damn! media

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
beyinca-hero.png


beyinca-datum.png


Las Venturas ezen a nyáron egy rendkívüli, ámde talán kissé szokatlan eseménynek ad otthont: Beyincá, a country-, pop-, rap-, musical- és operetténekes városunkba látogat a MANNERISM VILLAGE TOUR keretében. A koncert helyszíne a festőinek alig nevezhető Las Venturas-i bányató lesz, nem messze Fort Carsontól, amelynek partján egy igazán egyedi zenei élményben lehet része a közönségnek – már ha lesz egyáltalán közönség.

Beyincá, aki sok műfajban kipróbálta már magát, de mégsem sikerült jelentős hírnévre szert tennie, most a MANNERISM VILLAGE TOUR során próbál új közönséget elérni. Az énekesnő zenéjét sokan megosztónak találják, egyesek szerint "nyikorgásnak" nevezhető, míg mások (a Polgi - a szerk.) szerint egyedi és különleges stílust képvisel. A horgászok, akik rendszeresen látogatják a bányatavat, talán szórakoztató háttérzajnak találják majd Beyincá produkcióját, de nagyobb érdeklődésre nem számítanak nemhogy a szervezők, még az énekesnő sem.

Az esemény promóciójában nagy szerepet játszik Las Venturas polgármestere, aki hatalmas rajongója az énekesnőnek. A Polgi (ahogy a helyiek hívják) személyesen gondoskodott arról, hogy Beyincá koncertje nagy figyelmet kapjon a városban.
beyinca-idezet.png

– mondta a Polgi.

A városi hirdetőtáblákra már felkerültek az eseményt népszerűsítő plakátok, amelyeken Beyincá mosolygós arca hirdeti a koncert időpontját és helyszínét. Azonban a helyiek körében vegyesek a reakciók. Sokan szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy valaki, akiről még sosem hallottak, képes lesz-e jelentős közönséget vonzani. "Nem is tudom, ki a faszom ez a Beyincá, és nem hiszem, hogy érdekelne a koncertje; jó lenne inkább a helyi, feltörekvő hírességeket támogatni különböző programok szervezésével" – mondta egy Fort Carsonban élő férfi.

beyinca-kep.png


A Polgi azonban eltökélt. Ő maga is jelen lesz valószínűleg a csillámpónin lovagló Beyincá koncertjén, és reméli, hogy a város lakói is csatlakoznak hozzá.

Az esemény szervezői is igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a koncert gördülékenyen és zökkenőmentesen menjen. A biztonsági intézkedések és a logisztikai előkészületek már folyamatban vannak, hogy a látogatók a lehető legjobb élményben részesüljenek.

Bár Beyincá neve nem cseng ismerősen a legtöbb las venturasi számára, a Polgi lelkesedése és a különleges helyszín talán mégis vonzóvá teheti az eseményt. Az igazi kérdés az, hogy a horgászokon és a Polgin kívül vajon hányan lesznek kíváncsiak Beyincá egyedi hangzásvilágára. Az biztos, hogy ez a koncert emlékezetes lesz – valószínűleg nem maga a zene miatt, hanem a cringefaktor miatt. Ettől függetlenül epekedve várjuk július 32-ét!

footer.png
 
Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
header.png


szolgalatikozlemeny.png



Örömmel jelentjük be, hogy elindítjuk új cikksorozatunkat, amelynek célja, hogy bemutassuk Las Venturas csodálatos embereit és közösségeit. Tudósítónk, Théo Banks, elhatározta, hogy időt tölt városunk lakosaival, hogy megismerje és bemutassa őket a szélesebb közönség számára.

A cikksorozat keretében szeretnénk kiemelni mind az érdekesebb személyeket, mind a kisebb- vagy nagyobb vállalkozásokat. Akár egy különleges hobbi, egy inspiráló életút, vagy egy sikeres üzleti vállalkozás van a történetetek mögött, szeretnénk hallani róla!

A részvétel teljes mértékben ingyenes. Cikksorozatunk valódi célja az, hogy bemutassuk és megünnepeljük Las Venturas és környéke lakosait. Az alábbi helyszíneken fogunk tudósítani:

  • Las Venturas teljes területe
  • Los Santos / San Fierro ((V4-es frakciók jelentkezését is várom, ha van rá igény!))
  • Fort Carson, Montgomery, El Quabrados, Bayside, Blueberry.
Ezek mellé pedig gondolkodunk azon is, hogy kiterjesztjük cikksorozatunk Los Santos és San Fierro területére is, így bemutatva a kicsit távolabbi települések cégeit, vállalatait, egyéni vállalkozóit.

