Jóga oktatás - See City első jógával foglalkozó vállalkozása!

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Legtöbben!​

2023.11.11.​

trophy.png
Hatalmas mérföldkövek, egyik a másik után. Nem tudom láttátok-e, de ebben a hónapban a vállalkozásom blogja átlépte a 2000! megtekintést, sőt már 2300-nál tartunk. Ezzel az én üzletem lett, a legnépszerűbb a Biznisz kategóriában valamint, ha a Szervezetek kategóriát nézzük, akkor pedig a harmadik helyet zsebelhetjük be, a Luchese Corp. és az EcoMotion Inc. után a látogatottságban. Ezeket a számokat, mind nektek köszönhetem! De tényleg, őszintén, örömkönnyek között írom ezen sorokat. Sose gondoltam volna, hogy ennyire maradandót fogok alkotni és hogy ennyire népszerű lesz köztetek. KÖSZÖNÖM!

akcio-48224.gif
Ezen a héten összesen tizennégyen voltak a vendégeim, tizenketten jóga oktatáson és ketten haladó jóga órán. Ezzel pedig megdőlt az eddigi legtöbb látogató egy héten és a legnagyobb csoport létszám is, ugyanis egyszerre heten voltak legutóbb nálam. Nagyon hálás vagytok nektek, ezért mostantól elérhető nálam a csoportos kedvezmény. Minden ötödik személy után egy csoportban a Jóga oktatás ára 10.000$-al, a Haladó jóga óra ára pedig 5000$-al csökken.

Mindezek mellett frissítettem a foglalási feltételeket, szabályokat. Kérlek olvassátok el mielőtt jelentkeztek az óráimra.
legt-bb.png


Referenciák & Vélemények​

arany.png
Viszont, akármennyire is növekszik a jelentkezők száma, ez sajnos egyáltalán nem mondható el a véleményekről. Nagyon kevés véleményt kapok, úgyhogy a Cash Store - Antik Üzlet jóvoltából lehetőségem van 1-1 darab aranyrúddal jutalmazni azokat, akik a posztom után a weboldalon a referenciák menüpont alatt, megfelelő véleményt írnak a stúdiónkról és részt vettek korábban az óráinkon. Tehát normálisan kitöltve: Név, (IG telefonszám, csupán az elérhetőség miatt), szelfi, foglalkozás, vélemény, elégedettség. Összesen 16 darab aranyrudat kaptam, úgyhogy csak az első 16 véleményíró fog kapni ilyen ajándékot. Mivel lehetnek fennakadások a weboldallal kapcsolatban, így kérlek titeket, ha írtatok véleményt, akkor értesítsetek engem a megszokott telefonszámon: +38-76-640-6411

Üdvözlettel: Chihiro

Namaste!​

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Vélemények​

2023.11.24.​



Van egy pár számomra sokat számító vélemény, amelyet ki is raktam a weboldalra, a referenciák közé. Ezek közül szeretnék egyet kiemelni. Melanie már több alkalommal is részt vett az óráimon. Amikor először jött el hozzám, oktatásra jelentkezett, pedig bőven a kezdő szint fölött volt már akkor is, úgyhogy már az első órán is haladó pózokat vettünk fel. Egy ilyen profi lánynak örültem, hogy tudtam újat is mutatni és segíteni a helyes pózfelvételekben. Később meg is lepődtem, hogy ismét felkeresett egy órára, aztán még egyszer és még egyszer. A legutóbb még egy ismerősét is elhozta, hogy tanítsam meg jógázni, amíg ő haladóként magától jógázik. Én mindig örömmel nézem, hogy teljesen át van szellemülve és látszik, hogy nem miattam csinálja, hanem a saját boldogsága elérése miatt. Hosszan kiélvezi a mozgást, teljes nyugalommal alkalmazza a légzéstechnikát és pár perc jóga után mintha kicserélték volna. Boldogan, nyugodtan és probléma mentesen lép ki mindig a termemből. De ezt nem csak én mondom, kérdezzétek őt vagy olvassátok el a többi véleményt is az oktatásról, ha nekem nem hisztek.

Hagyd ki a Black Friday-t, mi zárva vagyunk​

No-Black-Friday-696x464.jpg
Szolgáltatói vállalkozásként, tudatában vagyok annak, hogy piaci tevékenységemnek nem csak gazdasági, hanem társadalmi és környezeti hatásai is vannak. Ezen belül nem csupán a környezetünkkel kapcsolatos felelősséget érzem, hanem mélyen elkötelezett vagyok vendégeim felé is. Meggyőződésem, hogy a pozitív változásokat csak közös erővel és összefogással érhetünk el.

Arra ösztönzök mindenkit, hogy csatlakozzon #szabadbanszabadon mozgalomhoz. Költekezés helyett töltekezz a Természetben, válassz élményt tárgyak helyett! Csatlakozz a #szabadbanszabadon mozgalomhoz, ahogy én is tettem! Amíg a többiek a plázákban nyomulnak, te menj KI! Ez nem egy szokásos Black Friday reklám. Nem tartjátok túlzásnak ezt az őrületet? Ne vásároljatok feleslegesen holmikat, legyetek tudatosak. Valóban szükséged van arra, amit épp meg akarsz vásárolni? Találkozzunk a szabadban, szabadon!

