Whitewood Estates-i problémák [ideiglenesen lezárva]

Téged érint a probléma?

• Igen

Szavazat: 34 51.5%
  • Nem

Szavazat: 22 33.3%
  • Részben

Szavazat: 10 15.2%

• Összes szavazat
    66
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
"Ne kerülgessen már azért valaki, mert ti kint álltok" rengeteg helyen én is kerülőbe szoktam menni mivel ha sokan vannak bent van pár hely ahol elég rossz az FPS pl. 4D. az is kerülővel közelítem meg mégsem panaszkodok, kezdek el ötletet "panaszt" írni hogy 4D-nél max 10 autó legyen vagy bármi ilyesfajta dolog. :D

Az ellen nem tudsz tenni, mivel egy fenttartott parkolóhely, az ellen meg igen, hogy beálltok vele a helyükre :)

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Majd mindenki a te autóid miatt fog új gépre beruházni, nem?

Nem kell kifogatni a szavaimat nem ezt mondtam de ha valakinek még az enyémnél is rosszabb gépe van azaz 15 - 10 vagy az alatti az FPS-e Whitewoodon háát annak bizony igenis be kellene, mivel teszem hozzá akkor máshol mennyi FPS-e van az illetőnek ahol sokkal több autó/player/mappolás/bármi van ott mennyi FPS-e van 5? :p illetve miért az én autóim, 3 autóm áll kint jelenleg illetve abban az utcában még 3 ház van ahol sok autó szokott kint állni abból 1 alig alig jár fel a szerverre 2. is ritkán látom ha most 3 háznál 5 autó van a 20 házból és így nincs az embernek legalább 10 FPS-e akkor nincs is miről beszélni!

• Tetszik
Reactions: Zacrow

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
Hello Sziasztok...!

Te nem gondolod irrálisnak, hogy a gyepre leparkolsz 4-5 béjemvével és a házad kertjéből egy autókiállítást csinálsz, hogy megmutasd milyen gazdag vagy? Ha van pénzed kocsikra, amikből gondolom max 2-őt használsz, akkor van pénzed egy garázsra is. Senki nem mondta, hogy közvetlen a házad melletti garázsba kéne bezsúfolnod azt az 5 autót. Messzebb is tudsz garázst venni. Nem fognak a játékosok azért kerülgetni, mert őfelsége úgy gondolja, hogy milyen szép autói vannak és megkéne mutatnia ország-világnak.

Edit:
Míg neked JÁTÉKBELI pénzbe kerül egy garázs, addig másnak IRL pénzébe egy új gép. Arról ne is beszéljünk, hogy érdekes mód más játékoknál nem akadok, laggolok. Sőt a szerveren is csak pár helyen. De az a rész nem csak illúzió romboló, hogy egy amerikai RP szerveren több német autó van, mint Németországban. Hanem gépzabáló is. Arról nem is beszélve, hogy IRL gondolom nem parkolnál rá 5 autóval a gyepedre, hogy kikoptassa a füvet.

Utoljára szerkesztve:

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
mert egy alapszintű gépre nem tudnak egyesek beruházni?
Nekem megvan az a bizonyos alapszintű gép. De förtelmes. És nem azzal van a baj, hogy az FPS lemegy 15 alá. Mert van 25-30. Csak az az idő, amire betölti annak a sok autónak a textúráját, addig beakad a játék 2-3 másodpercre, ami pedig elég idegesítő. Nem csak a mi részünkről, hanem másoknak is. Mivel ha épp úgy alakul, és belelagolunk, beleütközünk, akkor mindjárt mi vagyunk lecseszve, még kérik hogy a kárát fizessük ki :D

És mint ahogy @barack1 is leírta előttem, eléggé irreális, hogy kiállsz abba a pici udvarba 4-5 autóval a gyepre. Illetve, nem sok ember van, még a gazdagabb körökben sem, akinek 2-3 autótól több van. Persze, ez egy játék, mindenki kereskedik(Tisztelet a kivételnek.), ebből van a pénz. Szóval ettől tekintsünk el.