Ha szeretnétek részesei lenni ennek a nagyszerű kezdeményezésnek, vagy ismertek valakit, aki érdemes lehet a bemutatásra, kérjük, lépjetek kapcsolatba velünk!

Ez egy kivételes lehetőség arra, hogy közösségünk tagjait megismerjük és közösen ünnepeljük mindazokat a különleges embereket és történeteket, amelyek gazdagítják városunkat. Várjuk jelentkezéseteket és ötleteiteket!

Jelentkezni e-mailben ((privát üzenet)) lehet az alábbi nyomtatványt kitöltve. Ha felkeltette érdeklődésünk, akkor 48 órán belül válaszolni fogunk a pontos részletekkel! Kérjük, hogy ha lehetséges, a lehető legtöbb információt tüntesse fel a jelentkezésében, hogy biztosan csak azokat a cégeket, vállalkozásokat mutassuk be, amik arra alkalmasak is, és nem merül ki létezésük annyiban, hogy vagyunk, aztán heló.


szolgalatikozlemeny-riportjelentkezes.png


Cég / vállalkozás / személy neve:
Válasz

Ráérés a következő ~ 2 hétben:
Válasz

Hova kellene mennünk? (Las Venturas / Los Santos / San Fierro / El Quebrados / Montgomery / Fort Carson / Bayside / Blueberry)
Válasz

Miért szeretnéd, hogy bemutassuk vállalkozásod:
Hosszú / hosszabb válasz


Kód:
[IMG]https://i.postimg.cc/6Q4V8fqG/szolgalatikozlemeny-riportjelentkezes.png[/IMG]

[SIZE=4][B]Cég / vállalkozás / személy neve:[/B]
Válasz

[B]Ráérés a következő ~ 2 hétben:[/B]
Válasz

[B]Hova kellene mennünk? (Las Venturas / Los Santos / San Fierro / El Quebrados / Montgomery / Fort Carson / Bayside / Blueberry)[/B]
Válasz

[B]Miért szeretné, hogy bemutassuk vállalkozását:[/B]
Hosszú / hosszabb válasz[/SIZE]

footer.png


Sziasztok,

az IC része szerintem rendben van, a megvalósítással kapcsolatban szeretnék pár infót / ötletet adni, hogy hogy is gondoltam.

Lényegében annyi lenne az egész, hogy pár órát eltöltök az adott frakcióval (legyen az scriptelt / nonscriptelt), és utána leírom az IC tapasztalataim - ez lehet jó, lehet rossz is, sose lehet tudni, hogy mit fogok írni, az biztos, hogy ebbe a múlt nem fog belerondítani sehogy sem.

Legális frakcióknál ha megoldható, szeretnék bekerülni arra az időre magába a frakcióba is, lehető legalacsonyabb / OOC rangra, ha annak van értelme, hogy ténylegesen részt tudjak venni a frakció életében (értsd, szerelni pl. nem tudok F3 nélkül, mivel dumbass vagyok IC plusz riporter is, golyóálló mellény lehet nem ártana, stb, ilyenekre gondoljatok), illegális frakciónál ez természetesen totál irreleváns, ott csak mennék az emberekkel.

Magánszemélyként ez az egész úgy történne, hogy én kérdezek, te mesélsz, lényegében egy napra beállok hozzátok. Az IC indíttatás lehet az is akár a bandák által, hogy szerepeljenek az online újságban, stb.

Amit nem szeretnék, hogy megtörténjen: elrablás, kirablás, megerőszakolás, stb. Riporterkedni szeretnék menni, nem kielégíteni a(z esetleges) szadista álmaitokat.

Van néhány frakció, akiktől felettébb örülnék egy megkeresésnek, többek között: LVMPD, SASD, LVPE, IRS, LVMS, ill. mindkettő szerelőtelep, de ezeken felül nagyon örülnék annak, ha scriptelt / nem scriptelt illegális frakció is felkeresne, ezt beszéljétek meg, hogy szeretnétek-e egy ilyet vállalni.

Ha illegális frakció arra adja fejét, hogy akkor meginvitál, lehet beszélni a drogokról, stb, mindenképpen úgy fogom utána intézni a cikket, hogy vagy az ne derüljön ki, hogy kikkel voltam, vagy az ne derüljön ki, hogy ilyenről szó volt.

Remélem, hogy kaptok az esélyen, és meginvitáltok magatokhoz, nem vagyok annyira dumbass OOC.
 
Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
azsia-hero.png


azsia-datum.png


((Elöljáróban: ez egy hosszabb / hosszadalmasabb olvasnivaló lesz. Három óra RP-t ölel fel, így ezt akkor olvasd el, ha van körülbelül 10-15 perc szabadidőd. Mindenképpen ajánlom elolvasásra, hiszen pont ez lenne a lényege a sorozatnak, hogy bemutassam a frakciókat, illetve azok tagjait (legyen az legális, vagy illegális frakció) ingame, külső szemlélőként.))

