Windows 11 telepítése. [GÉPIGÉNY NÉLKÜL]

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Én vagyok az egyetlen aki még mindig vár a telepítéssel?

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Én is pont ettől féleg, hogy egy több órás adatmentés majd windows resi utáni beköltözés ilyen eredményt hoz

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Nekem tökéletesen működik a Win 11.
Ja, aztán meg a gto-ra fogod a kifagyásokat :p

Egyébként én egy AMD E-1-es laptopra raktam fel Win11-et (4gb ddr3 ram), de egy lepucolt változatot, ott lényegesen jobb volt, mint előtte a a Win10.
De alapvetően még nem elég jó szerintem a win11, hogy váltani legyen érdemes.
EDIT: Devon Tech teljesen letisztított egy Win11-es rendszer-t, ami így 1.2 gigaramot használ. EGyből törli a microsoft edge-t, és firefox-ot telepít a helyére, felrakja az office-t és frissíti a driver-eket. Csak a letöltő linkhez 3-as szintűnek kell lenni a szerverén. Én nem próbáltam még, de van egy olyan sejtésem, hogy sokat javítana a játékélményen.

Utoljára szerkesztve:

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
Ja, aztán meg a gto-ra fogod a kifagyásokat :p

Egyébként én egy AMD E-1-es laptopra raktam fel Win11-et (4gb ddr3 ram), de egy lepucolt változatot, ott lényegesen jobb volt, mint előtte a a Win10.
De alapvetően még nem elég jó szerintem a win11, hogy váltani legyen érdemes.
EDIT: Devon Tech teljesen letisztított egy Win11-es rendszer-t, ami így 1.2 gigaramot használ. EGyből törli a microsoft edge-t, és firefox-ot telepít a helyére, felrakja az office-t és frissíti a driver-eket. Csak a letöltő linkhez 3-as szintűnek kell lenni a szerverén. Én nem próbáltam még, de van egy olyan sejtésem, hogy sokat javítana a játékélményen.
Win 11 előtt is fagytam sokszor. xD

• Tetszik
Reactions: aMatt

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Tehát akkor érdemes még várni vele ezek alapján. Nem tudom nekem ez az innen onnan szedegesd le mert ez jobb az kicsit jobb nem igazán jön be egy új windowsra váltásnál. Lehetne a gyári a legjobb.
Feldobhatna ez is egy értesítést hogy jött egy uj verzió Windows 11 néven és mehetne is fel 1 kattintással a tökéletes verzió mint pl Macen.

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
Tehát akkor érdemes még várni vele ezek alapján. Nem tudom nekem ez az innen onnan szedegesd le mert ez jobb az kicsit jobb nem igazán jön be egy új windowsra váltásnál. Lehetne a gyári a legjobb.
Feldobhatna ez is egy értesítést hogy jött egy uj verzió Windows 11 néven és mehetne is fel 1 kattintással a tökéletes verzió mint pl Macen.
Nekem így törtènt. Feldobta, hogy windows 11 frissíthető és leszedte.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 016
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Hello. Van valakinek tapsztalata, ha a leírás alapján teszem fel,akkor azok az alkalmazások,melyek követelik a biztonságos indítást (pl Faceit, Valorant AC),azok fognak menni? Nekem volt régebben 11-esem “lekrekkelve”,mert nem nagyon fogadta el a biztonságos indítást,de azon nem mentek a fent említett alkalmazások. Ezek mellett a TPM sem elérhető.

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
160
314
21
V4 karakter
lucio candreva
Hello. Van valakinek tapsztalata, ha a leírás alapján teszem fel,akkor azok az alkalmazások,melyek követelik a biztonságos indítást (pl Faceit, Valorant AC),azok fognak menni? Nekem volt régebben 11-esem “lekrekkelve”,mert nem nagyon fogadta el a biztonságos indítást,de azon nem mentek a fent említett alkalmazások. Ezek mellett a TPM sem elérhető.
Faceit AC 100% mukodik, valorantot nem tudom, nem jatszok vele. Lecsupaszitott win11em van /eredeti/, semmi gond nincs vele. //telo

• Tetszik
Reactions: zsola.

morty.

✟ 𝕭𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖑𝖊𝖇𝖊𝖓 𝖒𝖎𝖙 𝖌𝖆𝖓𝖌
2020. 01. 15.
200
603
Kaposvár
LV karakter
scott.reyes🇺🇸
Cső, van egy kis gond hogy a bizonyíték spoilerben a "proof.png" nem jelenik meg, nézz rá kérlek mert fontos lenne szerintem nem csak számomra. illetve a hetedik lépésnél a google drive-os link sem jó.