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Te nem gondolod irrálisnak, hogy a gyepre leparkolsz 4-5 béjemvével és a házad kertjéből egy autókiállítást csinálsz, hogy megmutasd milyen gazdag vagy? Ha van pénzed kocsikra, amikből gondolom max 2-őt használsz, akkor van pénzed egy garázsra is. Senki nem mondta, hogy közvetlen a házad melletti garázsba kéne bezsúfolnod azt az 5 autót. Messzebb is tudsz garázst venni. Nem fognak a játékosok azért kerülgetni, mert őfelsége úgy gondolja, hogy milyen szép autói vannak és megkéne mutatnia ország-világnak.

IRL de igen irreálisnak tartanám de mivel ez egy játék illetve nincs garázslehetőség így NEM ! és nem faszméregetésből voltak kint ha nem mert büszke voltam rájuk, és ha 5+ autó lenne azért az 1+ darabért nem fogok feleslegesen 800ezret kiadni garázsra.. és visszalehet venni a hangsúlyból senkit se kell semminek titulálni... , igen messzebb is eltudok menni volt is BOX utcánál garázsom de itt nem arról van szó mennyi métert kell futkosni a garázs és a ház között ha nem az a tény hogy nincs garázs, még mégis ha faszméregetés lenne "nem az" akkor mi a gond megdolgoztam az autókért igen is ha arra van kedvem kiteszem őket "villogni" vele....

• Tetszik
Reactions: Zacrow

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
IRL de igen irreálisnak tartanám de mivel ez egy játék illetve nincs garázslehetőség így NEM ! és nem faszméregetésből voltak kint ha nem mert büszke voltam rájuk, és ha 5+ autó lenne azért az 1+ darabért nem fogok feleslegesen 800ezret kiadni garázsra.. és visszalehet venni a hangsúlyból senkit se kell semminek titulálni... , igen messzebb is eltudok menni volt is BOX utcánál garázsom de itt nem arról van szó mennyi métert kell futkosni a garázs és a ház között ha nem az a tény hogy nincs garázs, még mégis ha faszméregetés lenne "nem az" akkor mi a gond megdolgoztam az autókért igen is ha arra van kedvem kiteszem őket "villogni" vele....

Szerintem rengeteg üres és kihasználatlan garázs van a szerveren. És egy RP szervernek nem arról kéne szólnia, hogy autókiállítást rendezzünk otthonainknál.

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Nekem megvan az a bizonyos alapszintű gép. De förtelmes. És nem azzal van a baj, hogy az FPS lemegy 15 alá. Mert van 25-30. Csak az az idő, amire betölti annak a sok autónak a textúráját, addig beakad a játék 2-3 másodpercre, ami pedig elég idegesítő. Nem csak a mi részünkről, hanem másoknak is. Mivel ha épp úgy alakul, és belelagolunk, beleütközünk, akkor mindjárt mi vagyunk lecseszve, még kérik hogy a kárát fizessük ki :D

És mint ahogy @barack1 is leírta előttem, eléggé irreális, hogy kiállsz abba a pici udvarba 4-5 autóval a gyepre. Illetve, nem sok ember van, még a gazdagabb körökben sem, akinek 2-3 autótól több van. Persze, ez egy játék, mindenki kereskedik(Tisztelet a kivételnek.), ebből van a pénz. Szóval ettől tekintsünk el.

hmm már nem azért de ha ezzel a gyepre állok dologgal jöttök, ennyi erővel akkor felállok/simán fellehetne állni csak a felhajtóra 4 kocsival és mindegyiket tudom használni akkor nektek jobb lesz? nem hinném akkor miről is beszélünk, jaj ez a nem reális mert gyepre állok ez már erőltetett... , illetve abban az utcában "nem tudom pontosan" tegyük fel van 20 ház 5db ház kivételivel mindegyik egy nem nevezem nevét ismerős tulajdonában van nem mintha lényeg lenne de igen is az mivel ö nem tesz ki autókat vagy maximum egy háznál van 4/5 a többi kert ÜRES ! , nos a maradék 5 ház
1. enyém 3 autó áll kint.
2. szembe szomszéd 1/2 szokott.
3. egy ismételten jó barátom 5 autó "viszont nagyon ritkán jár fel a szerverre".
4. egy látásból ismert játékos igaz neki 6+ autó is volt már ott de öt is elég rég nem láttam.
és végezetül 5. ismét egy jó barátom neki is max 3 autó szokott kint állni.