Kedden, az előző posztunk publikálása után nem sokkal jelzett a telefonom, hogy e-mailt kaptam. Nem gondoltam volna, hogy egyből lesz olyan, aki rákap a lehetőségre, viszont tévedtem. Az e-mail elolvasása után kicsit húztam a szám, előítéletes voltam azzal kapcsolatban, amit olvastam - Adonis nyíltan leírta lényegében, hogy ázsiai felmenői vannak, így egy számomra amúgy alapvetően nem túl szimpatikus, teljesen más kultúrába hívtak el betekintést nyerni. Kisebb hezitálás után végül igent mondtam a találkozóra, amire tegnap este került sor; kicsit döcögősen indult, hiszen én is, és aztán Adonis is késtünk, de sikerült összeegyeztetnünk mindent, és fenomenális pár órát tölthettem el Adonissal és barátaival.

Úgy volt megbeszélve, hogy a Lotus Blossom Complexnél fogunk találkozni, viszont arra való tekintettel, hogy egy dumbass nigger vagyok, nem igazán találtam oda, úgyhogy lőttem egy képet, hogy valójában hol is vagyok, és Adonis azon nyomban indult is a helyre - taxival. Szerettem volna kifizetni útját, hiszen nem tehetett arról, hogy én hülye vagyok, de végül ezt nem fogadta el. Nem vette biztosra, hogy barátságos leszek, gondolom én, hiszen én az autóban ültem, ő pedig mellettem állt, amikor megkérdezte, hogy egyáltalán beülhet-e az anyósra. Nem tudom, hogy az alapvető elképzelés mi lett volna, én vezetek, ő pedig fut mellettem, de az első kulturális különbség már itt megmutatkozott - Adonis kérdezte, én pedig tök alapvetőnek gondoltam, ezért nem is mondtam neki, hogy üljön be mellém. Végül beült, és elindultunk.

Az utcákat járva Adonis meséli, hogy ki merre lakik, melyik utcán mi folyik, ki mivel foglalkozik. Elmeséli azt is, hogy a hely, amire gondoltam, hogy a Lotus Blossom Complex lenne, nem rossz hely, régen sokat jártak oda, viszont nagyon felhígult a közvetlen környéke, így nem járnak már oda, mindent megpróbálnak kisebb klikkjükben megoldani.

Körülbelül 5-10 perc autózgatás után megállunk egy viszonylag menőbbnek tűnő hely előtt - kint fogasokkal teli állvány, azokon pedig farmerek lógnak. A bolt előtt egy határozottan feminimnek tűnő, velem egyidős, körülbelül 25-30 éves srác dohányzik. Közelebb érve megcsapja orromat az erős, nagyon pacsulinak érződő, vaniliás parfümje. A hely, ahol vagyunk, nem más, mint az Urban Pulse, aki pedig a ruhabolt előtt áll, nem más, mint Randy. Miután Adonis elmagyarázta neki, hogy ki is vagyok, azonnal kapcsol, nem kell bemutatkoznom se majdhogynem - kicsit szégyellem azt, hogy ők tudják, hogy én ki vagyok, én viszont nem, hogy ők kik, nem szeretek amolyan "híresség" lenni csak azért, mert a médiában dolgozom.

azsia-urbanpulse.png


Az első közös téma meg is van - a STOP tábla kommandót egyikünk sem szereti, így hosszasan beszéltünk arról, hogy vajon kinek lehet igaza, és arra jöttünk rá, hogy valószínűleg nekünk, hiszen ha nem nekünk lenne igazunk, a kommandó nem venné annyira magára az egészet, mint amennyire magára veszi.

Az üzletbe belépve egy hatalmas, letisztult bolt képe jelenik meg előttem. Randy úgy beszél a helyről, mintha évek óta dolgozna abban a pozícióban, amiben dolgozik, viszont elmondása szerint maximum két hete kezdhetett. Ettől függetlenül tud már mesélni csomó dologról. Kiszúrja a szememet egy póló, amit meg szeretnék venni, így közelebb is megyek a platformhoz, ahol ki van állítva. Randy jön utánam egyből, és le is beszél a pólóról - elmondása szerint az az egyetlen egy olyan póló, amit nem tud ajánlani, mert szar az anyaga. Jól állna rajtam, de bepállna a picsám is alatta - nyilván, nem Randyé a hely, így beszélhet, lehet őszinte, számára annyira nem fontos az, hogy a vásárló mindenképpen vásároljon is, többre tartja azt, hogy ő hiteles maradjon, mint azt, hogy kapjon 5 dollárt a vásárlás után. Elmagyarázza azt is, hogy a márkák (egyébként egy ZIP márkájú, fehér pólóról van szó) az utóbbi időben az olcsóbb, szar anyag felé kezdtek el hajlani, viszont az árt úgy növelik, mintha prémium, bambuszból készült pamut lenne.

