Whitewood Estates-i problémák [ideiglenesen lezárva]

Téged érint a probléma?

• Igen

Szavazat: 34 51.5%
  • Nem

Szavazat: 22 33.3%
  • Részben

Szavazat: 10 15.2%

• Összes szavazat
    66
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Hali!

Gondolom ez nem csak nekem problémám, hogy a Whitewood Estates részen való áthaladáskor néha jelentősen szaggat, beakad vagy ritkán crashel is az MTA. Ami valószínű annak köszönhető, hogy rengeteg autó van azon a részen. Ezt valami módon nem ártana szabályozni, hogy pl. 2 autó lehet házanként, vagy személyenként kint az utcán, vagy sikátorban. Mivel így nagyon rontja a játékélményt, hogy undorító szaggatások jelentkeznek.

Most gondolom sokan mondanák, hogy vegyél új gépet, stb. Na igen, csak nem mindenki alá teszik a pénzt a szülők, hogy ezt megtehessék, hogy egy fél milliós gépet vesznek azért, hogy egy MTA szerver akadásmentesen fusson.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Melyik részén Whitewoodnak ? Csak mert mi próbálunk nem minden kocsit kirakni, hanem lehetőség szerint. Nem véletlenül vannak a garázsok. De én nem hiszem hogy pont ez a környék lenne az ahol nagy lag van.

De szerintem elég lett volna nekem szólni, lebeszéltem volna a többiekkel is hogy ügyeljenek erre. Főleg úgy hogy discordtól kezdve mindenhol megvagyok neked.. ?

Jelenleg 5 autó/ház -ra van lekorlátozva az autók kirakásának 'sportága'.. Szerintem felesleges ezt letenni 2 -re.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Whitewood Estates környéke igen csak forgalmas hely, rengeteg lakóépület van ott, ott van a kórház is a SASD-is és a gyár valamint a nagykerfutárnak két lepakoló cp-je, valamint nem beszélek a tömérdek farm-ról sem ami arra felé van az autós iskolától kezdve egész a gyár végéig. Nem lehet mindent elvinni a világ másik felére. :rolleyes:

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Melyik részén Whitewoodnak ? Csak mert mi próbálunk nem minden kocsit kirakni, hanem lehetőség szerint. Nem véletlenül vannak a garázsok. De én nem hiszem hogy pont ez a környék lenne az ahol nagy lag van.

De szerintem elég lett volna nekem szólni, lebeszéltem volna a többiekkel is hogy ügyeljenek erre. Főleg úgy hogy discordtól kezdve mindenhol megvagyok neked.. ?

Jelenleg 5 autó/ház -ra van lekorlátozva az autók kirakásának 'sportága'.. Szerintem felesleges ezt letenni 2 -re.

Egyáltalán nem fölösleges, a füvön áll 4 BMW, már nem azért, de ha valakinek van pénze ilyen házra, olyan autókra akkor garázsra is van, amiben tárolhatja az autóit. A kettes limitáció azért lenne jó, mivel magán a feljárón 2 fér el, nem pedig besűrítve 5. Az egész ottani részen ez van, mindenkinek kint áll az autója és még az is szaggat, akinek jó gépe van. Ott van a garázsom, mindennap arra megyek el 30 fps-el, érdekes módon gyár előtt már megvan a 40 + is. Sose értettem, minek áll kint annyi autó egy ház előtt.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
@cloud. Megértette a lényeget. Persze, "csak" 5 autó házonként. Most tegyük fel, hogy 10 ház előtt áll 5-5 autó. Az már akkor is 50 autó, vagy több is ugye. És azért az bizony nem kevés, és meg tudja elég komolyan enni az FPS-t.

@Makó igen, te is mondasz valamit, szerencsétlen ez a környék, ide összejött minden :D
Viszont itt nem a farmmal van a probléma, sem a gyárral igazából, az nem egy olyan dolog, ami annyira enné az FPS-t.

