is teljesen letöröltem, ugyanúgy resource mappákat és teljesen mindent, sőt még maga a klienset is letöröltem. Ezt követően az egész NVIDIA programot illetve drivert letöröltem és újratelepitettem. Sajnos mind ezek után is maradt a probléma és nem tudok belépni. Ezért is irtam ide, hogy remélem valaki találkozott ezzel a problémával és talált rá megoldást, még egyszer volt igy viszont akkor a felsorolt pontok után sikerűlt a bejelentkezés. Köszönöm előre is a segitséget.

• Tetszik
Reactions: Flexer

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Cső. Problémám van a belépéskor, méghozzá miután bejelentkeztem és a karakter kiválasztásához érek, az ENTER lenyomása után a betöltés megáll és ha egyet kattintok a képernyőre előjön az hogy a ''gta_sa.exe leáll''. Újratelepitettem a San Andreas-t(Steam), letöröltem az egész MTA file-t és a hozzá tartozó resourcekot, mindent. Ezt követően a SeeMTA-t is teljesen letöröltem, ugyanúgy resource mappákat és teljesen mindent, sőt még maga a klienset is letöröltem. Ezt követően az egész NVIDIA programot illetve drivert letöröltem és újratelepitettem. Sajnos mind ezek után is maradt a probléma és nem tudok belépni. Ezért is irtam ide, hogy remélem valaki találkozott ezzel a problémával és talált rá megoldást, még egyszer volt igy viszont akkor a felsorolt pontok után sikerűlt a bejelentkezés. Köszönöm előre is a segitséget.

Szia, lehet hogy azt a GTÁT nem fogadja el a rendszer, modolt gtánál mondjuk hibát írna ki a launcher... Felkereslek privátba és küldök neked egy másik alapot.

Andypapa

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2023. 09. 04.
710
892
29
Miskolc
V4 karakter
Jayce Haggerty
LV karakter
Ҳ
V2 karakter
Ҳ
Nem tudom másnak is van-e ilyen problémája de kb. 1 hónapja hiába beállítom a 3D blipeket minden loginnál újra be kell kapcsolnom mert nem menti a beállítást.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Nem tudom másnak is van-e ilyen problémája de kb. 1 hónapja hiába beállítom a 3D blipeket minden loginnál újra be kell kapcsolnom mert nem menti a beállítást.
Szia Andypapa! :)

Tegnap este én ezt megnéztem a szerveren, és nekem alapből mentette hogy be legyen kapcsolva. Ma délután ezt meg fogom nézni kikapcsolt állapotában is, hogy megnézzem hogy azt elmenti e...

Browniee

,,A lényegre testvérem”
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
687
1 089
V4 karakter
Chloe Blanc
V2 karakter
Camilla Roberts
Home-ban kapcsolod be ?

• Imádom
Reactions: DriftV4

Danee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
114
150
LV karakter
Martin Collazo
Sziasztok! Gyakorlatilag a kliens megjelenése óta nem tudok csatlakozni a szerverre (egyikre sem), általában az alábbi hibát dobja ki, amikor ráemgyek a "csatlakozás a szerverre" gombra:
Vagyis: Hiba [CC31] Nincs ilyen mód telepítve (deatchmatch).
Már próbáltam mindent, kliens/MTA/GTA San Andreas újratelepítés, másik meghajtóra áthelyezés, de semmi sem segített. Valakinek van valami ötlete erre? Nem találkoztam még sehol hasonlóval.