Zaziazállat
Barangoló
- 2021. 01. 17.
- 81
- 381
- V4 karakter
- Timo Pihlaja
- LV karakter
- Arthur Calabrese
- V2 karakter
- Marco De Lorenzo
Én azon gondolkoztam, hogy lehet nem a fullos telepítés miatt lehet.Fúú, akkor fogalmam sincs :c
Én azon gondolkoztam, hogy lehet nem a fullos telepítés miatt lehet.Fúú, akkor fogalmam sincs :c
Szerintem ritka fos lett. Én személy szerint vissza tértem win 10-re.Én vagyok az egyetlen aki még mindig vár a telepítéssel?
Ja, aztán meg a gto-ra fogod a kifagyásokatNekem tökéletesen működik a Win 11.
Win 11 előtt is fagytam sokszor. xDJa, aztán meg a gto-ra fogod a kifagyásokat
Egyébként én egy AMD E-1-es laptopra raktam fel Win11-et (4gb ddr3 ram), de egy lepucolt változatot, ott lényegesen jobb volt, mint előtte a a Win10.
De alapvetően még nem elég jó szerintem a win11, hogy váltani legyen érdemes.
EDIT: Devon Tech teljesen letisztított egy Win11-es rendszer-t, ami így 1.2 gigaramot használ. EGyből törli a microsoft edge-t, és firefox-ot telepít a helyére, felrakja az office-t és frissíti a driver-eket. Csak a letöltő linkhez 3-as szintűnek kell lenni a szerverén. Én nem próbáltam még, de van egy olyan sejtésem, hogy sokat javítana a játékélményen.
Nekem így törtènt. Feldobta, hogy windows 11 frissíthető és leszedte.Tehát akkor érdemes még várni vele ezek alapján. Nem tudom nekem ez az innen onnan szedegesd le mert ez jobb az kicsit jobb nem igazán jön be egy új windowsra váltásnál. Lehetne a gyári a legjobb.
Feldobhatna ez is egy értesítést hogy jött egy uj verzió Windows 11 néven és mehetne is fel 1 kattintással a tökéletes verzió mint pl Macen.
Tessék, a Microsoft hivatalos oldala, nem kell innen-onnan leszedegetni.Nem tudom nekem ez az innen onnan szedegesd le mert ez jobb az kicsit jobb nem igazán jön be egy új windowsra váltásnál.
Faceit AC 100% mukodik, valorantot nem tudom, nem jatszok vele. Lecsupaszitott win11em van /eredeti/, semmi gond nincs vele. //teloHello. Van valakinek tapsztalata, ha a leírás alapján teszem fel,akkor azok az alkalmazások,melyek követelik a biztonságos indítást (pl Faceit, Valorant AC),azok fognak menni? Nekem volt régebben 11-esem “lekrekkelve”,mert nem nagyon fogadta el a biztonságos indítást,de azon nem mentek a fent említett alkalmazások. Ezek mellett a TPM sem elérhető.
Hát igen,de itt pont nem az ereditről volt szó. Egyébként a kérdésem már semmis,megoldottam az eredetit.Faceit AC 100% mukodik, valorantot nem tudom, nem jatszok vele. Lecsupaszitott win11em van /eredeti/, semmi gond nincs vele. //telo
igazabol teljesen mindegy. ha a ms oldalarol toltod le akkor nincsen vele semmi gondHát igen,de itt pont nem az ereditről volt szó. Egyébként a kérdésem már semmis,megoldottam az eredetit.