@Zacrow Igen, mindenhol ismerősöm vagy, viszont itt nem feltétlen a te, és pár haverod autóival van a probléma. Hanem úgy mindenki, akinek ott van háza. Ezért is írtam ide fórumra, mivel itt egész sok játékos fogja látni, és talán figyelnek erre, még az ötlet nem is lenne elfogadva.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Az egész ottani részen ez van, mindenkinek kint áll az autója és még az is szaggat, akinek jó gépe van. Ott van a garázsom, mindennap arra megyek el 30 fps-el, érdekes módon gyár előtt már megvan a 40 + is. Sose értettem, minek áll kint annyi autó egy ház előtt.
Rendben, akkor kérlek csatolj egy képet ami alátámasztja ezt. Nekem egyáltalán nem esik meg az fps -em.. Bármennyivel megyek el meg se moccan, pedig nekem sem egy zsír új csúcskategóriás gépem van.

@Zacrow Igen, mindenhol ismerősöm vagy, viszont itt nem feltétlen a te, és pár haverod autóival van a probléma. Hanem úgy mindenki, akinek ott van háza. Ezért is írtam ide fórumra, mivel itt egész sok játékos fogja látni, és talán figyelnek erre, még az ötlet nem is lenne elfogadva.
Ez szép és jó, de szerintem tisztában vagy te is azzal hogy az egész utca kb a baráti körünkhöz tartozik. Mellesleg nem egy ház használatlan tehát a fentebb említett '50 autós elmélet' kicsit megbukik, tekintve hogy a fele utca tulajdonosai nem használják őket parkolásra mert van GNI házuk mellette, vagy garázsuk.. Nem beszélve arról hogy ahol van kint kocsi, ott is csak 1-2 darab. Van két ház ahol volt kint 5 autó, ezt aláírom.. de annak a házaknak a tulajdonosaival már beszéltem, már rajta van az ügyön hogy ne legyen kint 5 autó se.

barack1

Újonc
2019. 01. 10.
19
50
LV karakter
Keith B Davidson
De én nem hiszem hogy pont ez a környék lenne az ahol nagy lag van.

Pedig ez a környék az egyike az FPS temetőknek.

Én szerintem jó ötlet volt elindítani ezt a topicot. Már csak azért is, mert itt bárki leírhatja az észrevételét az üggyel kapcsolatban.

Rendben, akkor kérlek csatolj egy képet ami alátámasztja ezt. Nekem egyáltalán nem esik meg az fps -em.. Bármennyivel megyek el meg se moccan, pedig nekem sem egy zsír új csúcskategóriás gépem van.

Szerintem nem kell bizonyíték, ha a játékosok, szerintem nagy része egyetért azzal, hogy azon a környéken megbolondul az FPS számláló. És irigyellek is, hogy neked nem esik le az FPS-ed.

Ez szép és jó, de szerintem tisztában vagy te is azzal hogy az egész utca kb a baráti körünkhöz tartozik. Mellesleg nem egy ház használatlan tehát a fentebb említett '50 autós elmélet' kicsit megbukik, tekintve hogy a fele utca tulajdonosai nem használják őket parkolásra mert van GNI házuk mellette, vagy garázsuk.. Nem beszélve arról hogy ahol van kint kocsi, ott is csak 1-2 darab. Van két ház ahol volt kint 5 autó, ezt aláírom.. de annak a házaknak a tulajdonosaival már beszéltem, már rajta van az ügyön hogy ne legyen kint 5 autó se.

Hát én nem tudom, de este felé pár napja például sok autó volt egymás hegyén-hátán bezsúfolva a szűk helyekre. És visszatérve arra, hogy szerinted fölösleges 2-re lecsökkenteni a parkolandó autók számát. Nem. Egyáltalán nem fölösleges. Eléggé illúzió romboló tud lenni, hogy több béemvé és mercédesz van egymásra parkolva a gyepre, mint amennyi Németországban van. Arról nem is beszélve, hogy elméletileg amerikai RP-ről van szó és így is több a német autó, mint Európában.

Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni. Nemrég voltam fent körülnézni és nem voltak már ott az autók. Na, majd meglátjuk mi lesz csúcsforgalomban.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Pár hete még a szomszédomban, illetve szemben is 5-5 auto allt kinn naphosszat. Plusz a sarkon túl is jó par autó a kertben! Igenis határozottan egyetertek a 2 autós limittel! Felesleges villogtatni a kertben. Nem olcsó a garázs de ha valakinek tobb autója van, vegyen és tárolja ott őket!

Utoljára szerkesztve:

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
Amint látom nem csak nekem vannak ilyen problémáim azzal a környékkel.