Alakítsunk ki együtt egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövőt.

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Decemberi nyitvatartás​

2023.11.30.​


calendar.png

Kedves Vendégeim!

A hideg időjárás beköszöntésével a haladó és csoportos jóga órákat már csak beltérben lesznek megtartva, a kezdő oktatások, ahogy eddig is változatlanul marad a Jógastúdió. Továbbá a havazás miatt vettem még két lábtörlőt, egyet a bejáraton belülre, a másikat az öltözőszekrények elé. Itt tudjátok a hótól saras cipőiteket és bakancsaitok megtörölni, illetve tárolni őket. A szekrényekbe tettem még pár extra fogast a kabátoknak, sálaknak.
Előre láthatólag a decemberi hónapban a jóga stúdióm nyitva tartása a következők szerint alakul:
December első hetében még van lehetőségetek eljönni hozzám, December 6 kivételével. Utána már csak hétvégéken fogok dolgozni, a szokásos nyitvatartási időben. A január első hete még bizonytalan, kérlek titeket SMS-ben tájékozódjatok az aktuális nyitvatartásról és jóga órákról.
Továbbra is várlak titeket szeretettel!
Kellemes ünnepeket: Chihiro

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Kellemes ünnepeket!​

2023.12.06.​


instagram_post_20231204_150943_via_10015_io.jpg
miki.png
Kedves vendégeim, sajnos az előző posztomtól eltérően 5.-én és 6.-án se tudtalak fogadni titeket, mivel ritka megtiszteltetésben volt részem. A Mikulás SMS-ben többször is keresett, hogy segítsek neki megtalálni az elhagyott ajándékait. Kötelességemnek éreztem segíteni ebben a nemes feladatban, úgyhogy emiatt nem tudtam a stúdiónál lenni. Sajnálom az esetleges kellemetlenséget. Előreláthatólag csütörtökön már újra dolgozok és tudlak fogadni titeket szeretettel.



Mindenkinek szüksége van egy kis megnyugvásra az Ünnepi készülődés közben is. Foglaljatok a weboldalon és egyeztessetek a telefonszámon időpontot. Egy kis sport és magunkra figyeléssel még szerethetőbb lesz az ünnep. Ne feledjétek, már csak a mostani héten tudtok hétköznap és hétvégén is jönni hozzám. A jövőhéten már csak hétvégén fogadlak titeket, nekem is kell a kikapcsolódás.


Előfizettem pár online hirdetésre, úgyhogy most már az Instagramon is találkozhattok a hirdetésemmel. Még csak ismerkedek ezzel a fajta közösségi médiával, de már egy csomó érdekes személyt megtaláltam az oldalon. Köztük páran már kommenteltek is a posztom alá, amit innen is köszönöm nekik. Lehet hogy a későbbiekben én is aktívabb leszek az oldalon.

Boldog Karácsonyt mindenkinek és sikerekben gazdag újévet kívánok: Chihiro

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

3000!​

2023.12.11.​

3000s.png
Meg lett a 3000 látogató szám a vállalkozásom blogján. Konkrétan egy hónapja írtam nektek arról, hogy átléptük a 2000 kattintást. Szóval havonta 1000 új látogatóm van. Elképesztő számok, nem is győzöm hangsúlyozni, hogy ezeket mind nektek köszönhetem. Miattatok húztam el népszerűségben a többi vállalkozástól. Nem hiába reklámozom ennyi helyen a jóga oktatást, telefonon, a furgonon, weboldalon és itt is, nemrég instagrammon is. Ez a sok feladott hirdetés, a belefektetett energia, pénz, idő kifizetődő lett. A következő cél a 4000!
Üdv: Chihiro

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Ünnepek!​

2023.12.19.​

tél.png
Kedves vendégeim. Sajnálattal közlöm, hogy az előzetes tervektől eltérően decemberben nem tartok a hétvégéken sem jóga órákat. Megértéseteket köszönöm. Élvezzétek ki a téli időszakot: korcsolyázzatok, hógolyózzatok, építsetek hóembert, síeljetek és egyetek, igyatok finomakat a karácsonyi vásárokon. Csak vigyázzatok, mert a rend túlbuzgó őrei a Bayside-i karácsonyi vásárt fokozott figyelemmel nézi. Úgyhogy csak óvatosan a hógolyózással és a korcsolyázással, mert akár börtön is lehet a vége.​

Kellemes ünnepeket kívánok: Chihiro

Namaste!​

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

newyear.png

Mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok!​

20234.01.04.