ha eszt nézzük ennyi háznál ennyi autó és ennyi üres kert van és még így sincs FPS-e az embernek hááát azt őszintén tudom sajnálni de tényleg mivel nekem is elég rossz de ha így sincs legalább 10 FPS-e ott komolyan nem az autók lesznek a gondok.... , és ez a fent említett ház/autómennyiség egy jó 1 vagy kicsit több hónapja így van mégis csak a mai nap jött ez a panasz háááát akkor itt nem az autókra való panasz lesz a ludas!
Nos én köszönöm szépen a figyelmet többet nem fogok írni "remélem" de ez ilyen légből kapott már elnézést baromságokra nem vagyok kíváncsi...
Továbbra is NEM támogatom!

EDIT: " Mivel ha épp úgy alakul, és belelagolunk, beleütközünk, akkor mindjárt mi vagyunk lecseszve, még kérik hogy a kárát fizessük ki " hmmmm már nem azért de ez is indokolatlan/légből kapott panasz aminek semmi köze semminek.. hozzáteszem mivel alig ha maximum 4* mióta ott lakok laggoltak be az emberek hozzám/bármelyik barátomhoz és egyszer se volt kártérítés elkérve.. és nem is lenne rá okom/okunk hisz lagg volt! , illetve ha minden hozzászólásom/vélemény kifejtésemet csak nevetés ikonnal tudják az emberek véleményezni hát kövezzetek meg de ez is elárul egyesmást. :(

Utoljára szerkesztve:

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
hmm már nem azért de ha ezzel a gyepre állok dologgal jöttök, ennyi erővel akkor felállok/simán fellehetne állni csak a felhajtóra 4 kocsival és mindegyiket tudom használni akkor nektek jobb lesz? nem hinném akkor miről is beszélünk, jaj ez a nem reális mert gyepre állok ez már erőltetett... , illetve abban az utcában "nem tudom pontosan" tegyük fel van 20 ház 5db ház kivételivel mindegyik egy nem nevezem nevét ismerős tulajdonában van nem mintha lényeg lenne de igen is az mivel ö nem tesz ki autókat vagy maximum egy háznál van 4/5 a többi kert ÜRES ! , nos a maradék 5 ház
1. enyém 3 autó áll kint.
2. szembe szomszéd 1/2 szokott.
3. egy ismételten jó barátom 5 autó "viszont nagyon ritkán jár fel a szerverre".
4. egy látásból ismert játékos igaz neki 6+ autó is volt már ott de öt is elég rég nem láttam.
és végezetül 5. ismét egy jó barátom neki is max 3 autó szokott kint állni.

Megkérdőjeleződött bennem, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy mi RP-s és mi nem. Valamint, hogy vajon csak az autókra mész-e vagy az RP-k miatt jársz fel a szerverre?

Az van, hogy az a rész nem csak a "tiétek", hanem a szerveré. És nem. Régebben is volt egy hasonló topic nyitva, szóval nem újkeletű a dolog és nem kéne elbagatellizálni és úgy csinálni, mintha minden klappolna. Vagy hárítani a felelősséget és rákenni mindent az SASD-ra.

Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy kell az a 2-es parkolási limit. Vagy, ha nem is kettő, de ne öt. Valamint még mindig RP-zni járunk fel a szerverre és nem autókiállítást nézegetni.

• Tetszik
Reactions: bubbi

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Megkérdőjeleződött bennem, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy mi RP-s és mi nem. Valamint, hogy vajon csak az autókra mész-e vagy az RP-k miatt jársz fel a szerverre?

Az van, hogy az a rész nem csak a "tiétek", hanem a szerveré. És nem. Régebben is volt egy hasonló topic nyitva, szóval nem újkeletű a dolog és nem kéne elbagatellizálni és úgy csinálni, mintha minden klappolna. Vagy hárítani a felelősséget és rákenni mindent az SASD-ra.

Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy kell az a 2-es parkolási limit. Vagy, ha nem is kettő, de ne öt. Valamint még mindig RP-zni járunk fel a szerverre és nem autókiállítást nézegetni.

1. most már visszavehetnél nem kellene minősíteni hogy mégis tudom-e mi az az RP... illetve mi az hogy csak autókra megyek biztos hogy 1 player sincs aki mindennap csak azért jár fel a szerverre hogy RP-zen!
2. senki se mondta hogy az a hely a miénk és senki másé nem tudom honnan a viharból szeded ezeket a hülyeségeket amit mellesleg nem is idetartoznak...
3. egy szóval se említettem de még csak nem is "Hárítottam a felelősséget az SASD-re" XDDD
uram isten ebből látszik hogy téged egyáltalán nem az autók száma FPS növelés érdekel ha nem csak teszem fel unalomból írogatsz itt.

Na ilyen emberekkel nem fogok foglalkozni pláne ilyen válaszokra aztán nem vagyok kíváncsi köszi, én itt befejeztem még egy minősítést nem szeretnék látni. Támogatod/Ellenzed és miért ennyi itt a lényeg köszi Hello!

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Lehet rá mondani hogy kiállításnak vannak kint az autók.. Ha nekem kint van esetleg több mint 2 autó, akkor azt jelenti hogy aznap azokkal járkáltam és gyorsabban váltogattam őket, mert mentünk gyorsan épp valamerre. Ha időm engedi akkor szépen beparkolok velük a garázsba, de nem leszek álszent, nekem is megesik hogy kint van néhol 3-4, de szerintem aki tudja hogy FPS problémákkal küzköd.. Mellesleg illuzió romboló is neki a sok 'béemvé' az nyugodtan ki tudja kapcsolni, úgy nem fog esni se tőle az FPS, és nem is csúnya rossz német autót fog látni az amerikai környezetében. Akiknek a lag/fagyás problémájuk vannak.. Próbálják ki.. Nekem is csak bizonyos kocsik vannak bekapcsolva (amiket használok). Lehet ez miatt nekem sosincs problémám ezzel.

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
Senki sem érti minek álltok kint ennyi autóval, ha van pénzed ilyen autókra van pénzed nagy garázsra is, ne állj kint max 2-vel a felhajtón, ne a saját gyepeden úgy, hogy IRL el se férnél körülbelül mellettük, mert tényleg eszi pár ember FPS-ét. Ne kerülgessen már azért valaki, mert ti kint álltok marha sok autóval azon a környéken, mert nektek ez így jó...
Arra megy ki az egész, hogy lássa a szerverközösség, hogy ő neki mennyi kocsija van. Lenne pénz garázsra, sőt van is a legtöbb háznál szerintem. Szimplán kiteszik a kocsikat, hogy lássák milyen jó kocsijaik vannak.
Egyébként én is eléggé ledroppolok azon a környéken, nem lenne rossz dolog, ha nem lenne ott egy csomó 10+ MB méretű moddal rendelkező kocsi.

kétlem hogy azon az +2/3 darab autón fog múlni kinek mennyi FPS-e van arra felé
Múlik azon is, számít az a két - három kocsi is. Mert ugye, sok kicsiből lesz a nagy.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
nem lenne rossz dolog, ha nem lenne ott egy csomó 10+ MB méretű moddal rendelkező kocsi.
A fentebb általam leírt kisebb pratika szerintem megoldás lehet számodra is. ;)

Ha nem ismernéd ennek a menetét..
  1. /modpanel
  2. Kikeresed melyik kocsi az ami csípi a szemed..
  3. Ha megtaláltad akkor egyszerűen csak kikapcsolod
  4. Élvezed az FPS drop mentes játékmenetet Whitewoodon.