Rendben, akkor kérlek csatolj egy képet ami alátámasztja ezt. Nekem egyáltalán nem esik meg az fps -em.. Bármennyivel megyek el meg se moccan,
Arról, hogy beszaggat az MTA-m, azt nem igazán tudom lefényképezni, mivel azt az FPS szám nem mutatja ki. Mivel olyan szinten beakadok, mikor arra megyek, hogy még az FPS számláló se moccan meg. De mivel nem csak nekem van ilyen problémám, így valós problémáról beszélünk.
És érdekes, éjjel 1-2 óra környékén DIREKT elmentem arra, és lám, semmi probléma nem volt az FPS-el, tökéletesen ment minden. Amit valószinűleg annak tudhatunk be, hogy nem volt ott az a sok autó, mivel a gazdájuk nem volt online a szerveren.

pedig nekem sem egy zsír új csúcskategóriás gépem van.

Nem egy zsír új géped van, viszont elég új, hogy akadásmentesen fusson az MTA. Attól még rengeteg játékosnak nincs olyan gépe se, mint neked.
Sokaknak pedig nincs pénzük egy új gépre csak azért, mert kint hagyják a rengeteg autót mutogatni a kertben. Vagy pedig nem szeretne csak azért költeni ilyesmire.

Zacrow

2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Nem erre értettem.. Hanem hogy nem hiszem hogy a minden háznál ott parkolna 5 kocsi.. Ahogy elnéztem az a reálisabb hogy minden harmadiknál 2 darab.. Volt egy-két ház ahol kint volt valóban az öt.. De azoknak a tulajaival már beszéltem hogy ne legyen kint annyi lehetőleg, még ha nincs is garázsa. Megoldjuk..

De számomra érdekes módon csak a házaknál parkoló autókkal van a probléma, de senki egy szót nem szól a SASD előtti nagy parkolóról, ahol felsorakoztatva szoktak állni az autók.. A már eleve is sokak számára FPS leszívó Frakció HQ -val szemben, mely közvetlen farmok tömbjei mellett található.. De erre fentebb Makó is kitért. Szerintem akkor sem az a legjobb megoldás hogy rögtön letámadjuk az ott lakókat azzal hogy mindenkinek a játékélményüket rombolják azzal hogy egyszerűen beakad a játék a sok autótól.. Ha nem lekorlátozzuk azt hogy házonként csak 2 autó állhasson kint, akkor miért nem szabályozza semmi a SASD előtti parkolót ? Az megoldás lenne ha mindenki a kocsijait átvinné oda ? Mert az nem ház hanem parkoló és ott akkor korlátlanul lehetne ameddig csak a háznál 2 darab.

Burek, én azzal is tisztában vagyok hogy nem mindenkinek van olyan gépe ami akadásmentesül vinné a játékot.. De azoknak a játékosoknak nem csak itt van problémájuk az FPS -el, hanem helytől függetlenül. Az hogy éjjel nincsenek ott a kocsik, az elég érdekes, mert az utcában lévő játékosok átlagban 2ig fent szoktak lenni a szerveren..

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Akik ott parkolnak, azok vagy trainee-k, vagy olyanok, akiknek nincs parkolóhelyük a garázsban, vagy nem is tudnak igényelni. Ne kend át másra az egészet, sokkal egyszerűbb, de azt ne felejtsük el, hogy az egy kialakított parkoló, ami erre van kitalálva, nektek a felhajtótok gyepe pedig nem. A ti részeteken van zabálva az FPS, nem pedig az SD hq előtt, bármennyire is szeretnéd elterelni a szót magatokról. Álljatok be a kocsitokkal, max 2 legyen kint a FELHAJTÓNÁL, ne szerte szét 5 darab BMW. Nem oda kell állnod, hanem a garázsodba, ami erre van kitalálva, hogy ott tárold az autót, parkolóhelyen parkolni lehet, nem tárolni és ezt szerintem az emberek be is tartják, pár kivétellel.

• Tetszik
Reactions: barack1 és Burek

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Cső, akárhogy megyek el, akármilyen gyorsan Whitewood Estatesen, nekem nem esik le az FPS-em olyan drasztikusan, pedig nekem sincsen egy atomerőmű PC-m. Lehet a beállításokban van valami eltérés, vagy esetleg más szoftverekben, nem tudom. Nálam nem jellemzőek a kocsik miatti FPS drop.