Szeretném megköszönni nektek a felülmúlhatatlan tavalyi évet. Ugyan csak négy hónapja nyitottam meg, de ezalatt a pár hónap alatt rengeteg dolog történt velem és a vállalkozásommal. Rendkívül örülök, hogy ha jógáról van szó, akkor hozzám fordultok tanácsokért és részt vesztek az óráimon. A legjobb érzés látni, hogy egyre többen jöttök el az óráimra és az is, hogy az utcán felismertek, ugyan sokszor nem a nevemen, hanem a "Jógás csaj" megszólítással, de legalább tudják, hogy mivel foglalkozok. Lássunk egy pár érdekes adatot a múlt évről. 2023 szeptember elején nyitottam meg és rögtön az első nap csúcsokat döntögettem, a honlapnak majdnem 400-as látogatottsága volt és az első blogbejegyzésemet is közel 200-an néztétek meg. Szeptemberben összesen 40 vendégem volt a 16 megtartott órán. Októberben a szabadságom, a rendőr gyilkosságok, gyász, a horgászidény és a Halloween miatt csak pár órát tartottam meg, viszont rengeteg új emberrel ismerkedtem meg. A novembert rögtön egy nagy csoporttal kezdtem, elértük a 2000 látogatót a blognál és ehhez hozzácsapva a december elején tartott két órámmal összesen ismét 40-en voltatok nálam. A decemberi hónapban sokan hiányoltatok engem, meg volt rá az okom, hogy eltűnjek, pihenjek egy kicsit, sajnos emiatt az összes megkeresést fájó szívvel kellett lemondjam. Szóval a tavalyi mérleg úgy alakult, hogy a 38 megtartott órámon több mint 80-an vettetek részt, ami szintén egy nagyon nagy szám egy sporttal foglalkozó vállalkozás életében.

Mivel a meghirdetett nyereményjátékon nem sikerült kiosztani az összes aranyrudat, ezért arra gondoltam, hogy a SZÁZadik vendégemnek odaadom a megmaradt aranyrudak összértékét!

Földrengés​

shindo.png
Biztos sokan értesültetek a Japánban az új év első napján tomboló rendkívül magas erősségű földrengésről és az azt követő cunami riadókról. A Shindo 7-es földrengés a legerősebb a japán skálán. Mint tudjátok a szülőhazám Japán különösen érintett ezekben a földrengésekben, a területén rendszeresen előfordulnak kisebb és nagyobb földrengések.

A japánok hosszú történelmük során alkalmazkodtak ezekhez a természeti körülményekhez. Az építészeti és infrastrukturális megoldások, valamint a katasztrófaelhárítási intézkedések segítenek minimalizálni a földrengések okozta károkat és biztosítani az emberek biztonságát, de az ilyen erősségű földrengések még így is hegyeket, városokat rombolnak le.

Nem kell aggódjatok én az ünnepeket nem otthon töltöttem, hanem "itthon" Tierra Robada-ban. Még a kint élő rokonaimnak se esett semmi bántódása, Tokyo-tól messze történt az eset. Szerencsére SeeCity-ben nagyon ritkán fordul elő földrengés, én amiről tudok az is csak kis erősségű volt, egy-két lengedező csillár és elboruló szekrényeken kívül semmi komoly. Szóval ezektől nem kell félnünk, viszont az árvizektől annál inkább, bár már azok is egyre ritkábban fordulnak elő. A legutolsó árvíz is a korszakváltás előtt 2022-ben volt. El se tudom képzelni milyen károkat okozna a jóga stúdiómba, úgyhogy csak reménykedjünk, hogy megszűntek az e féle természeti katasztrófák.

Üdv: Chihiro

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Újranyitás​

2024.01.15.​

j-gaoktat-s-2024-ben-is.png


Az idei év első horgászidénye alatti nyitva tartásomról nem tudtalak időben értesíteni titeket, de szerencsére most is megúsztam 1-2 érdeklődővel. A múlt héten már feltettem a hirdetéseket, volt is pár jelentkező, de annyira kaotikus volt az első hetem az évben, hogy nem tudtam mindenkinek időpontot adni, ezt sajnálom is. Viszont a mai nappal ismét a tavaly már megszokott nyitvatartási időben tudtok keresni az óráimmal kapcsolatban. Szóval 2024-ben is változatlanul várlak titeket, ebből az apropóból pedig készítettem egy újévi posztert amit már láthattatok 1-2 helyre kirakva. Remélem tetszik nektek.

Ezzel egy időben pedig kicsit frissítettem, átalakítottam az első blog bejegyzést, hiszen mindenki azt látja meg először. Szerettem volna, hogy rögtön az első posztomban minden fontos információ szerepeljen, a jóga órák menetéről, elérhetőségekről, telefonszámmal és pár frissített dizájn elemekkel. A túlzott arany tematika viszont nem fog örökké tartani, ez csupán az új évvel kapcsolatos gazdagság bevonzását hivatott jelenteni.​
Üdv: Chihiro

Namaste!​

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Helikopter​

2024.01.26.​

2024-01-26-10-12-41.jpg


Manapság elszaporodtak a helikopterek. Nyilván ez abból fakad, hogy egyre olcsóbban lehet hozzájutni egy ilyen járműhöz. Viszont sehol se lehet jogosítványt szerezni hozzá, tehát mindenki illegálisan használja. Aminek meg van az eredménye: Lezuhannak, nekimennek fáknak, vannak akik azzal rabolnak. Tegnap este miután bezártam a jóga termet vettem észre ezt a helikoptert. Gondoltam lezuhant, hamarosan érte jön a gazdája, ha a kórházból kikerült. Késő este, amikor hazafelé mentem, még akkor is itt állt ez a helikopter. Már kihívtam a Parkolásfelügyeletet, mert már órák elteltek, hogy ez ide lezuhant, de hiába vártam rájuk 1 órát, nem jöttek ki. Úgyhogy lemondtam és hazamentem.