Randyt amikor az üzlet forgalmáról kérdezem, illetve annak vásárlóiról, kicsit hezitál, de végül csak belekezd mesélni.
azsia-idezet1.png


A csöves - természetesen - nem kapta meg a farmert, hiába bűzölgött utána hetekig a polcon, senkinek nem kellett, így selejtezve lett. Ha odaadták volna neki, akkor az mínusz 200 dollár (ugyanis ennyibe került az a farmer), selejtezve viszont sokkal kisebb a mínusz, olyan 5-10% környékére le lehet redukálni. A sztori után Randyvel arról is beszéltünk, hogy a gender border kezd eltűnni, és igazából a gyártók teljesen helyesen teszik azt, hogy uniszex ruhákat gyártanak - persze, ettől függetlenül továbbra is lesznek férfi- illetve női ruhák is, csak az uniszexnek van nagyobb térhódítása, mivel két legyet ütnek vele a gyártók, és a forgalmazók egy csapásra.

Ekkor csatlakozik be hozzánk Adonis is, aki eddig a wc-n volt, fene se tudja, hogy mit csinált ott addig. Először csak hallgatózik, aztán valóban be is csatlakozik a beszélgetésbe, amikor felhozom azt, hogy a boltnak biztosan jót tenne a riport, és elmondja, hogy hogy viszonyul a bolt magához a negyedhez. Ezen kívül elmondja plusz infóként Adonis azt is, hogy azért annyira nem meglepő, hogy még nem felkapott annyira a negyed, tekintettel arra, hogy körülbelül 30 éves az egész placc, illetve az alapvetően kínai, de ahogy ők szeretnek rá hivatkozni, ázsiai negyed.
azsia-idezet2.png


Miután kiveséztük, hogy milyen rossz hatással van a fast fashion a környezetre, illetve a bolygónkra, Randy a cipős vitrinhez lép, megmutatja, hogy vannak náluk jócskán ritka dolgok is - mint például az a 40 éves, eredeti Nike Jordan, amit még a vitrinből sem szabad kivenni, olyannyira kell vigyázni rá. Magyarországon volt ebből probléma, hogy egy fiatal bolttulajdonos nem őrizte eléggé a boltjának legdrágább cipőjét, így annak lába kélt. A cipő végül meglett, ettől függetlenül az ilyen cipőknek hatalmas eszmei értéke lehet - és van is.

Körülbelül egy órát beszélgettünk az Urban Pulse-ban, és úgy fél órával volt tovább nyitva, mint a nyitva tartás szerint nyitva kellett volna lennie, így gyorsan szedtük is a sátorfánkat. Következő megállónkhoz mehettünk volna gyalog is igazából, mivel kettő utcányira van a bolttól, de inkább autóba ültünk a kényelem kedvéért, és robbantunk az edzőterem felé, ahol lényegében Adonis dolgozik. Azonban mielőtt bementünk volna a terembe, Adonis megemlíti a terem melletti piactért is - igaz, árus már nem volt egyáltalán, tekintettel arra, hogy kezdett sötétedni, viszont megjegyezte, hogy reggelente nyüzsögni szokott a hely, és rengeteg autentikus szert lehet szerezni.

A terem előtt csatlakozik hozzánk Adonis egy másik barátja, Vennie is, aki végül Adonissal együtt, valamilyen szinten exkluzív bemutatót is tart az ázsiai harcművészet rejtelmeiről. A terembe belépve egy nagyon durván autentikus, ázsiához hű edzőterem tárul a látogató elé, és amint belépünk a terembe, érezhető, hogy megváltozik a srácok vibeja is.


((Több infót arról, hogy hogyan tudtok csatlakozni az edzéshez, illetve magához az RP-hez, a képre, vagy ide kattintva találtok. Egyébként határozottan ajánlom, hogy menjetek, nézzétek meg, próbáljátok ki, nem veszítetek semmit, és tényleg minőségi RP-ben vehettek részt.))