Burek

Ex-GA[3]
Támogató
2019. 01. 14.
342
677
20
Szerbia, Vajdaság
V4 karakter
Thomas M Mayhall
LV karakter
Lukas Heilmeier
nekem nem esik le az FPS-em olyan drasztikusan, pedig nekem sincsen egy atomerőmű PC-m.
Ez lehetséges hogy azért van, mivel az MTA alapja, a GTA:SA nem egy túl optimalizált játék. Lehetséges hogy a te konfigod a jobban megfelel a játékra, mint sok más emberé.

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Hello Sziasztok!
háát hol is kezdjem először is teljes mértékben NEM támogatom ezt az ötletet, hisz ez már vicc kategória bővebben én is ott lakom eddig 5 autó volt kin, a 6. autó már probléma mivel házanként 5 autó lehet háááát ez a szabály szerintem egy rossz vicc, jó persze ha minden háznál 8 vagy több autó lenne tényleg rossz lenne az FPS, de ez hogy csak 2 autó legyen vagy 3, 4 tökmindegy ez hülyeség már elnézést, egyáltalán nem reális hogy megszabják mennyi autó lehet a háznak ne is beszéljünk erről a bizonyos 2db-ról. Kitérve a gépekre hogy nem anya apa teszi alám ezzel egyetértek, nekem sem a szüleim tették ide a gépet, összedolgoztam de ez mellékes ami ebben a lényeg nincs egy ATOM ERŐMŰ gépem ahogy szokás mondani én is örülök ha van 30 FPS-em , Whitewoodon általában ha sok autó van a házaknál jó ha megvan a 20 FPS de ezzel semmi gond bővel tűrhető nincs laggom és már nem azért de ha valakinek még ennél is kevesebb az FPS-e ott bizony nem azzal lesz a gond mennyi autó áll a házaknál ! , egyébként pedig rengetek ott a farm stb. nem hinném hogy csak az autók tehetnek a rossz FPS-ért, illetve ha valakinek tényleg tűrhetetlen az FPS-e arrafelé már nem azért de nem csak egy út vezet arra elég sok helyről meglehet közelíteni azt a környéket ;). inkább azt kellene ötletre vetni hova milyen garázsokat tesznek le, Whitewoodon csak a közepes garázs opcionális legalábbis a házakhoz járó garázsok már nem azért de a kis putri garázsokra simán lerakják a nagy garázsokat akkor itt miért nem... és ez csak egy pl. rengeteg olyan ingatlant láttam már hogy épp hogy meghaladja az 5x5 méteres terület és mégis nagy garázs van rárakva.. ha lehetne nagy garázsokat lekérni a házakhoz Whitewoodon biztos hogy nem állnak 5 autó minden háznál hozzáteszem nem is áll. rengetek ház udvara üres vagy maximum 1 esetleg 2 autó van ott, én ennyit szerettem volna köszönöm ha elolvastad !
Teljes mértékben NEM támogatom!

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 927
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Senki sem érti minek álltok kint ennyi autóval, ha van pénzed ilyen autókra van pénzed nagy garázsra is, ne állj kint max 2-vel a felhajtón, ne a saját gyepeden úgy, hogy IRL el se férnél körülbelül mellettük, mert tényleg eszi pár ember FPS-ét. Ne kerülgessen már azért valaki, mert ti kint álltok marha sok autóval azon a környéken, mert nektek ez így jó...

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Frederico te vagy a szembe szomszédom. Heteken keresztül néztük a kiállítást. Egyébként ott van közvetlenül a Box street-i garázssor, most is jó pár üres.Nekem is ott volt garázsom míg kellett. Szóval felesleges azzal védekezni hogy házhoz nem lehet nagy garit lerakatni, miközben csak pár méterre van a lehetőség. Az én fps számomba nem kavart bele a te autóid, vagy a szomszédéi, viszont nem szívesen láttam a sok kocsit. Pláne mikor jöttek hozzád, még a járdán is álltak. Félre ne értsd, semmi támadás, vagy bántás, de szerintem esztétikailag is jobban néz ki így, most hogy már nem állnak ott a járgányok.

bubbi

𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗲𝗱.
2019. 01. 10.
284
244
LV karakter
kahoni.kona
Hisz ez már vicc kategória bővebben én is ott lakom eddig 5 autó volt kin, a 6. autó már probléma mivel házanként 5 autó lehet háááát ez a szabály szerintem egy rossz vicc, jó persze ha minden háznál 8 vagy több autó lenne tényleg rossz lenne az FPS, de ez hogy csak 2 autó legyen vagy 3, 4 tökmindegy ez hülyeség már elnézést, egyáltalán nem reális hogy megszabják mennyi autó lehet a háznak ne is beszéljünk erről a bizonyos 2db-ról.

