Windows 11 telepítése. [GÉPIGÉNY NÉLKÜL]

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Ami hiba, mta közben nem tudok keresni, win+d-vel le kell tálcázzak h lássam hogy mit írok, ez se olyan nagy probléma amúgy.
Ezt kicsit kifejtenéd? Legfőképp a gaming miatt aggódok, és főleg az MTA miatt, mivel a GTA:SA-nak ígyis sok problémája van a Windows 10-el, hát akkor a 11-el.. Ha váltanék 11-re akkor az úgyis maradna, de amíg nem vagyok benne biztos hogy minden fasza és stabil addig nem szeretnék belekezdeni.

• Tetszik
Reactions: Whitey

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
Röviden annyi a hiba, hogy ha bármilyen alkalmazásba kattintva, ugye windows gomb, elkezdek írni, és ugye olyankor átváltana a kereső ikonra, de nem jelenik meg a gui. semmi hátrány nincs ebből egyébként.
0346c878f362417ec9d45913692801db.png

• Tetszik
Reactions: makszi

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Röviden annyi a hiba, hogy ha bármilyen alkalmazásba kattintva, ugye windows gomb, elkezdek írni, és ugye olyankor átváltana a kereső ikonra, de nem jelenik meg a gui. semmi hátrány nincs ebből egyébként.
0346c878f362417ec9d45913692801db.png
Áh, értem, erről már hallottam, még az Insider verziókban is volt ez a "bug". Emiatt nem is nagyon nevezném bugnak, szerintem ez direkt van megcsinálva, bár lehet kicsit hülyeség. Köszi a válaszod :)

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽
Fent leírtam pontosan, hogy mit csináltam. Így fut most nekem is a Win11.
Alaplap nemhinném, hogy számítana. Ami sokaknál gondot okoz, és nem tudnak miatta frissíteni, az a processzor.
Jobb az FPS MTA-ba vagy más játékba?

• Tetszik
Reactions: makszi és Woffi

Ezechiele

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 15.
305
2 600
Budapest
4youpictures.com
V4 karakter
Ben Reichleitner
LV karakter
Ben Reichleitner
V2 karakter
Gilbert Rowe
lett bármi probléma, amióta felraktad újra a 11-et?
Cső, most értem haza munkából, semmi gondom nincs vele, most indítottam el a gépet, gyanítom hogy valamit én rontottam el vagy az is lehet hogy frissítés miatt volt, vagy mert úgy telepítettem hogy beléptem microsoft fiókba, ezeket változtattam a mostani telepítés során valamelyik volt a gond az egyik közül.

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Hali, most olvastam, hogy elméletileg a Rufus béta verziójában (amit a hivatalos oldalon nem lehet megtalálni) már egy beépített feature a Windows 11 kijátszása. Csak le kell tölteni az eredeti Windows 11 ISO-t, berakni a Rufusba és kiválasztani valami extended módot. A Rufus automatán megcsinálja neked, és már mehet is a telepítés.

Ezechiele

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 15.
305
2 600
Budapest
4youpictures.com
V4 karakter
Ben Reichleitner
LV karakter
Ben Reichleitner
V2 karakter
Gilbert Rowe
Hali, most olvastam, hogy elméletileg a Rufus béta verziójában (amit a hivatalos oldalon nem lehet megtalálni) már egy beépített feature a Windows 11 kijátszása. Csak le kell tölteni az eredeti Windows 11 ISO-t, berakni a Rufusba és kiválasztani valami extended módot. A Rufus automatán megcsinálja neked, és már mehet is a telepítés.
Ha ez tényleg így van akkor az nagyon király, ha valami nem igazán tudja ezeket a dolgokat hogy mit hogyan, hiába kap videót akkor az csak egy klikk :)

• Tetszik

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽
Egy Optimalizáció videó ami nem arról szól, hogy: "updateld mert az jó" az jó lenne.

• Tetszik

Leen

Fórum betyár
Támogató
2019. 02. 17.
1 136
962
35
Las venturas
V4 karakter
Lisa Hooren
LV karakter
Mia Leen
Sziasztok! Tegnap újra kellet telepitenem egy gépet Windows 11 került rá ezzel a megoldással és működik. ? @TNMTRoli köszi az infót.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Soares és TNMTRoli

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Hali srácok, épp a mai nap telepítettem fel én is a Windows 11-et, Rufus módszerrel (Rufus béta verzió - Extended Windows 11 Install). Eddig minden jól működik, a drivereket meg a szokásos dolgokat kell csak leszedjem (DirectX, stb), mivel az egész gépemet töröltem vele együtt. Eddig minden teljesen okés vele, játszani még nem próbáltam, megnézzük mennyivel jobb. Haverom állítása szerint az Osu!-ban már nincs stutter, szóval csak jobb valamennyivel... na de hallám a SeeMTA-t! :D

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Hali srácok, épp a mai nap telepítettem fel én is a Windows 11-et, Rufus módszerrel (Rufus béta verzió - Extended Windows 11 Install). Eddig minden jól működik, a drivereket meg a szokásos dolgokat kell csak leszedjem (DirectX, stb), mivel az egész gépemet töröltem vele együtt. Eddig minden teljesen okés vele, játszani még nem próbáltam, megnézzük mennyivel jobb. Haverom állítása szerint az Osu!-ban már nincs stutter, szóval csak jobb valamennyivel... na de hallám a SeeMTA-t! :D
Mi a tapasztalat?

• Hűha

TNMTRoli

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 06. 17.
399
612
V4 karakter
William S David
LV karakter
Kayla Wilson
Nagyon nagy FPS változás nem volt, viszont valamennyire tényleg jobb. A legnagyobb teljesítmény boost reggel látható amikor alig pár száz player van, ilyenkor az FPSem 40 felett van városban, ami eddig csak 30-on volt. Viszont továbbra is látszik azért, hogy a játék továbbra is terheli a procimat rendesen, hála az MTA tökéletesen hibátlan optimalizálásának.. Összességben, ad egy kis FPS boostot, de nagy csodákra nem kell várni. Viszont SeeMTA-t félrerakva, maga az OP nagyon jó, természetesen még vannak hibái (néha van egy olyan bug, hogy a File Explorer nagyon le van maradva húzásnál, de ezt küszöbölni lehet ha visszaállítod a régi Win 10-es sávot (
)) de ezekre szerintem később jönnek javítások. Én nem bántam meg hogy váltottam, de szerintem ha nem akarjátok NAGYON az új Windowst akkor még egy-két updateig lehet várni vele. Felettem lévő kommentet idézve:
Jó ez a windows 11, annak aki szeret szívni minden kis hibával

Geriii

2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Na, közben én is feltettem, kisebb szenvedések árán (a fent említett RUFUS-os módszerrel) eddig remekel, és nem érzékelem azt, hogy több ramot fogyasztana (mondjuk a 10-nél nem néztem) eddig amúgy fasza, élem, nagyon tetszik, hogy ilyen letisztult.

Geriii

2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
AMD prociknál azt mondják, hogy eléggé gatya még a win 11. Az van neked?

• Tetszik
Reactions: ReWeR