Autó ötletek a szerverre [Saját modok]

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
823
2 202
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Az a widebodys GTR... ??

9e9.gif

Matyivagyokahegyről

Írnok deák
2020. 04. 13.
594
649
V4 karakter
Alisha Ehrmantraut
LV karakter
Marcus Francisco
Igen, Amerikában véletlenül se legyen több amerikai autó, hát hogy nézne már ki az európai gépek között?
"A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó. 2014-től a Fiat Chrysler Automobiles holding része." Szerintem méltó helye lenne a Dodge helyén.

• Tetszik
Reactions: encsibrancs

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
@AMatyas, EM3N arra gondolt, hogy így is rengeteg európai és japán autó van a szerveren, lehetne bővíteni az amerikai flottát mégjobban ahelyett, hogy amerikait cserélnénk amerikaira.
Szerintem meg sok OT-t kéne már lecserélni valami jobbra, a 2014-es Chargerrel nincsen bajom.
Én is szívesen látnám továbbra is @encsibrancs modjait a szerveren.

Utoljára szerkesztve:

Matyivagyokahegyről

Írnok deák
2020. 04. 13.
594
649
V4 karakter
Alisha Ehrmantraut
LV karakter
Marcus Francisco
@AMatyas, EM3N arra gondolt, hogy így is rengeteg európai és japán autó van a szerveren, lehetne bővíteni az amerikai flottát mégjobbany ahelyett, hogy amerikait cserélnénk amerikaira.
Szerintem meg sok OT-t kéne már lecserélni valami jobbra, a 2014-es Chargerrel nincsen bajom.
Én is szívesen látnám továbbra is @encsibrancs modjait a szerveren.
Rosszul értelmeztem, bocs. Viszont nekem a modellje valamiért nem jön be és csak azért írtam azt, hogy eltudnám képzelni helyette. Viszont abban igazad van sok az európai és a japán.

EM3N

Újonc
Támogató
2019. 01. 23.
58
114
V4 karakter
Josh Davis
LV karakter
Iwan Danilov
V2 karakter
-
"A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó. 2014-től a Fiat Chrysler Automobiles holding része." Szerintem méltó helye lenne a Dodge helyén.
Kicsit félreértettél, vagy nem láttad az írásomban az iróniát. Én arra mondtam, hogy amerikai autó ne amerikai autót cseréljen, hanem inkább a rengeteg európai "elavult" modell közül valamelyik helyére kerülhetne be.

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Helló ismét.

Újra bővült a kis ötletcsomag egy új autóval, pontosabban egy 2014-es Chevrolet SuperSport-tal. Viszont jelen helyzetben nem modcseréről lenne szó, hanem egy még (a tudomásom szerint) modolatlan autóra kerülhetne be, ami nem más, mint az Intruder. Tuning ügyileg 2db matria és 3db egyedi lámpa készült rá.

Illetve a korábbi Chrysler 300C dillemához visszatérve, úgy gondolom, hogy a Mercedes E500 helyett tökéletes lenne.

Végül tudom nem ez a lényeg, de hálásan köszönöm a 10k+ megtekintést, illetve a 140 fölötti reactot! Örülök, hogy ennyi mindenkihez eljutott a topic. 😊

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
Nagyon jó lett ez a mod is, ahogy az eddigiek, szívesen látnám ezt a Chevyt vagy a 300C-t a szerveren, akár taxiként is tetszetős lenne.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
547
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Nagyon jók ezek a modok, nekem nagyon tetszik mindegyik, tök ügyes vagy. Ha szabadidőd engedi várjuk a bővítést is.😁