Itt jelen esetben nem arról van szó, hogy ez mennyire reális, hogy lelimitálod, mivel ez egy játék, aminek gépigénye van :) Itt arról van szó, hogy játszható legyen a játék azon a részen, illetve nem az volt mondva, hogy nem lehet neked több mint öt autód, ha csak egy házad van, hanem csak rakd be a garázsodba. Nem tudom, hogy sok embernek miért esik ez nehezére. :)

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Senki sem érti minek álltok kint ennyi autóval, ha van pénzed ilyen autókra van pénzed nagy garázsra is, ne állj kint max 2-vel a felhajtón, ne a saját gyepeden úgy, hogy IRL el se férnél körülbelül mellettük, mert tényleg eszi pár ember FPS-ét. Ne kerülgessen már azért valaki, mert ti kint álltok marha sok autóval azon a környéken, mert nektek ez így jó...

Hello cloud a "Senki sem érti minek álltok kint ennyi autóval" arra csak ismét annyit mondanék hogy garázslehetőség nincs én is pont e miatt adtam el pár igencsak szívemhez nőtt autót mivel folyton felszólítottak hogy vigyem el vagy el lesz getelve a világ végére teszem hozzá ez 6 autónál már így volt.. illetve ahol van is oda is csak közepes garázst tesznek le, pedig elhiheted ha nagy garázst leraknának max 2 autó lenne kint.

"ilyen autókra van pénzed nagy garázsra is" igen ezzel egyet értek de ha 5 tegyük fel 6 autóm van és ha annyira zavar hogy a fűvőn állnak az autók a felhajtón is simán elfér 4 kényelmesen szóval nem értem mi azzal a gond hogy a fűvők állnak na de szóval ha 5/6 autó lenne most csak azért dobjak ki 800ezret nagy garázsra mert egy alapszintű gépre nem tudnak egyesek beruházni? már nem azért de ha valaki only kifagy azon a környéken ott ismét nem azzal van a baj hogy 5 autó van a házaknál és ismét csak azért dobjon ki az ember pénz garázsokra mert valakinek nincs FPS-e na ne vicceljünk már..

"Ne kerülgessen már azért valaki, mert ti kint álltok" rengeteg helyen én is kerülőbe szoktam menni mivel ha sokan vannak bent van pár hely ahol elég rossz az FPS pl. 4D. az is kerülővel közelítem meg mégsem panaszkodok, kezdek el ötletet "panaszt" írni hogy 4D-nél max 10 autó legyen vagy bármi ilyesfajta dolog. :D

Továbbra is NEM támogatom ezt az ötletet!

Macho

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
118
192
29
Magyarország - Miskolc
V4 karakter
Thomas Frederico
LV karakter
Thomas Frederico
Itt jelen esetben nem arról van szó, hogy ez mennyire reális, hogy lelimitálod, mivel ez egy játék, aminek gépigénye van :) Itt arról van szó, hogy játszható legyen a játék azon a részen, illetve nem az volt mondva, hogy nem lehet neked több mint öt autód, ha csak egy házad van, hanem csak rakd be a garázsodba. Nem tudom, hogy sok embernek miért esik ez nehezére. :)

Hello Kimme! megértem és együtt érzek azokkal akiknek rossz az FPS-e mivel nekem se egy fú de eget rengető, viszont az nem értem ezzel azt mondod ha 4+ autóm van, jelen esetben 2+ dobjak ki pénz garázsra?! :) kétlem hogy azon az +2/3 darab autón fog múlni kinek mennyi FPS-e van arra felé, hozzáteszem egy jó pár hete talán már 1+ hónapja is hogy alig alig állnak a házaknál "nem csak nálam" autók mégis csak most jött ez a panasztétel elég furcsa.

• Tetszik
Reactions: Zacrow
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.