én és a betegségem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bencevagyokheo

Zöldfülű
2019. 01. 11.
174
917
20
Kisújszállás
www.instagram.com
V4 karakter
jack.ossenfortd 🦋
sziasztok
jöttem egy utolsó uppal, a közeljövőben. úgy vagyok vele, ha már elkezdtem, megérdemlitek hogy le is zárjam.
a mai nap volt meg a sebészeti kontrollom a keddi műtétem miatt. minden tökéletesen rendben van, nem voltak komplikációk, szép.
a keddi műtétem után estem kicsit szét, amikor írtam ezt a topicot. azért, mert úgy éreztem, hogy egyre csak rosszabb. november óta folyamatosan lefelé, aztán amikor vége lenne, még egy lapáttal kapok a nyakamba. de összeszedtem magam, és sokat segítettek benne. nagyon jól esik az a támogatás amit kapok. rendkívül sokan írtatok, nem is számítottam erre, akiket ismerek évek óta, olyanok is akiket nem, és kivétel nélkül küldtétek a pozitív energiát, az ún. CSÍT!
volt pár jó tanács is amit megfogadtam, napirendet állítottam, az étkezésemre figyelek oda, elkezdtem mozogni is (persze amennyit lehet), és a szabadidőmet próbálom változatosan kitölteni!
természetesen továbbra is nagyon jól esnek a támogatások és szívesen elolvasom a hozzászólásokat, privát beszélgetéseket, viszont többet nem fogok írni ilyen módon a témához!
köszönöm srácok, vigyázzatok magatokra!?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.