Meet The Chinatown

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 091
9 328
LV karakter
adonis renshu
Chinatown, Las Venturas
A kínai negyed, Las Venturas délkeleti térségének a gyöngyszeme. Az idézőjeles határ(északról délre nézve) Harmony Streettől, egészen Marcus Avenue és a Leicester Street kereszteződéséig van meghatározva. Észak-Amerika egyik legfrissebb kínai negyedének nevezhető, 1994-ben alapult meg, egy időben a Striptől keletre elfekvő ázsiai nagyárúházzal. Megalakulása óta fontos szerepet játszik a kínai bevándorlók történetében és kultúrájában, 2021-es becslések szerint nagyjából kétezer-ötszáz ázsiai lakósnak ad menedéket a terület. A kínai negyed egy olyan beékelődés, ami megőrízte az ott élők saját szokásait, nyelveit, istentiszteleti helyeit, közösségi klubjait, illetve identitását. A Las Venturas-i kínai negyed jelentős turisztikai befolyásoltsággal bír a városon belül, közel annyian látogatják évente mint a különféle nevezetes helyeket. A terület számos parkot, egy templomot, egy postát, és két szórakozóhelyet foglal magába.



image.png
 

Bolcsi

Barangoló
2019. 01. 25.
87
740
LV karakter
Randy Huang
Lotus Blossom Complex (莲花复合物)
A Lotus Blossom Complex egyedülálló apartman létesítmény, amely modernizált épületeivel színesíti a lakósságot, a kínai negyed szívében. Az apartmanok ötvözik a hagyományos kínai építészeti elemeket a modern kényelemmel, hogy egy egyedülálló életteret hozzon létre. A komplexum egyedi tervezésének köszönhetően minden apartman világos és tágas, tökéletes helyet biztosítva a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Az erkélyekről pazar kilátás nyílik a kínai negyed élénk utcáira és parkjaira is. A komplexum közvetlen közelében található számos tradicionális étterem, kávézó és bolt egyaránt.



meetthechinatown2.png
 

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 091
9 328
LV karakter
adonis renshu
Red Dragon Fight Club (红龙健身房)
A Vörös Sárkány edzőterem számtalan lehetőséget tár azok elé, akik szeretnének bármilyen kevert harcművészetet elsajátítani. Az edzőterem a kínai negyed déli térségében található meg, az ismert piac mellett. Az ízléses dizájn mellett, kellő, modernizált felszereltség várja a betévedőket. A barátságos személyzet, a tapasztalt edzőkkel karöltve segédkeznek egy jó légkör kialakításában. Amatőr, illetve haladó csoportok is indulnak havi rendszerességgel, amennyiben felkeltettük az érdeklődését akkor ne habozzon keresni minket az alábbi telefonszámon: +38-76-506-9836. ((https://discord.gg/Pz5YH9QP))



gym.png
 

Bolcsi

Barangoló
2019. 01. 25.
87
740
LV karakter
Randy Huang
Urban Pulse (城市脉搏)
Urban Pulse
, egy trendi streetwear ruhabolt, amely a legújabb divatirányzatok kedvelőinek igazi paradicsoma. A Urban Pulse legújabb kollekcióval vonzza a stílusos vásárlókat, akik értékelik a minőséget és az egyediséget. A bolt vibráló atmoszférája, barátságos személyzete és széles termékválasztéka biztosítja azt, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő darabot, legyen szó exkluzív sneakerről vagy kiegészítőről. Gyere és légy része a fiatalos közösségnek, ahol a divat és a zene együtt diktálják a tempót.



meetthechinatown4.png
 

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 091
9 328
LV karakter
adonis renshu
Samo's General Store (百货店)
A Samo vegyesboltja egy kedvelt helyi létesítmény, amely az áruk széles választékáról és az üzlet barátságos légköréről ismert. A nyüzsgő kínai negyed szívében található Samo's a közösség sarokkövévé vált, és a lakosok számára a mindennapi szükségletektől kezdve az egyedi, nehezen fellelhető termékekig mindent biztosít. Ez a bolt számít a legfrissebb épületnek a környéken, csupán hat éve épült meg.



shop.png
 

Bolcsi

Barangoló
2019. 01. 25.
87
740
LV karakter
Randy Huang
Chinatown Market (唐人街市场)
A piacon sétálva színes standokkal találkozhatunk, amelyek különféle friss gyümölcsöket, zöldségeket, egzotikus fűszereket, tradicionális kínai édességeket és autentikus ételeket kínálnak. Az élelmiszerek mellett kézműves tárgyakat, selyemruházatot, teákat és egyéb tradicionális kínai termékeket is megvásárolhatunk. Az illatok, ízek és hangok kavalkádja garantáltan felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek, aki ellátogat ide. Az új piac nem csak a vásárlóknak kínál különleges élményeket, hanem lehetőséget biztosít a helyi vállalkozóknak is. Az érdeklődők standokat bérelhetnek, hogy saját portékáikat kínálhassák a látogatóknak.



meetthechinatown5.png
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.