- 2021. 04. 20.
- 158
- 167
- V4 karakter
- Sergio da Fonoyosa
- LV karakter
- Gerrit Wijnants
Igen, Amerikában véletlenül se legyen több amerikai autó, hát hogy nézne már ki az európai gépek között?A Chrysler-t eltudnam képzelni a Dodge charger srt8'14 helyére. Nagyon ütős. ?
"A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó. 2014-től a Fiat Chrysler Automobiles holding része." Szerintem méltó helye lenne a Dodge helyén.Igen, Amerikában véletlenül se legyen több amerikai autó, hát hogy nézne már ki az európai gépek között?
Rosszul értelmeztem, bocs. Viszont nekem a modellje valamiért nem jön be és csak azért írtam azt, hogy eltudnám képzelni helyette. Viszont abban igazad van sok az európai és a japán.@AMatyas, EM3N arra gondolt, hogy így is rengeteg európai és japán autó van a szerveren, lehetne bővíteni az amerikai flottát mégjobbany ahelyett, hogy amerikait cserélnénk amerikaira.
Szerintem meg sok OT-t kéne már lecserélni valami jobbra, a 2014-es Chargerrel nincsen bajom.
Én is szívesen látnám továbbra is @encsibrancs modjait a szerveren.
Kicsit félreértettél, vagy nem láttad az írásomban az iróniát. Én arra mondtam, hogy amerikai autó ne amerikai autót cseréljen, hanem inkább a rengeteg európai "elavult" modell közül valamelyik helyére kerülhetne be."A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó. 2014-től a Fiat Chrysler Automobiles holding része." Szerintem méltó helye lenne a Dodge helyén.