A játékkal kapcsolatos leggyakoribb hibák és feltételezett megoldásaik. [Frissítve: 2024/08/13]

Reina.

Once a blue, always a blue 💙
2023. 07. 18.
329
478
22
V4 karakter
Aiden Reina
LV karakter
~
V2 karakter
~
Sziasztok! Gyakorlatilag a kliens megjelenése óta nem tudok csatlakozni a szerverre (egyikre sem), általában az alábbi hibát dobja ki, amikor ráemgyek a "csatlakozás a szerverre" gombra:
Vagyis: Hiba [CC31] Nincs ilyen mód telepítve (deatchmatch).
Már próbáltam mindent, kliens/MTA/GTA San Andreas újratelepítés, másik meghajtóra áthelyezés, de semmi sem segített. Valakinek van valami ötlete erre? Nem találkoztam még sehol hasonlóval.
Szia. Amennyiben nem kapsz érdemleges választ itt mindenképp supportot keresd fel. Ők tudják általában az ilyen specifikus dolgokat kezelni.

Danee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
114
150
LV karakter
Martin Collazo
Szia. Amennyiben nem kapsz érdemleges választ itt mindenképp supportot keresd fel. Ők tudják általában az ilyen specifikus dolgokat kezelni.
Néhány hónapja már írtam nekik, az alábbi választ kaptam:
"Telepítsd fel a c meghajtóra a játékot és a SeeMTA-t is rakd be az alap telepítési helyére."
Sajnos ez sem segített, lehet futok velük azért még egy kört.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok! Gyakorlatilag a kliens megjelenése óta nem tudok csatlakozni a szerverre (egyikre sem), általában az alábbi hibát dobja ki, amikor ráemgyek a "csatlakozás a szerverre" gombra:
Vagyis: Hiba [CC31] Nincs ilyen mód telepítve (deatchmatch).
Már próbáltam mindent, kliens/MTA/GTA San Andreas újratelepítés, másik meghajtóra áthelyezés, de semmi sem segített. Valakinek van valami ötlete erre? Nem találkoztam még sehol hasonlóval.
Szia, töröld az előző GTA alapod, privát üzenetben küldök egy másikat.

originalkz

Újonc
2024. 11. 25.
12
6
LV karakter
Tyreek Vance
Sziasztok! Nekem 1.6 topicban lévő hibám van, van esetleg valakinek megoldása rá, windows újratelepítés nélkül?

Flexer

Újonc
2021. 11. 29.
71
50
20
V4 karakter
Geon Carter
LV karakter
Gian Castillo
V2 karakter
❌
Szia, lehet hogy azt a GTÁT nem fogadja el a rendszer, modolt gtánál mondjuk hibát írna ki a launcher... Felkereslek privátba és küldök neked egy másik alapot.
Én is pont ebbe a ütköztem, mint Er1k.

#Logan

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
234
187
27
Pécs
V4 karakter
Logan F Bennett
LV karakter
Logan F Bennett
V2 karakter
Logan F Bennett
Hali. Nekem az 1.2-es nem segített és nincs hud a játékon belül illetve már bejelentkezés közbe sincs ikon meg semmi adat a karakteremről, más egyéb ötlet?

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Hali. Nekem az 1.2-es nem segített és nincs hud a játékon belül illetve már bejelentkezés közbe sincs ikon meg semmi adat a karakteremről, más egyéb ötlet?

Szia!

Ha NVIDIA videókárytád van, akkor a vezérlőpultban ott van hogy alapbeállítások visszaállítása. Arra rámész utána az MTA alapbeállításait is állítsd vissza a launcheren keresztül. Utána menni fog! Ha kell még segíség keress nyugodtan.

Pacsi!
Drift

#Logan

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
234
187
27
Pécs
V4 karakter
Logan F Bennett
LV karakter
Logan F Bennett
V2 karakter
Logan F Bennett
Laptopomon van amibe integrált kártya van. Játszottam már ezen rajta nem volt gond pár hónapja.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Laptopomon van amibe integrált kártya van. Játszottam már ezen rajta nem volt gond pár hónapja.
Akkor előszőr az MTA alapbeállításait állísd vissza. így:

Ha nem műkődött akkor írj és gondolkodunk tovább. Én a fentebb leírt megoldási formát értam, mert NVIDIÁS eseteknél bevált.

#Logan

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
234
187
27
Pécs
V4 karakter
Logan F Bennett
LV karakter
Logan F Bennett
V2 karakter
Logan F Bennett
Hát sajnos ugyan olyan, nem javult a helyzet.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok!

Egy kicsit utána jártam a problémának, és fel is keresett privát üzenetben. A HUD problémát sikeresen megoldottuk. A játékosnak Intel videókártyaja volt amit az Intel vezérlőközpontjában tudott visszaállítani. NVIDIA videókártyásoknak a fentebb említett megoldást tudom javasolni.