Nem telik el tizenöt perc, és már mindenki mezítláb van a szőnyegen, engem is meginvitálnak. Az én kihívóm Randy lett volna, aki látva testi adottságaim, inkább megfutamodott, így kiütéssel nyertem mind a kettő kört, azonban Vennie és Adonis nem adták magukat könnyen. A körülbelül tíz perc alatt, amíg valóban harcoltak egymással, megmutatva a kickbox rejtelmeit, látható, hogy egyik fél sem adja magát könnyen, a rendhagyó meccs végeredménye döntetlen, 1-1 lett, hiszen az egyik kört Adonis, a másikat pedig Vennie nyerte meg.

Adonis a későbbiek folyamán jelzi, hogy lehetőség van egyébként edzésre járni, és szeretné is, ha edzésre járnának az emberek, szeretné eljuttatni a kickbox világát sokkal több érdeklődőnek, viszont hirdetni nem igazán tudja, nincs arra keret, így kapunk az alkalmon, és most megtesszük ingyen és bérmentve, mivel úgy gondoljuk, hogy egy fontos célt szolgál a hely.

A miniedzés után nem sokkal még beszélgetek egy keveset Adonissal és a többiekkel, hozzánk csapódik egy lány is - valószínűleg Randy barátnője (?) -, így érezve, hogy ők is mennének tovább az ügyes-bajos dolgaikkal, én is szedem a sátorfámat.

A pár óra alatt, amit a csipet csapattal eltöltöttem, rengeteg dologra volt jó - többek között arra, hogy rájöjjek, hogy nem szabad bőrszín alapján ítélkezni. Tudom, én is fekete vagyok, és én is a kisebbséghez tartozom, ettől függetlenül nyilván, én is ember vagyok, és bennem is vannak, és voltak előítéletek - velük kapcsolatban is. Azonban hatalmas nagy faszság bárkit is a bőrszíne alapján elítélni; hiába tartozunk teljesen más kultúrákhoz, mindenki, akivel találkoztam, az első pillanattól kezdve úgy viselkedett velem, mintha a negyedben laknék, és bátran merem állítani azt is, hogy ez mással sem lenne így, nem a média jelenléte miatt csinálták.

2024-07-11-21-47-17.jpg
2024-07-11-20-55-40.jpg
2024-07-11-20-07-30.jpg
2024-07-11-21-47-24-2.jpg
2024-07-11-20-17-12.jpg
2024-07-11-19-44-01.jpg


elvalaszto.png


Továbbra is keressük Las Venturas embereit, akikkel ehhez hasonló riportot készíthetnénk. További információt ide kattintva lehet találni, és köszönöm a lehetőséget még egyszer Adonisnak és barátainak, társainak, hogy egy ilyen délutánban vehettem részt.

footer.png
 
Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
header-shorts.png


lehugyozas.gif


A San Andreas Sheriff's Department, közismertebb nevén a STOP Tábla Kommandó, ismételten felhívta magára a figyelmet egy meglehetősen szokatlan (és megkérdőjelezhető) akcióval. A helyi tuningautósok számára rendezett békés, szabályos összejövetel célpontjává vált, amikor a kommandó vízágyúkkal próbálta feloszlatni a találkozót.

A rendezvény, amelyet egy elég nagy parkolóban tartottak, egyszerű autós eseménynek indult, ahol a résztvevők bemutathatták járműveiket, cserélhettek ötleteket és élvezhették a közös szenvedélyüket. A jó hangulat azonban hamarosan rémálommá változott, amikor a SASD egységei megérkeztek, és vízágyúkat vetettek be a találkozó feloszlatására.

A SASD azzal indokolta a beavatkozást, hogy a tuningtalálkozó potenciális közlekedési és közbiztonsági problémákat okozhatott volna, illetve azzal takarózott, hogy az esemény nem lett bejelentve. Kérdés az, hogy hogy legyen bejelentve egy olyan találkozó, ami két emberből indult, és nőtte ki magát, hirdetés, minden nélkül?

A kommandósok által szentírásként emlegetett Penal Code, amivel takaróztak is (természetesen) leírja az 5(05)-ös paragrafusban, hogy jogtalan gyülekezés alatt mit értenek. De továbbra is kérdéses az, hogy mi az a jogtalan gyülekezés, és hogy van az, hogy nem lehet egy kisebb társaságnak összegyűlni, békésen beszélgetni?

A STOP Tábla Kommandó akciója újra reflektorfénybe helyezte a rendőri túlkapások kérdését, és sokakban kérdéseket vetett fel a sheriffek beavatkozási stratégiájával kapcsolatban. Az esemény utóhatása még mindig érezhető a helyi közösségben, ahol sokan sérelmezik a hatóságnak aligha nevezhető társulat eljárását.