Ma korán kilátogattam a teremhez, de még továbbra is itt van a helikopter. Kihívtam a rendőrséget, akik hoztak egy trélert, de nem tudták feltenni rá. Hívtam a parkolásfelügyeletet, de órák óta nem fogadják el a hívásom. Borzasztó ez a bürokrácia. Lehetséges, hogy valami fejesé a helikopter és hivatalból nem tudnak vele mit kezdeni azok, akik minket viszont minden nap megkárosítanak.

navos-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif
Én a jóga termem mögé nem állhatok, mert elvileg sétány, járda van ott, de hát a betonozáson látszik, hogy nem a gyalogos sétány részére parkolok. Már kétszer elvitték onnan a kocsim, harmadjára meg a helyszínen büntettek meg érte: KATT, KATT. Nem kis pénzek ezek, úgyhogy megérzi a pénztárcám, viszont ha rendesen parkolok, akkor meg a "legálisan száguldozó NAV-osok" rohannak bele hátulról, a szabályosan parkoló kocsimba! Már többször észrevettem, hogy sérültek a járműveim azért, mert szabályosan parkolok. De most először videofelvételt is tudok róla mutatni. Biztosan nagyon siettek valahova, ha kárpótlás nélkül továbbhaladtak.

Bosszúsággal: Chihiro

Namaste!
 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Születésnap​

2024.01.30.​

pngtree-happy-birthday-with-colorful-balloons-png-image-6334191.png
Hamarosan itt a születésnapom. Ebből az alkalomból mindenkit szeretettel várok egy bulira, igen jól hallottátok, kivételesen bulira várlak titeket. A buli Február 2.-án lesz este 8 órakor a jóga termemben lesz. Belépés természetesen ingyenes, viszont örülök, ha mindenki hoz rágcsálni valót és innivalót. Lesz zene, kis sütemény és üdítő is, aki szeretne az hozhat alkoholt is. Egy kis meglepetéssel is készülök azoknak, akik eljönnek.

Könyvbemutató​

könyvkiterített.png
Kedves vendégeim. Ezen a héten szombaton, 2024.02.03.-án nem tartok jóga órákat. Viszont találkozhattok velem egy különleges helyen, különleges alkalommal. Egy könyvbemutatón, a városháza könyvtárában és hogy milyen könyvről is van szó? A saját önéletrajzi könyvemről. Még a decemberi hónapban, az ünnepek alatt, amikor szünetet tartottam a jóga oktatásban is, akkor se loptam az időt. Belekezdtem az életemet leírni egy könyv formájába, hogy hogyan kerültem SeeCity-be, ki vagyok én és hogyan alapítottam meg a mai virágzó vállalkozásomat. Ezekről bővebben olvashattok benne, a címe: Én a Jóga oktató!. A könyv 2024.02.03.-án fog megjelenni. A könyvbemutatón lehetőségetek lesz venni is és dedikáltatni a példányokat. Tehát szeretettel várlak titeket ott is.​

Helyszín: Városháza első emelet, bal szárny, könyvtár.
Időpont: 2024.02.03. 18:00-tól 22:00-íg.
Könyv ára: 4400$

Üdvözlettel: Chihiro

Namaste!

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Tragédia​

2024.02.06.​

Kedves vendégeim, követőim! Hol is kezdjem. Az utóbbi napokban nagyon sok minden történt velem, de kezdjük akkor a születésnapommal.

buli.png
Sajnálatos módon a szülinapi bulim tragédiával végződött péntek este. Sok-sok ismerősöm meghívtam az eseményre, azonban sokan nem mondták biztosra, hogy el tudnak jönni, ezért kétségbeesésembe kihirdettem mobilon is az eseményt, hátha többen el fognak jönni. Nem akartam, hogy 2-3 ember előtt kelljen kínosan táncoljak. Bár ne tettem volna, a hirdetésre eljött pár ember akit nem ismertem, illetve egy 8-10 fős banda is, akikkel ugyan az elején semmi probléma nem volt, viszont a későbbiekben egyre több rendőr nézelődött a termem körül miattuk. Sajnos én ebből nem vettem észre sok mindent, a buli hevében nem foglalkoztam semmivel, nagyon jól éreztem magam. A legjobb barátnőm kihívott a terem elé egy kis friss levegőt szívni és azt vettük észre, hogy felfegyverkezett, maszkos, rendőrök futnak be a stúdiómba. Aztán már csak a lövöldözést hallottam, benn meghalt a bandából pár fő. Szerencsére a vendégeim közül csak egyvalaki sérült meg könnyebben, ezúton is jobbulást kívánok neki. Meg szeretném köszönni még azoknak a jelenlétét, akik a lövöldözés után is maradtak és segítettek megértetni a nyomozókkal, hogy tényleg nem ismertük a fegyvereseket és megvédtek a rágalmazásokkal szemben. Amíg a falba fúródó golyók nyomait el nem tüntetjük, addig zárva tartom a termet.

Könyvbemutató​

sms_1706983217_38765095607_38766406411.jpg
A könyvbemutatóm viszont rettentően jól sikerült. A vártnál sokkal többen jöttek el a bemutatóra és aki el is jött az meghallgatta a bemutatót, vásárolt és még dedikáltattak is. Remélem tetszik nekik a könyv és hamar elolvassák, nagyon jól esett nekem, hogy a művészetekre is vannak értelmes emberek a városban.