@Reina. Kérlek frisítsd az erről a pontról szóló információkat.

Köszönöm szépen előre is!

Pacsi!

Drift

#Logan

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
234
187
27
Pécs
V4 karakter
Logan F Bennett
LV karakter
Logan F Bennett
V2 karakter
Logan F Bennett
Szerintem egy pontosabb leírást csinálhatsz róla, ha gondolod képeket csinálok
Ez az oldal fog kelleni: https://www.intel.com/content/www/us/en/download-center/home.html

Hozzáteszem,nekem laptopom van amibe Integrált Intel videókártya van és nekem csak így sikerült.

1. Majd rá megyünk a Get Started-re.
2. Majd lesz egy Download gomb,arra is rá megyünk és automatikus megkeresi ami kell nekünk. 3. Miután megtalálta,töltsük le és telepítsük is fel. 4. Telepítés során felajánl 3 féle driver-t,mindegyiket rakjuk fel,majd nyissátok meg. 5. És ha ez mind megvan,akkor csatlakozzunk fel és ha minden igaz sikerülni fog.

Utoljára szerkesztve:

Flexer

Újonc
2021. 11. 29.
71
50
20
V4 karakter
Geon Carter
LV karakter
Gian Castillo
V2 karakter
❌
Cső. Problémám van a belépéskor, méghozzá miután bejelentkeztem és a karakter kiválasztásához érek, az ENTER lenyomása után a betöltés megáll és ha egyet kattintok a képernyőre előjön az hogy a ''gta_sa.exe leáll''. Újratelepitettem a San Andreas-t(Steam), letöröltem az egész MTA file-t és a hozzá tartozó resourcekot, mindent. Ezt követően a SeeMTA-t is teljesen letöröltem, ugyanúgy resource mappákat és teljesen mindent, sőt még maga a klienset is letöröltem. Ezt követően az egész NVIDIA programot illetve drivert letöröltem és újratelepitettem. Sajnos mind ezek után is maradt a probléma és nem tudok belépni. Ezért is irtam ide, hogy remélem valaki találkozott ezzel a problémával és talált rá megoldást, még egyszer volt igy viszont akkor a felsorolt pontok után sikerűlt a bejelentkezés. Köszönöm előre is a segitséget.

Ezzel a problémával küzdödök már 1 hónapja így össze-vissza, van amikor megy, van amikor nem megy a játék. Rengtegeg esetem volt de nem kaptam rá egy fix megoldást. Volt amikor ilyen 7-8 probálkozás be-ki lépés után bedobott, netkábelt belépés közben kihúztam-betettem újra. DDU uninstallert is probáltam már. Volt egy gyanú az interiororban való kilépésből, hogy nem ott kéne kilépjek, vagy messze legyek az interioroktól. Az elején reggel korán betudtam lépni mikor kevesebb volt a player, estefele meg nem. De mostmár reggel se tudok. Félig nyomtam egy windows reinstallt (kepeim,videoim, fontos dolgok maradjanak meg). Ez se segített. Játék reinstall még gta, meg mta minden reinstall volt, külömböző helyekről. Az se segíttett. Supportnak is írtam , csatolom a választ is. Ssd-m is van, a játék azon, nem tudom már mit probáljak meg. Nvidia app talán vagy driver, azok is törölve lettek, újrainstallálva, velük is nélkülük is megprobáltam. Még az is megfordúlt a fejemben hogy lehet azért van mert van a nevemen bejelentett ház vagy garázs és amíg nem volt, ezzel nem volt gondom, nemtudom őszintén már mit gondoljak vagy probáljak. Lényeg hogy amit én tudok útsó opcó egy teljes windows reinstall lenne, csak nem szeretném elveszteni a képeket videókat, ha valaki tud ezen kívűl más megoldást és előfordúlt neki az, köszönöm szépen előre is mindenkinek.

vard

Újonc
2024. 07. 23.
47
47
V4 karakter
Chris Kay
LV karakter
Leviczki Kazimierz
Hali, valaki tudna segíteni?, az lenne a problémám hogy 2 hetente újra kell raknom a launchert mivel egyik percben 6 fps-em van, másikban pedig 60 fps, átlagban 30 fps volt fixen, a mostani helyzetet sem a Windows update, sem a launher újra rakása nem oldotta meg, válaszokat előre köszönöm!

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
103
165
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
Cső. Problémám van a belépéskor, méghozzá miután bejelentkeztem és a karakter kiválasztásához érek, az ENTER lenyomása után a betöltés megáll és ha egyet kattintok a képernyőre előjön az hogy a ''gta_sa.exe leáll''. Újratelepitettem a San Andreas-t(Steam), letöröltem az egész MTA file-t és a hozzá tartozó resourcekot, mindent. Ezt követően a SeeMTA-t is teljesen letöröltem, ugyanúgy resource mappákat és teljesen mindent, sőt még maga a klienset is letöröltem. Ezt követően az egész NVIDIA programot illetve drivert letöröltem és újratelepitettem. Sajnos mind ezek után is maradt a probléma és nem tudok belépni. Ezért is irtam ide, hogy remélem valaki találkozott ezzel a problémával és talált rá megoldást, még egyszer volt igy viszont akkor a felsorolt pontok után sikerűlt a bejelentkezés. Köszönöm előre is a segitséget.

Megoldást találtam ennyi idő után az egészre! Van amikor interior belépéskor fagyok ki vagy lépek ki és olyankor amikor újra lépek a karakter kiválasztásnál az ENTER-t nyomva leáll a GTA:SA. Számomra az oldotta meg a problémát az utóbbi időben ami jelenelg a legegyszerűbb módja az egésznek, hogy ismét belépsz a szerverre és amikor befagy a GTA:SA és a betöltés a karakter kiválasztása után, ez után felkeresel egy Adminisztrátort hogy nézze meg az ID-det és teleportáljon el vh-ra. Mert ilyenkor azt jelzi fent vagy viszont neked a játék befagy. Ezt követően ha az admin vhspawnolt akkor csak annyi dolgod van hogy újralépj. Ritka volt az az eset, pontosabban egyszer volt rá példa hogy igy sem volt jó viszont akkor offlinejail megoldotta a problémát biztosra! Kényelmetlen mindig az Adminokat nyaggatni viszont egyenlőre más megoldás nincs erre.

Dixie

Aktív fórumozó
2019. 04. 02.
241
915
V4 karakter
Jose Hercules
LV karakter
Earl Chubby
Hali!
A napokban kaptam meg a "Modolt GTA" hibát. A z itt leírtakkal nem sikerült orvosolni a problémát, viszont másképp igen.

Így sikerül (eredeti Rockstaros GTA):

-Töröld a mods.log fájlt (Seemta -> MTA -> logs -> mods.log)
-Töröld a GTA San Andreas mappából a proxy_sa- fájlt
-Indítsd újra a gépet

Ezután ha újraindítod a launchert és a játékot, pótolja a hiányzó mods.log fájlt és ahol "N" betű volt ott "Y" betű lesz.
- Mehetsz játszani!

BenceEVO12

Újonc
2021. 06. 25.
52
143
Dévaványa
LV karakter
🇳🇱 Sjef Kersten 🇳🇱
V2 karakter
Csatári Bence
Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy a délután folyamán újra telepítettem a gépet. Ez mind szép és jó, viszont max 20 fps-em van a stabil 75 helyett. Mikor indítom a launchert, probléma nélkül, gyorsan betölt. Ahogy a szerver választáshoz érek, már akkor elkezd laggolni. Nem tudom mi lehet a probléma, már a játékot és a launchert is újra telepítettem.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 271
603
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy a délután folyamán újra telepítettem a gépet. Ez mind szép és jó, viszont max 20 fps-em van a stabil 75 helyett. Mikor indítom a launchert, probléma nélkül, gyorsan betölt. Ahogy a szerver választáshoz érek, már akkor elkezd laggolni. Nem tudom mi lehet a probléma, már a játékot és a launchert is újra telepítettem.
Szia, ez függ attól is hogy milyen géped van és az milyen teljesítményű ( videókártya)

Pl: Én a koliba laptopon játszom, otthon meg pc-én.
Laptopon 20-30 fps-em van, pc-én 40-60.

Full fps-ed nem nagyon lesz de körülbelül ilyen fps-ekre lehet számítani.

Pacsi!
Drift
Kellemes húsvéti ünnepeket!

• Hűha
Reactions: ProGamerazigazi

BenceEVO12

Újonc
2021. 06. 25.
52
143
Dévaványa
LV karakter
🇳🇱 Sjef Kersten 🇳🇱
V2 karakter
Csatári Bence
Szia, ez függ attól is hogy milyen géped van és az milyen teljesítményű ( videókártya)

Pl: Én a koliba laptopon játszom, otthon meg pc-én.
Laptopon 20-30 fps-em van, pc-én 40-60.

Full fps-ed nem nagyon lesz de körülbelül ilyen fps-ekre lehet számítani.

Pacsi!
Drift
Kellemes húsvéti ünnepeket!
Gép problémával semmi nincs, eddig jó volt. Megvolt a max 75 fps, most kezdődött ez a hiba.

• Tetszik
Reactions: Mateevo1