Sziasztok! Napokban kaptam egy 300perces ic jail-t ami a fele nem volt bizonyítható rám mégis leültem. Ami zavar hogy jelenlegi AFK rendszerrel nem telik az idő így gép elé vagy kötelezve. Nem gondolnám hogy a karaktered szerepe vagy történése miatt te gép elé legyél kötelezve! Persze érthető hogy valamilyen szinten szükség van erre mivel, mivel is lehetne szabályozni ezt, viszont én úgy gondolom hogy 300 perceket ültetni valakivel azért, mert elkapják ezzel-azzal szerintem az nem okés..
Ötletem pedig az lenne hogy a karaktered szerepe/történése miatt ne legyél gép elé kötelezve ha jail-t kapsz. (Magyarán legyen minimális időre csökkentve vagy teljen az idő akkor is ha nem vagy gépnél)
Megjegyzés: Megkérek mindenkit aki hozzászól, hogy csak megfelelő stílusban szóljanak hozzá.
Ötletem pedig az lenne hogy a karaktered szerepe/történése miatt ne legyél gép elé kötelezve ha jail-t kapsz. (Magyarán legyen minimális időre csökkentve vagy teljen az idő akkor is ha nem vagy gépnél)
Megjegyzés: Megkérek mindenkit aki hozzászól, hogy csak megfelelő stílusban szóljanak hozzá.