@Don 2X Paypal számla azt már így is több aranyfogad van mint ahány szülinap van mögöttem drága testvérem.
Sokra mész a multiaccoddal, kopasz. Attól mert mindenkit kibeszélsz a háta mögött, mint egy jó napközis az nem azt jelenti, hogy neked van mire fröcsögni. Gurulj el a fényes fejeden arrébb, aztán ha ezt a multiaccodat is kibaszták dway aztán még regisztrálj hármat, hátha addigra belátod hogy senkit nem érdekel a toxikus szöveged. A sablon szövegeidez meg lődd azoknak a /haverjaidnak/ akiket éppen aktuálisan nem beszélsz ki a hátuk mögött, ovodás.belőled is elég volt már régóta csupakéz köcsög, fölöslegesen játszod az agyad a semmire
jujaj de nagy a szád pedig semmi komolyat nem láttunk még tőled kivéve a hetes projektjeidet. szerintem leállhatnál a Laugather név használatáról mert semelyikőjük nem nyúlt bandához soha, és nem is fog.és nem valami (volt) Laugather, Chapman vagy Cortez fogja
Sajnálatos, hogy egy leader hibázik, és már pályázható is a fraki. Ennek ellenére a mostani játékosok közül akik "komolyan" is veszik azok ti vagytok, ezáltal bennetek van a legtöbb potenciál minden téren. Remélem, hogy ti kapjátok meg a frakciót, és nem valami (volt) Laugather, Chapman vagy Cortez fogja, mert nagy valószínűséggel akkor nem arra lesz használva amire kéne. Sok sikert, hajrá!
Minden projektünket a közösség miatt hagytuk abba.jujaj de nagy a szád pedig semmi komolyat nem láttunk még tőled kivéve a hetes projektjeidet.
Lehet, hogy nem tudom, hogy "mi volt benne", viszont külsős szemmel látva sok mindent megtudtam, de nem megyek bele. (nem "oltogatásnak" szántam egyébként, ahogy ezt sem.)nyilván nagyon tisztában vagy azzal hogy mivolt a Cortez Crime-ba nem szeretem amikor meg az oltogatás olyanról amiről foggalmad sincs...
JA XDDDDMinden projektünket a közösség miatt hagytuk abba.
És nem is értem, hogy hagyta bárki is ezt eddig. Pedig kértem márkarate topik
ne bántsál már nahogy nézel ki bohóc geci
mi ez a vape bruh