Whitewood Estates-i problémák [ideiglenesen lezárva]

Téged érint a probléma?

• Igen

Szavazat: 34 51.5%
  • Nem

Szavazat: 22 33.3%
  • Részben

Szavazat: 10 15.2%

• Összes szavazat
    66
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Én megtettem amit tudtam.. Az utca lakosainak szóltam hogy ha lehet akkor minél kevesebb legyen kint. De szerintem senki ne várja el hogy azért mert 2 háznál 5 autó helyett lesz 2, hirtelen megold mindent. Nem csak rajtunk múlik ez. Ha az fps ennek ellenére is megesik, akkor szembe kell nézni azzal tényleg hogy félre kell rakni a kis malackába egy kis aprót új procira.. Számomra ez olyan mintha pocsék géppel akárnátok max grafikát játszani egy újabb játékot.. Nektek se lenne rossz ha tisztában lennétek a számítógépetek erejével, s ez szerint állítani a játékot is. Ez alatt nem feltétlenül csak a jármű modokat értem, hanem az alapvető MTA beállításokat is. Nem nagy mutatvány, de mégis orvosolni tudja ez is a problémát. Ezt nem miattunk teszitek, mert hogy ezzel 'kinyaljátok a gazdagok seggét', mert ez egyáltalán nincs így. Ez teljes mértékben csak a ti javatokra szolgál. A játék területtől függetlenül nem fog megesni akkorát FPSben. Én is ezt tettem, azokat a kocsikat amiket nem szeretek vagy csak szimplán nincs nekem belőle.. Kikapcsoltam, ne szívja feleslegesen az FPSem. (Mellesleg nekem megoldotta a crasheket is)

Utoljára szerkesztve:

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
Sokat segít az azért az FPS-en, ha öt autó helyett kettő van.
2020-ban senki sem vásárol már MTA-ra processzort. Nekem egész jó processzorom van MTA-ra, jó az FPS-em. De ugyanúgy leesik ott az FPS.
A játék beállítások sokat nem segítnek ezen.

• Tetszik
Reactions: barack1 és Burek

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
akkor szembe kell nézni azzal tényleg hogy félre kell rakni a kis malackába egy kis aprót új procira.. Számomra ez olyan mintha pocsék géppel akárnátok max grafikát játszani egy újabb játékot.. Nektek se lenne rossz ha tisztában lennétek a számítógépetek erejével, s ez szerint állítani a játékot is. Ez alatt nem feltétlenül csak a jármű modokat értem, hanem az alapvető MTA beállításokat is.

Hát, elsősorban, még mindíg van elsődlegesebb dolog, hogy egy ilyen dolog miatt, egy vagyont adjak ki processzorért :D
Pocsék géppel max grafika... Az a helyzet, hogy nekem az MTA a lehető legalacsonyabb beállításokon, legkisebb felbontáson, és a szerveren még 150 yardos látótávval is ugyanez a helyzet. Közben pedig példának okáért egy ETS2 Közép-magas grafikán elfut egész tűrhető 30 FPS-el. :)

• Tetszik
Reactions: barack1

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Rendben, akkor kérdezem úgy hogy akkor.. Mit tehetünk még ? :)
Akit csak tudtam megkértem hogy lehetőleg parkoljon el onnan minél gyorsabban. Sok háznál már 2 kocsi se áll.

Szerintem nem lenne rossz ha ki lenne rakva ide egy szavazás a topichoz, hogy lássuk hogy a játékosok csak azon részét érinti e ez a probléma aki kommentel, vagy mást is..

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
1. most már visszavehetnél nem kellene minősíteni hogy mégis tudom-e mi az az RP... illetve mi az hogy csak autókra megyek biztos hogy 1 player sincs aki mindennap csak azért jár fel a szerverre hogy RP-zen!

De, mert ez egy roleplay szerver nem egy gazdálkodj okosan monopoly társasjáték venomos autókkal ellátva. Amúgy befejezhetnéd, hogy az összes hozzászólásodhoz oda rakod, hogy te nem támogatod, elsőre is vettük, nem kell minden hsz után odaírni nagybetűkkel.

Boki

Who's run better
2019. 06. 17.
201
224
Somewhere in Hungary
LV karakter
zayne_murphy
Sziasztok. Mint Makó is említette ez egy olyan környék aminek a közelébe rengeteg minden megtalálható.: Farmok, gyár, sheriffség.. stb..
Alapvetően házanként a limit öt, értem hogy valaki laggol pont ezen az utcán amit nem értek miért, mert nekem fix fps-em van, amikor beérek whitewoodra akkor nem droppol le. Szerintem nem változtatna sokat hogy ha két autó állna kint a házak előtt öt helyett, tekintve azt hogy nem áll kint olyan sok autó mostanság, maximum két háznál. Ez valóban egy Roleplay szerver, de akinek sikerült kifarmolnia vagy megszerezni-e ezeket az autókat akkor miért ne állhatna kint? Sheriffség előtt több autó áll egyébként többször mint magában az utcában. Elég egy összeszededlen hozzászólás volt tőlem, de remélem hajnali egykor lejött nektek a lényeg.