Ha kedvet kapnátok a vásárlásnak, akkor nálam tudtok érdeklődni, hogy hol és mikor lehet megvenni a könyveket. Jelenleg nálam maradt még öt példány, ezeket hasonlóan a könyvbemutatón is 4990$-ért tudjátok megvásárolni. Illetve a városi könyvtárban is hagytam még négy példányt. Azokat meg tudjátok vásárolni és ki is lehet kölcsönözni őket. Ne feledjétek az életrajzi könyvek között keressétek a B sorban.

Valamint a könyvem mellett megtalálhattok pár igazán izgalmas könyvet ugyanebben a kategóriában.
k-nyvek.jpg


Baleset​

Kipihenve az eseményeket, vasárnapot azzal kezdtem, hogy elmentem a NAV-hoz, hogy minden rendben találtak-e a könyvvásáron. Szerencsére nem kellett rá fizetnem, elvileg majd levonják az adómból. Visszafelé tartva Blueberry után viszont egy nagy frontális ütközést szenvedtem. A Dilimore felé vezető úton, a kis emelkedőn mentem felfelé a fehér Skodámmal. A nehezen belátható úton egy ugyanilyen autó viszont előzni próbált és frontálisan nekem csapódott. A kocsim szinte totál káros lett, az ütközés után nem tudtam kiszállni a kocsiból, mert a lábaim beszorultak a pedálok közé, az eltorzult műszerfal alá. Emiatt további két kocsi is nekem jött. Valószínűleg az első ütközés erejétől eltört a lábam, alig bírtam megmozdítani. Mivel jelenleg is zajlik a feljelentés, ezért a rendőrségi anyagokat nem adhatom ki nektek. Viszont a netre felkerült egy vágott videófelvétel, amit egy EcoMotion Inc. dolgozó készített. Katt a képre!



Mivel a síp csontom eltört, a helyszínen a mentősök elláttak a sorozatos ütközések után, valami önkeményedő műanyag kötözőpólyával, de ez csak ideiglenes megoldás volt, később a kórházban úgy látták jónak a röntgenezés után, hogy begipszelik a lábamat. A gipsz 4 hétig lesz a lábamon, ez idő alatt csak mankóval fogok tudni járni. Utána is sok idő lesz, mire teljesen felépülök és sportolni tudok. Ezért ideiglenesen bezárom a jóga termet.​

Üdvözlettel: Chihiro

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Viszlát gipsz​

2024.02.20.​


Jó híreket hozok! A mai nap voltam kontroll vizsgálaton. Az orvosom úgy döntött, hogy mivel a törés teljesen összeforrt idő előtt, ezért nincs szükség a gipszre. Különleges élmény volt amikor levágta a gipszet a lábamról. Féltem, hogy bele fog vágni a bőrömbe, de nyugtatott, hogy nagyon óvatos lesz és még csak nem is fog fájni. És így lett. Később elmagyarázta, hogy ezeket az orvosi körfűrészek tulajdonképp nem is pörögnek, hanem aprókat vibrálnak. Emiatt a szilárd anyagokat lazán átvágják, de a puha bőrt a rugalmassága miatt, csak ide-oda mozgatja. Egész érdekes dolog ez. Balra a képre kattintva megtekinthetitek az oktató "hogyan működik" videót.

Pet Grooming & Shop​

Sokan felkaptátok a fejeteket és írtatok nekem SMS-eket a közelmúltban, hogy láttátok a nevem egy másik üzlet hirdetése alatt is. Nem kell aggódnotok, nem hagytam abba a jóga oktatást, csak a lábadozásom alatt, ahogy a legutóbbi posztomban is írtam, ideiglenesen bezártam. Nem akartam keverni a két üzlet hirdetéseit, de most akkor letisztázom veletek a dolgot. Az új évben nagyon kevesen jöttetek hozzám jógázni, ezért a bevétel kiesés miatt, mivel én is pénzből élek, január végén jelentkeztem egy állásra. Szerencsére fel is vettek, úgyhogy rész munkaidőben a Pet Grooming & Shop csapatát erősítem, mint bolti eladó és kutya kozmetikus. A főnök nagyon kedves volt és támogatta, hogy ez nekem csupán mellékes a saját vállalkozásom mellett. Szóval kis betanítás után már önállóan dolgozhattam az üzletben. Kicsit kapóra is jött, amikor már jobban voltam, de még a lábam gipszben volt, akkor ebben az üzletben tudtam dolgozni.

Félreértés is lett belőle, amit a mai napig nem értem, hogy miért nem tudnak az emberek olvasni. Tehát, Kutya kozmetika: Bunda mosás, szőrzet igazítás, karom vágás, fültisztítás, orr és mancs ápolás. Ezek mind kutyusokra vonatkoznak, nem emberekre. Ami pedig a legjobban dühít, hogy valakik még mindig azt hiszik, hogy szexmunkát és egyéb perverz dolgokat vállalok. NEM!

Olvasás​

könyvkiterített.png
Apropó olvasás. Mint tudjátok, megjelent az önéletrajzi könyvem, az "Én a Jóga oktató" címmel. Ebben a könyvben olvashattok rólam, hogy kerültem SeeCity-be, miért pont a jóga és még sok más hasonló kérdésre kaphattok benne választ. Ha jól értesültem, a városi könyvtárban már csak kölcsönözhető példányok maradtak. Viszont a weboldalamon tudtok belőle rendelni. A Kapcsolat és az Online foglalás menüpontok között találhatjátok a Könyv menüpontot. Itt pár személyes adat megadása után leadhatjátok a rendelést és a szállítási idő után egy frissen nyomtatott példányt tarthattok a kezetekben. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki ezzel a vásárlással is támogat engem.
Köszönettel: Chihiro Tatsumoto

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Visszatérés​

2024.03.05.​

Kedves vendégeim, örömömre szolgál, hogy bejelenthetem. Elindul a Jóga oktatás a 2024-es szezonban is, viszont még várnotok kell egy kicsit. Ugyanis egy rendezvénnyel kezdünk bele az év első jóga óráiba.

tavaszkoszontoposzter.png
Tavasz köszöntő jóga ünnep​

Szeretnélek meghívni titeket egy különleges eseményre, ami nem más mint a Tavasz köszöntő jóga ünnep. Egy ünnep, amin köszöntjük a tavaszt és a természet lágy ölén jógázunk egy jót közösen.

Program:
  • bemelegítés
  • könnyű és nehéz jóga gyakorlatok
  • páros jóga pózok
  • könyv vásár
Időpont: 2024.03.09. 18:00.
Helyszín: San Fierro, Avispa Country Club, Golf pálya.


Üdv: Chihiro

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Páros jóga​

2024.03.18.​

p-ros.png
Rettentő nagy sikerrel zárult a tavasz köszöntő jóga ünnep. Nagyon sokan eljöttetek és egy jót jógáztunk. A nagy közönség előtt először tartottam páros jóga pózokat, hiszen a jógázás társaságban a legjobb. Mivel nagyon sokan örültetek ennek az új fajta irányzatnak, ezért a mai naptól oktatáson is van egy ilyen opció. Van lehetőségetek velem vagy társatokkal megtanulni a páros jóga pózok tudományát. Jelentkezzetek online vagy SMS-ben, esetleg a helyszínen.

Boxing championship

box.png
Egy együttműködés kapcsán az eseményig én is hirdetem a 2024.03.24.-én Vasárnap megrendezésre kerülő Boxing championship-et, amit az El Diablo's boxing clubban rendeznek meg. Mivel én is a sportokat népszerűsítem a városban, ezért nem volt kérdés, hogy elvállalom ezt az együttműködést.
  • Boxing championship
  • Helyszín: El Diablo's boxing clubb (El Diablo mellett, See burger alatt)
  • Időpont: 2024.03.24. 19:00
  • Belépő: 10.000$
  • Nevezési díj: 50.000$
  • Nyeremény: Az első három helyezett között 1.000.000$ lesz kiosztva
  • Nevezés a következő telefonszámon: +38-76-310-9869

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Húsvéti szünet​

2024.03.27.​

easter.jpg
Húsvét alkalmával ismét zárva tart a jóga oktatás. Sajnálatos módon nem tudom megmondani azt sem, hogy meddig tartok zárva, ugyanis a magánéletemben is történtek változások, amikről majd esetleg később tájékoztatlak titeket.

Csokitojas.png
A szünet alatt viszont ajánlani tudok nektek több programot is. Egyrészt, mindenkit buzdítanék arra, hogy vásároljon locsoló kölnit és a város összes lányát locsoljátok meg. Nem kell a sablonos nyuszifülekhez rohangálni. Érdemes a köztetek lévő lányokra is odafigyelni. Ha mondtok egy szép verset, akkor minimum hogy egy szép mosolyt kaptok. Viszont én is járok kelek a városban, sokatok megismer már és én kivételesen nagyon örülök, ha meg szeretnétek locsolni. Ha egy nagyon egyedi és szép verset elszavaltok nekem, akkor egy csokitojással jutalmazlak meg.

Húsvéti "Rizz" Party​


A másik remek program a húsvét alkalmával, pedig a Rizz Party. Egy nagyon kedves barátnőm szervezi, már harmadik alkalommal, egyre nagyobb sikerekkel, egyre nagyobb díjazásokkal. Valentin és Nőnap után itt a Húsvéti Rizz Party. Ezúton új helyszínen és különleges programokkal várja a kiérkező vendégeit. A kedves Róka megkért arra, hogy én is zsűri tag legyek, amit nagyon köszönök, hogy gondolt rám, viszont el kellett utasítanom. Egyrészt, mert nem lennék jó zsűri, másrészt most a lelkiállapotom se a megfelelő.

  • Helyszín: Marina Beach
  • Időpont: 2024.03.30.
    • 20:30 - Gyülekező
    • 20:45 - Megnyitó tüzijátékkal
    • 20:50 - Beléptetés
    • 21-22 - Előadás
    • 22:00 - Közös tengerbe csobbanás
    • 22:15 - Eredmény hírdetés!

-a saját verset alkotók közül a legjobbat 750.000 dollárral jutalmazza!
-a legjobb "rizz mester" címet bezsebelő továbbra is 1.000.000 dollár büszke tulajdonosa lehet

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért és további információkért keresd fel a party honlapját, a képre kattintva vagy a következő linkre. KATT!


