Én megtettem amit tudtam.. Az utca lakosainak szóltam hogy ha lehet akkor minél kevesebb legyen kint. De szerintem senki ne várja el hogy azért mert 2 háznál 5 autó helyett lesz 2, hirtelen megold mindent. Nem csak rajtunk múlik ez. Ha az fps ennek ellenére is megesik, akkor szembe kell nézni azzal tényleg hogy félre kell rakni a kis malackába egy kis aprót új procira.. Számomra ez olyan mintha pocsék géppel akárnátok max grafikát játszani egy újabb játékot.. Nektek se lenne rossz ha tisztában lennétek a számítógépetek erejével, s ez szerint állítani a játékot is. Ez alatt nem feltétlenül csak a jármű modokat értem, hanem az alapvető MTA beállításokat is. Nem nagy mutatvány, de mégis orvosolni tudja ez is a problémát. Ezt nem miattunk teszitek, mert hogy ezzel 'kinyaljátok a gazdagok seggét', mert ez egyáltalán nincs így. Ez teljes mértékben csak a ti javatokra szolgál. A játék területtől függetlenül nem fog megesni akkorát FPSben. Én is ezt tettem, azokat a kocsikat amiket nem szeretek vagy csak szimplán nincs nekem belőle.. Kikapcsoltam, ne szívja feleslegesen az FPSem. (Mellesleg nekem megoldotta a crasheket is)
Utoljára szerkesztve: