Benne lehetsz az RP-ben 4-5 éve, ha nem jó amit csinálsz. (Nem kell magadra venned, ha /jó/ amit csinálsz.)Ebbe az az elszomorító KEDVES barátom @hooprk , hogy te senkiként beefelgetsz engem. Nem ismersz, nem csak V2-özöm, sőt lassan 2 hónapja fel se néztem. De ha van kedved eltudok veled beszélgetni TS-en és elmondhatod mit képzelsz magadról, és hogy mi a bajod. PÜ-be írj ha vevő vagy az "ajánlatomra". Lassan 4-5 éve RP-zem, szóval igen is csak benne vagyok a roleplay-ben.
A rangoknál meg könyörgöm hagyjuk el ezeket a gangster-es szarokat. Lehet, hogy valakinek tetszik de nekem szúrja már a szemem.
Haver mondod, hogy /hagyjuk meg ezt a terepet a pályázat kritikáinak/, de azért te még mindig itt okoskodsz, nem unod?Előre is köszi, hagyjuk meg ezt a terepet a pályázat kritikáinak.
töröld már meg a szádat mert folyik a nyálad utána duguljál már be egy kicsitKis szövegértés, mindegy. /hagyjuk meg ezt a terepet a pályázat kritikáinak./
te is osztod az észt aztán vered magad a játékra, hogy ki mit látott a másiktól, de ha valaki annyira bele akar menni, tőled mit láttunk? tagja voltál pár frakciónak ahol mások húztak? nagy dicsőségSoha nem láttam tőled még semmit, de úgy adod itt elő magad, mintha te mindenkinél mindent jobban tudnál.
felesleges fröcsögéseket hanyagoljuk már, és ez nem csak rád vonatkozik.töröld már meg a szádat mert folyik a nyálad utána duguljál már be egy kicsit
semmi extra
@alphonse Azt lehet ne hagyd bent mert az az én munkám, ha érdekel küldök egy paypal számot és megbeszéljük az árat.A mostani női skin, 78-as ID-vel ha lehet, bent hagynánk, az jól jönne.