Bizniszek ura!​

Viszont kis öröm is ért a közelmúltban, ugyanis egyedül maradt a blogom a Bizniszek kategóriában. Nagyon sajnálatos, hogy ebben a média megjelenésben már csak én vagyok jelen, ugyanis így kevésbé motivál a konkurencia. Remélem nem kell sokat várom arra, hogy új kreatív cégek hirdessenek itt.
bizniszur.png

Illetve még december elején értük el a 3000-res megtekintést, amit nagyon vártam, napokig rágtam a körmöm, posztoltam sűrűbben a látogatásért és megosztottam, ahol csak tudtam. Viszont a 4000 úgy telt el, hogy észre se vettem, sőt márciusra meg lett az 5000 megtekintés is. Ezeket a számokat nem győzöm ismételni, mind nektek köszönhetem!

Namaste!

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Feltörekvő konkurenciák​

2024.04.09.​

Nem kellett sokat várnom a konkurenciák érkezésére. Még a húsvéti szünet alatt megérkezett rögtön kettő is. Igaz a konkurencia nem jó szó rájuk, ugyanis teljesen más területeken munkálkodnak. Viszont ránéztem az oldalaikra, több mint ígéretesek. A logóikra kattintva elérhetitek a honlapjaikat.
Az első Miller bácsi lángosozója. Sajnálatos módon én nem tudom mi ez a lángos, egyszer majd megkóstolni, remélem lesz rá alkalmam. De Miller bácsit ismerem, ugyan nem túl mélyen, párszor találkoztam vele Eco Motion-ös rendezvényeken. Nagyon jó embernek ismertem meg és ha a süteménye is olyan jó mint ő, akkor nem lehet benne hiba. A másik Ali Paintjob's, egy autó fóliázással, fényezéssel foglalkozó cég. Ugyan az én céges kocsimhoz már nem szükséges új fóliázó szakember, hiszen tőletek tudom, hogy a jelenlegi is nagyon tetszik nektek. Viszont terveztem a kocsira felhelyezni a QR kódomat is, de idáig sajnos még nem jutottam el, kíváncsi lennék esetleg neki milyen ötletei lennének. Mindenesetre a posztolt munkáit elnézve nem lehet senkinek se panasza rá. Olyan matricákat készít, mint senki a városban.

Szünet​

Rendkívül sajnálom, de a jóga oktatást még egy kis ideig szüneteltetem. Ennek oka a korábban említett magán életi problémáim, amikkel nem szívesen terhellek titeket. Akiket érdekel a dolog az úgyis elér SMS-ben és akár személyesen is elmondom. Köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket, aminek meg is van az eredménye. A jóga terem kis átalakítását tervezem, de ez majd legyen meglepetés. Köszönöm a rengeteg támogatást és biztatást. Köszönöm, hogy vagytok nekem.

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Meglett a 6000 megtekintés!​

2024.04.23.​

6000.png
Én úgy érzem, hogy a lehető legtöbbet csak is nektek köszönhetek. Azoknak akik még akkor is követik a blogomat amikor a vállalkozást nem is csinálom aktívan. Még akkor is kitartotok mellettem, amikor a magam alatt vagyok és nem látom a helyes utat. Továbbra se szeretném a vállalkozást összemosni a magánéletemmel, de így utólag elmondom, hogy az elmúlt hetek nagyon nehezek voltak nekem. Mint tudjátok húsvét előtt hunytak el a szüleim egy tragikus balesetben. Szeretném továbbá azoknak is megköszönni a támogatását, akik eljöttek a temetésre és részvétet nyilvánítottak. Ez nagyon sokat jelentett nekem, ti tartjátok bennem az erőt. Köszönöm!

Újra nyitás közeledik!​

A háttérben én folyamatosan dolgozok is, sokan úgy ismertek, hogy nem tudok megállni. És ez így igaz. Valamin mindig gondolkozok és tervezek. A jóga teremhez nem kis átalakítást fogok eszközölni, de még folyamatban van az építtetővel a tervezési folyamat. Kérlek tartsatok ki, hamarosan láthatjátok a megújult termet és a felfrissített hirdetéseim.

Namaste!

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

The Club Management​

2024.04.26.​

Ugyan nem kapcsolódik a jógához, de hatalmas lehetőségre kértek fel engem. Nem másra, hogy egy újonnan alakult csapatban ki vegyem a részem a The Club Management pályázatára való jelentkezésben, illetve a későbbiekben a bulik szervezésében. Szívesen elfogadtam a felkérést és egy hét fáradtságos munka után el is készült a pályázatunk, amit a képre kattintva, vagy ide kattintva elérhettek. Amennyiben van lehetőségetek támogassátok a munkánkat, hogy jó helyre kerüljön a város legnagyobb buli helyeinek az irányítása.
Üdv.: Chihiro

Namaste!

 

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Átalakulás​

2024.05.03.​

2024-05-03-23-05-13.jpg
Mindig minden változik, de a jóga oktatás megmarad! Korábbi posztomban már említettem, hogy meg fog változni a jóga terem. De ne aggódjatok, fel fogjátok ismerni, mégis meglepő lesz számotokra a változás. Úgy változott, hogy valójában nem is. Szóval a terem jobb oldalára kerültek át az öltöző szekrények, a tatami pedig a terem másik oldalára került, ezzel elkerülve a túlságosan lelkes embereket, akik cipővel rohantak fel a szőnyegre. Telefonon már aktívan hirdetem a jóga oktatást, remélem észre vettétek, mert már jönnek az SMS-ek, aminek rendkívül örülök, viszont a legrosszabb időkben. Szeretném jelezni megint nyomatékosan, hogy napközben bármikor vállalok órákat, de 20:00 után csak rendkívüli esetekben dolgozok. Megértésetek köszönöm.

