én és a betegségem

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bencevagyokheo

Zöldfülű
2019. 01. 11.
174
917
20
Kisújszállás
www.instagram.com
V4 karakter
jack.ossenfortd 🦋
sziasztok, jöttem bejelentkezni. sok erőt merítettem a kedves szavaitokból, jókívánságokból és ezt köszönöm nektek. konzultáltam a pszcihológusommal is azóta, jó úton haladunk (legalább is azt mondta!!).
azt mondtam, hogy nem szeretnék válaszolni a hozzászólásokra, mert tényleg rengeteg van, viszont volt pár amin megakadt a szemem. páran mondtátok, hogy küzdetek problémákkal, viszont nem olyan nagyok mint az enyém. ezt nem szerettem volna elérni. mindenki a saját problémái a legnagyobbak a számára, van ami objektíven több hátránnyal és korlátozással jár, de! senkinek sem egyszerű és mindenkinek meg kell küzdeni a mindennapokkal. szóval kérlek titeket attól, hogy én ezt leírtam, a saját dolgaitokat ne alacsonyítsátok le, ne bagatelizáljátok el!
másrészt pedig csak annyit szeretnék, hogy nem is gondoltam volna, hogy ennyire összetartó és támogató lesz a közösség. őszintén kicsit féltem mikor kitettem a témát, hogy milyen lesz a reakció, de ennyi támogatást még ilyen formában sosem kaptam. szerintem ez példaértékű, és aki ócsárolja a közösséget, nyugodtan meg lehet ezt mutatni, hogy mennyi támogatás és szeretet van bennetek.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
396
1 035
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Isten a legnehezebb csatákat mindig a legjobb harcosainak adja.
Egyik kollégám krómbeteg. A tünetei nagyon hasonlóak a tiédhez és meglepődnél milyen felelősséggel járó komoly szakmai munkája van. Az egyik legvidámabb ember akit ismerek. Neki ha otthol kell maradni vagy haza kell mennie úgy tekint rá mintha nyaralna, kertje van tróusi fákkal és kertészkedik.
Az pedig hogy mikor kellene életed legszebb éveit élned nem egy számhoz van kötve, ilyeneken ne is gondolkodj feleslegesen. A te életed legszebb évei azok lesznek mikor minden rendbe jön majd, mert rendbe fog!

TheOriginalCoffee

Barangoló
Támogató
2019. 07. 07.
136
144
V4 karakter
Matthew Henderson
LV karakter
Mike Dalton
Szia Oszi!
Szomorúan olvasom mi történt veled az elmúlt időszakban, kívánom hogy innen csak felfelé vezessen utad. Mikor rosszabb napom van, nekem a nosztalgiázás szokott segíteni, egy két régi jó emlék, például mikor még annó Honvédségben zenéltél nekünk ts-en, az a jó közösség. Ha bármivel tudok neked segíteni, keress bátran. Kitartást barátom! ❤️☕

Sheedxr

Shinee✨
2019. 02. 12.
126
236
21
New York🍷
V4 karakter
ceyhun mirak
LV karakter
nana ilyin
V2 karakter
lola harvey
Szia, rengeteg kitartást kívánok neked, remélem minden jóra fordul, hatalmas nagy erőd van és minden tiszteletem a tiéd! Hajrá pajtás, csak így tovább! Ha tudok valamiben segíteni, csak szólj! ❤️

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
400
995
V4 karakter
Mohala Nani
LV karakter
Patrycja Grzelak
Kitartást neked:(

cute-kitty-best-kitty.gif

Plafon

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
70
298
V4 karakter
Clark Pitt
Jó egészséget, erőt és kitartást számodra! Becsülendő dolog, hogy egy ilyen komoly problémát leírtál számunkra, sok ember nem merte volna hatalmas tisztelet érte! Ne feledd a sok rossz után jónak is kell jönnie! ♥️

Klevo

Lila-fehér 💜🤍
2019. 08. 11.
424
1 841
Dunaújváros
V4 karakter
Sava_Martinović
LV karakter
--
V2 karakter
--
Szia/Sziasztok!
Nehezen tudtam végigolvasni amit te bátorságot véve leírtál. Elsem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy olyan kölyök napja, mint neked. Nagyon sok boldogságot és egészséget szeretnék kívánni. Remélem, hogy minden jóra fog fordulni. Hatalmas tisztelet, ámúlok, hogy ezzel a történettel te előáltál a szerver közösségének. Igazán nagy szíved van, ne félj használni azt.
(Azzal is örömmel szembesültem, hogy Kisújszállási vagy. A rokonjaim, a közelbe valósiak. :) Nyáron, szünetekben mindig ott szoktam lógni.) <3 Hatalmas pacsi neked!

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 562
16 464
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Szervusz!
Jó egészséget kívánok neked a jövőre nézve!! Örülök, hogy a pszcihológusod állítása szerint pozitív irányba haladtok, reméljük mielőbb megoldást talál/találtok a problémádra.? Ilyen fiatalon nem szabad még feladnod semmit sem, hisz előtted még az egész élet.

Mostanra egyre kevesebben mernek nyíltan segítséghez fordulni, tiszteletre méltó a mai világban, ha valaki ezt az utat járja. Remélem ez a topic felnyitotta sok ember szemét azzal kapcsolatban, hogy a publikumhoz fordulni segítségért koránsem veszett dolog, sőt...

/Ugyanitt köszönöm a közösségnek, hogy normálisan tud viselkedni egy ilyen komolyabb hangvételű dolognál is. Így tovább!(y)/

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
675
2 359
19
V4 karakter
vito_hetz
Szia Oszi.
Remélem tudod hogy ránk mindig számíthatsz, ha kell bármi csak szólj és segítünk.
Eléggé meghatódva olvastam az egész topicot végig és bevallom majdnem elsírtam magam, a könnyeimmel harcoltam, erős vagy és bátor. Mielőbbi gyógyulást kívánok barátom ?.

kiss-cute.gif

Teion

Újonc
2021. 12. 16.
0
4
V4 karakter
Kameel Lloyd
Szia! Igaz, nem ismerlek semmilyen szinten, egy barátom küldte el nekem a történeted és nem vagyok már aktív seemta-n, de úgy érzem kötelességem ide írni. Ahogy @Erdős barátom leírta, ez csak egy átmeneti állapot, aminek egy elég rossz fázisába vagy. Az ilyen embereket gondolom mint te, egy harcosnak, hisz akármilyen szar helyzetben vagy ilyen fiatalon próbálsz kitartani. Lesz időd mindent bepótolni amit esetleg emiatt nem tudtál megvalósítani, jó egészséget kívánok neked, és sok sikert mindenben!

Flex.

gangland
2020. 03. 25.
152
572
m.twitch.tv
LV karakter
Raden Matthews
Sokszor mondhatnánk, hogy tényleg miért történik ez, miért pont velem. Az én fejemben ez a mondat szokott járni, bármi rosz is tőrténjék: A kedvünk ellenére levő dolgokban türelmes, a jelenlévő dolgokban hálaadatosak, a jövőre vetülő dolgokra pedig jó reménységünk legyen.
Neked is ezt tudom ajánlani. Mindig csak pozitív legyél, emeld fel a fejed és mond azt: Igen is meg tudom csinálni! Csak előre, előre és előre. Én elhiszem azt, hogy ez a betegség közben is ugyan olyan boldog életet tudsz élni mint bárki más, sőt, mégjobban tudod becsülni azt, ami van.
Kitartást kívánok, és ha segítségre van szükséged, sose szégyeld kérni mert ha "azok" az emberek nem is, a jó emberek mindig melletted lesznek.❤

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.