Autó ötletek a szerverre [Saját modok]

TYMER

Barangoló
2019. 01. 10.
140
580
22
Budapest, Gyál.
V4 karakter
Noah_Hipple
LV karakter
Shontae_Caldwell
E250-re ez az E63 mod nagyon kemény, marha jó lenne, mondjuk sedanban még komolyabb lenne, de ez is jó, nekem az sem lenne ellenemre, ha pl. beraknának egy új S, E, C osztályt vagy egy GT63-mat., vagy akár egy régebbi W211-et, mindenesetre reménykedem, hogy valamelyik be is kerül a szerverre.

Utoljára szerkesztve:

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Üdv mindenkinek!
Sajnos csak most jutottam el odáig, hogy a topicban szereplő modok nagy részét befejezzem, sok minden közbejött. Újdonságként minden kész dologról tettem ki képeket, valamint pár már nem releváns dolgot kiszedtem az ötletek közül.
Illetve szeretném megköszönni az 5000+ megtekintést, valamint a közel 100 reakciót, sosem gondoltam volna, hogy ennyi emberhez el fogni jutni ez az ötlet topic. :D

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Bővült a topic egy Chevrolet C10-zel, amely a jelenleg bent lévő Ford F-100 '50-est válthatná le. A mod rendelkezik az összes F-100-ra is elérhető optikai tuninggal (lökhárítók, kipufogók, küszöbök, stb.), valamint mellé készült még pár variáns. Ezek mellett egyedi lámpa tuningra is van lehetőség, valamint korlátlanul matricázható.
Továbbá készülnek még újdonságok, esetleg van valakinek valamilyen ötlete, amit szívesen látna itt? :unsure:

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Nagyon igényes modok lettek, sok sikert a továbbiakhoz. A Chevrolet C10 mindenféle képpen eltudnám képzelni a szerveren. Egy civil Ford FPIU, FPIS szívesen látnék.

• Imádom
Reactions: encsibrancs

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Újabb ötlettel bővült a topic, méghozzá egy 2008-as Chrysler 300C SRT-8-cal. Véleményem szerint teljesen jól beleillene az amerikai környezetbe. Viszont konkrét elképzelésem nincsen, hogy mi helyére jöhetne... :/

808_Sicario

Újonc
2021. 10. 19.
5
10
6050
V4 karakter
James_Sicario
LV karakter
Monte_Granberry
egyenes tűz lett ez is :D Kár hogy nincs igény értelmes autókra, jól állna már a szervernek pár luxus szedán mint ez is vagy valami wraith akár. De hát itt arra van igény hogy legyen 7 mercédes meg 8 bmw :ROFLMAO:. Kár hogy egy alulértékelt tehetség vagy modellezés szempontjából, en a helyükben már minden kocsimodelledért pénzt adtam volna. :(

EM3N

Újonc
Támogató
2019. 01. 23.
58
114
V4 karakter
Josh Davis
LV karakter
Iwan Danilov
V2 karakter
-
Ez a Chrysler valami elképesztő lett:love: Mindenképp be kéne kerülnie szerintem.
Ha valami helyére kellene tenni, mindenképp valamelyik európai modellt cserélném, tényleg elég sok van belőlük. Árkategóriában nem pont hozzájuk helyezném, de pl. a 760-as BMW, vagy az E92 véleményem szerint bőven csereérett. De a lényeg, hogy kerüljön be.:D
Csak így tovább!?

Cartel

Barangoló
2019. 01. 11.
146
191
23
V4 karakter
Anthony R Ross
LV karakter
Braxton Morales
V2 karakter
-
azért nem semmi az a Chrysler szívesen látnám a szerveren, igényes munkáid vannak csak így tovább.

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
923
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand

[ÚJ] Chevrolet C10: 3db variáns, részletes optikai tuning, 1db egyedi lámpa (egyelőre), teljes paintjobozhatósági lehetőség.
A jelenlegi Ford F-100 '50 helyére kerülhetne be.
Fájl méret: 5,8MB - Topichoz adva: 2021. 10. 18
ZgpZC9Q.png
További képek: https://imgur.com/a/7zmAwqb

[ÚJ] Chrysler 300C SRT-8: 2db variáns, 4db egyedi lámpa, teljes paintjobozhatósági lehetőség (3db matrica van tervben még).
Fájl méret: 5,5MB - Topichoz adva: 2021. 10. 21
6CN38OW.png
További képek: https://imgur.com/a/jFBtw1f

Ezek az újak nagyon ütnek, remélem V4LV-re berakosgatnak párat a modjaid közül. Pacsi!✋