Az átalakítási kérelemről itt olvashattok: KATT!

Szent Flórián nap​

2024-05-03-22-55-07.jpg
Egy program ajánlóként indult ez a poszt, de mire megírhattam volna egészen más irányba kanyarodott a dolog. Szóval le akartam írni, hogy 2024.05.04. 19:00-tól a jóga terem mellett a Marinai nagy mólón tűzoltósági bemutató lesz és hogy már javában készülődnek ma este. Én a tavalyi eseményen is ott voltam, az ideit se hagytam volna ki, ritka izgalmasak ezek a nagy piros járművek, a felszerelések, gázpalackok, vízcsövek, poroltók. A bemutatók is igazán érdekesek, kicsit belelátni a nem mindennapokba, vagy éppen a sűrű füst mögött mik történnek, a kordonokon belül. Megemlítve azt, hogy milyen jó kis reklám nekem is, hiszen az egész rendezvény előtt az én termem áll. Azt hiszem valami ilyesmit akartam írni, de mikor elkezdhettem volna, odalépett hozzám három tűzoltó és egy nem mindennapi, kihagyhatatlan ajánlatot adtak nekem. A lezárt területen belül a móló sarkában, közel a bejárathoz elkerítenek nekem egy kis részt és a bemutatók, események között az érdeklődőknek jóga gyakorlatokat tarthatok. Mondanom se kell, egyből elfogadtam. Szóval holnap este héttől a Szent Flórián napi Katasztrófavédelmi bemutatón a programok között megkereshettek engem 1-2 jógapóz erejéig.
Üdv: Chihiro

Namaste!

 
Utoljára szerkesztve:

Néma

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 14.
179
1 655
30
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
Chihiro Tatsumoto

Bányász szezon?​

2024.05.18.​

miner.png
Kedves vendégeim! Ahogy az lenni szokott, a főbb ünnepeknél illetve az újdonságoknál, most is szünetet tartok a jóga oktatásban. A népszerű bányászat bejövetelével kevésbé van igény a művészetekre, a spirituális élményekre. A városban jelenleg csak a nyersanyag bányászat a téma, egyéb eseményekre az emberek már el se mennek. Szóval előre láthatólag két hétig nem tartok órákat, utána majd kiderül, meddig tart ez az állapot. Mindenesetre, ha SMS-ben kérdeztek, akkor minden esetben igyekezni fogok válaszolni, de a biztos az, ha újra hirdetem mobilon a jógát. Remélem megértitek. Akik pedig a vendégeim közül is jelenleg a mély bányákban tevékenykednek, azoknak jó szerencsét kívánok.

Alkotói válság!​


sms-1715191062-38765505505-38766406411.jpg
Úgy látszik hiába a sok meditáció, a buddha, spirituális látásmódom, engem is elért az alkotói válság. Rengeteg ötletem van a nyárra és az egész évre, mégse haladok egyikkel se. Egy pár projektem amiről direkt titkolóztam, meglepetésnek szántam, viszont most úgy érzem, hogy ki kell adjam magamból. Tervben van egy második könyvem kiadása, egy egészen más témájú és még könyvnek se mondanám amolyan enciklopédia. Ezen kívül kedvet kaptam pár hangulatos kép készítéséhez, amiből talán egyszer összerakok egy albumot. Lehetséges, hogy az önéletrajzi könyvemhez készül egy kiegészítés, de ez még csak ötlet szinten van. A nyár közeledtével mindenképp szeretnék egy újabb rendezvényt szervezni, ahol ismét csak a jóga lesz a téma, ahová ingyen, illetve az érdeklődők is bármi féle kötelezettség nélkül részt vehetnek. Végül pedig nagyon motivált lettem egy újságírásban. Tudom-tudom, tapasztalatlanul, meg a szegényes nyelvtudásommal lehet előtte egy tanfolyamon kellene részt vennem. De jelenleg nagyon izgat a téma, amolyan bulvár hírekről írnék. Városunk celebjeiről, magas rangú tisztviselőikről, érdekességekről, különleges helyekről és talán a ritkább hirdetésekről, pár interjúról.

Jelenleg viszont, semmi se sikerül. Gondok vannak az üzlettel, a kedvemmel, a motivációmmal és a magánéletemmel is. Nagyon frusztráló, mert az alkotás mindig is a lelkem egyik legfontosabb része volt. Most viszont azt se tudom, hogy holnap mit csináljak. Csak tudattalanul létezek, megyek ide-oda, követem a sodrást. Nem tudom, hogy mi lenne az ami kizökkentene ebből az unalomból. Úgy érzem, hogy amit csinálok az már nem érdekel senkit. Kérlek cáfoljatok meg, elfogadok minden véleményt, nyugodtan írjatok rólam hideget, meleget. Ide írhattok: névvel vagy privát üzenetben névtelenül.
Köszönöm: Chihiro

Namaste!