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
1. most már visszavehetnél nem kellene minősíteni hogy mégis tudom-e mi az az RP... illetve mi az hogy csak autókra megyek biztos hogy 1 player sincs aki mindennap csak azért jár fel a szerverre hogy RP-zen!
2. senki se mondta hogy az a hely a miénk és senki másé nem tudom honnan a viharból szeded ezeket a hülyeségeket amit mellesleg nem is idetartoznak...
3. egy szóval se említettem de még csak nem is "Hárítottam a felelősséget az SASD-re" XDDD
uram isten ebből látszik hogy téged egyáltalán nem az autók száma FPS növelés érdekel ha nem csak teszem fel unalomból írogatsz itt.

Na ilyen emberekkel nem fogok foglalkozni pláne ilyen válaszokra aztán nem vagyok kíváncsi köszi, én itt befejeztem még egy minősítést nem szeretnék látni. Támogatod/Ellenzed és miért ennyi itt a lényeg köszi Hello!

Nem is írtam olyat, hogy ezeket te írtad volna :ROFLMAO:. És még én vagyok az, akinek bajai vannak a szövegértéssel. Ne álszenteskedjünk itten kérem szépen. Nem az édes anyukádra mondtam sértőt és még csak ellened sem írtam olyat, amin meg kéne sértődni.

Hmmm, érdekes. RP szerverre nem RP-zni feljárni :D. Ez nem a Need For Speed.

Mellesleg illuzió romboló is neki a sok 'béemvé' az nyugodtan ki tudja kapcsolni, úgy nem fog esni se tőle az FPS, és nem is csúnya rossz német autót fog látni az amerikai környezetében.

Nem is a "csúnya, rossz német autókon" van a hangsúly.
Valamint, amit előttem írt le @gellert az is igaz. Nem hinném, hogy pár gazdag ember miatt kéne ki-be kapcsolgatni az autó modokat.

Utoljára szerkesztve:

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Aha, tehát azért vannak a kocsikmodok a szerveren, hogy kikapcsoljam őket? Nyílván a közösség fog "becsicskulni" pár gazdag játékosnak, aki villogni akar a sok kocsijával. ;) ;) ;)
Hidd el hogy akik valóban gazdagok azok nem fogják kirakni minden vagyonukat a ház elé csak úgy. :D Az általam leírt opció pedig szerintem sokaknak megoldást nyújtana.. Akiknek van probléma az FPS -el, nem csak Whitewoodon fogják érezni a dropolást ha kocsi van, hanem bárhol.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Érdekes módon máskor azon megy a hiszti hogy minek autó mod ? Csak az fps -t eszi és nem ad hozzá az RP -hez.. Akkor most mi is a helyzet ? Mit is vesztesz vele ?

• Tetszik
Reactions: Clavum és mao

bakk

flawless diamonds
2019. 06. 23.
331
2 144
LV karakter
raul botero
Egyet kell értenem @gellert-el, nekem kocsi modok nélkül is nagyon nagy fps droppom Whitewoodon, amikor elmegyek a sok kocsi előtt. Tényleg kezdeni lehetne már ezzel, legjobb megoldás még mindig a garázs lenne.

Gellért

mi élünk
2019. 02. 17.
558
3 785
LV karakter
PFC Allen Raynor
Ha már van autómod, akkor használjuk, nemde? Vesztek vele, elég sok FPS-t. De ezt végülis nem értem teszitek, hanem a szerverért.
Zárójelben megjegyzem, hogy a kocsik akkor is laggoltatnak valamennyit, amikor nincsen bekapcsolva rajtuk a mod.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
4.) A többi játékostársnak kötelező megadni a tiszteletet! Büntetésed: 60 pont
te jó atya ég, nem vagyok vallásos de ez a vita még belőlem is kiverte a hitet
zacrow hozzászólásai borzalmasan cinikusak, nem is lehet belőlük értelmet leszűrni
legyen korlátozva a ház előtt parkoló kocsik száma kettőre, ha valaki kirak ötöt akkor abból három el legyen szállítva
meg mellesleg nem kell általánosítani, a kocsimodokat én kifejezetten szeretem (némelyiket), de sajna rá vagyok kényszerítve, hogy kikapcsoljam mivel kifagyok

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.