Autó ötletek a szerverre [Saját modok]

EM3N

Újonc
Támogató
2019. 01. 23.
58
114
V4 karakter
Josh Davis
LV karakter
Iwan Danilov
V2 karakter
-
Minden elismerésem a modokért! Én nagyon örülnék, ha bekerülnének, ráfér a frissítés a jelenlegi palettára, mind autó, mind azoknak a testreszabhatósága szempontjából. Így tovább a modok alakításával! :)

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
595
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Ötlet tőlem, egy CLS 450 2019-es modell.
úgygondolom bálna helyére bőségesen elférne.
Én személy szerint az 500SL-hez nem nyúlnék, nincsen vele semmi gond, jól kidolgozott kocsimod, a motortere is az egyik legszebben kidolgozottak közé tartozik.

Egyébként szép kocsimodok ezek, kérdéses, hogy csak a külső ennyire jól kidolgozott, vagy az interior és motortér is, mekkora méretűek a modelleknek a fájljai?

(Egyébként ezt az 500SL-t is bálnának hívják? Tudtommal bálnának a W140, 4 ajtósat nevezték, nem a coupé változatot, de javítsatok ki ha tévedek.)

Willi

Újonc
Támogató
2019. 02. 08.
62
28
V4 karakter
Letitia Ellis
LV karakter
Denzel Boyd
A Veyron helyén szívesen látnám én is a Chiront,a Nissan GT-R-re a Rick & Morty-s matrica tetszik,az A45-ös Merci is jobb így,a Jeep Cherokee nagyon fasza,a Merci e250 és BMW 750 számomra közömbös,a felnik viszont nem tetszenek.

Utoljára szerkesztve:

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Az 500SL-en talán annyit lehetne változtatni, hogy az alját ne a kerekekkel együtt lehessen színezni (szín 2 helyett szín 3 pl.). A modok mindenhogy jól ki vannak dolgozva, az interior és a motortér is (az E250, A45, GT-R és 750 esetében változatlan a szerveren jelenleg is bent lévő modokhoz képest, kivéve, hogy a 750 jobb hátsó ülésénél lévő műszerfal üveget a helyére raktam, meg egyéb ilyen kis apróságok fixelve lettek). A fájlok méretei 5-10 MB között vannak.

Bepanten

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 30.
243
481
V4 karakter
Adriano Bollo
LV karakter
Panthen R Denissa
Szerintem nagyon igényesek és szépek lettek és emellet megérné őket be rakni.
Nagyon örülnék neki ha bekerülnének, főleg az E250 miatt hiszen a felnin és a színén kívül semmit nem lehet változtatni. Emellett ezeket a munkákat megnézve én szívesen látnék tőled az E420-ra is egy ráncfelvarrást, hiszen már régi mod és nem is a legszebb. Ha az E420 elejét megtudnád csinálni szépre (főként a fényszóróját) és még csinálnál rá pár bodykitet azzal valószínűleg sok ember tetszését elnyernéd megintcsak.
Támogatom

ChrisB

Zöldfülű
2019. 02. 05.
174
213
24
Budapest
V4 karakter
Chris Johns
LV karakter
Rylan Milo
Atya világ, ha ezeket tényleg te csinálod, és nem csak összeszerkesztgeted akkor emelem kalapom. Nagyon jól néznek ki, nem tudok belekötni egyikbe sem, pedig van köztük olyan kocsi amit nem kedvelek. Az E250 valami iszonyat, a GTR az olyan hogy ha bejönne, instant dobnám a szerverre a PP-t hogy vegyek egyet. A Chiron egy fokkal jobb mint a Veyron, de valamiért ez a két Bugatti nem a legszebb, és ezt nem a szerveren lévő modra vagy a tiedre mondom, hanem RL-sem. Ha van szép Bugatti az a Divo, a saját véleményem szerint, de az lehet hogy sok lenne már a szerverre. A Jeep gyönyörű ebben a formában. Egy a kérdés ezek a modok hány MB-tok ugye. De csak ismételni tudom magam, gratulálok a munkádhoz. o_O

briaNV3

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
274
183
22
Hatvan
V4 karakter
Brian D Burnett
LV karakter
Brian D Burnett
Hát ezek hatalmasak nagyon profi vagy nekem a JR-19-es felni végképp bejön egy Golf 4-en nagyon eltudnám képzelni rá csüccsentve :D

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Bár valószínűleg egyetlen ilyen kocsi sem lesz a tulajdonomban, de már csak a belefektetett IGÉNYES munkád miatt is maximálisan támogatom!

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
(Egyébként ezt az 500SL-t is bálnának hívják? Tudtommal bálnának a W140, 4 ajtósat nevezték, nem a coupé változatot, de javítsatok ki ha tévedek.)
Nem hívták sosem bálna mercinek a w129-et, csak a w140 modell-t hívták bálnának, legyen az akár CL akár Long
Laikusok körében az összes 2000 előtti népszerűbb modellek azok vagy a bálna, vagy a zöldséges gúnynevet viselik, akár w201, w124 pedig egyikre sem igaz.