Ezek után nem gondoljuk úgy, hogy túloznánk azzal, ha leírnánk feketén fehéren: Las Venturasban vannak a jó és a rossz zsaruk. A jó zsaruk a Metropolitan Police ruháit viselik, a rossz zsaruk pedig a SASD-dal köpik szemen magukat.

Ma már ne igyatok több kubut, így is sok volt ma estére.

footer.png
 
Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
hero.png


datum.png


Elindul a város új illegális autóverseny-sorozata, a RUSH! Ez a sorozat a legmerészebb sofőröknek és leggyorsabb autóknak nyújt versenyzési lehetőséget, miközben a város utcáin és rejtett helyszínein dübörög a motor.


Mi is az a RUSH?
A RUSH egy dinamikus és változatos versenysorozat, amely különböző versenytípusokat kínál a résztvevőknek:
  • Körversenyek: a klasszikus pályaversenyek során a sofőrök egymás ellen küzdenek a legjobb köridőkért.
  • Sprintversenyek: rövid, de intenzív távok, ahol a gyorsaság és az ügyesség döntő szerepet játszik.
  • Dragversenyek: egyenes vonalú gyorsulási versenyek, ahol a tiszta erő és a precíz indítás számít.
  • Offroad versenyek (tervezés alatt): extrém terepviszonyok, ahol csak a legjobbak érvényesülnek.
Nevezési díj és nyeremények
A versenyek nevezési díja $30.000 személyenként. Ez az összeg garantálja, hogy a nyertes méltó jutalomban részesüljön, és tovább növeli a verseny izgalmát. A pénzdíj mellett a dicsőség és a hírnév is várja a legjobbakat.

image.png
Kinek szól a RUSH?
A RUSH minden autósport-rajongónak és adrenalinfüggőnek szól, akik szeretnék próbára tenni képességeiket. Akár tapasztalt versenyző, akár kezdő sofőr vagy, itt a helyed! A sorozat addig folytatódik, amíg van rá kapacitás és érdeklődés, így minden egyes verseny újabb lehetőséget kínál a bizonyításra.

Csatlakozz a versenyhez!
Ne habozz, nevezd be autódat és magadat a RUSH versenysorozatba! Mutasd meg, hogy te vagy a leggyorsabb, a legügyesebb és a legelszántabb sofőr Las Venturasban. Legyen részed az izgalomban, a sebességben és a dicsőségben, amit a RUSH kínál!

A RUSH nemhogy hamarosan, hanem már vasárnap érkezik: az első verseny Blueberrytől nem messze kerül megrendezésre, pályája bal oldalt látható. Az első verseny egy öt körös körverseny lesz, ezzel garantálva, hogy mindenkinek megvan az esélye. A résztvevők számától függően egy- vagy két fordulós lesz, a második fordulóba pedig a top 4 kerül be.

Gyere el, és te is részese lehetsz ennek a felejthetetlen autós élménynek. Induljon a verseny!

footer.png


Első sorban a rendőrökhöz szólnék: nem baj az, ha tudtok erről OOC, viszont kérlek titeket, hogy ezt NE használjátok fel IC, semmilyen körülmények között. Az utóbbi 3-4 napban minden este több kört tettem Blueberry körül, éjszakánként többször is, és a körülbelül 15-20 alkalomból egyszer találkoztam járőrautóval, akkor is azért, mert rablás volt és kergették az elkövetőt. Tehát NEM szeretném, hogy valamilyen véletlen folyamán pont ott körözzetek, és szétbarmoljátok a dolgot - had próbáljuk meg, az is lehet, hogy besül az egész, az is lehet, hogy nem, a későbbiek folyamán nem lesz elkerülhető az, hogy a fületekbe jusson a dolog, de az első alkalommal lehetőleg ne, főleg úgy, hogy ezt a posztot IC nem is láthatjátok. Ennek előzménye megtalálható itt.

Ha civilbe jöttök ki, mert egy lazább rendőrt RP-ztek, azzal nincs probléma, sőt, örülök is neki, addig, amíg nem hívtok erősítést.

Játékosokhoz: megértem azt, ha neked szuperautód van, ami 400-at megy simán, viszont azzal ne is gyere el. A felhívás olyan autókra vonatkozik, amiknek a vége 260 és 270 között van valahol, persze az alatt is oké, de afölött már ne, ne az legyen, hogy a társaidnak nincs esélye sem, mert te megjelensz a P1-gyel, és mindenkit lehagysz a francba már a start után.