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Az még mindig egy parkoló, meg értem én, hogy megszerezte meg tökre örül, de ha más kárára megy ezzel akkor tárolja a kocsikat ott, ahol kell őket.

• Tetszik
Reactions: bakk

Boki

Who's run better
2019. 06. 17.
201
224
Somewhere in Hungary
LV karakter
zayne_murphy
Az még mindig egy parkoló, meg értem én, hogy megszerezte meg tökre örül, de ha más kárára megy ezzel akkor tárolja a kocsikat ott, ahol kell őket.
Értem hogy más kárára megy. De ha megnézed sheriffségen és a szembe lévő parkolóban mennyi autó áll nap közbe, ha össze hasonlítod Whitewood estates-el akkor látni fogod hogy nem áll kint annyi autó. Akinek meg valószínűleg nem lesz elég pénze egy garázsra/nem akar venni az egyértelműen akkor inkább leparkolja mondjuk sheriffség elé ami által megint csak nem fog megoldódni a problémátok..

• Tetszik
Reactions: Zacrow

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Még mindig nem értem miért olyan nehéz beállni 3 kocsival egy garázsba és kint hagyni max kettőt, de oké.

• Tetszik
Reactions: bubbi

Boki

Who's run better
2019. 06. 17.
201
224
Somewhere in Hungary
LV karakter
zayne_murphy
De pont ez a lényeg.. Mi van akkor ha nincs? Lehet én gondolom túl, de nem mindenkinek van rá pénze, vagy nem mindenki akar rá költeni.. :unsure:

• Tetszik

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
De pont ez a lényeg.. Mi van akkor ha nincs? Lehet én gondolom túl, de nem mindenkinek van rá pénze, vagy nem mindenki akar rá költeni.. :unsure:

Inkább az utóbbi. Ott, ahol 5 hat venomos kocsi parkol ott pénznek is kell lennie. Szimplán nem mindenki akar költeni, mert akkor 20 millióból csak 19 milliója lesz.

fizzy

Barangoló
2019. 11. 19.
90
337
Szombathely
V4 karakter
vladan durkalic
LV karakter
nash benson
Mi van akkor ha nincs? Lehet én gondolom túl, de nem mindenkinek van rá pénze, vagy nem mindenki akar rá költeni..

RL is biztos több százezer dolláros kocsikat a kiskertben fogod tárolni, mert nincs pénzed egy garázsra nem?
Valamint akinek van pénze 2-nél több kocsira, meg egy ottani házra, annak általában van pénze egy garázsra is.

Nem értem alapból mi értelme van kipakolni oda a kocsikat. Meglátásom szerint, azért rakjátok ki, hogy flexeljetek velük... Nem bántásból mondom, de sem engem, sem sok más embert nem érdekli, hogy kinek, hány "milliós" kocsija van egy játékszerveren.
Ennyit meg igazán megtehetnétek, hogy berakjátok őket egy garázsba.

Támogatom az ötletet, nekem is leugrik kb. 20 FPS-re szinte minden alkalommal amikor arra megyek.

Boki

Who's run better
2019. 06. 17.
201
224
Somewhere in Hungary
LV karakter
zayne_murphy
Szerintem ezt az RL témát engedjük el, ez egy mta szerver, egy játék, értem hogy roleplay szerver, de miért ne állhatnék a kocsimmal a füvön? Szerintem teljesen mindegy. Meg hogy ha ennyi pénze van, akkor biztos futja egy garázsra, pl. én sem vennék garázst, mert feleslegesnek tartom. Attól még hogy roleplay szerver ugyan úgy játék marad, nem fog rosdásodni meg lerohadni a bömbi alja, nem áztatja szét az eső, stb.. Nem flexelés miatt, de akkor már minek a beállós ház ha már parkolni sem lehet rajta? Le kéne nyisszantani az egészet? Legyen inkább négy sávos út? :D
Edit: jó éjszakát

• Tetszik

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
Tessék. Itt a megoldás. A kint hagyott autók károsodjanak és kétszer meggondolják, majd, hogy érdemes-e 4 kocsit bezsúfolni a gyepre :D.

Viccet félretéve. Beállós ház nem is azért van, hogy 5 kocsit egymás hegyére-hátára pakoljunk, majd még egy kocsit bezsúfoljunk oda mondván elfér még egy.

• Tetszik
Reactions: fizzy

fizzy

Barangoló
2019. 11. 19.
90
337
Szombathely
V4 karakter
vladan durkalic
LV karakter
nash benson
Szerintem ezt az RL témát engedjük el
Engedjük el az RL témát? ?
Tudod, sokak számára, azért élvezetes a szerver, mert egy olyan karakter bőrébe bújhatnak, amibe a való életben nem igazán tudnának, nem az, hogy mennyi kocsija van. Próbálják reálisan alakítani a karakterüket, legyenek érzelmei, próbálják a realitást növelni a szerveren, hogy élvezetesebb legyen számukra. Erre te jössz egy ilyen megszólalással... Nem is tudom mit mondjak.

Tovább vesézni a témát tényleg nem érdemes srácok. Egyszerűen álljatok el onnan, akár, ha nincs garázsod akkor, miért nem jó egy parkolóház?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.