Nem szeretnék téglákat sem, akik csak és kizárólag azért jönnek el, hogy bejelentsék az eseményt. Ha erre sor kerül, egy az, hogy mérges leszek, kettő az, hogy csalódott, és nem fogok többet még csak véletlenül sem rendezni ilyet. Vedd fel úgy, hogy RP, mert lényegében az - a nevezési díj is azért 30.000 dollár, hogy az átlag játékos is tudjon nevezni, lehetett volna jóval drágább is, így az első helyezett nyolc résztvevővel számolva 240.000 dollárra tesz szert. Konkrétan egy fél óra bányászat, vagy egy napi farmi pénz. Ha csak a pénzért jönnél, akkor kérlek, NE IS GYERE.

Megpróbáljuk, ha jót megy majd az esemény, akkor lesz több is az elkövetkezendő hetekben / hónapokban. Ez csak tőlünk függ. Várlak titeket!

Észrevételekkel, akár rendvédelmi oldalról, akár "mezei" játékos oldalról, nyugodtan zaklassatok PM-ben.
 

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
header-community.png


reddragon.png


A harcművészetek kedvelői számára izgalmas hír érkezett: a Red Dragon Fight Club hétfő este 7 órakor nyílt napot tart. Az esemény minden érdeklődő számára ingyenes, és egy kiváló alkalom arra, hogy bepillantást nyerjenek az ázsiai harcművészetek világába.

A Red Dragon Fight Club híres az autentikus ázsiai harcművészeti technikák oktatásáról, és a nyílt nap során a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek ezekkel a lenyűgöző gyakorlatokkal. Az este folyamán a résztvevők különböző bemutatókon vehetnek részt, amelyek során a klub tehetséges harcosai élőben mutatják be tudásukat.

A program nemcsak a bemutatókból áll: az érdeklődők maguk is kipróbálhatják a különböző technikákat, és testközelből tapasztalhatják meg a harcművészetek nyújtotta fizikai és mentális kihívásokat. Az edzők és a klubtagok örömmel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, és segítséget nyújtanak az első lépések megtételében.

Ez a különleges este nemcsak a harcművészetek iránt érdeklődőknek szól, hanem mindenkinek, aki szeretne többet megtudni a Red Dragon Fight Club közösségéről. A klub tagjai elkötelezettek a hagyományos ázsiai harcművészetek ápolása mellett, és örömmel fogadják az új tagokat, legyenek akár kezdők, akár tapasztalt harcosok.


azsia-kep.png

((Kattintsatok a képre, vagy esetlegesen ide a klub bővebb leírásáért, illetve a Discord meghívóért, ahol tudtok jelentkezni a későbbi eseményekre is.))

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Látogasson el hétfő este, 7 órakor a Red Dragon Fight Club nyílt napjára, és fedezze fel a harcművészetek varázslatos világát.

Ezzel együtt szeretnénk egy nyereményjátékot is hirdetni: a posztot kedvelők között kisorsolunk három darab fél éves bérletet, teljes mértékben általunk fizetve - ezzel is segítve azt a csodás munkát, amit Adonisék végeznek a sportot szeretők érdekében. Reméljük, hogy sokan részt vesztek a nyereményjátékunkon!


Frissítés, 23:04
A nyereményjátékot meghirdettük, a végét viszont nem, így ezt pótolnánk. A nyereményjáték vége a nyílt nap kezdete, tehát hétfő este 7 óra (2024. 07. 15. 19:00). A nyerteseket itt fogjuk kihirdetni.

Ezzel egyetemben szeretnénk felhívni a figyelmetek arra, hogy a kezdeményezésbe beszállt a Red Dragon Fight Club is, így összesen ÖT DARAB fél éves bérlet lesz kisorsolva. A Red Dragon Fight Club által kiegészített nyereményjáték pontos részleteit alább, módosítások nélkül közöljük.

image.png


((A részvételhez 🔥 FIRE reakciót nyomjatok, köszi!))
footer.png
 
Utoljára szerkesztve:

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
header-shorts.png


trump.png


Szombat délután, egy kampánygyűlésen, Pennsylvania államban, Butler városában merényletet követtek el Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke ellen. Az incidens, amelyet a Reagan elleni 1981-es merénylet óta a legsúlyosabbnak tartanak egy elnökjelölt ellen, fokozta az aggodalmakat a politikai erőszak növekedése miatt az Egyesült Államokban a közelgő elnökválasztások előtt.

A lövöldöző, a 20 éves, feltételezések szerint nigger Thomas Matthew Crooks, Bethel Parkból, Pennsylvania államból, egy raktárépület tetejérőll nyitott tüzet a gyűlés helyszíne közelében. A Secret Service ügynökei lelőtték Crooksot, miután tüzet nyitott, aminek következtében egy résztvevő meghalt és ketten súlyosan megsérültek.

A támadás Trump beszéde közben történt, ami azonnali intézkedést váltott ki a Secret Service részéről. Trump az esemény után azonnal reagált, öklét a levegőbe emelve, és többször is a "Harcoljatok!" szót szájából formálva mutatott erőt támogatóinak. A merényletkísérlet egy olyan időszakban történt, amikor Trump már felkészülten várta, hogy a republikánus nemzeti konvención ismét elnökjelöltként mutassák be.

Joe Biden elnök közleményben ítélte el a lövöldözést, kijelentve:
trump-idezet.png

- mondta Joe Biden, jelenlegi, teljesen inkompetensnek tartott elnök. Mellékesen megjegyeznénk, hogy Trump az ő kihívója, viszont kérdésünk az lenne egyébiránt, hogy nincs valaki normálisabb a tarsolyban? Esetlegesen Las Venturasból? Úgy értesültünk, hogy Los Santosban is van (vagy volt?) egy jó hírű politikus, Ivano Luchese...

Az eset rávilágít arra, hogy milyen mértékben növekedett a politikai erőszak kockázata az Egyesült Államokban az utóbbi években, és fokozza a feszültségeket a közelgő elnökválasztások előtt. Illetve kérdést vet fel a fekákkal, és a legális fegyvertartással kapcsolatban is.

footer.png


((Igaz úgy gondolom, hogy túl sok politikának nincs helye se a szerveren, se a fórumon, ettől függetlenül, mivel egy fiktív amerikai "állam" Las Venturas, helye van itt. Próbáltam a lehető legkevesebbet változtatni a tényeken, így szerintem megállja a helyét - ha esetlegesen bárkit megbántanék a fenti sorokkal, attól elnézést kérek.))
 

pogchampus

Zöldfülű
2019. 10. 04.
209
1 057
V4 karakter
todd myers
LV karakter
théo banks
hero.png

datum.png


Az autósport szerelmesei számára izgalmas pillanatokat tartogatott az első RUSH verseny, amelyet a festői Panopticon környékén rendeztek meg. Az esemény nemcsak látványos autóversenyeket, hanem meglepetéseket is tartogatott a résztvevők és a nézők számára egyaránt.

A verseny legkiemelkedőbb pillanata kétségkívül Théo Banks győzelme volt. Théo, aki egy BMW M3 E46-tal indult, az első körben hátrányban szenvedett, azonban a második kör közepénél átvette az első helyet, és utána végig dominálta a versenyt, természetesen magabiztosan elhozva az első helyet. A győzelem után azonban a tiszteletkörök során váratlan fordulat következett be. Megjelent egy driftes BMW M3 E92, melynek sofőrje olyan lenyűgöző mutatványokat hajtott végre, hogy az egész mezőnyt magasan felülmúlta. A versenyre épített autók konkrétan utol se érték - nem csoda, a BMW E92-je nagyon jól optimalizálható driftre is és versenyre is.

A nézők és a versenyzők egyaránt ámulatba estek a látványos driftbemutatótól, amely méltó lezárása volt az izgalmas eseménynek. Azonban ne feledkezzünk meg a két barát (?) folyamatos drtiftjéről sem, akik az egész versenyt végig driftelték, ezzel behúzva a harmadik és a negyedik helyet (a hétből) - a gumik csak úgy koptak mind a Skyline-on, mind az E46-on.


Következő RUSH: ne maradj le, ne maradj otthon!

A sikeres rajtot követően már most nagy az érdeklődés a következő RUSH verseny iránt, amely előreláthatólag jövő hét vasárnap kerül megrendezésre. A pontos helyszínt és a versennyel kapcsolatos további információkat a hét vége felé fogjuk közzétenni, így érdemes figyelemmel kísérni a friss híreket. Addig is, minden autóverseny rajongót arra bátorítunk, hogy készítse elő gépjárművét és készüljön a következő adrenalinlöketre.

Ne maradj le az újabb izgalmas futamról, ahol ismét összemérhetik tudásukat és gyorsaságukat a legjobb versenyzők. Találkozunk a pályán!


footer.png

Köszönöm mindenkinek a részvételt, nagyon élvezetes volt az egész, attól függetlenül, hogy a szervezési képességeim - még - rosszak. A következő versenyre mindenféleképpen jobban fogok készülni, és pole pozíciót fogok állítani, természetesen előnybe helyezve azokat, akik a mostanin is részt vettek.

És külön szeretnék köszönetet mondani a rend éber őreinek, hogy véletlen pont nem fáradtatok arra, hatalmas láv megy nektek. Egy két, max három alkalom még, és elkezdek róla írni a piros damn!-be is, addigra talán leszünk úgy, hogy már kicsit közelebb merjünk merészkedni a városhoz is.

Szóval ja, köszi mindenkinek, nagyon jó élmény volt.